sâmbătă, 12 martie 2022

LUMEA SE VA CUTREMURA ! CUTREMUR SAU RAZBOI MONDIAL ?

                                   

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                                                                           

                         12 Martie 2022,ora 6,34 !


                                  Dragii mei,

    Tot in aceasta dimineata, am auzit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.

Glasul spunea asa:

                 "Iar va sa zica, cutremur,lumea se va cutremura.

Dar un alt glas dragilor, intreaba cu mirare:

                  Razboi mondial?"

Si glasul nu a mai continuat,nu a mai dat niciun raspuns.                    Dragii mei, nici eu nu voi incerca ca sa talcuiesc aceste cuvinte. Adica, de la ce oare se va cutremura lumea? 

Stiu insa dragii mei, ca daca vom deveni mai buni,mai milostivi si mai intariti in CREDINTA,Dumnezeu si Maicuta Domnului nu ne vor lasa, ne vor ajuta, ne vor scoate din necaz si suferinta.

Si nu spun aceasta doar ca sa salvez oarecum situtaia ingrijoratoare, ci o spun ca pe un mare Adevar ! Un ADEVAR al DUHULUI SFANT!

Credinta,Dragostea,Nadejdea ,Iubirea fata de Aproapele, sunt trepte ce duc spre Imparatia Lui Dumnezeu, spre mantuirea sufletului nostru.

   Sa ne straduim dragilor, ca sa urcam si noi treapta cu treapta si astfel, vom ajunge de-a dreapta Mantuitorului Hristos si sub Prea Sfant si Prea Curat Acoperamantul Maicii Lui Dumnezeu.

Imparatia Lui Dumnezeu se dobanmdeste, se castiga prin bunatate,prin Credinta si prin iubire.  

Haideti ,a o castigam cu totii!

                                         Cu dragoste,Maria.

                

49 de comentarii:

  1. Putin-ila nu vrea pace .El vrea razboi pt. ca e pe moarte avand cancer la colon-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu Putin este REGELE. Putin este doar un PION de valoare. In spatele lui se afla inca cativa valorosi.

      Ștergere
    2. Nu-mi vine sa CREEEEEEED!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      https://www.agerpres.ro/politica-externa/2022/03/12/video-drona-prabusita-in-croatia-premierul-plenkovic-deplange-deficientele-de-reactie-in-spatiul-nato--883252
      Citat:
      Potrivit liderului croat, este vorba despre un Tupolev Tu-141 Strizh, o dronă de recunoaştere de fabricaţie sovietică utilizată în anii 1970 şi 1980. Lung de 14 metri, acest dispozitiv cântăreşte peste 6 tone.
      Ce este aia vere, un OZN? Nici la extraterestri nu le tin bateriile 40-45 de ani. Pai daca Rusu avea atunci drone shmekere de nici radarele de azi nu le gasesc, cred ca acum ei au farfurii zburatoare mai supersonice decat ale extraterestrilor.

      Ștergere
    3. RUSII ameninta si santajeaza cu ISS din spatiu
      https://www.agerpres.ro/stiintatehnica/2022/03/12/rusia-sustine-ca-sanctiunile-pot-provoca-iesirea-de-pe-orbita-a-iss--883166
      CICTAT:
      Sancţiunile occidentale impuse împotriva Rusiei pot provoca ieşirea de pe orbită a Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), a avertizat sâmbătă Dmitri Rogozin, şeful Agenţiei spaţiale ruse Roscosmos, solicitând ridicarea acestor sancţiuni, transmite AFP.

