sâmbătă, 27 octombrie 2018

ROMANIA SI UNIUNEA EUROPEANA !

           Imagini pentru STEAG UEImagini pentru STEAG UE.

             27 Octombrie 2018,0ra 4,13 zori de zi !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste un glas care ,este foarte hotărât in ceea ce afirmă.
Glasul spunea asa:

                "Hai vino aici! Vino să vezi !
                Nu voi pune niciodata,absolut niciodata,egal ROMANIA,egal UNIUNEA EUROPEANA ."
       Niciodata, = Romania = Uniunea Europeana!
                     Niciodata!"

Dragii mei, oare ce sa-ntelegem din aceasta formula exprimata cu hotarare de acest glas?
Eu stiu ,stim cu totii faptul că,UNIUNEA EUROPEANA nu va mai dura prea mult timp.
Se va destrama, precum se destrama un ciorap.Adica,foarte rapid mai multe TARI isi vor lua bagajul si se vor aduce acasa.
Cred ca asa se va intampla si cu ROMANIA.
UNIUNEA EUROPAENA a adus Poporului roman ,si bine dar si multa rau.
Bine,pentru ca putem circula liber,putem munci inafara si sa castigam mai bine,sa traim mai bine, sa asiguram un trai mai bun celor dragi ramasi acasa.
Dar cu ce preţ,fratilor?
Cu preţ de sânge varsat? Cu pretul destramarii familiilor? Cu pretul lacrimilor copiilor nostri ramasi acasa, care plang de dorul părintilor si părintii de dorul lor? Cu pretul disparitiei bunicilor nostri,a părintilor nostri? 
Cate familii nu s-au destramat,câti copilasi au ramas numai cate un parinte sau chiar orfani ,din pricina instrainarii de Tara,instrainarii de familie,de cei dragi ramasi acasa.
Si cand privim in urma,vedem ca nu am realizat mare lucru; doar am pierdut pe cei dragi,doar ne-am neglijat pruncii si nu ne-am putut bucura de copilaria lor,nu le-am putut fi aproape atunci cand plangeau,atunci cand aveau febra,atunci cand spuneau :vreau la mami si la tati.
Si ma intreb:
Oare se merita? Oare s-a meritat ca sa stam departe de cei dragi,departe de părinti,de bunici,departe de soţ sau sotii,departe de pruncii si nepotii nostri care ,au uitat cum mai arata mami si tati, care au uitat cum arata Bunica sau Bunicu.
Viata trece pe langa noi fratilor !
Nu mai putem da anii copiilor nostri inapoi ca sa-i vedem crescand,ca sa-i vedem la gradinita,la scoala, sa-i auzim cum ne rostesc o poezie sau ne canta un cantecel.
Copiii nostri au nevoie de noi părintii lor,ca sa le incalzim sufletelul cu o vorba calda si plina de iubire. 
Sa intrebam un copil ce -ar vrea ,sa-l luam in brate sau sa-i dam un banut pentru o jucarie sau un dulce? Va asigur dragilor, ca va alege sa stea in bratele calde si pline de iubire ale mamii, si nici nu se va gandi la banuti.
Eu stiu ca este greu,extrem de greu ca sa razbati in ROMANIA zilelor noastre,dar,sa nu uitam de copilasii nostri care adorm cu poza lui mami si a lui tati, strangându-o la inimioara lor,oftand si adormind cu lacramioare pe obrajori.
Copilul nu stie de ce mami si tati trebuie sa stea departe de ei,ei stiu ca, mami si tati îi iubesc si ca trebuie sa fie langa ei ,pentru ca ei sa se simta in siguranta.
                          Cu iubire,Maria.
 P.S.
 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





                  
              


                                                  


                         



53 de comentarii:

  1. Sa-ntelegem oare ca Romania nu se va putea ridica niciodata la nivelul celorlalte tari din Uniunea Europeana?. Oricum suntem la coada uniunii si suntem incapabili sa atragem fondurile UE puse la dispozitie ca sa ne dezvoltam si noi infrastructura si economia. Intr-adevar, Romania nu poate fi egala cu Uniunea Europeana, dupa cum nu pot fi egali romanii cu, nemtii, francezii, spaniolii, etc. Noi suntem slugile lor, nu putem fi egali cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de frumos ati scris ,doamna Maria ,m-ati facut sa plang ,ca de fiecare data, dar acum m-ati sensibilizat . Eu am trei copii , doi baieti de 23 si 21 ani si o fata de 7 ani ,stiu ce inseamna sa fii plecat, ca am fost si eu plecata cand erau baieti mai mici 13-16 ani .Acum unul canta la acordeon si unul face fotbal de performanta la Galati si fetita este clasa a I-ii .Este minunat sa le fiu alaturi ,chiar daca este greu la noi dar cum ati spus si dumneavoastra trebuie sa ne strangem copiii in brate si sa-i ajutam ,noi , parintii ! Sa va binecuvanteze Duhul Sfant, pentru cuvintele frumoase care ni le daruiti de fiecare data !Duminica frumoasa va doresc ,va iubesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am simtit in inima mea ca sa scriu. Cu drag si te iubesc cu sufletul !

