marți, 2 iulie 2024

IISUS HRISTOS IN MIJLOCUL DESERTULUI !

 

                                             Dragii mei, 


In aceasta dimineata devreme, dormeam si brusc ma trezeste un glas care spune un mare Adevar.
Glasul spunea asa, la imperativ:
            "Aduna telefoanele,că gasesc Cartile cele mai cunoscute pentru Hristos!
          Aceasta zi,sa nu incetam a Te chema pe Tine,si noi insine si unii pe altii,si toata viata noastra Lui Hristos Dumnezeu s-o dam !"

Ce frumos,minunat de frumos si de intelept.
Doi sau trei în numele Domnului nostru Iisus Hristos: DOVEZI ALE ...
Fraţilor, să încredinţăm nu numai viaţa noastră Lui Hristos Domnul,ci să-I încredinţăm si inima noastra, si sufletul nostru, gândurile şi voinţa noastră, şi astfel, nu avem cum să greşim, ci ne pregătim Calea pentru mântuirea sufletului nostru.
Şi iată că, puţin mai târziu aud alt glas care -mi spune aşa :

             "Lumina albastra,din Cer vine !
               Apararea Patriei si a Credintei !
Dar un alt glas intreaba :
              Poti sa iei ,apararea Patriei si a Credintei stramosesti?"

Dragii mei, dati-mi voie sa raspund si eu la aceasta intrebare: da,voi apăra şi Patria ,dar mai ales CREDINŢA noastră, strămoşească, CREDINŢA CREŞTIN ORTODOXĂ.
Dar iata un alt glas,care completeaza:
            "Purtandu-va Car,cu drag  purtandu-va Car,cu El vei lua aminte !"

Clipă în care, văd cu ochii închişi o întindere ca un deşert, iar în mijlocul deşertului, sta singur singurel în veşminte albe stralucitoare, Insusi DOMNUL  NOSTRU IISUS HRISTOS având în Mâna Sa dreaptă  un baston, un băţ înalt în care se sprijinea când mergea prin deşert.
Dragii mei, noi nu suntem singuri !Gătiţi loc în sufletul vostru, MÂNTUITORULUI HRISTOS, iar EL va veni de îndată acolo unde gaseşte loc curat şi dragoste nemarginita care izvoraste din inima şi suflet.
Sa fim buni fratilor! Sa avem Credinta fierbinte si statornica in Prea Sfanta Treime si in Maica Domnului  si niciodata sa nu deznadajduim.
                                          Cu dragoste, Maria

21 de comentarii:

  1. Da o paralela cu timpurile moderne
    Credinta e piatra tare a patriotismului
    Ceilalti fara credinta manevrati ca frunza-n vint ca ateii neomarxisti de astazi
    Comparatia poate fi extinsa la credinta si realizarile lui Stefan cel Mare din Istorie ca tot e ziua lui praznuita iar viata lui un model cu multe repere pentru noi urmasii slabi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si comparatia poate nerge mai departe cu astia educati pe afara ca forma noua dar si veche de spalare a creierelor pe banii strainilor cu telefoane moderne in buzunar dar fara credinta si patriotism -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rezultatul distrugerea economiei mai ales energia , cimbinatele chimice si obligarea romanilor sa migreze
    De fapt asta poate fi considerat un razboi economic dupa care sintem in plin razboi mondial chiar Daca altfel de bombe doar economice deocamdata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe acelasi principiu functioneaza si mecanismul Bolii canceroase
    , duce intii la atacul inflamatiei celulelor din jur care incep sa produca acid schimba funcionarea normala intii, inainte de a veni cancerul sa cucereasca teritoriul acid ca hrana celulelor bolnave deja sa dea un nou curs celulelor decit cel destinat initial si schimba scopul lor total opus .

    Acolo solutia e tratament cu alimente de revenire prin alcalinizare inclusiv cu bicarbonat si alte alcaline
    si evitarea prin Post a carnii si produse animaliere care da aciditate
    , obligind un front prin infometare, al celulelor inca sanatoase sa consume energia si celula canceroasa care astfel e eliminata si corpul revine la sanatatea initiala programata
    care poste da rezultate mai sigure decit multe tratamente chimizate de multe ori care nu slabesc cancerul ci de obicei i-l pot face sa evolueze mai agresiv spre mortal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaticanul, infiltrat de Francmasonerie, este plin de Demoni
    Mesaj de la Fecioara din Guadalupe. De Lorena. 22 Iunie 2024
    Postat inițial de: MaryRefugeOfSouls.com
    PREOȚILOR MEI PREFERAȚI, ALEȘI PRIN DECRET DIVIN DIN CER, PENTRU A-MI CĂLĂUZI POPORUL IUBIT AL FIULUI MEU IISUS HRISTOS, LE TRIMIT ACEST MESAJ URGENT.

