duminică, 8 mai 2022

INGERUL LUI DUMNEZEU, COBOARA PE PAMANT !

                                            7 Mai 2022,ora 1,30 !


                                              Dragii mei, 


                                 HRISTOS  A  INVIAT ! 


In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad cum coboara lin de Ceruri un INGER adevarat,un INGER care se asemana foarte bine cu acesta de mai jos:

.
INGERUL Lui Dumnezeu era tare dornic  ca sa ajunga cat mai repede pe pamant, pentru a-si implini Datoria, Porunca divina pentru ca a fost trimis.
.
In urma Sa, Ingerul avea mai multe Aripi de lumina alba si orbitor de stralucitoare care Il urmau.
Prieteni dragi, acest INGER alb al PACII,era doar la circa 4 -5 m de pamant. IISUS HRISTOS ,Imparatul Ceresc, L-a trimis ca sa aduca Pacea intre oameni si popoare.
Sa ne rugam si noi dragilor, sa ne rugam Prea Sfintei TREIMI si MAICII LUI DUMNEZEU pentru sanatatea noastra si a celor dragi noua, pentru intarirea in Credinta si nu in ultimul rand,pentru iubirea fata de Aproapele nostru.
Sa aducem multumire pentru toate ,si niciodata sa nu cadem in disperare sau deznadejde.
       Cu dragoste,Maria.


8 comentarii:

  1. SFANTA TREIME,SFANTA FECIOARA MARIA,iertati-ne pe noi toți pacatosii de pe pământ,suntem foarte slabi în credință,eu cred DOAMNE,ca am venit pe acest pământ sa ma rog neîncetat pentru toată suflarea de pe pământ,sa te iubească și sa slujească CUVANTUL TAU CEL SFANT,privesc în jurul meu și ma doare sufletul când vad semenii mei care se chinuiesc zi și noapte sa muncească sa supraviețuiască,ca asa ii joaca satana mintea,sa nu se mai iubească pe ei,sa fie numai slugile banului,sa nu aibă timp măcar Tie DOAMNE sa îți mulțumească,pentru tot ce primesc de la Tine,nimic pe acest pământ nu sunt ale noastre,toate sunt ale Divinității.SFANTA TREIME tie ma rog cu lacrimi pe fata și durere în suflet,MILUIESTE-NE pe noi toți pacatosii de pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu vrea sa fim moderati in gândire sa fim umili si sa nu abuzam de puterea lui ca sa fim fermi pe poziție in unitate sa nu ne lasam doborâti de cel Rău.De aceea Dumnezeu ne readuce aminte de fiecare data sa nu calcam strimb si să mergem pe calea Lui.El este ca un Părinte care are grijă de copiii lui.Xander

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne facă se voia ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu atit spune "nu te teme lasa in mana mea totul si voi avea grija de toate" aveți răbdare la timpul potrivit si veți ști la momentul oportun.Xander

    RăspundețiȘtergere
  5. ingeri sunt si pe pamant,nevazuti-ingerii omenilor care sunt duhuri

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne Mare este mila Ta Doamne !!
    Îmi vine să plâng doamna Maria de dragostea lui Dumnezeu pentru noi păcătoșii.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Fiecare dintre noi avem un înger păzitor care șade de-a dreapta noastră nu-l vedem dar îl putem ruga să ne ajute și cu siguranță ne va ajuta doamne ajută la toată lumea cu dumnezeu înainte

    RăspundețiȘtergere