      Ștergere
  3. Doamna Maria nu credeti ca era mai ok ca in Romania femeile sa umble cu capul acoperit cu batic,esarfa pe străzi si sa fi fost o obligativitate acest lucru ? Eu cred ca nu mai era atâta destrabalare si provocare din partea sexului opus se reduceau si cazurile de violuri si altele.Apreciez femeile cu batic dvs.ce parere aveti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ! Nu trebuie sa ne punem pe cap sacul de canepa; baticul oricat de scump ar fi.
      Ne putem imbraca cum dorim,numai ca,atunci cand pasim pragul SFINTEI BISERICI trebuie sa fim imbracati cuviinciosi,sa lasam rujul,machiajul,sa punem o esarfa pe cap, iar barbatii sa lase pantalonii scurti acasa. Inafara BISERICII, fiecare se imbraca cum simte si se poarta ca atare. Te imbratisez cu drag !

      Ștergere
    2. Un batic nu schimbă firea omului,destrăbălarea vine din promovarea ei la tv și peste tot ca ceva normal iar repetiția este mama învățăturii .oamenii nu realizeaza că tv -ul și toate lucrurile câte îs pe lume îs făcute să-i înrobească sufletul.Ei nu vor să te simți bine cu ce ai,ci să îți placă ce vor ei să îți vândă

      Ștergere
    3. Vezi ca esti total gresita sau ne gandita potrivit legii crestine "Maria Ghiorghiu27 octombrie 2018, 21:02"
      Daca o femeie se inbraca la scurtaturi adica, mai mult goala, eu ca barbat cu multa energie in mine, cand vad acele femeii, mi se ridica presiunea hidraulica si incep sa ma gandesc la pacate rele. Oare cine a pacatuit primul? Eu sau femeia respectiva? Toate machiajele si inbracamintea scurta este facuta de oamenii si inchinatorii lui Lucifer. De fapt moda la minijup a fost inventata de prostituate pt a asi atrage cat mai multi clienti. Tot atunci sau invetat si machiajele ca dintr-o baba sa arate o femeie mai tinara sa faca si aceea ceva bani.

      Ștergere
    4. Ai dreptate 21:35 si mie odată mia spus Iisus sa renunț sa ma mai machiez si sa ma dau cu ruj.Am observat ca nu-i place asta cu machiajul.Si am inteles.In privința îmbrăcăminții nu a spus nimic.
      Machiajul este o uraciune la Dumnezeu si bine cum ai spus tu este o invenție draceasca pentru ca noua femeilor nu ne mai place cum ne-a lăsat Dumnezeu asa naturale si frumoase fara machiaj trebuie sa ne fandesim sub aceasta mască si gresim.

      Ștergere
    5. 21.35 Cicerone treci la religia musulmana ca acolo e mentalitatea asta sau intra inapoi in pestera si ia cu tine si presiunea ta ,,hidraulica'' . Nu haina face pe om .

      Ștergere
  4. Cuvinte frumoase doamna María dumnezeu sa va bine cuvinteze si pe poporul Roman sa-l ocroteasca si sal pazeasca de tot raul amin

    RăspundețiȘtergere
  5. Cuvinte frumoase doamna María dumnezeu sa va bine cuvinteze si pe poporul Roman sa-l ocroteasca si sal pazeasca de tot raul amin

    RăspundețiȘtergere
  6. Cuvinte frumoase doamna María dumnezeu sa va bine cuvinteze si pe poporul Roman sa-l ocroteasca si sal pazeasca de tot raul amin

    RăspundețiȘtergere
  7. Cuvinte frumoase doamna María dumnezeu sa va bine cuvinteze si pe poporul Roman sa-l ocroteasca si sal pazeasca de tot raul amin

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru a nu fi atitea violuri,ar trebui ca barbatilor sa umble cu un sac in cap, pt ca , chiar si femei imbracate decent, batrine la 70 - 80 ani si fost violate, deci e vina 95% vina barbatilor, si doar 5 la suta vina femeilor, pt ca nu am auzit inca barbati violati de catre femei, deci cine VIOLEAZA ??? , BARBATii, dar acei ce violeaza, tortureaza si ucid mi sint barbati sint demoni in piele de om, deci nu conteaza imbracaminte , ci e vina acelui creier bolnav alterat. Ika

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este,cum poate o femeie de 80de ani să suscite interesul unuia de 20,și a și omoratao in ziua de Sf.Pasti.Chiar anul acesta,la Galați,sa întâmplat.Apoi a fost aduncata in latrina din curtea Bisericii.Oare femeia aceea era la mininup,oare copii abuzați sunt machiați și la minijup?Efectiv păzesc copii in fata scolii,să îi ia cu forța,oare astfel de persoane te fac să ți se ridice "presiunea",draga domnule?Cred că sunteți bolnavi,un psiholog nu este de ajuns,trebuie castrare pe viață tuturor care declară așa ceva în mod public.