      Ștergere
    4. https://www.romaniatv.net/parintele-ilarion-argatu-profetie-cutremuratoare-despre-invadarea-romaniei-am-vazut-pana-in-rusia-am-intalnit-maximum-sapte-persoane-locurile-erau-arse-si-cladirile-daramate_6309248.html

      Ștergere
  2. Nu exista cale de a iesi din aceasta inclestare de forte. Ne secatuie pe toti. Trebuie sa credem ca Dumnezeu ne-a creat pentru ca sa vietuim si nu pentru ca sa ne distrugem unii pe altii. Nu trebuie sa mai vrem ce e al altuia, nu trebuie sa mai navalim peste acesta pentru ca este exact imaginea noastra. Razboi nu e bine sa faci altuia, trebuie sa-i faci binele, sa-i aduci pacea. Spune Domnul ca sa facem altuia cum am vrea sa ni se faca noua. Nici noi nu vrem sa fim invadati deci sa oferim pace si linistea celuilalt! E primavara si postul e greu sa nu il tii dar sufleteste sa ramai un suflet cald. Vom primi indarat pace si linste. Si optimism daca indraznim sa cerem de la Domnul si nu de la celalalt ca de unde sa mai aiba optimism dupa toate cate ii facem?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, dacă nu va învinge Ratiunea înainte de escaladarea mondiala văzută prin ghețari rupți din artica.
    Oricum violenta e în firea oamenilor care poate duce la selecția naturala a unor urmași mai pașnici și mai puțin lacomi-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. ATENTIE!!!!! ATENTIE!!!!!! ATENTIE!!!!!!
    Val Guraliuc si istoricul Gica Manole Despre Romania si Ucraina
    prof.dr. in istorie GICĂ Manole
    https://www.youtube.com/watch?v=WNv6lgLyxAg
    https://www.youtube.com/watch?v=64ZEycNxGzY&t=1689s

    RăspundețiȘtergere

  5. Până în 2032 vor fi ani grei ptr noi toți așa spune aici :

    https://youtu.be/bIROvnp3TyE

    https://youtu.be/cDcxTWf1tuc

    https://youtu.be/kgZt2WTk0Xg

    https://youtu.be/T0MbV5ZLjOY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde era asta inainte de a ii ncepe razboiul ? Ca inainte cu 2 luni nu a zis nimic de razboi . Cand a inceput hop si el ...

      Ștergere
    2. A spus aici " că moncește un război și că suntem de partea cui nu trebuie "

      https://youtu.be/JII0Ty2Ig68

      Ștergere
  6. Primul război mondial – 28.07.1914

    28 + 7 + 19 + 14 = 68

    Al doilea război mondial – 01.09.1939

    1 + 9 + 19 + 39 = 68

    Războiul din Ucraina – 24.02.2022

    24 + 2 + 20 + 22 = 68

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Calculeaza urmatorul incepind cu anul 2028. Incepind din prima zi. Ce zici, poti?

      Ștergere
    2. Anonim 21:01 un desen animat Familia Simpson arată razboi între Ucraina si Rusia si imediat un alt desen cu o bombă care este programată pt.data de 04.04.2022 . Adunate dă tot cifra 5 adică 4+4+2+0+2+2=14 =1+4=5

      Ștergere
  7. Dezvaluire socanta: Ei nu sunt oameni ci reptile!
    https://youtu.be/Q8q58-gjehc

    RăspundețiȘtergere
  8. Economia s-a cutremurat.
    Pandemia a cutremurat planeta.
    Razboiul dintre Ucraina si Rusia a cutremurat Europa.
    Pace nu va veni curând_
    Pregatiti-va de Cutremurul produs de criza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SFANTA TREIME,SFANTA FECIOARA MARIA, iertati-ne pe noi pacatosii,care mai credem în cei demonizați sa ne distrugă psihic ca pe pământ va fi foarte rău,dar eu știu ca TATAL CERESC a ales-o pe SFANTA FECIOARA MARIA,sa-l NASCA pe IISUS HRISTOS,Petru mântuirea noastră a tuturor,numai ca ei nu știu ca asa cum IISUS HRISTOS,a Pătimit și a fost Răstignit pentru păcatele noastre,acum în acest MARE și SFANT POST,toți care au făcut rău pe pământ începe răsplată lor după faptele care le-au făcut,SFANTA BIBLIE NU MINTE,ei au lucrat cu satana,au adunat comori,au făcut armament sofisticat pentru distrugerea noastră,dar noi am suferit pentru ei,cu lacrimi pe fata și durere în suflet,am indurat toate,dar de rugaciune și fapte bune nu ne-am oprit,și CUVANTUL CEL SFANT l-am slăvit,și CRUCEA SFANTA A LUI IISUS HRISTOS,ne este de folos.Poporul Roman,este foarte sărac ca l-au distrus cei care l-au condus,acum plătesc toți,pana la venirea celor aleși de Divinitate și PRUNCA LUI DUMEZEU,sa oprească razboiul,și pe întreg pământul va fi PACE,oamenii vor trai ca frații fără granițe,nu o sa mai fie bani,Ea va conduce lumea numai prin CUVANTUL CEL SFANT A LUI DUMNEZEU,

