sâmbătă, 28 mai 2022

ARDEALUL , ARDEALUL ! MAICA DOMNULUI IN GRADINA SA DIN ROMANIA SFANTA!

                                                HRISTOS  A  INVIAT,dragii mei !


                                            26 Mai 2022,ora 11,23 !


In aceasta dimineata,desi eram prinsa cu multe treburi in gospodarie, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad HARTA ROMANIEI sfinte, aproape toata in auriu ,precum spicele de grau coapte.

In mijlocul Hartii Romaniei cu fata spre ARDEALUL ROMANIEI sfinte,sta MAICA Lui DUMNEZEU avand in brate pe Fiul Sau mult prea iubit IISUS HRISTOS ,DOMNUL si MANTUITORUL nostru al tuturor.

.
Si daca toata HARTA  ROMANIEI parea a fi  auriu stralucitor,era totusi o mica parte in negru intens, cu o usoara transparenta la partea de sus a partii negre.

Maica Prea Curata Fecioara Maria cu Pruncutul IISUS in brate,privea cu tristete la partea intunecata,la partea cu negru intens.

Care era aceasta parte de un negru intens?

Era partea cu Ardealul nostru sfant.

De jos in sus, pornea negrul intens pana ce trecea de Harghita, varful cu Mures ,era usor mai decolorat,mai transparent.


Prieteni dragi, Maica Lui Dumnezeu cu Pruncutul IISUS pe bratul Sau stang, statea pe un Scaun imparatesc, pe un tron inalt in auriul divin al HARTII ROMANIEI. In tot acest auriu divin cu inscrisurile din Harta, era si partea cu Ardealul nostru sfant care era negru intens, semn ca, asa cum am scris adeseori de la Duhul Cel Prea Sfant, va fi rupt de Romania sfanta.
Este trist,este dureros, dar asta ne asteapta.Vom pierde ARDEALUL Romaniei,vom pierde ARDEALUL sfant.
Eu nu stiu cand se va intampla dragii mei, dar stiu ca asa va fi in timp,din pacate, din nefericire.
Dar, daca i-am putea spune asa, ca o recompensa, BASARABIA  se va alipi din nou ROMANIEI sfinte.
Cand anume? Eu nu stiu a va spune,dar stiu ca asa va fi fara nicio indoiala,si nu de la mine spun,ci numai din Graiul Duhului Sfant.
Prieteni, tot ce ne  este oranduit de Sus, toate se vor implini, fie ele bune sau mai putin bune. Toate la timpul lor.Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste, pentru Marea Minune de a alege ROMANIA pentru cea de-a Doua Venire a Mantuitorului pe pamant ca sa judece viii si mortii, aici,pe pamant romanesc in Noul Sau Ierusalim.
Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si iertatori ,si niciodata sa nu deznadajduim, sa avem Credinta puternica in Prea Sfanta Treime si in Maica Domnului cu Sfintii Sai.Amin.
Cu dragoste,Maria.



29 de comentarii:

  1. A mai fost un mesaj cu zona secuiasca in negru-= pare a simboliza doliu,
    Poate avea si alta conotatie in Transilvania sint si alte culte religioase care spre deosebire de ortodoxism fac mult prozelitism,
    O spunea si Arsenie Boca ca -Din Ardeal va disparea ortodoxia si ca ultimul loc din care va disparea va fi Sibiu,dar si de acolo va disparea- craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Țară fără stăpîn sîntem. Vin străinii și ia tot ce vor de la noi