      Ștergere
    2. Bine punctat an 21 21

      Ștergere
  9. Frumoase cuvinte,Dumnezeu sa va bine cuvanteze.Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bravo anonim21:21! Ai dreptate👍 adica mereu sa se sacrifice femeile, ele imbrobodite si barbatii cum??? Mereu e vina femeii ca barbatii gandesc cu capul din pantaloni. Traiti si va conduceti dupa instinct ca animalele iar baticul nu rezolva aceasta problema. Toti oamenii sunt liberi adica si femeile. Sa va fie rusine dragi barbati ca in loc sa priviti in interiorul vostru si sa va analizati loviti cu pietre in altii, ca i mai simplu nu i asa?😡😡😡😡

    RăspundețiȘtergere
  11. Etnicii minoritari care au spinzurat STATUIA lui Avram Iancu si au Boicotat referendumul romanilor pentru identitate nationala crestina,vor in aceiasi luna Referendum pentru MODIFICAREA CONSTITUTIEI care sa cuprinda dreptul de automomie Teritoriala pentru minoritari-HA-HA-HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  12. Urasc ipocrizia.Am plecat din tara acum 20 ani pt ca eram morti de foame. Am facut sacrificii pana am reusit sa ne umim familia. Ca noi au facut multe famili serioase.Am purtat ortodoxia in occident,am trimis un sac de bani in tara,ma refer la toti romani din diaspora, si nu ne plangem.Ce vina are Europa ca o seama de oameni nu-si folosesc mintea si sufletul? Primul lucru este rugaciunea la Dumnezeu si maica Sfanta, apoi dragostea si voia de sacrificio. Cand ma-ntorc in concediu ,in Romania, vad barurile pline, oamenii n-au pofta de lucru, fete tinere merg cu barbati insurati pt bani iar nevestele rabda... divorturi nu mai zic si-atunci? Nu diaspora desparte ci oameni se despart din lipsa de dragoste, de respect, de sacrificio. Oamenii s-au dat diavolului si nu Europa e de vina. A fost o binecuvantare de la Dumnezeu pt noi care am putut sa iesim in afara.Am avut norocul sa ne civilizam, sa ne apropriem mai mult de Dumnezeu, sa ducem o viata normala care in Romania ne-a fost imposibil. Asta sa nu mai vorbim de cati bani a alocat comunitatea europeana statului roman! Bani care au intrat in buzunarele politicilor si-a mafiotilorin timp ce tara se duce de rapa iar cei saraci abia ca mai pot respira.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu cred ca acest mesaj arată că ori cât de mult se chinuie și s-au chinuit liderii europeni și români să ne schimbe gândirea din creștini ortodocși în ceva pseodocrestin și ateo-satanist, noi nu vrem să ne-o schimbăm, dar rămâne de văzut până când.
    UE a început după al 2-lea război mondial ca o asociație între producătorii din industria oțelului din Franța și Germania, apoi prin extindere a devenit un organism de cooperare comercială pentru țările din vestul Europei în opoziție cu CAER (organizația de cooperare a statelor din blocul comunist).
    După căderea comunismului și observând dorința de libertate și prosperitare a popoarelor din fostele state comuniste, bogații Europei, cei care o conduc din umbră, au pornit o campanie de distrugere economică a acestor state pentru ale face o piață de desfacere a produselor lor și o sursă de forță de muncă ieftină și bine pregătită. La acest lucru au contribuit și liderii politici corupți din statele respective.
    Nenorocirea este că la noi, pe lângă politicienii și modelatori tv. vânduți occidentului, și poporul s-a lăsat amăgit de occident.
    Dacă polonezii și ungurii s-au trezit și nu vor să renunțe la indepenta lor politică și socială, românii vor, crezând că fără UE le va fi foarte greu.
    De fapt tocmai UE este cea care generează și întreține corupția, ca exemplu este faptul că deșii la noi autostrăzile se fac cel mai încet și cel mai scump, că UE conștientizează că este corupție mare în acest domeniu, ea tot dă bani. Dece, pentru ca autostrăzile sunt făcute de firme străine patronate de bogații Europei, iar costurile suplimentare sunt suportate de poporul român prin bugetul de stat. Bine înțeles că UE atrage atenția la acest aspect, dar masuri nu ia.
    Alt exemplu, ni s-a recunoscut dreptul la extinderea spațiului maritim al țării, pentru ca astfel să poată ajunge alții la petrolul și gazele naturale din M. Neagră, iar noi să avem cel mai scump preț la carburanți și gaze naturale, pentru ca așa vrea UE.
    Am arătat tote acestea că să vă fac să înțelegeți că UE este o organizație coruptă și fățarnica, condusă de oameni lipsiți de scrupule, cu o moralitate și filozofie de viață necrestina, al căror unic scop este de a conduce Europa și lumea. Numai Dumnezeu știe până când.
    Și tot El știe dacă noi, românii, ne vom trezii și ne vom unii în credință, nădejde și dragoste de Dumnezeu, țară și popor, punând mai presus de interesele noastre, interesele țării. Noi trebuie să ne slujim unii altora prin profesiile pe care le practicăm și nu să căutăm să ne îmbogățim unii pe spinarea altora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22'55 ai perfecta dreptate!

