duminică, 2 august 2020

PLANETA PAMANT ÎNCONJURATA DE GHETARII CARE SE TOPESC ? SAU ESTE VORBA DE O ALTA PLANETA ???



                                          Dragii mei,

Astazi dimineata,m-a trezit o lumina alba si orbitor de stralucitoare, si astfel, vad o PLANETA albastra,asemanatoare PLANETEI PĂMANT, PLANETA care era inconjurata,scufundata pana la jumatate in nori albi si densi ,ca intr-o baie de zapada sau de ghetari care se topesc.


pamant
Imagini pentru GHETARI.

Aceasta PLANETA albastra, scufundata in norii albi si densi foarte stralucitori,se invartea incontinuu de la stanga la dreapta ,asa precum se invart acele de ceasornic.
PRIETENI dragi, inchipuiti-va o PLANETA albastra, asemanatoare foarte cu TERRA,care ar fi scufundata pana la jumatate in nori albi si densi,multi foarte, sau, posibil ghetarii topiti si care se invart de la stanga la dreapta ,fara a conteni vreo clipă.
Ce este sau ce va fi cu certitudine,eu nu cunosc. Dar cu siguranta DUMNEZEU ne va descoperi in timp si aceasta TAINA a SA ! 
                                  Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Apocalipsa climatica pe Pamint mai grava decit razboiul ,va veni mai curind decit ar dorii mai ales cei cu cele mai mari si frumoase case de pe tarmurile oceanelor si marilor care le vor acoperii cu apa ghetarilor topiti dar care ar putea duce si la schimbarea axei Pamintului ii va afecta pe toti generind si migratii si razboaie pentru terenuri si apa dulce-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandesc doamna Maria sa nu avem o perioadă de glaciatiune.
    Ce putem spune de cât acest lucru?Am avut o problema cu puțini ani în urmă doamna Maria si eram la mare stramtorare sa zic asa si m-am rugat la Dumnezeu și Maica Domnului aproape o noapte,nu spun sa nu fie spre lauda,dar Măicuță Domnului în vis cât am adormit in jurul orei 4 dimineața la problema mea a zis mai sunt 2 zile si se rezolvă aceasta problemă
    Credeti-ma asa a fost,2 zile și să rezolvat
    Acum tot asa sunt multe de povestit dar vorbele unui sf.in visul meu Au fos:
    Va veni o era de glaciatiune.
    Acesta a fost cuvântul.
    La acest lucru ma gandesc acum când am vazut mesajul dv.
    Doamna Maria BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne apere de tot raul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adepţii apocalipsei au anunţat că în 2020 o planetă gigant va cauza dispariţia omenirii. Acestă planetă ar urma să lovească din plin Pământul!
    Numele planetei care va aduce apocalipsa este Nibiru, cunoscută şi drept Planeta X, aceasta fiind de zece ori mai mare decât Pământul.
    Experţii cred că această planetă se îndreaptă către sistemul nostru solar chiar în aceste momente-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Planeta Nibiru are energie malefică și este destul de aproape de sistemul nostru solar, este puțin mai mare decât Luna. Urmăriți pe YouTube: PROOROCIE - ÎNCERCĂRI PESTE ROMÂNIA.Foarte curând va începe oficial Prigoana Bisericii,iar eclipsele de Lună și Soare din anul 2037 vestesc Răpirea Bisericii (Biblie - Maleahi).Suntem în perioada biblică numită Necazul cel mare și ceva urât și înspăimântător va avea loc în România după 19.12. anul acesta.Dar măcelul îl va opri Domnul Isus.De 3 ani de zile le spun tuturor și nu mă cred...Dar România se află în război informațional și cibernetic cu Rusia,să nu uităm! Dacă nu i-ar fi oprit Domnul Isus, deja România ar fi fost cucerită și românii împușcați fără milă...și asta vor face! 🧐🧠🔍🤔🙏😇💖

      Ștergere
  4. Poate ar trebui sa reflectam mai mult si sa avem mai mult grija de planeta noastra, de mediul inconjurator, de intreaga natura, sa nu mai defrisam si sa ne batem joc de nici o forma de viata pentru ca asa cum noi am fost lasati de Dumnezeu, asa si tot ceea ce ne inconjoara este lasat de Dumnezeu - fauna, flora, intreaga natura!
    Nu suntem singuri in Univers, pe Pamant, deci nu trebuie sa ne batem joc de Creatia lui Dumnezeu pentru ca vom fi aspru pedepsiti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar mai fi ceva pe cei alesi ai lui Dumnezeu îi va luat de pe pământ sii va muta in alt loc,înainte ca pământul să ia foc
    Exact asa spune
    Pe cei cu credința și aleși de Dumnezeu îi va muta in alt loc
    Ii va adormi si se vor trezi in alt loc pregătit de Dumnezeu.
    Deci sa avem credința,puternică în BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmăriți pe YouTube:Mărturie creștină-Raiul este atât de real ...unde o femeie sfântă din Coreea de Sud povestește cum Domnul Isus a dus-o și i-a arătat Raiul și Iadul de mai multe ori și i-a vorbit și despre semnul fiarei și Răpirea Bisericii.

      Ștergere
  6. Mai las- o dracului de planeta, ca ne omoara oculta momdiala prin slugile lor si noi le lingem bokancii si le sugem sirethurile,in loc sa- i tragem in teapa, ka ei ne- au tras dezthule.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa ce pica asteroidul din 2026 urmează o perioadă de glaciatiune, scăzând temperatura medie pe pamant cu 5 pana la 7 grade, calcul facut de specialisti___

    RăspundețiȘtergere
  8. În ziua de 02 August 2020 la ora 17:54:03 (ora locală a României) s-a produs în MOLDOVA, SUCEAVA un cutremur cu magnitudinea ml 2.0, la adâncimea de 6km.

    RăspundețiȘtergere
  9. FENOMENUL COVID-flu ?!?!?

    RăspundețiȘtergere
  10. Este viziunea pamantului plat pe care traim, inconjurat de bariera de gheata la 360 grade, numita "Antarctica".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ciudat ca "ingerul rus" spunea ca in Biblie scrie ca Pamintul este plat

      Ștergere
    2. Si cine are interesul sa ascunda ca e plat? Daca n-ar fi fost filmat din cosmos as fi zis ca sunt dubii dar cand exista dovada prin filmari ca e rotund, ce mai cautati la teoriile rasuflate demult? Si in biblie scrie ca sta pe niste elefanti.

      Ștergere
  11. Da, asa va fi! Romania devine imposibil de locuit. Voi, astia care tineti la granite si aveti atatea probleme cu natiile, ca arabu, ca neamtu, ca evreu, ca bozgoru...sa va vad unde va duceti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa ce cade meteoritul, o sa ploua

      Ștergere
    2. 14:06Nu te ingriji de noi ca are Domnul grija,chiar daca acum suntem incercati.Tu ai grija de tine ca nu stii ce ti rezerva ziua de maine.Toti care se leapada de Romania care se lupta cu satana ,se va lepada si Domnul de el la Judecata caci lupta poporului roman este cu fortele diavolesti caci Romania este tara aleasa de Iisus Hristos sa devina Al Doilea Ierusalim.Domnul este cu noi iar dusmanii poporului roman vor fi biruiti !

      Ștergere
  12. Explozie uriasa dupa un incendiu in portul Beirut-Liban in zona cu depozite de artifici care s-a simtit la 250 km in insula Cipru.
    Zeci demorti,sute de raniti sub darimaturi ale blocurilor cu balcoane cazute in tot orasul..

    RăspundețiȘtergere
  13. ghetarii de la poli si de pe munti se topesc ingrijorator-posibil dezechilibru a axei pamantului

    RăspundețiȘtergere