vineri, 5 iulie 2024

TREI SFINTE CRUCI CA DIN SOARE RUPTE,TRICOLORUL ROMANIEI SI MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IN BRATE !

                                                 5 Iulie 2024, ora 4,27!


                                                        Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, si astfel, vad deasupra patului meu, pe Maicuta Domnului cu Pruncutul Iisus Hristos pe bratul Său stang.

Maicuta Domnului era imbracata cu vesminte rosii catifelate,la fel si Pruncutul Iisus,erau vii in carne si oase.Maicuta Domnului imi zambeste si-mi spune fara cuvinte ca sa privesc in spatele Său.

In aceasta clipa, vedeam un deal, precum cel de la Golgota,nu prea inalt, cu multa iarba verde si cu un steag tricolor pe varful acestui deal.

Era Drapelul Romaniei sfinte,Drapel care flutura in vant,iar alaturi de Drapel au aparut aliniate Trei sfinte Cruci, ca din Soare rupte.

Aurul nu straluceste deloc,asa precum straluceau cele Trei sfinte Cruci pe care le vedeam impreuna cu Maicuta Domnului cu Pruncul in brate.

.

Langa Tricolorul Romaniei,mai era un drapel albastru catifelat, un Drapel brodat pe margine cu stele aurii ca din Soare, stele stralucitoare foarte.
.
Totul a durat pana la 5 secunde,dupa care,a disparut.
Dragii mei,daca acum 2000 de ani,cele Trei sfinte Cruci de pe Golgota aveau rastigniti pe ele pe MANTUITORUL IISUS HRISTOS intre cei doi talhari, iata cum, astazi,ni se arata din nou cele Trei sfinte Cruci,rupte ca din Soare,dar goale.Nimeni nu mai era rastignit pe ele.
Si ca sa fim si mai ferm convinsi de faptul ca, Romania va fi al Doilea Nou Ierusalim, Steagul Romaniei sfinte,flutura liber in vant,langa cele Trei sfinte Cruci goale si orbitor de stralucitoare.
Maicuta Domnului se bucura ,impreuna cu Pruncutul Iisus Hristos in bratele Sale.
Sa ne bucuram si noi dragilor, sa aducem multumire Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului cu Sfintii Săi, sa ne inchinam plecand genunchii nostri, si nu in ultimul rand, sa-nvatam sa fim fericiti in fiecare zi din viata noastra.
Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

  1. Interesant steagul albastru cu multe stele pe margine.
    As spune un steag din viitor al unei lumi cu state unite pe alte principii din Biblia crestina , deci al imparatiei lui Dumnezeu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. GLORIE TIE PREA SAFANTA TREIME IN VECI VECILOR

    RăspundețiȘtergere
  3. O cruce e a lui Hristos dar celelalte două nu sunt ale celor 2 tâlhari ci al celor 2 martori ai lui Dumnezeu (Apocalipsa Cap. 11, Versetul 3 și 4), adică Enoh și Ilie, adică numărul 5 și numărul 3. Nu vor fi crucificați precum Hristos dar vor fi și ei omorâți. Dacă, cuvântul CRUCE înseamnă SUFERINȚĂ, atunci cele două cruci simbolizează suferința celor doi ce va avea să o tragă până când vor închide ochi și după 3 zile și jumate vor învia precum a înviat Hristos. Apoc, Cap 11, Vers: 7, 8 și 11. Deci, cele 2 cruci simbolizează suferințele celor 2 ce vor avea să le înfrunte după ce vor termina de propovăduit Evanghelia Cerească ceea ce va dura aprox 3 ani și ceva (1260 zile). Cei 2 martori din Apocalipsă, Capitolul 11 versetele 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 și 13 sunt ENOH (nr 5, cel cu putere peste foc) și ILI (nr3, cel cu putere peste ape).

    RăspundețiȘtergere