      Ștergere
    2. Forte adevarat ce spui.an.22.55!!!se vede clar in tot si-n toate ca casa este, doar daca vrei sa vezi...

      Ștergere
  14. Se va destrama desigur Uniunea asta Europeana, precum a prezis di doamba Maria,nimic nu e vesnic; totul e schimbator chiar si in natura!

    RăspundețiȘtergere
  15. Se spune ca vom trece sub protectia Rusiei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ivane,nu te opreste nimeni sa mergi la taica Putin acasa,daca tot vrei sa fii ''protejat''. Noi,romanii,stim ce inseamna ''protectia'' rusilor, rapt teritorial,gulaguri,sange varsat si lacrimi,multe lacrimi...Lasa-ne Ivane,du-te tare...PS. Daca o sa ne dea taica Putin o smetie peste ochi,pardon,o bomba in cap, sa vezi atunci ''protectie''...

      Ștergere
  16. Dna Maria permiteți un amănunt mulți Români au plecat din țară definitiv și nu au plecat doar pentru salariile mai decente ci pentru multe alte lucruri care nu există în România respectul statului față de oameni școli care nu cad pe copii sistem sanitar civilizat și mai pot înșira multe care în România lipsesc și nu există speranţa că vor fi vreodată. Viața este scurtă și sunt oameni care vor să trăiască civilizat și fără să fure sau să stea ca milogii la șpagă așa că merg în societăți dezvoltate și civilizate. Migrația nu s-a inventat în România. Greșeala pe care o faceți dumneavoastră voit este că condamnați Uniunea Europeană că există și că ea poartă vina migrației. Dacă este așa de bine în România de ce pleacă lumea pe capete? Și dacă UE se va destrăma migrația spre țările dezvoltate va continua și va fi ca înainte de înființarea UE adică se va renunța la cetățenia Română. Faceți paradă toată ziua de creștinism și de credință dar dacă ești dascăl sau asistent medical și stai de foame la șpagă ca să poți trăi oare mai ești creștin sau ești hoț? Știu că în România creștinismul este șpagă și hoție practicate chiar de biserică și marea majoritate a românilor. Ce să-i faci mai suntem unii corecți care alegem să trăim creștinește și mergem pe alte meleaguri unde ni se permite acest lucru. Rog pe sfătuitorii atoateștiutori să se abțină, altă meteahnă tipic românească ne pricepem la tot și la toate...... iar rezultatele se văd te uiți la România și vezi asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim27 octombrie 2018, 23:53
      Se pare ca nu ai inteles nimic din ceea ce eu am scris si am dorit ca sa transmit. Mai citeste inca o data articolul. CRESTINISMUL nu este o PARADA !!! CRESTINISMUL este LUMINA si PUTEREA DUHULUI SFANT; este INSUSI DUMNEZEU TATAL CEL CERESC,IISUS HRISTOS si DUHUL CEL PREA SFANT. Parada este ceea ce faci tu acum ! Tu faci parada prin vorbele tale si este mare păcat!

      Ștergere
    2. UE nu vrea civilizatie in Romania, se doresc resursele naturale si umane la preturi cat mai mici.
      Saracia din Romania este controlata din Vest. UE iti da bani de pensiune, parcuri, apa canal dar nu iti da bani sa iti faci intreprinderi. Nu permite nici ajutoare de stat pentru a sprijini intreprinderile de stat pe motiv de concurenta neloiala.
      Cand insa se acorda sponsorizari de la buget la corporatii pentru a crea locuri de munca.... aia se cheama incurajarea mediului privat in dezvoltare.

