miercuri, 11 martie 2020

UN CUTREMUR INTENS ???

                                       
                                                11 martie 2020,ora 6,17 !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata ,in clipa in care m-am trezit si am deschis ochii,vad in plafonul camerei deasupra patului meu,vad o umbra cat o palma de adult care se misca.
Si pentru ca sa vad ce era acolo, inchid ochii,si asa cu ochii inchisi am vazut multe,multe linii la verticala lipite una de cealalta,linii care se inregistreaza la Seismograf atunci cand are loc un Cutremur.Erau linii albe si dese,linii in intuneric.
Dar nu era numai un grup de astfel de linii,ci erau doua grupuri de linii ca la seismograf.
La primul grup de linii albe,vedeam ca erau inalte,dar nu asa de speriat.
Imagini pentru seismograf.
Pe aceeasi linie insa,la doar o palma distanta,erau alt grup de linii mult mai multe si mult mai inalte:
Imagini pentru seismograf.
Din mijlocul acestor linii mai inalte si mai dese,vad cum zboara un Porumbel alb,era Duhul Cel Prea Sfant.
Duhul Sfant a lasat acele linii grafice, le-a lasat pe loc si S-a indepartat intr-o clipa, pana a disparut.
Dragii mei, pe langa grijile Coronaviruslui ,vom auzi si de un Cutremur intens,(posibil doua chiar) .
Nu stiu unde anume se va(vor) produce acest Cutremur intens si nici cand,dar stiu ca ,daca vom rămâne tari in Credinta,daca vom fi buni si milostivi,daca vom sti sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate avem in viata noastra,vom fi ocrotiti si ocoliti de Coronavirus si de multe alte posibile dezastre.
Asadar, a venit timpul ca sa ridicam ochii si spre Cer si sa rostim din toata inima noastra ,       cele mai iubite cuvinte:
 "Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul !"
Dacă ne adresăm Lui cu smerenie şi pocăinţă, simţim puterea şi prezenţa Sa în viața noastră. Sufletul nostru devine mai fin racordat la ceea ce face El, iar El răspunde chemării noastre de a ne ajuta.A te ruga cu adevărat înseamnă a sta cu mintea în inimă în prezenţa Domnului, adică a fi pe deplin deschis lui Hristos, fiind în comuniune cu El din adâncurile ființei noastre. Sfântul Apostol Pavel scrie că Duhul Sfânt ne învaţă cum să ne rugăm, cu suspine prea adânci pentru a le exprima în cuvinte (Romani 8, 26). Ca să spun adevărul, nu mă aflu încă acolo, nici pe departe. Am nevoie de cuvinte în rugăciune pentru a nu-mi lăsa mintea să rătăcească. De aceea cuvintele simple ale Rugăciunii lui Iisus sunt atât de iubite în Ortodoxie: „Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul!”. Ori de câte ori facem ceva care nu are nevoie de o concentrare mintală semnificativă, ne putem ruga în tăcere cu Rugăciunea lui Iisus. Dacă nu este nimeni în apropiere, putem spune cuvintele cu voce tare, fără a provoca probleme. Pentru rugăciunile personale obișnuite de dimineaţă sau de seară, putem dedica cinci sau zece sau mai multe minute. Nu este teologie abstractă, ci o motivație ce ne așază în locul potrivit înaintea Domnului.Cu această rugăciune în inimile noastre, cerem ajutorul lui Hristos, chiar atunci când mărturisim greşelile noastre. Nu trebuie să fie rostită ca şi cum recităm o formulă sau am încerca să Îl influenţăm pe Dumnezeu cu cuvinte magice, ci din inimă, cu concentrare deplină. Noi vorbim Domnului direct, cu smerenia intensă a vameşului care, spre deosebire de fariseul îndrăzneţ şi vorbăreţ, putea doar să se bată în piept şi să spună: „Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosului” (Luca 18, 9-14). Persoana care se roagă cu Rugăciunea lui Iisus în acest mod este om care creşte în cunoaşterea lui Dumnezeu, adică un om care se apropie de Dumnezeu. Da, omul foloseşte cuvinte şi noi credem că aceste cuvinte sunt adevărate. Deşi scopul nu sunt cuvintele în sine, ele sunt necesare celor mai mulţi dintre noi pentru a ne concentra mintea şi a ne deschide inima în smerenie şi pocăinţă. Dacă încerc să stau în linişte chiar şi pentru câteva minute, în rugăciune fără cuvinte, mintea mea rătăceşte teribil. Nu sunt un expert al rostirii Rugăciunii lui Iisus, dar o consider foarte folositoare pentru cel care vrea să stea așa cum se cuvine înaintea Domnului. Dacă ne adresăm Lui cu smerenie şi pocăinţă, simţim puterea şi prezenţa Sa în viața noastră. Sufletul nostru devine mai fin racordat la ceea ce face El, iar El răspunde chemării noastre de a ne ajuta. Aceasta nu este o meditaţie pentru a te elibera de stres, ci o smerită rugăciune către Mântuitorul nostru.(Pr. Prof. Philip LeMasters, Credinţa uitată. Vechi adevăruri din Răsăritul creştin pentru creştinii contemporaniTraducere din engleză MĂDĂLIN ENCIU, Editura Doxologia, Iași, 2016, pp. 59-62)
                             Cu dragoste,Maria.
                                       

43 de comentarii:

  1. Nu prea vroiam sa ma bag (nici nu eram sigur-sigur ca merge) insa m-am gandit un pic la mamica, ce-ar fi vrut ea sa fac si iata :
    LEACUL care termina rapid virusul asta :

    Zeama din 2 Lamai o bateti cu un galbenus de ou si o beti pe nerasuflate; Repetati la nevoie; nu beti nu mancati o juma de ora inainte si dupa ;
    Daca simptomele sant grave, bagati 4 lamai cu 2 oua, 6 cu 3

    Se ia seara, a doua zi dim. la pranz si seara iar ! Cam ajunge daca nu, se continua pana la retragerea simptomelor!

    Inainte de orice gandire, intrebare sau supozitie, care aveti nevoie sau aveti, stiti pe cineva care are, face-ti exact asa cum v-am scris !!!!
    In cel mai rau caz nu se poate intampla nimic de la leacul asta, dar daca am dreptate a-ti scapat de industria farmaceutica, de sistem in mare parte si pe viitor sigur va veti reconsidera probabil atitudinea fata de ,,medicamentele''naturale
    Fiti Buni, Iubiti nu
    ,, omorati''
    P.S. In loc de vreo multumire daca ar fi cazul, as prefera,, injuraturi''!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim pentru rețetă. Pentru cei care nu pot ingera gălbenușurile cu zeama de lămâie puteți adăuga și ceva zahăr și făină și astfel vă iese o prăjitură. Mai terminați cu prostiile. Dacă trecea cu gălbenușuri de ou cu vitamina c sau vin cu cuișoare nu se chinuia întreg mapamondul să producă vaccinul. Nici nu vreau să mă gândesc dacă la noi va lua amploare un focar că toată România o să fie o comedie care cu mămăligă pe cap care cu trei guri de urină de om luate dimineața pe stomacul gol.

      Ștergere
    2. 17.53 esti un suflet pierdut, dracu isi ia tributul. Nu pt tine scriem p-aici ! Ia-o mai usor cu critica ca nu ne adresam tie.esti cantitate neglijabila.

      Ștergere
    3. Te pup și te >:D< cu drag ...pari tu a fi RECE dar nu ești așa... :))

      Ștergere
    4. 18:46 întradevăr faptul că îți bați joc de oamenii disperați în fața unei amenințări cu rețete din gălbenușuri arată cât ești de pierdut și pe cine slujești. Cât despre cantitatea apreciată care te consideri stai liniștit că nu îți va publica nimeni rețeta de vaccin pe bază de gălbenuș. Și un sfat mai lasă chestia cu sufletul pierdut că la fiecare postare în afară de a îi face pe toți suflete pierdute altceva nu mai știi.

      Ștergere
    5. Mihai, Domnul Isus să te binecuvinteze, să facă acest remediu bun.