      Ștergere
  9. Scrie in TRAGEDIA VEACURILOR tot ce urmează. Citiți această carte, precum și Biblia fiindcă urmează multe catastrofe inimaginabile. Toate tarile fug de razboi si trimit trupele in România unde va fi lupta finala!?

    RăspundețiȘtergere
  10. Rugați-vă sa fie PACE in lume. Rugați-vă sa nu cada asteroidul in 2026 la granita Turciei cu Iranul Irakul si Siria. Sa mulțumim tuturor guvernelor din lume pentru ca ne pregătește și ne obișnuiește cu ce va fi in urmatorii ani. Sa ne obișnuim cu purtatul măștii fiindcă intre 2026 și 2042 o vom folosii de nevoie.
    Bineînțeles că vor fi cârcotași care vor comenta sau unii ca si "craciun" care sunt de la securitate si nu au capacitatea de a înțelege.
    Dumnezeu sa ne lumineze mintea la toti!___

    RăspundețiȘtergere
  11. Kris Angel:
    Revoluții pentru confort?

    Toate, dar absolut toate discuțiile pe care le-am avut ori pe care le-am auzit în media nationala si internationala, s-au terminat in mod invariabil cu: "Sperăm sa se gaseasca cineva sa-l rastoarne pe Putin, sper ca poporul rus să facă o revoluție".

    Vedem totusi ca revolutia nu mai vine. Acum inteleg de ce Ortodoxia este cea mai puternica armă si de ce un popor ortodox e de neinvins. Au plecat KFC, McDonald's, Gucci, Iphone si alte firme de fițe, au parasit Rusia si tot Occidentul astepta ca poporul rus faca revolutie, că nu mai au burgeri si genți, haine de firmă si telefoane smart, au incercat sa-i înmoaie pe ruși cu droguri și confort, să corupă tineretul cu filme hollywoodiene si pornografie, lucreaza intens americanii de vreo 20 de ani la slabirea fibrei morale a rusilor... Va amintiti de drogul numit Crocodil? Cei care-l consumau faceau infectii generalizate și, dupa a 3-a doza, le cadea carnea de pe ei.

    Atât de prosti sunt americanii ăștia, incat nu au priceput niciodata ca Sfânta Liturghie ține un popor întreg. Ei au crezut ca rusii vor face revolutie pentru confort si lepadare, pentru pacat si decadenta, pentru droguri si libertinaj. Ei nu au inteles ca in Rusia, se bat cu Voia Lui Dumnezeu peste lume si doar Voia Lui va aduce înfrângerea Rusiei. Au crezut tâmpiții ăștia pedofili că poporul rus va apostazia în masă ca alte pppoare, uitând că rușii au o perspectiva ABSOLUT distinctă de a se raporta la viață, că au trecut prin războaie si mai grele, prin gulag, prin Stalin si ca au dat naștere la mii și mii de sfinți... nu pot homalăii să priceapă că pământul Rusiei este plin de moaște și de sânge de martiri. Travestiții sodomiți nu au moaște în America, ei au doar războaie de cotropire și istorii nedrepte, lacomii nesfârșite și pofte infinte de putere...

    Nu va fi nici o revoluție împotriva lui Putin. Poporul rus nu e facut doar din cateva mii de tinerei hashtagisti, educati de Soros, poporul rus e facut din cei 70 de mii de preoti ucisi de Stalin, din întinderile nesfârsite ale Siberiei si din miile de calugari îndumnezeiți, nestiuti, de prin pustiurile frigului siberian...