      Faci confuzie intre beneficiile individuale indiscutabile ale celor emigrati si beneficiile Romaniei ca tara.

      Ștergere
    3. Sa taci ca esti.. .Sunt guvernantii nostri ca nu vor sa investeasca. Si vazut Teldrum? Cu bani de la comunitate a fost furnizat, la fel ca ferma de porci a lui Dragnea si a altora hoti. Toti au luat bani ca sa se imbogateasca nu ca sa faca ceva pt tara., Ghiorde ce esti.

      Ștergere
    4. An23.53, dusmanii din avara care VOR sa hoteasca si sa distrugga RO in favoarea loro, impreuna cu hotii nostri care s-au perindat din '89 incoace au reusit sa faca din RO ceia ce vede ca este azi...Dumnezeu permute, von vedrà si pana cand...S-auzim de mai bine!Doamne ajuta!

      Ștergere
  17. UE jegmaneste RO si alte tari la comanda elitei care conduce lumea. Pana cand? Doar Dumnezeu STIE... Doamne apara RO si poporul roman. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  18. 23,34 doar nu Rusia asta,doar cind vor fi crestini adevarati si nu farisei kgh-isti ca acum

    RăspundețiȘtergere
  19. Avind in vedere asemanarea cladirii parlamentului european cu cel al turnui Babel este evident ca Dumnezeu va face ce a facut la turnul Babel la timpul potrivit si totul se va "narui",d-na Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stie cineva cum arata Turnul Babel? De fapt,era o racheta construita de oameni,ca sa ajunga la planeta elohimilor,dar acestia au distrus racheta,pentru ca pacatul biblic e rautatea omului si de aceea el nu are voie sa detina cunoastere-tehnologie cu care sa faca rau altora.

      Ștergere
  20. 23:53!
    Bravo!!! Ai prezentat situatia reala a prezentului!
    Subscriu tot ce ai scris!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu vreau sa supar pe nimeni dar pe timpul comunismului romanul avea coloana vertebrala era educatie in scoli era cu frica familia era familie locuri de munca program de munca 8 ore aveai siguranta zilei de miine iar cei corupti si criminali legea cu moartea acum aceasta generatir de la revolutie a crrscut haotic fara educatie in haos fara locuri sigure de munca in minciuna si ei sint societatea care vine dupa noi.asa i- am crescut si educat asa vor avea grija de batrini si de tara.cred ca tot mai bine era tara inainte de 89.iar inprivinta portului femei in societate am imtrebat un sfint parinte din manastire si a spus in biserica cu batic si rochie peste genumchi iar pe strada tinuta decenta adica sa nu fim provocatoare cu bun simt fara sini la vedere si picioare goale .va multumesc mult stimata doamna Maria Ghiorghiu.va pup.cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce esti meschina? Pe vremea dictatorului, oamenii erau tinuti ca cainele in lant si flamanziti fara drepturi.Cati oameni au murit la canal, casa poporului, etc fara sa-i pese cuiva de ei.Si-atunci cei ce erau in partid "taiau si spanzurau"iar ei traiau ca "banu'n lada". Problema nu este comunismul sau democratia, problema este omul in sine. Dumnezeu ne-a creat liberi si cu creier. Daca noi il iubim si ne folosim mintea o sa fim mereu oameni corecti ,educati si cu bun simt.Cei ce se dau crestini dar fura, iubesc minciuna, etc aia au nevoie de dictatura. Omul lui Dumnezeu poate trai oriunde pe pamant ca n-o sa se manjeasca, mai degraba prefera moartea, iar cei rai o sa se lase unsi de diavol in toate sosurile lui. Amin

      Ștergere
    2. Cu frica? Sfintii nu se fac cu frica ci cu dragoste.Asa si omul, nu are nevoie de frica sa faca lucruri bune ci de dragoste fata de Dumnezeu si prin urmare de oameni. Frica nu-i de la Dumnezeu ci de la diavol! Sfintii au murit in cruce ca Hristos dar fara teama de-a spune adevarul si-a pazi poruncile Domnului.Societatea de azi oglindeste foarte bine romanul si asta nu este decat vina noastra. Dam dovada ca suntem indiavoliti si doar cu biciul putem fi "tinuti in frau "Asta nu este ceea ce vrea Dumnezeu, el nu vrea dragoste cu sila, el vrea un popor liber care sa-l iubeasca prin:credinta fapte, rugaciune, smerenie, etc.doar atunci ne putem numi tara Domnului!

