joi, 22 iunie 2023

CARE ESTE BISERICA ŞI CREDINŢA CEA ADEVĂRATĂ ?





                                                             Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,treaza fiind ,dar mai stateam puţin în pat, aud un glas  care spune ceva foarte categoric.
Era un glas Divin care rasuna atât în Cer ,cât si pe Pămant.
Citez întocmai aceast glas:

                             "Biserica cea adevărată,Credinţa cea adevărată este IISUS  HRISTOS !
Sunt alţii care spun că ,tot ce se spune despre IISUS HRISTOS este doar o poveste, şi că ei au dreptate cu ceea ce spun ei!"

Iar acum dragii mei, intervine un glas care strigă pur si simplu aşa:
                          
"Nu fratilor !!!
                          Biserica cea adevărată,Credinţa cea adevărată este IISUS HRISTOS, este CREDINŢA  CRESTIN ORTODOXĂ !"

Dragii mei, cu adevarat aceasta este CREDINŢA  cea adevarata!
Credinţa CRESTIN ORTODOXĂ! Aceasta ne-a lăsat-o MANTUITORUL  nostru IISUS HRISTOS inainte de a se inalta la Ceruri.
Ce inseamna aceasta? Inseamna ca ne vom mantui de vom respecat si cele 10 Porunci dumnezeiesti.
Dar nu numai noi ne vom mantui, ci se vor mantui si toti cei care sunt de o alta Religie, de o alta Credinta,numai daca, si acestia din urma vor respecta si implini cele 10 Porunci dumnezeiesti.
Nu au nicio vina semenii nostri care s-au nascut si crescut cu o alta Religie, cu o alta Credinta ,decat cea Crestin Ortodoxa.
Toti,absolut toti Semenii nostri indiferenta de Religia lor, se vor mantui de vor crede in Iisus Hristos si-n Prea Curata Fecioara Maria.Sa nu-i jignim si sa nu-i batjocorim in niciun fel. Si ei sunt fratii nostri Intru Iisus Hristos si Maicuta Domnului.
Daca unii dintre fratii nostri intru Hristos doresc pe parcursul vietii ca sa treaca la Credinta Crestin Ortodoxa,o pot face cu bucurie, deoarece,aceasta este CREDINTA Cea adevarata,lasata noua de Mantuitorul Hristos.
Pacat este in Fața Lui Dumnezeu si a Maicutei Domnului, ca sa trecem de la Credinta Crestin Ortodoxa la o alta Credinta,la o alta Religie.Acesta este un pacat. Dar ca sa revenim pe Calea Cea dreapta a Duhului Sfant, la Credinta Crestin Ortodoxa, bucurie mare se face in Cer si pe pamant.
Asadar dragilor, sa ne pastram Credinta in care ne-am nascut si sa respectam cele 10 Porunci divine si ne vom mantui.
                                       Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Doamne ajută ne amin 🙏🙏🙏♥️

    RăspundețiȘtergere
  2. Parintele Constantin Necula -zis si Apostolul Youtube-profesor de istoria ortodoxiei si ales Prorector la Facultatea de Teologie Sibiu cunoscut si ca seful unor proteste avangardiste inter religioase crestine si meloman care asculta Rok and Roll ,el insusi cu multi fani pe internet-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt ortodox dar stiu de catolici si protestanti ca detin un numar mai mare decat ortodocsii-vedem la sfarsit desi lumina de la Ierusalim vine la ortodocsi si catolicii o iau de la noi- sa ne ajute DOMNUL SI MAICA SA sa detinem adevarul asa cum este scris de sfintii LUI

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne,toți suntem fiii Tăi,dar nu toți suntem creștini din suflet,mulți chiar daca poarta Sfânta cruce la gat,citesc Sfânta Biblie,merg la biserică,postesc se împărtășesc,dar pe aproapele lor îl osândesc,sau chiar îi ia viața prin minciuna și manipulare,vrăjitorie,și multe altele.Doamne,numai Tu judeci drept,noi pământenii suntem păcătoși,așa cum sunt și eu care nu ii suport pe cei care nu cred in Sfânta cruce,nu o respecta pe Maica Domnului și sfinții,nu ii suport pe cei care se lauda că bisericile lor sunt pline,dar fara creștini cu fapte bune,nu suport pe cei care au ascuns adevărul despre Adevărata Biblie Cerească,și pe pământ sau înființat peste 1800 de religii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏
    Doamne Iisuse Hristoase Fiul și Cuvântul Lui Dumnezeu milueste-ne pre noi păcătoșii robii Tăi 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. credinta e una ,in suflet iar religia este comunitate de idei si canoane - e altceva

    RăspundețiȘtergere