    Dar, daca nu ne întoarcem la Dumnezeu, va fi razboi... va fi razboi asa cum nu au mai vazut decat bunicii si strabunicii. nostri, un razboi peste care doar rusii au puterea sa treaca, pentru că noi facem rând la ulei si benzina, uitând că s-ar putea ca acest post să fie ultimul post voluntar înaintea foametei si că doar in acest razboi mai mor oameni nepecetluiți... proști mai suntem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nu ar fi rau sa va informati ce fel de "ortodoxie" practica Putin. Si ce har are ortodoxia ucraineana, ce sfinti sunt pe pamantul ei si. cine o. vegheaza. Nu doar hashtagistii cer rasturnarea regimului opresiv din Rusia. Ortodoxia nu este o arma la cheremul celor indraciti imbracati in blana de oaie! Vorbiti de Siberia? Patria samanismului? Shoigu este saman, se ocupa nu doar cu afaceri, ci si cu magie neagra. In timpul liber "lucreaza" la o Siberie a la Mao si afuma mintea lui Putin cu aiureli. Ce va spune acest lucru?! Dar cooptarea cecenilor musulmani intru foarte "pravoslavnice" crime? Nici asta nu va spune nimic? Cand nu va ocupati de talismane, deschideti ochii si urechile.

      Ștergere
    2. Anonim 22:46, mare adevăr ați grăit, suntem tare prosti și din păcate nici nu ne pasă ,că doar prostia nu doare !

      Ștergere
  12. Artin Side:
    Episodul următor

    Acest așa-zis război din Ucraina este, așa după cum vă spuneam într-o postare anterioară, ca un fel de film cu scenariu prost... și chiar și mai prost regizat. Dar nu-i subestimați evoluția în episoadele următoare... s-ar putea ca acest conflict să aibă o răsturnare spectaculoasă de situație! Narațiunea s-ar putea să conducă la niște complicații destul de greu de estimat în acest moment...
    Poate că ați auzit deja că O. M. S. a recomandat autorităților din Ucraina să distrugă laboratoarele militare de cercetări biologice... pe germeni extrem de periculoși: ciumă, antrax, etc... cică, vezi Doamne, să nu cadă în mâinile rușilor. Oops! Păi... avem o problemă... gravă! De ce sunt laboratoare militare? Și de ce studiază germeni mortali? O fi pentru arme biologice? Nu știu... întreb și eu... Într-un anume fel O. M. S. recunoaște indirect că acolo se derulează cercetări interzise expres prin Protocolul de la Geneva din 1925.
    Nu intru în aspectul moral al problemei... însă mă intresează finalitatea acelor cercetări. Ce anume vor ucrainieni, sau finanțatorii lor, să facă cu germenii ăia? Și de ce recunoaște în mod deschis O. M. S. că în Ucraina se fac cercetări interzise? Păi... parcă ucrainenii erau băieții buni... nu-i așa? Nu prea are logică... Decât dacă dezvăluirea aceasta are cu totul alte scopuri...
    Vă mai aduceți aminte când a zis Bill Gates că vor veni epidemii mult mai grave? Oare nu cumva toată aiureala din Ucraina este menită să producă un motiv credibil pentru declanșarea unor epidemii? Păi, acum au acoperirea perfectă: pot da vina pe război! Ar putea minți cu nonșalanță, așa cum au mințit de fiecare dată, că nemernicii de ruși au bombardat laboratoarele, iar germenii au fost răspândiți în rândurile populației civile, nu-i așa? Și uite cum pandemiile alea periculoase de care vorbea Bill Gates pot deveni o realitate... Acum, eu nu știu, e doar o probabilitate... însă m-am obișnuit să nu mai râd de "aiurelile" lui Bill Gates. Ceea ce spune el, oricât de dement sună... se întâmplă... Episodul următor al "telenovelei" din Ucraina ar putea fi o epidemie... de data aceasta reală!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inteleg ca aviara ,porcina ,covidul au venit din ucraina.
      Si noi am dat vina pe chinezi.
      Dar Dumnezeu nu doarme

