sâmbătă, 16 noiembrie 2019

COPILASII SE ROAGA PENTRU ROMÂNIA !

                             18  Noiembrie 2017,ora 5,31 dimineata !


                        Image result for sfanta treime imagini.

                                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata m-au trezit mai multe glasuri de Îngeri ai LUI DUMNEZEU si-ai MAICII PREA CURATE FECIOAREI  MARIA  care cântau asa :

                    " Bine este cuvantat  cel ce vine Intru Numele Domnului !
                Bine este cuvantat  cel ce vine Intru Numele Domnului !

După care aud glasuri de copilasi care se rugau ,care implorau pe SFANTA  TREIME ca sa le vina intru ajutor.
Glasurile copilasilor strigau asa:

                "Prea Sfanta Treime, miluieste-ne pe noi ,căci ne este spre Binele Ţării!
Prea Sfantă Treime ,arăta-ne Dreptatea Ta Dreptate !"
Prieteni dragi, in aceasta clipă vedeam numai copilsi de toate varstele ,adunati sub Cerul senin de ziuă,copilasi care ridicaseră ochii catre Cer si implorau cu mânutele sus,pe BUNUL si MULT PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU ca sa ne vina intru ajutor.
Vedeam cum Cerul senin de ziua s-a deschis,iar din Cerul Sfant ajungea la copilasi un IZVOR de Lumină alba stralucitoare.
                        
                            Image result for raza de lumina
                   .

Image result for copilasi care se roagaImage result for copilasi care se roagaImage result for copilasi care se roagaImage result for copilasi care se roagaImage result for copilasi care se roaga.

Dragii mei, ne asteapta vremuri tulburi daca au iesit si PRUNCII cu inima curata la RUGACIUNE.
Sa ne intoarcem si noi fratilor cu inima si cu sufletul la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI şi  sa ne rugam cu inima nu numai cu buzele.
DUMNEZEU aude si va auzi RUGACIUNEA noastra curata,pentru binele României,pentru binele Ţărilor din lumea intreaga.
Gandul nostru trebuie sa fie in fiecare clipă la PREA SFANTA TREIME si la MAICA LUMINII , căci fara DUMNEZEU si fara Mila Maicii Domnului ,nu suntem nimic; nu putem face nimic. Tot ceea ce facem ,se naruieste repede!
Si sanatatea noastra se va narui,o vom pierde daca nu aducem multumire ,închinare,si slava Prea Sfintei Treimi si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.
                   Image result for maica domnului
Sa lasam la o parte gandurile care nu ne aduc pace si liniste in suflet,si sa fim cu RUGACIUNEA în inima si-n suflet, chiar si-atunci cand muncim,chiar si atunci cand dormim.
Căci daca ne culcam cu Rugaciunea pe limbă si-n inimă, somnul nostru va fi vegheat de Îngerii Domnului.
Sa ne rugam fratilor pentru PACEA si linistea Omenirii,pentru PACEA si linistea noastra sufleteasca.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI se fie cu noi cu toti, iar Cei care vin INTRU NUMELE DOMNULUI, sa fie binecuvantati si mântuiti.
                                       Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Copilași adică pustnici și monahi din România

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te retragi dintre oameni atunci cand le este greu nu este o virtute! Virtute este sa traiesti printre oameni si sa suferi la una cu ei. Cum fac multi preoti.
      Pustnicii si calugarii nu sunt copilasi. Sunt fricosii ce se tem de lume, sa nu-i atraga in pacat.
      Copilasii sunt aceia răpiti si violati. Noi irozi ucid noi prunci. Se tem de puritate si de aceea ii abuzeaza spurcandu-i?
      De pusnici si calugari nu se tem. Ii stiu acolo, izolati de cele lumesti, rupți de realitatea crunta in care unii copii sunt schingiuiti! Se vor teme de ei atunci cand vor cobori printre noi si vor lupta. Crestinismul e si lupta! Nu cu sabia! Cu Adevarul.
      Si calugarii tibetani se izolasera de lumesc. Traiau in puritate si rugaciune. Au navalit chinezii peste ei...
      Nici in izolare nu esti in siguranța. Nici in rugaciune. Pentru ca daca te gandesti numai la tine, ai iesit din Hristos. Crestinismul nu este egoism! E altruism si daruire. Cum face parintele Mihail Jar!
      Am vazut actori care, speriați de pacatele facute, s-au retras la manastiri. Nu stiu daca au facut bine...Actorii ne-au adus caldura in suflet si zambete cand cenzura comunista ne tinea sub observatie ca sa nu ne rasculam. In izolare te poti găsi pe tine. Dar poti face asta si in casa ta, in clipele cand te retragi. Nu cred ca e cazul sa fugi la manastire. Fricile se-nving confruntandu-te cu demonii incuibati in tot sistemul. Demonii chinuie copii? Nu fugii!

