vineri, 27 august 2021

ZI FATIDICA PENTRU COPII ! ZI FATALA PENTRU OM ! SAVANTII ENORMI ,VOR AVEA DE LUCRU !

                                                Dragii mei,


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune doar atat: 

                     "Deocamdata!"

Clipă în care, văd cu ochii închişi ,vad un Cer de noapte neagră. 
Pe Cer, stă precum o covată o semilună foarte subţire, cât un fir de aţă, atât de subţire.

.



 Stele nu existau ! Sub semiluna galbena stralucitoare, direct perpendicular ,foarte aproape de pământ, cam la inălţimea unui bloc cu 3-4 etaje, apare din senin  O  LUMINĂ rotundă si aurie , extrem de stralucitoare.
Lumina aurie care a apărut ulterior  direct perpendicular cu fărâmiţa de Lună, era mare si densa precum Soarele de pe Cer, a pulsat mărindu-şi forma , a trimis raze orbitoare în jurul ei, în timp ce fărâmiţa de Lună a rămas intacta sus pe Bolta Cerească.
Un glas puternic, spune :

                       "Zi fatală !
                        Zi fatală  pentru om !
                        Zi fatidică  pentru copii !
                                  Auzi ?
                 După  aceste erupţii, iau cunoştinţă savanţii  enormi !"
   Prieteni dragi, va veni o zi in care,pe timp de noapte intunecata foarte (neagra),vom vedea LUNA galbena si subtire cat un fir de ata,o semiluna de fapt.
Aceasta zi fratilor, va fi ziua fatidica(ziua hotaratoare pentru soarta copiilor, nenorociri mari in aceasta zi ), dar si ziua fatala pentru om,pentru adulti . Si aceasta zi,nu va veni ca asa a hotarat cei care ne conduc,ci va veni pentru ca asa a hotarat DUMNEZEU,asa este scris cu litere de foc in CARTEA VIETII oamenilor de pe pamant.Spun de pe pamant,deoarece ,mai sunt oameni pe alte Planete ,ce nu au fost descoperite de Savantii Lumii,Planete pe care locuiesc multe si diferite civilizatii.              
Aşadar fraţilor, SAVANŢII  Lumii ,Savantii enormi cum spune Mesajul,vor avea de lucru,in cazul in care, vom avea parte de mari erupţii solare.
Timpul ne va scoate la lumină rând pe rând, toate din câte eu scriu cu si dintr-al LUI  DUMNEZEU  CUVÂNT.
Noi însă, să avem CREDINŢĂ şi Nădejde în BUNUL  DUMNEZEU şi în MAICA  DOMNULUI, că vom fi apăraţi şi ocrotiţi de toate necazurile şi suferinţele.Numai cu iubire fata de Aproapele ,numai cu Rugaciune fierbinte catre PREA SFANTA TREIME,catre MAICUTA DOMNULUI si catre toti Sfintii Lui Dumnezeu, vom putea trece cu mai putina suferinta peste aceasta zi fatidica pentru copii si fatala pentru om.
                          Cu dragoste, Maria.

24 de comentarii:

  1. aceasta zi va fi cand se va decide vaccinarea obligatorie a copilasilor nostri cu porcariile lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici un act medical nu poate fi obligatoriu! Nici un om bolnav nu poate fi obligat sa urmeze un tratament daca el nu doreste. Asa si cu vaccinul - nu poate fi nimeni obligat sa il faca! Cine doreste il face, cine nu, nu il face! Nu poate fi nimeni obligat sa faca orice fel de act medical impotriva vointei proprii.
      In plus, vaccinul abia e scos pe piata, nu e testat nici pentru adulti, cu atat mai mult pentru copii nu a avut cand sa fie testat. Atata timp cat e experimental, cum sa mai oblige pe cineva sa il faca? Dar si daca ar fi experimentat, tot nu poate fi nimeni obligat. Ce, la vaccinul antigripal ii obliga pe oameni? Nu! Asa si cu acesta. Vrei sa fii cobai il faci. Nu vrei, nu il faci. Simplu!

      Ștergere
  2. S-au decis pamantenii sa ii invadeze si pe cei de pe alte planete prin calatoriile astea in spatiu pe diferite planete. Nici nu este bine sa vina cu praf si diversi virusi, bacterii, microbi de acolo sau chiar sa duca de aici ceva care noua nu ne face rau, dar celor de pe alte planete le creeaza probleme. De asemenea, si noua pamantenilor ne poate face rau ce aduc din spatiu cu navele cu care umbla prin spatiu.
    Sa-i lase linistiti pamantenii pe cei de pe alte planete! Nu ii mai ajunge omului pamantul sa-l viziteze?! Acum mai merge sa faca ravagii si prin spatiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Covid la copii. Asta mai lipsea acum ca incepe scoala!