      Ștergere
    2. In 2016 a circulat in Ro un virus care producea un fel de gripa, dar dadea o tuse de care nu se scapa decat dupa luni de zile, luaind toate medicamentele la rand. Si cand zic tuse spun de fapt o tuse din 3 in 3 minute, care nu ceda nici cu cod___ . Nu puteam sa dormim. Se tusea pana la voma. Si eu si altii am realizat ca nu e ceva obisnuit, dar cui sa spui? Cine sa cerceteze ce virus sau bacterie era? Nu am uitat-o inca, am crezut atunci ca o sa mor. Apoi au urmat gripele aviare (inca mor pasari domestice si salbatice in RO), si cea porcina. Acum aflam de laboratoarele vecinilor. Cine nai ba crede in coincidente? Eu nu am acuzat niciodata China de virusul C19. Eram constienta ca diversi virusi circula de f mult timp pe glob.

      Ștergere
    3. Inghititi propaganda Kremlineza pe nemestecate.

      Ștergere
    4. Pai nu o scris Marioara ca o fost adusi porci infectati pe Dunare de salupe din Hukraina?

      Ștergere
  13. Ionescu Dinu Iulian:
    Profesorul Dame Sarah Gilbert de la Oxford spune ca omenirea are " doar 100 zile la dispozitie" sa pregateasca vaccinul pentru " urmatoarea pandemie".
    Asadar vaccinul pentru HIV-TBC trebuie sa fie gata in 100 zile. De ce 100 de zile?
    Pai ce perioada de incubatie are TBC ?
    4-12 saptamani.
    De cand curg refugiatii ucrainieni in Europa? De 2 saptamani.
    Ce scria The Lancet ? ca in Ucraina circula o varianta de TBC " multidrug resistent" adica nevindecabila cu medicamentele conventionale.
    Ce a recunoscut secretarul de stat american Victoria Nuland acum 5 ore? Ca Pentagonul finanta biolaboratoare de cercetare a virusilor umani in Ucraina si ca batalia militara se duce ca Rusia sa nu le distruga sau sa nu puna mana pe cercetarile de acolo.
    Asa ca in loc sa va pregatiti de luat mitraliera in mana, pregatiti-va de masti, spitale, cimitire, vaccinuri si certificate digitale ca acolo revenim in cateva luni.
    via Iulian Urban

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut vere, da-ne si noua link-ul cu "Victoria Nuland acum 5 ore". Bafta.

      Ștergere
    2. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=7009773225764664&id=100001961684881

      Ștergere
    3. MDRO- multi drug resistant organism exista de dinainte, de pe cand eram in studentie.
      Nu au ce sa le faca in spital la pacienti. Nu au ce sa le dea pentru ca virusul nu crapa, rezista.
      Bio-laboratoarele exista deoarece Ucraina sunt vecinii vostri si nu sunt tara din lumea a treia, din Africa. Sa le tai cercetarea e ca si cum le-ai taia resursele si viitorul. Sunt amenintati cu distrugerea si voi repede bau-bau, SUA i-a sponsorizat, fac cercetare americana pentru "Clinton", etc. Vorbiti niste monstrii de ma intreb cum de nu va auziti. Intai ca ati distrus Ucraina pentru gustul vostru de macabru. Auziti-va ce spuneti: ieri s-au nascut aceste bio-laboratoare si sunt motiv de suspiciune a Ucrainei si este un complot international si ucrainienii au intelegere cu altii si sunt pasibili de a fi pedepsiti bla-bla.
      Brusc si dintr-o data au crescut laboratoarele in Ucraina si aceasta tara nu are drept de a avea cercetare bio-tehnologica doar pentru ca unii ca voi inca vor sa traiasca in repetentie scolara. Daca nu ati mers la scoala si nu stiti ce este acela un laborator, este doar din vina voastra si nu a altora. Este succesul lor si nestiinta voastra. Ucraina oricum sunt 40 mil. populatie.
      Auzi la Cicerone: Da si mie link-ul sa vad! Oooo, are laboratoare....
      Da, tara respectiva are resursele ei si face cercetare si are oameni de stiinta proprii. Chiar nu intelegi ca se trage in Ucraina in blocurile de civili? Daca nu intelegi, la ce mai vii sa faci aici figuri? Creieri nu-ti mai cresc dupa ce treci de 20 de ani.

