luni, 12 iunie 2023

AM FOST LA SFANTUL MORMANT CU SUFLETUL, DOAR INTR-O CLIPITA! MINUNILE VAZUTE DE MINE ACOLO!



                                30 Martie 2015, ora 7,10 dimineaţa !

                                           Dragii mei,                                                                                   
În această dimineaţă, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa  Domnului si tineam lipită de pieptul meu Sfanta  Cruce  a Mantuitorului Hristos, brusc, ceva uimitor se intamplă.
Vedeam dragilor, vedeam cum Sfanta  Cruce s-a imbracat dumnezeiesc de frumos cu o ramură de flori albastre violet, de forma trandafirilor.
Apoi, sunt dusă cu sufletul într-o Sfanta  BISERICĂ nu prea mare,dar care are ziduri groase si racoroase. 
Aici fratilor, vad picturile vechi si care erau cam sterse de vreme si de vremuri. 
Ma aflu chiar in mijlocul Bisericuţei foarte reci si chiar simt ca-mi este frig.
Privesc in jurul meu si vad uşa de la intrare, dar nu vad SFANTUL  ALTAR.
Turla pornea din interiorul Sfintei Biserici, era foarte înaltă ,iar pictura din interiorul ei nu mai putea fi deslusita din pricina anilor, vremurilor si vremilor ce au trecut peste ea, peste pictura.
În faţa mea dragilor ,văd multe cămăruţe si ma indrept la indemnul unui glasdin dreapta mea , spre o anume cămăruţă.                  
Aici ,in locul Sfantului Altar ,vad un Mormânt ce era acoperit cu o lespede mare de piatra.
Era foarte multă umezeală aici si tremuram de frig.
Mă întorc din nou cu faţa spre uşa de la intrare ,iar pe partea stângă cum se intra in Bisericuţă, vad un Cavou din piatră ce era mai înalt la un capăt.
Pe acest Cavou,se aflau pe o suprafaţă de trei sferturi, numai flori frumoase de toate soiurile si de toate culorile.
Pe celălat sfert, la căpătâi, văd O  Sfântă Icoană  de dimensiuni mari în care era pictat Domnul si Mântuitorul nostru Iisus Hristos.
                


Mântuitorul părea ca este mort si asezat ca si in Mormânt in acea SFANTA  ICOANA. Avea înfăşurat pe după trupul Său, pe după mijloc, o pânză albă stralucitoare.
Un glas imi spune ca să mă apropii  de Sfanta  Icoana de pe Sfantul  Mormânt.
Mă apropii cu inima stransă si cu lacrimi pe obraji si spre uimirea mea, ÎL văd pe IISUS  HRISTOS cum înviază în acea Sfanta Icoana. Deschide ochii, clipeste, imi zâmbeste desi era culcat pe lespedea de piatra.
Sfanta  Icoana cu IISUS viu în carne si oase, era împodobită cu multe flori frumoase si luminose. Mă apropii  si sărut Sfanta  Icoana cu IISUS  viu ,Îi sărut Mâna Sa dreaptă.
Am atins cu buzele mele pielea rozie a Mântuitorului, am simţit căldura Mâinii Lui Iisus ,avea pielea moale , catifelată si foarte caldă.
 
În spatele meu, au apărut două persoane in vesminte negre ce păreau a fi călugări.
Eu le vorbeam acestor calugari si le spuneam ca IISUS  este viu, si ca I-am sarutat Mâna Sa. 
Dar Călugarii păreau că nici nu mă aud si nici nu ma vad.  
În acest moment ,IISUS  dispare din SFANTA  ICOANA,  dar în clipa următoare ÎL văd din nou în mijlocul Sfintei Bisericuţe, era în carne si oase, răstignit pe Sfanta Cruce.
 