      Ștergere
  22. Mai fratilor, cand Europa se destrama, romanii pot sa-si puna funia la gat.O sa traiasca doar hotii si mafiotii. Asa macar mai este cine sa-i scuture,ca sa nu mai vorbim de cati bani a livrat in Romania doar ca multi au intrat in buzunarele hotilor.Am fi putut avea spitale si scoli noi dar guvernul este interesat doar sa bags in buzunar. Comentariile impotriva europei unite vin din partea acelora care nu-si folosesc creierul sau acelor care au interes sa poata fura fara sa fie stingheriti. O sa vedeti voi cand va veni vremea ce-a insemnat Europa. .. si-atunci o sa faceti precum Iuda cand si-a dat seama c-a vandut sange nevinovat.

    RăspundețiȘtergere
  23. Mai fratilor, cand Europa se destrama, romanii pot sa-si puna funia la gat.O sa traiasca doar hotii si mafiotii. Asa macar mai este cine sa-i scuture,ca sa nu mai vorbim de cati bani a livrat in Romania doar ca multi au intrat in buzunarele hotilor.Am fi putut avea spitale si scoli noi dar guvernul este interesat doar sa bags in buzunar. Comentariile impotriva europei unite vin din partea acelora care nu-si folosesc creierul sau acelor care au interes sa poata fura fara sa fie stingheriti. O sa vedeti voi cand va veni vremea ce-a insemnat Europa. .. si-atunci o sa faceti precum Iuda cand si-a dat seama c-a vandut sange nevinovat.

    RăspundețiȘtergere
  24. Doamna Maria nu va fi niciodata Romania egala cu UE.
    Tara noastra scumpa si draga este ORTODOXA si de aceia ne urasv de moarte si suntem invinuiti si ei aproba dezbinarea si relele nu adevarul.
    Vor sa ne tina sub papucul lor.
    Stiu si mai spun ca UE va face ce zive Romania si nu invers o sa vedem cu totii.
    Doamne Dumnezeul Puterilor nu lasa acest popor la mila lupilor sa faca ce vor ei cu noi.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aiba grija de noi robii sai.
    UE functioneaza asa (inchide colo strica dincolo.laptele nu stiu ce are luati de dincolo,porcii cu pesta omoratii si pot continua asta este si bineinteles TRADATORII DE NEAM SI DE TARA) CINE VREA RAUL POPORULUI ROMAN VA AVEA GRIJA DUMNEZEU S-AI PEDEPSEASCA SI NU POT SPUNE CA NU AU STIUT.
    CU MULT DRAG TUTUROR SI DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
  25. Dictatura este inventata de diavol pt ca el vrea sa supuna lumea dar Dumnezeu nu-l lasa. Dumnezeu este liberal! El nu vrea dragoste cu forta. Cine-l iubeste o sa faca mereu voia LUI oriunde s-ar gasi si in orice imprejurare. Doar diavoli au nevoie de dictator ca sa fie biciuiti, oamenii LUI Dumnezeu vor fi mereu liberi si smeriti. Asa ca cei care nu-l cinstesc pe Dumnezeu in libertate ci doar la comanda, aia nu sunt a LUI. Sf Arsenie Boca spunea calugarilor ca nu haina ii v-a mantui ci credinta lor aratata prin fapte :dragoste pt aproapele, smerenie, rugaciune din suflet.. .

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce spui anonim 8.51? De ce sa-si puna romanii funia la gat ? Suntem noi tratati ca si cetatenii europeni in privimta drepturilor pe care ar trebui sa le avem? Avem salarii, conditi de munca , program de lucru, pensii, la nivel european ca in privinta preturilor, si taxelor suntem europeni. Despre ce firturturi vorbesti ca sunt tinute in frau de UE ? -cumva nu s-au taiat paduri de cand am aderat ? In afara faptului ca avem acces in spatiul european ce alte drepturi am primit ? Si referitor la acest subiect , era ok daca o faceam in calitate de turisti cum vin ei la noi si nu de ,,muncitori ' in curtea altora . Cine are ochi de vazut sa vada.
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De vina este guvernul si nu Europa .Si alte tari sunt in Europa dar daca au guverne care sa se ocupe de tara, tara merge bine. Problema ta este ca esti batut in cap sau PSD-ist daca nu intelegi cum merge politica.Avem o rata de prostie in tara greu de imaginat si de aceea politicii au furat nestingheriti dand vina pe Europa de unde au supt miliarde. Exemplu :Dragnea, Tariceanu, Basescu si ceilalti cum s-au imbogatit peste noapte?

      Ștergere
    2. De vina este guvernul si nu Europa .Si alte tari sunt in Europa dar daca au guverne care sa se ocupe de tara, tara merge bine. Problema ta este ca esti batut in cap sau PSD-ist daca nu intelegi cum merge politica.Avem o rata de prostie in tara greu de imaginat si de aceea politicii au furat nestingheriti dand vina pe Europa de unde au supt miliarde. Exemplu :Dragnea, Tariceanu, Basescu si ceilalti cum s-au imbogatit peste noapte?

      Ștergere
    3. 21:51, gresesti.
      UE vrea obedienta si slugarnicie iar daca Guvernul o calca pe aceasta UE pe bataturi urla si face ca toti dracii aceasta organizatie necurata si ne ameninta ca ne taie fondurile. Demoniaca si nerusinata UE! De s-ar destrama aceasta UE odata! Caci suge destul din seva vitala a romanilor.
      Romania sa iasa din UE sau daca nu poate iesi sa o calce si mai tare pe bataturi ca sa stie UE ca nu ii merge cu Romania. Ne-am saturat de UE. Ne vrem tara inapoi si independenta!

      Ștergere
    4. An.15.21.,lasa demagogia ieftina patriotarda...ori te pomenesti ca esti vreun politician ''a la Catavencu'',vreo ''fecioara neprihanita'' din parlament sau guvern ? Mimoza mica !...Vezi ca an.21.51. are dreptate...Alte tari,Polonia,Ungaria,Cehia etc. de ce au politicieni cu coloana vertebrala,de ce politicienii romani ( majoritatea )sunt impotenti politic,lacomi,lasi,iar unii chiar rau intentionati ? UE nu ar fi facut din Romania sat fara caini,daca nu am fi avut politicienii pe care i-am avut si ii avem...PS. Daca esti politician,ai putin respect la adresa celor care te-au trimis in functie,nu-i trata ca pe o turma de imbecili,ca asta te descalifica si pe tine...

      Ștergere
    5. „Sistemul”, statul subteran și antinațional al coloniei, sprijinit de stăpânii din UE

      Mișcările antiromânești din țară sunt susținute de UE!

      Modificările aduse Legilor Justiției deranjează stăpânii din străinătate ai coloniei România. Aceștia, prin intermediul trădătorilor instituționalizați, binomul SRI-DNA și judecătorii subordonați sistemului, au înlăturat pe parcursul unui deceniu concurența românească și au distrus definitiv economia autohtonă prin trimiterea la închisoare a investitorilor români, grație acuzelor de „corupție” fabricate. În acest timp, adevărații corupți, corporatiștii internaționali – cei care au și importat traficul de influență la nivel înalt în România! – au fost protejați de același binom!

      Dan Diaconu: „Era nevoie de falsul scandal pe legile justiţiei ca să înţelegem că acel aşa-zis club select numit «Comisia de la Veneţia» este de fapt o altă gaşcă de golani aflaţi în slujba aceloraşi factori turbaţi de decizie care au hotărât experimentarea «hard» pe spatele nostru. Citind concluziile comisiei lu’ Peşte te cruceşti. Aceleaşi slogane seci, aceleaşi formulări securistice care-au plecat din ţară. Ba că nu s-ar fi dezbătut legile, ba c-ar fi fost adoptate prea repede, ba că infractorii. Tradus ar fi cam aşa: băgaţi-vă minţile-n cap că vă iau dracii! Dacă-i întrebi de ce, ei îţi răspund că «aşa vrea muşchii lor».

      Tembelii din ţară se împart în două categorii: unii care radiază de fericire, cu ochii umezi şi feţele de boi, pe motiv că ăia i-au tras-o lu’ Dragnea, iar ceilalţi, slugarnici şi intimidaţi din acelaşi motiv. Că a zis Comisia. Păi şi dacă acea comisie, având strict un rol consultativ – repet, CONSULTATIV – zice că trebuie să te arunci în cap, tu ce faci? Spus pe româneşte, se vede limpede din raportul ăla că, în conformitate cu orice standard, ăia mănâncă rahat. Problema noastră e că am mai găsit un organism aberant în faţa căruia să facem sluj. Are România vreo obligaţie în a se supune Comisiei de la Veneţia? Nu. Şi, după ce ne vom linişti cu boii ăia, cu siguranţă va mai răsări dintr-un cotlon al securităţii o nouă Comiţiune internaţională în faţa căreia să dăm cu «suptsemnatul».

      În tot contextul de faţă putem limpede să observăm un lucru trist: suntem penetraţi până-n măduva oaselor, dar ne comportăm de parcă n-am avea nimic. Din păcate, paraziţii trădători ne-au mâncat din interior. E prea târziu pentru orice. Dacă până acum am preferat să dormim, nu ne-a mai rămas timp decât pentru moarte.”