      Ștergere
    6. Multumesc feumos ptr.reteta!Rau nu are ce sa faca! Cu stima aMaria H

      Ștergere
    7. Corect si amuzant Anonim 11 martie 2020 17:53.Subscriu celor afirmate de tine...iar punctul tau de vedere apartine unei majoritati normale la cap.Am si o recomandare pentru "cantitatea neglijabila" de la 18:46 :pt un efect garantat încearcă o doza de șoc , compusa dintr-un carton de oua si o roaba de lamai.Daca freci ouăle cu tot cu coaja scapi si de lipsa de calciu.Hai cu Doamne ajuta!

      Ștergere
    8. Mihai, acum am vazut mesajul caci mi-a spus prietena noastra (careia ii multumesc!!!) unde ai postat.
      Apreciez si iti multumesc mult!!!

      *

      In rest, voi cei care luati in deradere postarea celui care a vrut sa faca un bine, nu-i nici o problema. Puteti incerca pe la farmacii, sa vedeti cu ce v-ar ajuta medicamentele si medicii.

      Ștergere
  2. Liniile la orizontală și cu cele la verticală împreună formează crucea. Porumbelul asta adusese crucea.
    Și pentru că tot spuneam să nu mai interpretăm mesajul are legătură cu cel dinainte cu liniuțele, dreptunghiul etc.

    Dacă la școală doamna profesoară ne bătea cu linia la palmă, duhul sfânt ne pune cruci în palmă că să ne apere de intruși. Păi nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pulbere de cuisoare. Pa, pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:31, asa este. Cuisoarele sunt cel mai puternic antioxidant care exista.

      Ștergere
  4. 17.53 Absolut corect, pt.tine e posibil ca tratamentul sa nu functioneze ! Daca pan absurdus masonicus gresesti, si-ti vei face simtita prezenta, iertat fi-vei, poate.

    Cu aceasta ocazie anunt, eu Mihai L.---112 ca pe cine va incerca leacul si nu se va face bine_ il voi vindeca personal!
    Rasplata vreau sa o trimiteti lu M.N.L.R. asta de la 17.53

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mămica ,mămica ce spune?Ai voie sa vindeci personal?Zic sa o întrebi Mihaita !Pacat de reteta de prajitura,parea gustoasa.

      Ștergere
    2. 23:08, decat sa te apuci de ironii pe aici, mai bine te-ai uita la tine. Lasa tu pe altii in pace. Demonstrezi ca numai la mancare iti sta mintea. Suferi dupa pofta de prajituri ori ce ai mai nene? Nu ai mancat destule? Cauta prin cofetarii ca ai o gramada de sortimente de unde sa alegi. Vezi-ti de treaba ta si nu te mai lega de Mihai, ca nu ti-a facut nimic. Vedem ca iti place sa faci batjocura la adresa semenilor tai dar Universul functioneaza si vorba aia: ce semeni aia culegi.

      Ștergere
  5. Va fi cutremur pe 15 martie ( aprox. 6 R )

    RăspundețiȘtergere
  6. Iata cutremur de 4,5 grade in Romania.la 22,30

    RăspundețiȘtergere
  7. SE INCHIDE SAU NU BUCURESTIUL❓❓❓DAR ALTE ORASE❓❓❓ORA 19:00 - ROMANI ASCUNSA❗❗❗❗

    Dragi romani: va MULTUMESC pentru increderea pe care mi-o acordati‼Televiziunea Independenta Romania Online are o traiectorie exceptionala‼
    Ultimele editii au 100.000 de telespectatori unici‼ Si asta nu o stabileste o firma corupta precum in cazul televiziunilor clasice‼Este un imens succes‼
    Va astept pe toti In seara aceasta la Romania Ascunsa, difuzata incepand cu ora 19:00 pentru a scoate ADEVARUL despre cea mai mare isterie de dupa revolutie: Virusul COVID 19:
    1. Este panica justificata❓
    2. Este o intamplare sau o arma folosita acest virus❓
    3. Suntem de acord sau nu cu intoarcerea acasa a romanilor din zonele afectate❓
    4. Cum scoate o situatie de criza RAUTATEA, EGOISMUL si lipsa de SOLIDARITATE si IUBIRE la iveala❗
    Drame de neeaceptat pt romanii din afara granitelor❗
    5. Ce trebuie sa facem in perioada urmatoare⁉️
    6. Analiza comparativa cu nr de morti din cauza gripei si acest virus❗
    NU ii uitam nici pe politistii corupti si interlopii din Campulung: marturii, fotografii despre nenorocirile provocate de clanuri in acest oras❗❗❗
    Vom afla mai multe si despre proxeneti-politisti arestati si cum au distrus in loc sa apere multe vieti‼
    Si pentru ca suntem cu adevarat independenti, multe alte surprize...