    Biserica Fiului Meu s-a fisurat și este timpul să ia decizii serioase cu privire la Vocațiile lor ca Preoți, este timpul să decidă dacă să urmeze Biserica falsă sau să facă parte din BISERICA ADEVĂRATĂ ALĂTURÂNDU-SE Rămășiței Credincioase.

    ASCULTAȚI PREOȚI AI FIULUI MEU, ESTE TIMPUL SĂ DECIDEȚI SĂ ÎL URMAȚI PE HRISTOS SAU PE DUȘMANUL LUI DUMNEZEU.

    Este timpul să decideți dacă să fiți Lumina Lumii sau întunericul, pentru fiecare suflet pe care îl ghidați, VEȚI FI JUDECAȚI GRAV și dacă îi ghidați spre prăpastie, veți fi responsabili pentru CONDAMNAREA lor și veți fi judecați mai aspru pentru că sunteți Păstori de Turme.

    Decideți-vă pentru Lumină chiar dacă suferiți persecuții, răul care afectează Lumea este foarte mare și există Bătălii foarte puternice între bine și rău. Stele vor cădea din cer (preoți și episcopi) pentru a lua mii de laici împreună cu ei în abis cu FALSELE lor DOCTRINE DEMONICE.
    [CÂND VA VENI ACEA ZI] PĂRĂSIȚI TEMPLELE LOR ȘI ALĂTURAȚI-VĂ RĂMĂȘIȚEI MELE CREDINCIOASE ȘI DACĂ VEȚI FI MARTIRIZAȚI PENTRU PRINCIPIILE ȘI VALORILE VOASTRE, VEȚI OBȚINE COROANA GLORIEI.

    Alăturați-vă Rămășiței Credincioase a Fiului Meu, astfel încât să ghidați poporul lui Dumnezeu pe calea cea bună, este timpul să decideți dacă să fiți cu Dumnezeu sau cu dușmanul, Fiul Meu îi vomită pe cei căldicei.

    O RENAȘTERE FRUMOASĂ VA AVEA BISERICA FIULUI MEU DUPĂ PURIFICAREA SA ȘI CEI CARE AU FOST CREDINCIOȘI ȘI AU URMAT CALEA CEA BUNĂ, VOR OBȚINE COROANA GLORIEI.

    De aceea, UNIFICAȚI-VĂ, Rămășiță Credincioasă, Luptați pentru eliberarea și mântuirea voastră!!! pentru că fără Cruce nu există Răscumpărare, Coroana Gloriei este pentru cei curajoși care își dau Viața pentru Evanghelie.

    DECIDEȚI-VĂ SĂ-L URMAȚI PE FIUL MEU, ESTE TIMPUL SĂ LUAȚI O DECIZIE, DE DECIZIA PE CARE O VEȚI LUA CA PREOȚI, VA DEPINDE MÂNTUIREA SAU CONDAMNAREA MULTOR SUFLETE. URMAȚI-L PE FIUL MEU ȘI VEȚI AVEA RĂSPLATA VOASTRĂ.

    Vaticanul, leagănul lupilor răpitori și infiltrat de Francmasonerie, este plin de Demoni. Fugiți din Temple și alăturați-vă Rămășiței Credincioase, luați cea mai bună decizie și Eu ca Mamă a voastră vă voi proteja, acoperiți-vă cu mantia Mea de Mamă Iubitoare și Eu vă voi proteja în poala Mea, fiți siguri că Rugăciunea Rozariului vă va salva de a Doua Moarte.

    AVEȚI GRIJĂ DE SUFLETELE VOASTRE ȘI NU DE TRUPURILE VOASTRE. ESTE TIMPUL SĂ DECIDEȚI DACĂ ÎL URMAȚI PE FIUL MEU SAU PE IMPOSTOR, ESTE ALEGEREA VOASTRĂ LIBERĂ!

    EU, MAMA VOASTRĂ FECIOARA MARIA DE GUADALUPE


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se si spune ca toti papii ar fi masoni , dar ce sa mai spunem de protestantii cei fara de cruce-craciun.

      Ștergere
  6. Cei Puternici Au Decis Să Folosească Energia Nucleară
    Mesaj de la Maica Domnului către Luz de Maria. 28 Iunie, 2024