      Ștergere
  14. SUNT DISPERAȚI!

    Nathaniel Rothschild avertizează guvernul britanic că Noua Ordine Mondială este moartă dacă Putin câștigă în Ucraina - "Ei nu trebuie să piardă în Ucraina".
    Ați priceput ce jocuri sunt? Manipulații, Băăăăăăii...! Aici nu e vorba de războiul Rusia-Ucraina, ci de războiul Globaliști vs. Suveraniști! Ucraina e jertfa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23:16, exact asa este !
      Cine nu crede ,să se mai informeze, google e la îndemână !

      Ștergere
  15. E clar Blogul e băgat în seama și Atacat de FSB-ul rusesc, se vede bine pe pagina asta- Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Puțin împinge în fata în mass-media pe Lucasenko din Belarus căruia ii ridica mingea la fileu pentru a deschide drum spre Live-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Iata care ar putea fi adevarul din spatele conflictului Rusia Ucraina

    https://m.youtube.com/watch?v=bNkqlCPnohA

    RăspundețiȘtergere
  18. pai ori una ori alta-probl echivoca- cutremur sau razboi mondial- buba trebuie sa explodeze intr-un fel -DUMNEZEU ARE SOLUTIA

    RăspundețiȘtergere
  19. Războiul actual precedat și continuat prin Război Informațional asa ca treburile astea cu laboratoarele biologice sint cel mai greu de înțeles dar pentru astea cel mai periculoase sint recrutarea copiilor din orfelinate și cei din medii defavorizați și vindut cad ca prime Victime, dar unii au făcut multe case prin vizare de copii pentru experimente și deseori și pentru organe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. https://www.facebook.com/DianaSosoacaOficial/videos/neutralitatedespre-razboi-si-pacelucruri-pe-care-nu-vi-le-a-spus-nimeni/732939347833434/?locale=ne_NP&_rdr

    RăspundețiȘtergere
  21. https://m.mediafax.ro/externe/ucraina-risc-de-scurgere-de-virusi-din-laboratoare-recomandare-ferma-de-la-oms-pentru-oficialii-de-la-kiev-20620034

    RăspundețiȘtergere
  22. Concentrează-te pe închiderile McDonalds de pe Pământ.
    Du-te la căutare. Nu contează motivul. Operațiunea „Intelligence” militară.
    SI ACUM?
    Totul a fost făcut tactic.
    DEZVLUIRE la final.

    Imaginați-vă că închideți McDonald-urile de pe Pământ într-o zi și vă spune că vă vând carne umană din 1940.
    Care va fi reactia ?
    Se apropie acestea toate!

    RăspundețiȘtergere
  23. https://burebista2012.blogspot.com/2022/02/dezvaluire-uluitoare-despre-situatia.html

    RăspundețiȘtergere
  24. https://mucenicul.wordpress.com/2022/03/12/voi-sunteti-cei-schimbati-klaus-schwab-wef-oamenii-sunt-acum-animale-care-pot-fi-hackuite-si-vor-fi-reproiectate/

    RăspundețiȘtergere
  25. https://www.facebook.com/100078743243105/posts/113015104666597/?sfnsn=mo&s=100000063132578&w=n

    RăspundețiȘtergere
  26. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=112991034669004&id=100078743243105&sfnsn=mo&s=100000063132578&w=n

    RăspundețiȘtergere
  27. Cutremur în Israel.Probabil a început curățenia tunelurilor.

    RăspundețiȘtergere
  28. a lasat DUMNEZEU omul cu liber arbitru sa vada incotro apuca-si omenirea este in pragul dezastrului planetar-cerbicia si lacomia unora au avut scopul sa ucida nevinovati-le stam in gat!