    #oromaniefaraviolenta
    #oromaniefaraclanuri
    #112vreausatraiesc
    #oromanieputernicasimoderna
    #RomaniaAscunsa

    https://www.facebook.com/presedintecnmr/

    RăspundețiȘtergere
  8. Ora 19:00 - Romania Ascunsa:

    1. Primele arestari de proxeneti. Veti fi uimiti sa aflati cine sunt proxenetii‼‼‼‼
    2. Cine sunt politistii care au depus plangeri fata de comisarul Matasaru din Campulung si pentru ce fapte‼‼‼‼
    3. Probe si legaturi directe: Protectia sefului Serviciului de Investigatii Criminale - Campulung fata un TRAFICANT DE DROGURI‼‼‼
    4. Coronavirus : Analiza geopolitica a intereselor ascunse din spatele epidemiei.
    Corespondenta cu romanii din intreaga lume pt a ne comunica care este situatia si ce masuri s-au luat‼‼‼‼
    5. Un nou caz de trafic de persoane si droguri: de data aceasta a unei fete surdomute exploatata si batjocorita de clanuri si politisti‼‼‼

    https://www.facebook.com/presedintecnmr/

    RăspundețiȘtergere
  9. uite ca a fost cutremur in Vrancea 11 martie ora 22:24 -ne-a leganat nitel!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sclavul asta, minunatul de el, Dumnezeu iarta-ma, nu va poate obliga impotriva tratamentului pe cei care aveti nevoie ! Ba in mod sigur si el l-ar folosi. Mie Imi pare unul care se tareste pe jos cu ceva plastic pe cap .
    Voi, ce santeti sau aveti pe cineva care e profitati ! Desi nu prea aveam voie totusi v-am invatat !

    Doamna Maria H.
    rasul atrage binele radeti si mai rezistati

    RăspundețiȘtergere
  11. tocmai a fost cutremur in vrancea miercuri seara de 4,5 grade magnitudine

    RăspundețiȘtergere
  12. Bagati in voi răchie că atunci nu se mai prinde boala de voi.

    RăspundețiȘtergere
  13. 1:24 frumos îndemn nu am ce zice!👎Oricum o parte a Moldovei este tot timpul pe 5 cărări. Atita inconștiență, lipsă de asumare e greu de explicat.

    RăspundețiȘtergere
  14. 17.53 23.08 21.47
    daca erai atent la sfarsitul ,,retetei''care te face pe tine sa te rostogolesti am scris ca doresc la schimb injuraturi nu multumiri; asadar iti multumesc
    Tu nu esti normal la cap,ai sarit ca esti un asa zis zvoner raspandac colportor , platit de o org. straina careia ii apartii si care nu te-a anuntat cu cine ai de a face.
    Bolnavule, sa tentezi cu tupeu,in fata mea, la sanatatea romanilor a fost o mare greseala.
    Tu esti Marian 2.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cât de răutăcioși pot fi unii oameni :( rețete naturiste nu am mai luat noi...bunicii noștri cum se tratau, nu naturist... cât rău poate să ne facă 2 lămâie și un gălbenuș, pe bune :)

      Ștergere
    2. Eu cred ca sunt acei "draci umani" care vor sa ne impiedice sa fim sanatosi, cred ca ei isi inchipuie ca noi ne suparam, enervam cand le citim mesajele. Sa le spunem un adevar, zambim ca se simt si ei bagati in seama, nu scriem aici pt ei, scriem pt cei care sunt inca nedecisi.
      Incercati sa folositi tratamente " primitive", stramosii nostri parca la 60 de ani erau inca vioi si munceau, noi cum suntem??(cu medicamente😂)
      Multumim Mihai, ne bucuram daca mai scrii. Pt reumatism ai ceva ?singura boala care o am. Pe retete naturale ma fac cobai.

      Ștergere
    3. Pentru reumatism nămol,nu ajuta dar ne obisnuim cu pământul.Ce poate fi mai natural de atât.