      Mai multe:

      http://www.justitiarul.ro/sistemul-statul-subteran-si-antinational-al-coloniei-sprijinit-de-stapanii-din-ue/

      Ștergere
  27. Am urmărit ce s-a scris, pro și contra despre UE, în paralel cu ce se întâmplă în țară. Am să încerc să explic de ce s-a ajuns aici.
    În 1989 poporul s-a răsculat pentru că se saturase de lipsuri și privațiuni. După ce Ceaușescu a fost executat, a început lupta pentru putere între diferite fracțiuni ale burgheziei proletare (cei care s-au îmbogățit profitând de vechiul regim).
    Aceștia s-au împărțit, în majoritate, în două tabere:
    -prima, a urmărit aservirea totală a țării intereselor oculte ale oligarhilor lumii organizați în societăți secrete și care controlează finanțele mondiale, resuresursele planetei și producția de bunuri;
    -a doua, a urmărit îmbogățirea în continuare pe seama poporului, prin exploatarea acestuia.
    Primi au distrus industria și agricultura în loc să le restructureze și să le efiecitizeze, iar drept recompensă am fost primiți în NATO și UE. Totodată ei au îndemnat poporul să plece, pentru ca să submineze idea de stat național, unitar și independent.
    Cea de a doua parte s-au mulțumit cu îmbogățirea prin corupție și legislație preferențiala.
    Poporul, în tot acest timp a fost la mijloc, umilit, mințit, manipulat și batjocorit.
    Dacă vrem să ieșim din această situație trebuie să ne unim și să punem mai presus de interesele noastre personale, interesele naționale, să nu ne mai lăsăm manipulați de rebuturile societății noastre organizați în partide politice, care de dragul banilor ne-au vândut și pe noi și bogățiile țării.
    Va veni și vremea judecății, pentru că Dumnezeu nu-i va lasă la infinit să-și bata joc de credință, de țară și de popor.
    Credeți că dacă va fi război, lumea va mai fi la fel după, nu, popoarele se vor trezi și nu vor mai vrea să facă jocul robilor banilor, ci îl vor căuta pe Dumnezeu.
    Sfârșitul lumii nu va veni acum, dar va începe alegerea grâului de neghina, a robilor lui Hristos de robii diavolului.
    Nu mai blamați biserica și pe preoți, pentru ca greșiți. Biserica suntem noi toți care ne rugăm lui Hristos Domnul în duh și adevăr, iar preoții sunt slujitori în aceasta așa cum sunt și doctorii într-un spital și profesorii într-o școală.
    Eu nu spun ca nu sunt și preoți și ierarhi care greșesc, dar aceștia sunt puțini în comparație cu cei care sunt cu adevărat un exemplu pentru enoriașii lor.
    Satanizatii, adică robii lui satan, care au ajuns sa conducă din umbră lumea și Europa, tocmai asta urmăresc să nu mai avem conștiință de neam și țară, credință vie și lucrătoare, căutând prin toate mijloacele să distrugă biserica lui Hristos și pe preoții ei evlavioși.
    Un popor fără țară și credința, este un popor dezorientat care va accepta fără rezerve pe antihrist și minciunile proorocilor mincinosi ai acestuia. Globalizarea, pe care o propovăduiesc unii, tocmai asta pregătește.
    Trebuie, ca atunci când va veni vremea, și sigur va venii, să cântărim bine pe cine alegem să ne conducă, pentru că nu cei care promit multe și ne mai dă 100 de lei la salariu sau pensie, sunt și cei mai buni, ei doar cauta se ne cumpere.
    Trebuie scoși în față doar cei foarte buni din diferite domenii, cu frica de Dumnezeu și cu dragoste de popor și țară. Cei care nu fac din funcțiile lor un mijloc de profit personal și care înțeleg ca cu cât sunt mai sus în ierarhie cu atât mai mult trebuie sa slujească poporului. Ei trebuie să ia ca exemplu pe Hristos Domnul care a spălat picioarele ucenicilor lui inclusiv lui Iuda vânzătorul.
    Ei trebuie să slujească poporul, dar cu demnitate și credință, ne lăsându-se nici vânduți dar nici cumpărați. Dând cât mai mult de la ei și așteptând să fie recompensați cu cât mai puțin, făcându-l astfel dator pe Dumnezeu-Tatăl. Același lucru este valabil și pentru noi toți, să nu mai căutăm să profităm unii de alții.
    Dumnezeu să ne ierte, să ne lumineze și să fie cu noi atunci când aceste vremuri vor venii, iar noi să fim în tot timpul și în tot locul cu El. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un rezumat excelent doar ca sunt putini romanii care inteleg lucrul acesta. Cei mai multi au o mentalitate bolnava si incearca mereu sa dea vina pe cineva,pt ca lor nu le merge bine. Schimbarea pleaca de jos. Daca fiecare dintre noi am fi corecti totul ar merge bine dar noi suntem obisnuiti cu "fofarlica". Adica eu sa traiesc bine, altul poate sa moara. Si asa se comit :furturi, afaceri ilegale, omoruri, etc. Dar de vina este comunitatea europeana, nu noi.

      Ștergere