    https://www.blogger.com/blog/post/edit/4409810760146014026/8133244423799225262

    RăspundețiȘtergere
  7. Marile furtuni vor veni și marea navă va fi lovită
    Mesaje de la Doamna Noastră Regina Păcii. De Pedro Regis. 24 Iunie până la 29 Iunie 2024
    Pe 24 Iunie 2024, Nașterea lui Ioan Botezătorul:
    Dragi copii, plecați genunchii în rugăciune pentru Biserica lui Iisus al Meu. Va exista o mare persecuție împotriva bravilor soldați în robă [preoți], iar mulți vor fi reduși la tăcere pentru că iubesc și apără adevărul. Acesta este timpul marii bătălii spirituale. Rugați-vă mult în fața Crucii și implorați mila lui Iisus al meu pentru voi. Imitați-l pe curajosul profet al lui Dumnezeu, Ioan Botezătorul. De-a lungul vieții sale, el a mărturisit iubirea lui Dumnezeu și a apărat adevărul proclamând mesajul din cer. Biserica lui Iisus al meu va fi în război. Cei care apără adevărul vor lupta împotriva celor care predau jumătăți de adevăr, iar durerea va fi mare pentru cei drepți. Nu fiți descurajați de dificultățile voastre. Oricine este cu Domnul nu va fi niciodată învins. Ca Ioan Botezătorul, nu vă temeți să pierdeți ceea ce este temporar. Raiul trebuie să fie întotdeauna țelul tău. Nimic în această viață nu este mai valoros și mai important pentru tine. Înaintează fără teamă! Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun aici încă o dată. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace.

    Pe 29 Iunie 2024, sărbătoarea Sfântului Petru și a Sfântului Pavel:
    Dragi copii, încredeți-vă în Iisus. Victoria voastră este în El. Când simțiți greutatea unor dificultăți mari, chemați-l pe Iisus. El va veni să vă salveze. De multe ori, barca lui Petru a fost lovită de mari furtuni. Nici Petru, nici însoțitorii săi nu au putut controla barca, dar când totul părea pierdut, Iisus a potolit furtuna. Vă cer să vă intensificați rugăciunile pentru Biserica lui Iisus al meu. Vor veni furtuni mari, iar vasul cel mare va fi lovit. Ca și în trecut, doar Iisus va salva vasul de la naufragiu. Rugați-vă pentru bravii soldați în robe [preoți]. Orice s-ar întâmpla, puneți-vă încrederea în Iisus. Vânturi potrivnice vor veni împotriva vasului, dar oricine se încrede în Iisus va fi salvat. Curaj! Nimic și nimeni nu poate merge împotriva planurilor lui Dumnezeu. Fiți credincioși lui Iisus și adevăratei Sale Biserici. Eu sunt Mama voastră și am venit din cer pentru a vă ajuta. Curaj! Mă voi ruga la Iisus al meu pentru voi. Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun aici încă o dată. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace.

    RăspundețiȘtergere
  8. PDF Gratuit http scrisorileluichristos.ro

    RăspundețiȘtergere
  9. Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc doamna Maria 🙏 la noi a plouat de aseară și acum când va scriu,nu am mai mare bucurie că Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului nu ne lasă.
    Doamne ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  10. Se fini povestea la fotbal cu Olanda, desii suporterii fericiti si uniti cei de afara cu cei din tara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. D-na Maria ,aveți mesaj că se va întâmpla ceva în data de 7 iulie 2024 ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 7 iulie 2024 duminica vor fi al doilea tur de scrutin de alegeri pentru viitor in Franta unii spun si pentru Ue-craciun.

      Ștergere
  12. Fota fost consilier prezidentil pe teme de securitate-Viitorul presedinte al Romaniei va trebui sa pregateasca tara pentru razboi-
    . Si nu e singurul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Din 8 iule pina in 9 august circulatia pe valea Oltului va fi oprita pentru studiu geotehnic cu defrisati si foraje ca lucrarile efective vor incepe mult mai tirziu..
    Cei mai afectati transportatorilor ca si Valea Prahovei va fi afectata
    Dar si locuitorii de pe valea oltului care aveau citiva zeci de km pina la Sibiu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. In 27 iunie Rusia parca ar anivesa Ocuparea Basarabiei din 28 iunie a tinut timp de 8 ore la un hotel al presedentiei Rusiei de la Moscova despre pericolul referendumului organizat in R Moldova din 20 pctombrie 2024 care ar duce Moldova in Ue si reunificarea ei cu Romania
    La intrunire a participat penalul Sor din RMoldova si cea a Gagauziei popolatie din sud de origine turca trecuta la ortodoxie si discutiile vor sa faca propaganda filorusa in R Moldova nemultumiti ca aceasta ajuta si Ukrsna in rezistenta ei in fata ocupatiei imperialismului Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si Viktor Orban al Hun-gariei in vizita la Kiev sa convinga in zadar pe Zelenski sa cedeze in fata Rusiei si sa faca pace cu Ocupantul , dar nu au cazut de acord-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Xu al Chinei , Putin si Erdogan la un sumit in Kazastan
    ultima fosta republica sovietica care se apropie tot mai mult de China spre parerea de rau a lui Putin ea va merge si la sumitul organizat de Cina la Sanhai-craciun.-

    RăspundețiȘtergere
  17. In schimb in Belarus se sarbatoreste independenta de nazism printr-o parada militara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Din nou Tatiana Popa cu doctorul Dulcan pe Nasul Tv acum despre—Medicina Sufletului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tatiana a pictat icoanele la biserica Sfinta Maria din Galati , deci si pictorita de biserici care are si o carte Medicina Sufletului-craciun.

    RăspundețiȘtergere