      Ștergere
    4. Mihaita iti multumim ca existi!De mult nu ne-am amuzat asa copios.A sa nu uit...daca adaugi si putin ulei iese o bunătate de maioneza!Totul natural, ca pe vremea bunicilor!Marian fără număr...doar cu litere.

      Ștergere
    5. 21:28, maaai dar cat de pofticos mai esti. Tu umbli dupa mancare ca dupa aer. Ai pofte de prajituri, maioneze ne-ai spus. Numai la prajituri si mancare te gandesti. De ce nu te-ai facut bucatar sau cofetar? Aveai din plin acces la de toate cele ca sa-ti astamperi poftele burtii. Mai bine mananca ceva si calmeaza-te odata.

      Ștergere
  15. Sant mai multe variante 12.17
    Una ar fi ca un posedat nu gandeste logic, scuipa !

    Alta af fi ca il obliga serviciul !

    Dar cea mai Surprinzatoare este ca isi dau Aia seama cat de tare va asculta Lumea de mine in viitor, insemnand ca eu sant mai destept decat doctorii,savantii din lumea intreaga si uite cum s-au procopsit cu unul pe care dupa ce ca ,,se pare'' ca are ,,puteri''mai il asculta si lumea,posibil nu numai din Romania !!!
    112 in mod Real,Ciudat si intamplator sant ultimele cifre
    ale seriei mele de buletin..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..."112 in mod Real,Ciudat si intamplator sant ultimele cifre
      ale seriei mele de buletin"...dupa dunga rosie?

      Ștergere
    2. Stii ce e si mai ciudat ?
      Este fix ora aparitiei comentariului tau, adica 21 -9.00 ,o fi spitalul 9 ? Incurabile,mars inapoi !

      Ștergere
  16. E ditamai postul, cum sa mănânci oua?!

    RăspundețiȘtergere
  17. 17.45

    Petrolul este foarte bun ptr, reumatism .

    Fa-ti rost de o sticla de titei de pe la cineva de la sonde si da-te pe maini , pe picioare, pe spate .

    INCREDERE NEZDRUNCINATĂ.

    Oamenilor din Cămpeni insă nimic nu pare să le zdruncine credinţa că ţiţeiul n-ar avea dar vindecător, mai cu seamă de cănd au auzit vestea că o contabilă din Paşcani, care timp de patru ani a venit pentru a lua petrol de la ei, s-a vindecat de cancer la săn.
    "Şeful nostru se milostivea de ea şi ii dădea mereu căte o sticlă de petrol.
    Ea o ducea la un laborator in Paşcani şi, din puţinul petrol pur care rămănea, făceau un fel de soluţie pe care femeia trebuia să o bea treptat-treptat, de la o picătură pănă cănd ajungea la 15 picături.
    Intămplarea este adevărată. O cunosc pe doamna aceea, am vorbit de atătea ori cu ea.
    Mi-a dat reţeta. Ţiţeiul trebuie prelucrat in laborator.
    Nu cred că ar fi bătut atăta cale doar pentru o sticluţă de ţiţei, dacă nu i-ar fi făcut bine", povesteşte responsabila departamentului de intervenţii.
    După care pleacă capul. Ce folos?!...
    Oamenii au rămas fără locuri de muncă, iar substanţa pe care ei o consideră tămăduitoare zace in adăncurile pămăntului...


    Ameliorare

    Căt de miraculoase sunt efectele ţiţeiului roşu nimeni nu poate spune cu siguranţă.
    Inginerul Militaru Marius, responsabil cu bunul mers al treburilor pe platforma de petrol, crede că ţiţeiul este bun doar pentru a fi combustibil şi ridică din umeri atunci cănd este intrebat despre soarta sondelor inchise, dar şi despre cea a zecilor de săteni lăsaţi fără loc de muncă, recunoscănd insă că nivelul de trai al comunei s-ar ridica considerabil dacă toate sondele ar fi repuse in funcţiune. Medicul comunei, Oiegar Horaţiu, se fereşte să dea vreun verdict, dar recunoaşte că starea multor oameni s-a imbunătăţit in urma folosirii ţiţeiului.
    "Am observat că păcura asta are efect in cazul reumatismului acut, nu şi cănd e vorba despre faze cronicizate.
    Ameliorează starea de sănătate a oamenilor, ii scapă de păduchi, de scabie, iar pentru dureri provocate de lovituri, căzături, pentru creşterea părului este foarte bună."


    https://jurnalul.antena3.ro/special-jurnalul/titeiul-rosu-leac-de-sarac-101890.html

    RăspundețiȘtergere
  18. Apropo de reumatisme,un doctor Ascierto, Italian sune si nu e sindurul ca a reusit vindece Coronavirusul cu un medicament pentru reumatismul articular -acut el se numeste Tocilizumab[produs in farmacii RoActerma] si dupa cum am vazut eu pe internet este dor cu reteta si la fiole perfuzabile.
    Cit despre tratamente naturale pentru reumatisme nu uitati de Ridichea neagra pina o mai gasiti prin piete,sau creme cu venin de albine de prin magazine-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dle craciun, dar nu mai bine s-ar gandi domnii medici care-i radacina reumatismului si de acolo sa porneasca? Calmante ofera destule, dar de ce nu umbla la radacina acestei afectiuni si sa o starpeasca. Eu aceasta nu o inteleg la medicina, de ce nu cauta sa starpeasca un rau de la radacina, de ce nu cauta radacina problemei ci doar calmeaza(partial) efectul? Ce fac cercetatorii in domeniul medical? Dorm pe ei? Daca nu-s capabili sa recunoasca, ca salariu primesc in fiecare luna.

      Ștergere
  19. Kourcuma -Osho unguent, E mag
    Excelenta pt. Reumatism -Tratament nu numai stoparea durerii

    RăspundețiȘtergere
  20. Mihai, nici un unguent nu este eficient la articulatii. Le-am testat pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  21. Era odata Moldaminul pentru reumatism . Dar nu se mai comercializeaza in Romania

    .Este utilizat pentru a trata anumite infecții bacteriene, precum sifilisul, faringita streptococică, framboesia, difteria și erizipelul.
    De asemenea, este folosit pentru a preveni reumatismul articular acut.
    Cu aceeasi substanta activa (Benzathine Benzylpenicillin) e si Retarpen.
    Scoaterea din productie s-ar putea sa fie din cauza taxei claw-back. Pur si simplu nu mai era rentabil sa fie produs, fiind un antibiotic frecvent dat pe retete compensate si asupra caruia se aplica o taxa claw-back destul de mare din aceasta cauza.

    RăspundețiȘtergere
  22. Tu stii ok, eu l am folosit cu succes, imi pare rau sa aud ..

    RăspundețiȘtergere
  23. 16,23 Intrebarea ta e aproape retorica,am mai scris un comentariu dar cred ca nu l-am introdus.
    Rumatismele sint de sute de feliuri chiar mai multe decit cancerele avind atitea cauze cite miliarde de celule sint in corp nu poate niciodata sa fie un tratament pentru toate.
    Cauzele sint genetice si epigenetice care vin de la inaintasi precum pedepsele spuse in Biblie de la a 7-a generatie functie de alimentatia si conditiile lor de viata la care se adauga stilol nostru de viata tot mai departat de natura ,poluarea si chimizarea dar si stilul de alimentatie si stresul mecanic de uzura a corpului care nu trebue exagerat inclusiv accidente ale oaselor si tendoanelor.
    Deci nici nu poate fi vorba de descoperiri unice de tratament cind sint miliarde de cauze,dar ajuta ca la conducerea auto metodele preventive ,iar daca avem deja forme grave de Reumatism conteaza mult CREDINTA,reducerea stresului si nu in ultimul rind alimentatia echilibrata bogata dar cu evitarea surselor de purine din carnea tinara care cresc acidul uric care la frig formeaza cristale in articulatii care le uzeaza pina la modul ireversibil cind apare durerea.
    Pentru reducerea acidului uric trebue limitate carnea prea multa care dau Guta -mai ales la vinatori iar pentru scaderea lui sint bune curele crescatoare cu Lamii sau medicamentul Milurit.
    Trebue evitate si alte alimente in exces ca ciocolata,Macris ,Rubarba-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. poate fi vorba de cele doua din Turcia

    RăspundețiȘtergere