    RăspundețiȘtergere
  4. În ziua de 28 August 2021, la ora 07:56:20 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur cu magnitudinea ml 2.8, la adâncimea de 110km. Urmează inca unul foarte puternic

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca va fi o eruptie puternica solara cind va muri multi copii si adulti, va fi ca o cernere , cred ca Dumnezeu in aceea zi va lua multe suflete. Isuse drag iartane pe noi si pe cei dragi ai nostri. AMIN

    RăspundețiȘtergere
  6. Dna Maria, va multumim pt mesajele transmise noua aici pe blog. Posibil ca acele eruptii- pe piele - sa apara datorita vaxxinarii copiilor. Posibil sa se ajunga astfel la exterm_inarea oamenilor, micsorarea nr cat mai mult. Daca am ajuns sa nu mai fim in stare nici sa iesim sa ne aparam copiii si dreptul la viata, dreptul la liberul arbitru asa cum a lasat Dumnezeu, inseamna ca suntem toti cu pr la cap, ca suntem spalati la creier. Dar ne uitam cu regularitate la telenovele caci atat mai suntem in stare. Si sa barfim. In rest zero barat. Cu drag, dna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce putem comenta ?
    Nimic fără Dumnezeu
    Lumea este in derapaje total si atunci nu ne mai întrebăm de ce și cum,încotro o luam.
    Tehnologia avansată distruge omul.
    Se va termina la un moment dat și cu ea,dar va fi prea tarziu.
    Noi ce vedem frânturi din ce se fabrica azi pe Pământ Dar cate sunt care nu le stim.
    Prin știință vom pieri,asa cum spune la Sf.Scriptura.
    Va doresc o zi binecuvântată tuturor
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frankenstein a fost distrus de propria creatie. Atlantii ajunsesera la o super civilizatie si asta i-a distrus. Asa se intampla cand omul vrea sa Ii ia locul lui Dumnezeu, cand omul se crede atoatestiutor, atotputernic, invincibil si nemuritor!

      Ștergere
  8. cel mai probabil va fi o eruptie solara masiva ca in filmul apocaliptic Knowing(2009) cu Nicolas Cage

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca tot despre urgia judecatii e vb si eruptile ei vulcanice dar va fi si clatinatea cu totul a planetei de la axa cu revenire lucru care va fi vazut de astronomi.
    Soarele lumina aceea e Dumnezeu insusi prezent surpriza care va vb de Iisus inca anonim reprezentat de Luna umbrita aproape total.

    RăspundețiȘtergere
  10. Uraganul! Evacuare de mii de persoane_

    RăspundețiȘtergere
  11. Intr-o clasa cu invatatoarea nevaccinata si fara masca, cine sunt cei ce au de suferit?
    https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/AANQCKf.img?h=1474&w=1598&m=6&q=60&o=f&l=f
    Numarati negativii! Doar aceia au scapat de influenta carpetei de virusi. 10 sunt cu totul.
    Restul sunt 2 netestati si 12 bolnavi si/sau pozitivi.
    Pai nu o bagi pe asta la criminal ca omoara cu buna stiinta copiii?
    A facut-o acestor copii. Le-a luat vietile. Sfarsit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. C mai folosesti din cand in cand si creierul???? Esti bine educat(a) , n-a dat gres cu nimic la tine cultura media.

      Ștergere
    2. Asa gândesc slugile sistemului cu frica de moarte . Va veni oricum .

      Ștergere
    3. Si daca invatatoarea a luat de la copii?
      Pana la urma de ce sa se teama cei vaccinati de invatatoarea nevaccinata? Vaccinatii nu erau protejati?
      C, nu ai minte nici cat o nuca!

      Ștergere
    4. Vaccinati daca erau, erau protejati. Cum- necum, a imbolnavit jumatate de clasa.

      Ștergere
    5. Termina cu aberatiile tale, c! Un non-sens total in viata ta! Mai bine te-ai vaccina tu cu mai multa minte, dar pacat ca nu au facut vaccin pentru creierele afectate de rautate, prostie, nebunie!

      Ștergere
    6. Pentru c:
      Dar te-ai gandit ca acei copii poate si-au dat intre ei orice virus, bacterie, microb, ciuperca?
      Orice vaccinat este mai periculos pentru sine si pentru ceilalti decat unul nevaccinat. Au explicat clar si medicii ca vaccinatul da mai departe cu usurinta virusul si el nu are vreo problema, poate doar ca devine mai robotic din fire, gandeste altul pentru el.

      Ștergere
    7. Si daca acesti copii i-au dat covidul invatatoarei si chiar intre ei au raspandit???
      Nu mai abera pe aici, c!
      Nu tot ce zboara se mananca, deci nu fiti asa creduli, naivi! Va zice cineva ca de maine se vor vaccina oamenii pentru a nu mai manca niciodata. Voi va grabiti imediat ca oile la inaintare? Ca doar e ceva nou si nemaintalnit. Ce sa te mai chinui sa mananci, faci vaccin si gata! Aberant sa crezi orice!

      Ștergere
  12. New Orleans lovit acum 16 ani de Catrina urmeaza a fi lovit din nou de noul uragan Ida cu ploi ,valuri si vint pina la 200 km pe ora.
    Cit despre copii ei sint mai sensibili la radiatiile accidentale venite din cosmos caci oamenii de stinta au facut chiar arme-pistoale cu microunde care pot da depresii dureri de cap ceata in creier caci pe copii ii afecteaza si cele de la telefoane si releele de transmitere prea aproape si chiar liniile de inalta tensiune la sub 500 m din cauza ca au cutia craniana mai subtire si protejat mai putin creierul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. A nu știți . vor sa scoată religia din școli adică relațiile dintre oameni cu Dumnezeu
    Dacă intri în profunzime. Vei vedea dezastru de la capăt.
    Și nu dezastru fatalitate . .mai rău un ascendent din atei ......un sfârșit iminent.

    RăspundețiȘtergere