luni, 12 iunie 2023

SUFLETUL A IESIT PE GURĂ DIN TRUPUL MATUSII MELE !



                                      Noapte de 23 -24 Iunie 2016 , ora 0,12 !

                                                         Dragii mei, 

Eram tare obosită si simteam ca nu mai am nicio putere ca sa mai stau iarasi până dimineața de veghe,la căpătâiul mătusii mele.
Am venit din camera mea ,despartita doar de o usa,am venit sa vad ce face mătusica. Când colo,ea îsi facea cu mare greutate semnul Sfintei Cruci si m-a rugat ca sa-i aprind lumânarea si să i-o pun în mânuțe.
Asa am facut dragii mei,precum m-a rugat matusica.
M-am asezat pe un scaunel la capătâiul ei si-i citeam Rugaciuni,in timp ce ea sărăcuța avea o tensiune intre 6 si 8  si un puls de 140 .
La un moment dat, i-am luat lumânarea din mâini si am pus-o intr-un păhăruț pe chiuvetă,după care, am trecut in camera alaturata si m-am intins putin,in timp lumânarea ardea alături de Căndeluța cu lumina Învierii MANTUITORULUI HRISTOS.


                                        Image result for PE PATUL DE MOARTE.
Vedeam din locul in  care eram, vedeam lumânarea aprinsa si- o auzeam si pe matusica cum respira extrem de des.
Pe la ora 2,10 din noapte, aud in jurul meu un Cor de Ingeri care aduceau SLAVA LUI DUMNEZEU si MAICII  DOMNULUI.
Era dumnezeiesc de frumos. Acest Cor de INGERI m-a trezit din somnul de veghe, si astfel, mă dau jos din pat si merg in camera matusii.
Aici, vad cum lumânărica s-a terminat,dar pe chiuvetă, ardea o Candeluta cu ulei  si cu fitil, iar sus pe perete, intre Sfintele Icoane mai ardea o Candeluță.
Mătusica mea nu mai respira atât de  des si nici nu  mai gemea. Mi se părea prea mare linistea. Dar, m-am gandit totusi ,ca s- aprind lumânarea de langa Candelă, si-apoi am sa merg langa ea ca sa-i iau pulsul.
Când am aprins lumânarea si eram deja cu ea in mână, aud in spatele meu, la doi pasi de mine, aud de trei ori consecutiv câte un oftat lung si foarte zgomotos, moment în care,mătusica mea îsi dăduse DUHUL, in timp ce eu eram uluită și am rămas fără de glas si cu lumânarea în mâna dreapta.
M-am apropiat de ea, i-am pus lumânarea in mâinile de pe piept, am plâns, am vorbit cu ea, cu Duhul ei pe care îl simteam lânga mine si -am rugat-o ca sa se roage si pentru noi,cei rămasi pe Pământ.
Si asa dragilor , asa a fost sfarsitul mătusii mele STEFANIA. M-a asteptat ca sa-i aprind din nou lumânarea,după care si-a dat DUHUL in clipa următoare. 

                                    Cu dragoste,Maria. 

5 comentarii:

  1. Gelu Visan -Generatia Fulgilor de nea creeata de 22 de ani pornita din Sua pentru a nu mai avea credinta pentru a nu mai crede decit in materialism de unde rezultatele depresie etc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce vârsta avea mătușica Ștefania ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da..si eu am simțit cum i-a iesit sufletul tatalui meu..l-a scuipat pur si simplu..fe trei ori !! mai mult am vazut cum urca ca un fluture mare pina a ajuns sa fie eliminat din corp..moartea e un mare mister..doar ca nu l-am vazut..iar fratele lui mort il astepta..zîmbea..fiind constient, l-am intrebat de ce rîde pe cine vede..nu mai putea vorbi clar..abia am inteles..dar mi-a zis.."nenea"!!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu la toti muribunzii sufletul iese prin gura- despre glanda Pineala medicii care au filmat iesirea sufletului- chirurgii , nu stiu prea multe despe micuta glanda cu asa mare rol- si sufletul filmat a iesit prin crestetul capului ca un fir de argint spre cer

    RăspundețiȘtergere