      Ștergere
  2. S-ar putea implinii si visul lui Iohannis cu guvernoratul daca Romania ajunge ca acum Ucraina pe linia placilor tectonice mondiale sub o dominatie diferita occidentala in vest si oriental-asiatica posibil chinezeasca in est si sud dar pe o perioada de timp ca sa combin si o profetie bucuresteana din timpul celui de al doilea Razboi Mondial ca tot sintem in pragul celui de al treilea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta cu chinezii era si intr-un mesaj al doamnei Maria care spunea ca Chinezii vor ajunge la Dunarea de jos, iar in Biblie spune ceva de Calul Galben din Apocalipsa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Reunificarea Romaniei ar putea aduce si o noua Constitutie cu mentionarea unor Autonomii deoarece in Basarabia colonizarile rusesti au adus populatii de ucrainieni,bulgari rusi si gagauzi-turci trecuti la crestinism de care ar putea profita si secuii ,maghiarii si poate altii de la sud ca aromanii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Malaxorul imens al timpului dat mai ales de schimbarile climatice dar si de razboaie ne pot aduce si alte populatii ca cele arabe si chiar negri africani care pot ajunge din vestul Ue mai repede si mai multi in vest in Transilvania vazuta mai neagra-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Adi=Farcas de la Brad un guru din Ribita , Dumbrava de Sus Hunedoara cu multi copii si adepti o secta pseudo religioasa Templu Soarelui-la vi pasana-contemplare cu izolare cuapucaturi de spalare a creerelor,violuri ,manipulare mentala de peste 25 de ani. Si au mai fost si in Maramures cu infractori minori trimisi oficial de civilizata Germania.
    Astea vin in Ardeal din bunavointa sexo-marxistllor occidentali cu traiul lor in grup cum declarau unii Useristi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa cum nu a devenit realitate,DEMISIA lui iohanis,poate nici asta n o sa devina realitate.Daca pentru prima m as bucura enorm,nu știu cum as suporta pierderea Pământului sfint al tarii pentru care ,bunicii,străbunicii au murit

    RăspundețiȘtergere
  8. Tara din lume cu cea mai mare extindere teritoriala in timp dea lungul Istoriei este Rusia.
    Simpatia lui Victor orban si hungurilor pentru Rusia si relatia speciala buna a lor se bazeaza pe aceiasi politica expansionista a lor dealungul istoriei.
    Cu acest scop Hun-gurii veniti din stepele asiei in toata istoria au dus o politica de asimilare fortata sau mai voalata a altori minoritati pentru a-si spori numarul si suprafata pentru a putea ocupa teritoriile bastinasilor din jur. Slovaci, ucrainieni ,romani ,sirbi ,croati si uneori si germani.
    Pentru scopul asta au folosit tot timpul o umbrela de protectie-cum spun basarabenii, a unei puteri regionale, dar mai ales religia ca mijloc pentru scopul lor expansionist dupa principiul -Scopul scuza mijloacele -vazut foarte bine atit la Hun-guri cit si la prietenii lor rusi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria ?
    https://asociatia-zamolxe.ro/legend-of-the-magdalene/

    RăspundețiȘtergere
  10. De cind au venit din asia ungrii si finicii intii s-au stabilit in estul Scandinaviei pe locul actual al Finlandei.
    Apoi ungrii S-au separat de finlandezi migrind spre sud cautind locuri mai temperate cu iarba pentru animale au ajunsi in cimpia Panonica unde dupa lupte fiind invinsi de germanici ca si cu o jumatate de mileniu inaintea lor de Atila revin in Panonia si se folosesc ca umbrela militara de protectie a germanilor si mai sles a papalitatii de la care primesc drept de crrstinare catolica a tuturor bastinasilor din zona de care se foloseau la botez pentru a le da nume maghiare si ai deznationaliza.
    Tot asa procedau cu noii migratori veniti tot din Asia cum au fost cumanii care impinsi de Hoarda de Aur condusa de mongolii urmasi ai lui Gingishan ajunsi la muntii Carpati dupa ce s-au luptat cu Hun-gurii ca mari dusmani au incheiat apoi o intelegere cu ei sa fie lasati sa intre in sudul cimpiei Panonice de frica mongolilor cu conditia crestinarii lor catolice si schimbarii numelor cumane in nume maghiare ca in acelasi an 1241 sa vina pe trei directi prin vaile Oituzului,oltului si una mai in nord Mongolii urmasii lui Gingisnan care dupa viteza mare a cailor ajunsi in trei zile linga Arad ataca si alunga pe maghiari spre vest din Panonia
    Norocul maghiarilor a fost ca cei trei frati conducatori dupa obiceiul mongol s-au retras dupa nici un an pentru a fi prezenti la impartirea mostenirii tatalui lor mort in Mongolia astfel Ungurii din vest au putut reveni din nou in Cimpia Panonica unde sub Carol Robert de Anjou au vrut sa-si faca capitala la Timisoara dar invinsi de ciobanii valahi=romani la Posada=Salatruc-unde va trece acum peste carpati noua Autostrada linga Curtea,maghiarii si-au stabilit capitala la Buda pe Dunare-craciun..