      Ștergere
    2. Retragerea din lume inseamna si sila/ groaza/ scarba fata de ce intampla in lumea asta murdara, si dorinta de a-l pune cu adevarat pe Dumnezeu in suflet, si puterea de a renunta la confort, si dorita ca viata sa fie o rugaciune continua atat pentru ei cat si pentru noi.
      Rugaciunea adevarata este o arma mai puternica decat ne putem imagina, mai ales cand este facuta pentru altii.
      Eu le multumesc pentru acest lucru.
      Si daca cineva a facut atatea pacate si si-a dat seama cat a gresit, cinste lui ca a avut aceasta putere (de la Dumnezeu venita, cu siguranta).
      Draga 07.25, nu gandi in numele altuia, nu judeca ca sa nu fii judecat, ca nu se stie unde te poarta viata ....
      Numai ganduri bune sa iti dea Bunul Dumnezeu, tie si semenilor tai ! AMIN
      Daniela

      Ștergere
  2. Cind Dialogul inceteaza incep revoltele si razboiul,ar trebui sa stie asta si Iohannis si cei ce il sustin neconditionat si ii justifica toate ineptiile.
    Pupincuristii minciunii .-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. copii sub 7 ani nu constietizeaza rugaciuea-cei mai maricei trebuie pusi sa citeasca spre informare apoi pusi la rugaciune si dusi la biserica sa stea linistiti

    RăspundețiȘtergere
  4. Copilasii la suflet, da, pustnicii si monahii, dar si copilasii si mirenii stiuti doar de Bunul Dumnezeu, care duc o viata curata

    RăspundețiȘtergere
  5. Copiii nu se roaga pentru voi. Se roaga de voi. Sa lasati vorbaria si sa treceti la treaba. Sa faceti Lumina cu fapte bune. Numai asa veti scapa de orbire.
    Ieromonahul Savatie Bastovoi a scris mai multe carti. Una se numeste:
    " Diavolul este politic corect". Crestinismul a fost inlocuit de democratie. Avem legi dar nu se aplica. Votăm dar voturile noastre sunt folosite pentru ca politicienii sa-si intareasca pozitia in sistem.
    Sistemul este paradis fiscal. In care cei mai multi copii nu au bani cand sunt grav bolnavi. Copiii sunt tinuti de catre parintii
    " democrati" in acest fals paradis! Departe de Dumnezeu, in paradisul fals, copiii se imbolnavesc.
    Ca in toate sistemele elitiste, concepute de masoni, copiii bogati au tot. Săracilor le raman hainuțele purtate de copiii bogati. Si jucariile de care acestia se plictisesc. Asta nu este crestinism! Este crestinism fals, intors invers, adica satanism. Eventual, budism. Numai budistii ridica din umeri cand le vb despre suferință. Ei sunt inca in legile karmei. Ca si cum Hristos nu ar fi venit niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Construiti cea ce s- a distrus fabrici si uzine scoli si spitale invatamint obligatoriu 10 ani.sa se confiste averile.cooperativizarea agriculturii.asociatii agricole înființarea școlilor profesionale.statul sa ajute populația fiecare familie noua sa primească pămînt sa isi construiască casă.si ajutor de la stat.copii educații din grădinițe cu dragoste pentru munca.cu activități de munca obișnuiți și școlarii și elevii din gimnaziu sa prelucreze lemnul traforajul veioze fetele sa coase fete de mese sa boteze sa tragă la masina de cusut.sa gătească gogoși prăjituri în școli și grădinițe sa se construiască cantine sociale unde sa mănînce gratuit toți copiii săraci.sa se puna banderole pe mina la copii sa stie de la ce școală provin elevii sa fie tinuta obligatorie de purtare a uniformei școlare pentrucă astfel sa nu fie provocatoare elevele și sa atraga privirile violatorilor.parul obligator legat în codițe la scoala fără machiaj.telefon doar în pauze.sa se înființeze gărzile patriotice pe străzi.adica cîte doua străzi sa fie veghiate si păzite de gărzile patriotice.zi și noapte .sa se mărească pază în școli spitale fabrici pe străzi săi fie asigurată pază cetățeanului de rînd. Vecinii între iei sa se informeze de orice neregulă care apare om străin în zona.statul sa asigure locuințe absolvenților de școală angajaților din întreprinderi imediat sa se faca locuințe gratuite suportînd statul toate cheltuielile celor săraci fără venituri și sa le caute locuri de munca si cursuri gratuite.bogatii care au mai mult de două case sa doneze la cei săraci. Si toata populatia activa care lucrează sa dea 1/ la sută din veniturile lor pentru ajutorarea săracilor cantinelor,sociale adaposturilorde noapte spitalelor de psihiatrie. Nu avem nevoie de 3 mașini la o familie ca politica nu avem nevoie de 3 case ca se sta doar într-una nu este nevoie de salarii marii exagerate parlamentarii sa doneze și ei salariile pentru a scoate țara din sărăcie și datorii.de ce vrem sa fim ca americanii? Uitativa în curtea proprie și lungu nasului.poloneji cehi ungurii nu au vîndut și distrus fabricile .a fim prieteni cu vecinii noștri pace patriotism smuljeti buruieni din grădina proprie nu astepta cu mina întinse dupa ajutoare ca acelea vin conditionat.controale aspre la granițe obligatorii serviciul militar.doar cei ce fac dovada de patriotism pentru tara si drag de ia sa fie in justitie poliție armată la granițe în școli spitale în parlament.legi aspre pentru droguri violuri crime.in școlii licee grădinițe sa vegheze zi si noapte gărzile patriotice poliția armată viitorul țării care sînt copiii.salvati România dragii mei cu faptele bune și proiecte bune .puterile în practică aplicatile,cu drag.un viitor mai bun pentru tara si copiii româniei.amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urla cumva Ceausescu prin tine? Cine "construiti"? Noi, anonimii?Mergi la Iliescu si restul pușlamalelor politice si tine-le discursul asta. Ce-a fost nu se va mai intoarce...Mastodonții industriali devenisera ineficienti. Deposedarea proprietarilor nu a fost o idee buna a comuniștilor. Omul lucreaza altfel cand stie ca o afacere este a lui. Sau un pamant. Va mirati ca fug tinerii de voi? Dar ce vreti?! Diktatura? Inregimentare heirupista de tip stalinist? Crezi ca daca le interzici sa se macheze se vor conforma? Tineretea imită modele vazute la TV si in societate. Nu cu biciul vei pune stavila tinerilor in a face ce le place. Trebuie sa treaca prin faza imitarii inainte de a-si forma propria personalitate. Dumnezeu sta cu biciul langa tine ca sa nu gresesti? Te-ai născut batran si intelept? Nu ai gresit niciodata? Atunci, esti sfant. Trece-te singur in calendar.
      Stii cati tineri fac voluntariat? Probabil ca nu stii. Daca ai sti ai tacea si ai face la fel. Tinerii curata gunoaie, ajuta copii si batrani, adopta animale si planteaza copaci. Voi sa imitati exemplul lor! Nu sa dati indicatii pretioase pe net!
      Tinerii care au ales sa stea in cluburi sau sa se drogheze sunt cei ce slabi, care nu stiu sa faca altceva. De ei ar trebui sa se ingrijeasca Biserica. Nu sa-i critice. Cine nu a gresit niciodata sa dea primul cu piatra in tinerii rebeli care sunt satui de un crestinism fariseic fara fapte si o societate care nu-i vede.

