vineri, 25 iunie 2021

STAPANA , EU PRIMESC LUMINA DIN LUMINA !

                                              .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


            Noapte de 24 - 25 Iunie 2021,ora 1,10 !


                          Dragii mei,


In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas din Cer care spune cu putere asa:

        "Imparatia n-are Darurile plecarii !

       El justifica Darurile plecarii,iubitorule de oameni.

Harul se intoarce!

Harul se ascunde ,precum se ascunde data Luminei ,Stapana.

In mormantul in care furi Lumina,iti spun eu, ca aceia primesc Lumina din Lumina!

Chiar daca eram cu ochii pe monitor dragii mei, imi aud propriul glas ,era glasul sufletului meu care spunea asa :

Caci tu Stapana ,Tu Prea Sfanta Fecioara Maria,Tu ai nascut de la Dumnezeu Lumina,Maica Luminii .

Nu vom tacea !

Prin Tine Maica Domnului nostru Iisus Hristos care am facut legamant ,sa nu mai tacem in veacul veacului.Te rog Fecioara Maria, Te rog primeste Rugaciunea mea si asteapta Rugaciunile mele !" 

Dupa care, totul dispare intr-o clipa.

Dragii mei, jumatate din viata mea de pana acum,am daruit-o in totalitate Prea Sfintei Treimi si Maicii Luminii.Asa precum voi face si in continuare,ca atata timp cat voi mai sta pe pamant, toata viata mea cu toata fiinta mea,am daruit-o si-o voi darui Divinitatii.

Voi scrie zi si noapte CUVANTUL DUHULUI SFANT ,precum si al MAICII LUI DUMNEZEU.

Dragilor, doresc sa va spun ca,pe parcursul timpului cat am scris acest articol,auzeam un glas in dreapta mea ,care imi dicta pur si simplu,cum sa scriu si ce sa scriu.

Niciodata nu sunt singura dragii mei, niciodata nu pot scrie de la mine ceva sau dupa dorinta mea. Tot ce eu scriu,sunt numai cu Voia Lui Dumnezeu,numai cu Puterea Duhului Sfant si dupa graiul Maicii Lui Dumnezeu.

Sa ne rugam si noi Lui Dumnezeu si Maicii Domnului dragilor, si sa cerem in Rugaciunea noastra,ca sa fim iertati de toate pacatele si sa ne mantuim!

                         Cu dragoste,Maria.

 

18 comentarii:

  1. O zi binecuvântată tuturor
    Doamna Maria ce mesaj frumos te face sa plângi.
    Asa este Măicuță Domnului este Lumina pentru ca a născut pe Mântuitorul Sufletelor Noastre.
    Doamne Ajuta sa avem parte de Lumina lui Dumnezeu și Maica Domnului.
    Va doresc Sanatate si mântuire la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Raul cu Binele trebuie sa coexiste ca sa existe echilibru pentru binele tuturor pentru ca binele fara rau nu ar exista de aceea si Dumnezeu vrea sa fie un echilibru sau o unitate pentru toate fiintele de pe acest Pămînt doar asa vom putea sa alegem calea dorita daca vrem sa fim mantuiti cu adevărat - Liberul Arbitru - de a învăța din greșeli.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raul si Binele nu mai sunt in echilibru, pentru ca Raul a luat chipul Binelui si amageste oamenii. Ma refer la cei descrisi si mai jos: falșii profeti, falsii tamaduitori care ne-au cotropit tara, s-au imbuibat din minciuni si se simt in tara asta ca in sânul lui Avraam. Nu-i deranjeaza nimeni. Dimpotriva, sunt chemati pe la toate posturile TV ca sa ne dea sfaturi " spirituale". Sunt timpurile lor...Nu vor dura mult. Tot ce iei prin minciuna dai inapoi prin boala si suferinta.

      Ștergere
  3. Doamna Maria ce se mai intampla cu fetele rapite , au trecut mai bine de 2 ani ????!!!!
    Unde sunt de nu mai apar , cum vor scapa ele ? Mai traiesc ?

    De ce nu mai aveti vesti despre ele ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Întreabă-l pe monstrul din Caracal, Maria nu ghicitoare, chiar nu ai înțeles pana acum, ea primește mesaj atunci când vrea Dumnezeu-Duhul Sfânt!

      Ștergere
  4. M-am hotărât să studiez astrologia..oare e bine?

    RăspundețiȘtergere
  5. Și astrologia cred că e de la Dumnezeu și nu de la diavol cum zic unii fanatici.Ce părere aveți despre astrologie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astrologia a fost candva o stiinta. Pe vremea cand si stramosii nostri stiau sa citeasca semnele din natura, dupa felul in care batea vantul sau zburau pasarile.
      Astrologii din ziua de azi sunt la fel ca terapeutii din ziua de azi: complet inutili, pentru ca viitorul nu poate fi schimbat daca nu faci nimic pentru Lumina. Pentru intuneric muncesc toti, pentru Lumina nu prea.
      Cu cat ne indepartam mai mult de Dumnezeu, cu atat mai repede se inmultesc falsii profeti. Intunericul le priește. Se ingrasa pe spinarea naivilor.

      Ștergere
    2. Citește Biblia când în Vechiul Testament Elohim Dumnezeu le spune clar evreilor sa nu creadă în ghicitori,horoscop,astre,etc,si sa nu se închine cerului,zeilor și fapturilor,pt ca toate acestea sunt uraciuni înaintea Lui Dumnezeu,uraciuni făcute de neamurile păgâne!