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca o ironie a lui Dumnezeu dupa 600 de ani de la invingerea Hun-gurilor la Posada linga Curtea de Arges de catre ciobanii lui Basarab I ,urmasii lor romani aveau sa ocupe in anul 1919 capitala maghiarilor Budapesta si aveau sa puna in locul steagului Hun-gar vestitele Opinci romanesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si mai e un factor extern extern din vest american evreiesc prin fundatiile finantate gratuit de bogatani si speculanti ca Soros pentru formatea de Autonomii.
    Nu intimplstor Kelemen Hun-nor-d se lauda ca construeste statui fara suto

    Autorizatii de constructie prin Ardeal iar evreii au construit tot fara autorizatii de constructie la Sighetul Marmatiei cea mai mare Sinsgoga cu Hotel si o scoala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mari a draga,iti mulltu.esc frumos ca,m-ai ajutat ,mi-ai pus cadrul pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ieri s-a montat la manastirea Turnu statuia lui Vlad Tepes,si tot ieri afost prima zi de infatisare la Tribunalul orasului Sfintu Gheorghe din judetul Covasna la procesul celor 3 romani amendati de jandarmi prntru ca in 15 ianuarie de ziua Culturii Romine si sl lui Mihai Eminescu au recitat in parcul central poezia poetului Doina linga statuia lui Mihai Viteazul pentru doua amenzi penale una de 1000 de lei si alta de 500 lei pe motiv ca nu au anuntat fortele de ordine.
    Tot zilele astea in Franta sa interzis ca la meciurile sportive comentatorii sa mai foliseasca termenul de Domnul ,domisosoara sau Doamna cu referire la sportivii din teren cit si aceia de a folosi pentru Mama sau Tata decit termenii anti crestini de Parinte I sau Parinte II conform terminologiei sexo-marxist-progresiste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. s-a anuntat la tvr ca VICTOR ORBAN a cumparat multe imobile de patrimoniu si a investit mult in Ardeal-tactica ruseasca! sa spuna ca acest teritoriu le apartine ungurilor!? imperialisti