Crucea pe care Iisus a fost rastignit, era imensa ca mărime si părea ca a fost făcută din trunchiul brut, al unui copac mare.
IISUS  HRISTOS era acum chinuit si rastignit pe Crucea imensa.
 Pe cap avea o Coroana cu spini lungi si extrem de ascuţiţi. Sângele Sfânt Îi şiroia de pe frunte în râuri  lungi ,pe obrajii  Săi peste care a fost lovit, bătut cu urzica, scuipat si pălmuit cu sălbăticie de oamenii acelor vremuri.  
Îl privesc si-mi dau lacrimile pentru durerea SA, pentru ca noi sa ne mântuim. ÎL rog pe Mantuitorul nostru Prea Iubit ,ca sa-mi dea mie PĂTIMIRILE SALE, deoarece, eu sunt plina de păcate, iar EL este FIUL  LUI  DUMNEZEU si al MAICII  PURUREA  PREA  CURATEI  FECIOAREI  MARIA si este fara de păcat, fiind DUMNEZEU adevărat din DUMNEZEU adevărat.
Iisus ma privea si din ochii Săi curgeau Lacrimi de Sânge.              
În dreapta uşii de la intrare , văd dragilor o măsuţă nu prea mare, pe care erau multe vesminte preotesti.
Cei doi Călugari s-au apropiat de măsuţă si umblau prin acele vesminte. Păreau că intraseră în panică si ca nu mai stiau ce si cum să aseze la Mormântul Sfant.
Toate Vesmintele erau albe si aurii, dar erau tare decolorate de vremuri si vremi, asa cum si picturile din interior erau sterse.
În stanga Mormântului Lui Iisus  Hristos mai era un Cavou, dar pe acesta nu era nicio floare si nicio Icoana.  
În clipa ce a urmat dragilor, am tresaltat puternic, cum stateam in genunchi la Rugaciune in camera mea, semn că revenisem cu sufletul in trupul lasat in camera mea. Era sa ma duc jos, cand am intrat din nou in trup. Mai aveam pe obraji lacrimile din SFANTA  BISERICUTA , acolo unde se afla MORMÂNTUL  DOMNULUI si MÂNTUITORULUI nostru IISUS  HRISTOS.      
Dragii mei, doresc ca sa va spun ca, eu nu am fost niciodată la Mormântul Sfant !
Dar iată că acum ,prin grija si Darul Duhului Sfant,am fost luată din trupul de carne si dusă la Mormântul Scumpului nostru Mântuitor care s-a jertfit pe Cruce , pentru ca noi sa ne mântuim şi Căruia I se cuvine toată cinstea ,slava si Închinarea, acum si pururea si-n vecii vecilor AMIN. 
                                      Cu dragoste, Maria. 

11 comentarii:

  1. Dinca interviu pentru Romania Tv se da acum fata mare si victima-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. The Times spune ca china a manipulat virusul ce a dat Covid pentru a schimba echilibru mondial virus luat din mine pentru ai face arme biologice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Preotul Guia-se incearca distrugerea poporului prin cultivarea inculturii
    Noua sa ne fie rusine ca nu am fost in stare sa-i dam deoarte pe cei ce au pingarit acest popor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt ANONIM 5- MESAJ PT D-NA MARIA-va spuneam pe blog acum 2-3 ani despre ce va fi in lume- am primit mesaj pe telefon azi12 iunie- exact ce spunea si duhovnicul meu ca ITALIA SE VA SCUFUNDA PE JUMATATE-iata ca vulcanul CAMPI FLEGREI care are cativa km da semne de activitate- este situat intre VEZUVIU SI LA 10 KM de NAPOLI-mai mult de jumatate din vulcan clocoteste sub mare care a ridicat de curand scoarta cu 4 m- este f periculos si nu a mai erupt de la anul 1530-sudul ITALIEI are 4 vulcani activi care pot spulbera Europa:ETNA , VEZUVIU, CAMPI FLEGREI SI STROMBOLI-nu e de joaca- sunt f multi romani care asa cum spunea sf parinte Arsenie Boca ar trebui sa se intoaca acasa- rugaciune multa acum sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Semne ca scoarta incepe sa se miste anonim5, sau daca vrei axa pamintului ca e cam acelasi lucru.
      Dar toata zona Mediteranei e instabila dar aflata si sub influenta Africii care o mai ridica iar in Italia probabil ca doar cimpia de nord va ajunge sub ape in timp urmare cresterii oceanului si topirii ghetarilor ,mai repede zona Venetiei
      Dar oricum eruptiile cenusii vulcanice vor da probleme care vor ajunge pina dincoace de Dunare la noi-craciun.

      Ștergere
  5. Dna Maria, puteti sa ne spuneți cine era romanul-politician, pe care l-ați văzut împreună cu alții inclusiv "dna de fier" a Germaniei, schimbându-și pielea-înfățișarea?! Ar fi important sa știm și noi, mulțumesc, Doamne ajuta! 🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Maria, aștept și eu un răspuns, mulțumesc! 🙏❤️

      Ștergere

    2. Anonim14 iunie 2023 la 12:51 Categoric nu voi spune numele persoanei. Dar, nu e usor de ghicit!

      Ștergere
    3. Mulțumesc D na Maria, ați vrut cumva sa scrieți ca:nu e greu de ghicit?! Oricum, eu cred ca după sânge-origine nu e roman.

      Ștergere
  6. pt craciun sunt ANONIM 5 si nu demult am scris si despre AFRICA care impinge spre nord- vest placile de sub MAREA MEDITERANA-si nu numai atat AFRICA estica cu cateva state sunt afectate de ruperea scoartei ,unde a aparut si apa-probabil in ani multi aceste state vor disparea si se va uni acest teritoriu cu MADAGASCARUL- planeta este in permanenta schimbare- noi suntem doar chiriasi- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere