luni, 14 martie 2022

PANA CAND VETI DA FOC LOCUINTELOR ?

                           

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                                  .

                          12  Martie 2022,ora 3,21 !

                                    Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori,aud un glas care intreba tare indurerat asa:

                    "Pana cand veti da foc locuintelor?

              Pana cand?

            Pana cand jumatate din tara,lupta sa-i apere tara?"

Prieteni dragi, e dureros ceea ce spunea acest glas, e dureros si ingrijorator ceea ce urmeaza ca sa traim.

Eu nu stiu despre ce Tara este vorba, nu stiu cand se va intampla aceasta,dar stiu ca asa va fi precum Bunul Dumnezeu ingaduie ca sa se intample, si totul va fi numai dupa pacatele noastre.

Sa ne rugam la Prea Sfanta Treime si la Maica Domnului ca sa nu-si intoarca Fata Sa de la noi, ci sa ne ierte si sa ne acopere cu mila si cu iubirea Sa pentru noi Fiii Sai.

Sa ne indreptam dragilor, sa ne rugam mai mult si cu toata inima ,nu numai cu buzele.Sa facem fapte bune,sa facem milostenie si sa daruim iubire si celor mai mari dusmani ai nostri,asa precum si IISUS HRISTOS i-a iertat pe toti cei care L-au batjocorit si L-au rastignit,spunand:

„Părinte, iartă-le lor, că nu ştiu ce fac” (Luca 23, 34).

                                          Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Soros vorbea într-un articol de marea resetare și război mondial prin atacarea Ucrainei-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SOROS vrea sa aduca cat mai multi oameni in orasele mari ca atunci cand va incepe razboiul mare, oare unde vor cade bombele? In nici un caz nu vor cade bombe in satele mici fara tehnologii moderne. Este? Deci, SOROS este reptilian si e mina-n mina cu reptilienii din partidul lui Bidon turtit cu fatza de GAY care este made in USA.

      Ștergere
    2. Cicerone, tu esti szoros deghizat !!!

      Ștergere
  2. Cred ca e vorba de incendiile de vegetatie uscata si paduri care tot au avut loc. Toate astea au fost facute de: in locuri cu sate mai ieftine de oameni mari cu firme de constructie. Si in locuri scumpe, cum s-a intimplat in America, ca acei oameni cu bani multi , sa mai scoata bani din banci si sa faca alte case, ca sa puna banii in circulatie ca daca banii stau degeaba in banci, nu prea umbla dar daca se lucreaza cu banii, atunci se ridica economia. Nu ma bucur la nici un fel de nenorocire decat la masinile distruse, in rest nu doresc rau nimanui, doar am spus ce m-ia venit in cap dupa calculul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cutremur mediu acum in munții Vrancei de 4,2-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut tanti Marie, la mine este 22:47, la matale treb sa fie 00:47. De multe ori la mine era 01:12 si la matale treb sa fi fost 03:12. Nu prea le ai cu somnul. Este o vorba din batrani care zice: stai linistit ca am timp sa dorm cand oi muri. Asa ziceam eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CICERONE14 martie 2022, 00:48 Daca nu stii sa citesti asa cum scriu eu sau alti cititori, poti sa nu mai citesti !

      Ștergere
  5. Guvernul pregătește un proiect de lege propus chipurile de ONG-uri prin care cei care-l critica sint propagandiști rusi Putin iști, ce i cenzura și încălcarea continua a Constituției sub masca de fake New-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca tot la Ucraina doamna Maria acolo le-a distrus casele,clădiri întregi de blocuri de nu mai au unde sa revină în țară bieții oameni.
    Doamne Apără și ne păzește.

    RăspundețiȘtergere
  7. pe data de 24 aprilie,inainte de SAF.PASTE va fi un semn deosebit de la D-ZEU,o conjunctie intre 2 planete- jupiter=marele benefic si Neptun=religie,apa,petrol,vise,TV.se poate ca o tara mare, bogata sa intervina pentru PACE? mariana

    RăspundețiȘtergere
  8. Pina la anexare prin inlocuirea conducerii .
    Cam cind vor intra si in Moldova va interveni Nato pe fata dar nu decisiv. Tot urgia va aduce pacea si.libdrtayea si acolo ca peste tot planetar.

    RăspundețiȘtergere