    RăspundețiȘtergere
  29. Ultima coridă🤦
    Ați văzut vreodată o coridă? E distracția aceea ciudată a ibericilor... în care un om ucide un taur în arenă și toată lumea bate din palme. Nu intru în detalii, pentru că nu are sens. Nu am înțeles niciodată de ce uciderea unui animal este distractivă... și nici nu vreau să înțeleg. Ceea ce mi-a atras atenția este tactica aplicată de toreador: ascunde sabia în spatele cârpei aceleia roșii... iar taurul, incapabil să înțeleagă mișcarea, se repede direct în arma îndreptată înspre el...
    V-am spus chestia aceasta ca să înțelegeți mai bine fenomenul social actual. Ceea ce se întâmplă la momentul de față în lume... este ca un fel de coridă! Toreadorii sunt lorzii planetei... iar noi oamenii de rând suntem taurii. Nu vă place comparația, nu-i așa? Obișnuiți-vă cu ea, pentru că exact asta se petrece! Propaganda dementoidă din mass-media este cârpă aceea roșie care ascunde arma... Cei mai mulți oameni se reped orbește să creadă urletele isterice ale autorităților și mass-mediei, în timp ce în spatele lor se ascund adevăratele intenții ale celor care conduc din umbră destinele lumii...
    Ne-am complăcut 2 ani de zile cu propaganda așa-zisei pandemii... Acum ne complacem cu propaganda așa-zisului război... Zi și noapte ne complacem în propagandă. Însă în spatele tuturor acestor înscenări ridicole se întâmplă ceva... sinistru... Voi știți că în acest moment în Elveția se desfășoară o întâlnire cu toți miniștrii sănătății din lume? Știți ce se discută acolo? Cedarea atribuțiilor de a stabili politicile de sănătate interne către Organizația Mondială a Sănătății! Cu alte cuvinte O.M.S. va fi singura autoritate medicală și face ce vrea mușchiul său oriunde în lume. Adio suveranitate națională... adio decizie individuală... bun venit globalism! În timp ce noi suntem ocupați să le plângem de milă prăpădiților de ucrainieni, lorzii planetei fac mutările decisive pentru cucerirea societății umane...
    Nu-i așa că suntem proști? Ca niște tauri... într-o arenă de coridă... am dreptate, sau nu? Să vă reamintesc că 99% dintre coride se termină prost pentru tauri? Pentru că nu-s capabili să priceapă situația... Nici 99% din populația umană nu pricepe jocul acesta sinistru al lorzilor planetei. Și... în prostia lor halucinantă... îi împing în rahat și pe cei care pricep! Degeaba înțelegi... dacă ești târât de mulțimea care te înconjoară, nu-i așa?
    Fie că vă place să admiteți sau nu, dar încă din anul de grație 2020 a început corida... ultima coridă... Și e pe viață și pe moarte! Cei care nu înțeleg sunt deja morți... nu mă adresez lor. Mă adresez vouă, celor care înțelegeți: măi fraților se îngroașă gluma! Dacă O.M.S. va obține mandatul de a dicta politicile de sănătate la nivel planetar... suntem în rahat... Vor face cu noi orice vor ei... exact așa cum se face cu taurii în arena de coridă...
    P.S. Nu-mi cereți să vă spun ce-i de făcut... că nu știu. Situația a mers deja prea departe... Suntem în ceasul al 11:59-lea... Ar cam fi momentul să spuneți rugăciunile alea pe care le știți... pentru că lorzii planetei au totul: putere, influență, bani, resurse, armate de slugi și legiuni de imbecili care le urmează cu credulitate îndemnurile propagandistice... Noi n-am mai rămas decât cu Dumnezeu... Numai El mai poate schimba ceva acum. Noi am fost tot la fel de proști ca și taurii de coridă: ne-am lăsat mânați într-o arenă unde se luptă pe viață și pe moarte... și unde toreadorii au toate avantajele...
    A.Side

    RăspundețiȘtergere