      Ștergere
    3. Un astrolog cunoscut aparuse in urma cu ceva timp la TV si facuse previziuni de tot rasul. El spunea asa:
      Berbec: vor intra pe Facebook.
      Taur: nu au timp sa intre pe instagram.
      Gemeni: vor intra pe instagram, dar nu vor sta mult.
      Rac: intra pe toate retelele de socializare in saptamana x (in care era facuta previziune)
      Etc.
      Asta inseamna astrologie in ziua de azi. Prostii.
      Stiti ce spun cateva persoane care lucrau la diferite ziare pe vremuri? Ca nu mai aveau inspiratie si combinau asa-zisii astrologi horoscopul si saptamana asta ce scria la o zodie, aparea saptamana urmatoare la alta fara sa aiba vreun studiu. Sau luau acelasi horoscop de dupa 1990 si il puneau identic dupa anul 2000 si il mai repetau si cand nu avea timp sa le scrie din burta pseudo-astrologul de serviciu horoscopul, iar publicatia trebuia sa iasa urgent. Faceau pe astrologii chiar dintre angajati. Au spus si la TV. S-a povestit cu amuzament tot ce se intampla cu prostioarele astea de horoscopuri.
      Din atatea milioane de oameni dintr-o anumita zodie, imposibil sa nu se potriveasca macar unuia ce aberatii si minciuni sunt scrise pe acolo. Nu e nimic facut dupa cercetari amanuntite si studii serioase ale constelatiilor. Totul este ca sa se vanda, comercial.

      Ștergere
  6. Incendiile urmează.? Mai ales cele de vegetație si paduri.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu ai cum sa FURI LUMINA cu ea te nasti si pleci la cer=nu sufletul ci spiritul de la TATAL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu Lumina se nasc toti copiii, dar sunt multi hoti de Lumina. Sistemul reiki, de exemplu, este un sistem vampir. Care pretinde ca vindecă oamenii cu ingeri. Toti care sunteti crestini, stiti ca orice pacat făcut de stramosi trece la urmasi daca stramosii nu repara cu fapte bune păcatele. Deci, nimeni de dinafara, niciun terapeut sau doctor nu ne pot vindeca nici cu ingeri, nici cu bioenergie, nici cu medicamente.
      Singuri ne putem vindeca, cu ajutorul Lui Dumnezeu. Atunci, si medicamentele au efect.
      Terapeutii din aceste timpuri sunt cei profetiti in Biblie ca fiind cei ce vor face semne si minuni si vindecari in numele Lui Hristos. Pentru ca mint oamenii si castiga bani cu false vindecari.
      Radiestezistii fac acelasi lucru, iar preotii care nu-si pun enoriasii la munca fac la fel, adica vând indulgente. Ierarea numai Dumnezeu ne-o da. Nimeni nu are cheile noastre pentru Paradis in buzunar. Intermediarii sunt mincinosi si falsificatori de crestinism.
      Guru Bivolaru si-a construit un sistem prin care are acces nelimitat la Lumina celor amăgiți sa intre in secta lui. Femeile atrase in secta banditului devin prostituate si sunt biete pasari in colivie puse sa slujeasca un impostor.
      Asa ca...vampiri sunt cu gramada!
      Orice om care nu face nimic bine, nicio fapta buna incepe sa-si vampirizeze copiii, lasandu-si-i deschisi atacurilor demonice. Este ca si cum as veni eu la tine si ti-as fura hainele, lasandu-te dezbracat in frigul acestei lumi lipsite de iubire.
      Poporul roman nu mai este un popor crestin cu adevarat, pentru ca mai mult ia decât dă. Si se observa cat de slabi incep sa fie tinerii si copiii. Multi, foarte multi depresivi printre tineri. Tineretea este varsta bucuriei, nu a sinuciderii. Foarte multi copii autisti. De Pasti, o fata de 13 ani s-a aruncat de la etaj. Trecuse deja pe la Obrejia, primise un tratament antidepresie, dar degeaba...
      Daca treci printr-un grup new age, reiki sau de banditi radiestezisti, te apuca jalea si scârba: sunt veseli, satui si multumiti strigoii! Au castigat bani cu gramada in Romania pe spinarea fraieritilor.
      Toate grupurile vampir sfarsesc la fel: devin grele din cauza suferintelor provocate celorlalti, cei ce am ales sa fim altruisti pana la capat, si incep sa cada in intuneric. Dumnezeu nu le mai permite sa puna gheara pe lumina si ingeri si degenereaza, orbesc spiritual, rămân singuri si izolati in grupurile lor, strigoi spurcati printre strigoi. Fara lumina furata de la noi, pierd si falsa carisma si nu mai pot pacali oamenii. Ulciorul nu merge la apa la infinit.
      Asta e cernerea...
      Pentru unii, Judecata deja a avut loc si sunt condamnati la intuneric. Pentru altii, de-abia acum incepe Judecata.

      Ștergere
    2. 06:48, bine punctat!
      Prostavani si care nu au creier sau nu il folosesc sunt cei care se lasa pacaliti de scarbosi precum bivolaru sau altii asemenea. Alearga dupa himere, dupa ceva efemer cu care sunt atrasi la inceput, iar apoi nu mai reusesc sa scape din laturi, sunt acaparati, prinsi, nu li se mai da drumul.

      Ștergere