    RăspundețiȘtergere
  16. Mare Scandal cu dosarul fraudarii alegerilor pentru USRista Clotilde la comanda cu probe scoase din Dosar si altele distruse pe teren intentionat si o Justitie romansa Moarta in cea mai grava infractiune si Atac la Democratie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Lituanienii string bani din donatiile cetatenilor si au cumparat 20 Drone turcesti pentru a le da Ucrainei in razboiul cu Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sua va trimite un sistem de rachete Ucrainei cu raza de actiune care pot atinge teritoriul Rusiei in timp ce Rusia se pregateste de declaratea si anexarea noilor republici Herson etc din Sudul dar si Harcov din vestul Ucrainei model care ar putea sa-l aplice si Ungaria in Bazinul Carpatic, in timp ce analisti spun ca razboiul ucrainian ar putea dura pina la 10 ani desi rusii se lauda cu al doilea oras mare din Ucraina este vorba de Harcov-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu zic că simbolistica doliului in zona Ardealului,ar fi pierderea credinței creștine, îndreptarea spre ateism și creearea unui conflict interetnic. Eu am încredere că nu are treabă cu divizarea ,deoarece a trecut 100 de ani de semnarea tratatului de la Trianon,iar conform regulilor tratatului nu poate interveni nimeni pentru modificarea acestuia sub niciun pretext. Daca ar să se intervină armata , Ungaria ar pierde din start pe toate planurile,să nu uităm că baza militară de la Cincu și alte unități nou înființate ar descuraja pe orice hrăpăreț doritor de teritorii străine. Nu degeaba a sups părintele Arsenie că într-o noapte ne vor invada trei țări ,dar peste ele va cădea ploaie de foc. Nu îmi fac griji , Dumnezeu veghează și nu o să lase picior de granguri să facă rău acestei țări. Citeam un comentariu pe marginea subiectului cu imnul secuilor,iar o doamna de etnie a spus că politicienii lui hunor creează disensiuni in rândul populației ,ea se consideră româncă iubește și respectă țara în care a văzut lumina ochilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tratatul de la Helsinki prevede
      -
      respectarea granitilor - cit pun pret pe asta rusii se vede in Ucraina
      - Dar cea ce stiu ungurii e ca mai prevede referendumuri pentru Autonomi, pe care ei le vor creeate ca stat in Stat, cum ei ar vrea un stat maghiar in inima Romaniei ca judetele Harghits,Mures si Covasna si de ce nu si alta in Nord -vestul romaniei ca Satu Mare ,salaj si Baia Mare ,
      Si toate acestea prin manipularea votului cu ajutorul celorlalte minoritati ca Tigani ,evrei,ucrainieni etc la care actiune prin avantaje discriminatorii ei au o experienta de 1000 de ani.
      Si uite asa cea ce prostii spun ca nu e posibil realitatea spune ca e Posibil ,cum erau si toti snalistii care spuneau ca Rusia nu poate incepe razboi in Ucraina care dups o saptamina a inceput.
      Totul pare imposibil de intimplat pina cind realitatea arata ca s-a intimplat-craciun.

      Ștergere
    2. Si mai e o idee care bintuie pe la Brucsell sa Transforme Ue prin federalizare si automat regionalizare impusa statelor de Sus=Bruxell care duce la acelasi efecte Autonomii teritorisle.
      Si uite asa cea ce tot anul pare Imposibil aduce Ceasul-Rau-craciun.

      Ștergere
    3. Spus mai simplu si concentrat.
      -Totul e Imposibil pina ce era imposibil s-a Intimplat.-craciun.

      Ștergere
    4. Sau ca sa o comparam cueconomia capitalista de piata.
      -Produsul -tara-Omul -il cumpara cine ofera Pretul cel mai Mare.
      Cinic dar asa e jocul asta-craciun.

      Ștergere
    5. Si se pare ca Orban si UDMR au un plan pe care il aplica Pas cu Pas si deja controleaza Biroul Electoral Central si alte institutii romanesti-craciun.

      Ștergere
  20. Presedintele parlamentului Slovaciei se plinge de planul Ungariei pentru acapararea de terenuri si cladiri motiv pentru care a dat o lege pentru oprirea acestor vinzari revizioniste.
    Ia noi parlamentarul George Simion face aceleasi acuzatii dar acuza ca ai nostri conducatori nu dau un raspun pe masura ca si Melescanu care-i acuza pe Hun-guri ca baga batul prin gard inclusiv cu borna in culorile Hun-gariei din muntele Trascau care sint actiuni de razboi hibrid aplicate si de prietenul lor Putin in timp ce spargerile date de ucrainieni au crescut brusc cu peste 25 procente-craciun..

    RăspundețiȘtergere
  21. Un proverb romanesc spune ca Lupul schimba parul dar naravul ba-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cind au venit din Asia ungurii vad pe un cimp un valah muncind la pamint si-l intreaba ce face la care taranul raspunse
    -Ar dealul-
    Si asa i-a ramas numele tarii Ardealul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HAR DEAL INSEAMNA TARA HARULUI,NEA PETRE.Da ai simpatica relatarea dumneatale.Pa,pa.

      Ștergere