      Ștergere
    2. An.16.27., ai dreptate. Sunt multi tineri de calitate in tara. Ar trebui să-i ajutăm și să-i susținem, nu să-i blamam.

      Ștergere
  7. Rares Bogdan;''

    ''
    'EXista etnici maghiari,sasi''

    Total fals ,nu exista o etnie sasi.Pentru ca sasii au fost denumiti de romani colonistii adusi in Transilvania de alta etnie decit ungurii.
    Sasii find; germani,Luxemburghezi,Flamanzi.
    In cazul lui Iohannis el este Luxemburghez dupa cum singur se recomanda cind era profesor ca vorbind o limba nativ de influenta franceza si nu germana,desi este sas dupa limbajul romanilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria BUNUL Dumnezeu și Măicuța Domnului sa audă rugăciunile noastre a tuturor românilor
    Copilașii sunt copilași curți la suflet,can trăia soțul meu Dumnezeu să-l ierte mergeam la Mănăstiri foarte mult si erau mulți copii,băieți și fetițe si ma uitam la ei in noaptea de învierea Domnului până se termina slujba,mai a formei ca puisorii in cuib DOAMNE ma cuprindea un sentiment de dragoste de Dumnezeu și de acei copilași care se chinuia să nu adoarmă.
    Ce pot spune poporul nostru in ciuda faptului că suntem cu multe greșeli,suntem un popor credincios si binecuvântat.
    Alta este ca Satana nu caută acolo unde stie ca sunt multi ai lui deja,caută unde mai este credința și dragoste de Dumnezeu și Maicuta Domnului,aici nu întâmplător fratilor sunt atatia rau viitori pe poporul roman,sa stiti.Zbiara NECURATUL ca sa ia cât mai mulți la el,sa nu-i facem pe plac si sa fim exact asa precum copilașii văzuți si auziți de doamna Maria,sa ne rugam cu gândul,cu tot ce putem,BUNUL Dumnezeu ne aude.O rugăciune scurtă din toata inima la Mântuitorul și Măicuță Domnului nu rămâne fără răspuns,nu există sa stiti.
    Cu mult drag doamna Maria,
    Doamne Ajuta tuturor românilor Cu dragoste de Dumnezeu și de APROAPELE lui

    RăspundețiȘtergere
  9. indemnurile la fapte ,rugaciune si fara judecati sunt valabile SI PENRU CEI CE SCRIU MESAJE PE BLOG -nu va autointitulati atotstiitori ca nu trebuie sa stie nici pamantul ce faceti-atentie pt toti

    RăspundețiȘtergere
  10. Cei mici nu or sti ei prea multe dar simt ca si animalele lucrurile inimii pe care adultii nu le mai simt in f mare parte. Cine poate garanta ca adultii vor face fata cu succes oricaror incercari privind credinta care vor veni noi fiind orbiti si de mindrie ne credem buni crestini cunoscatori ale tainelor si ne credem indreptatiti nu acceptam ca sintem foarte departe de desavirsirea arhanta necesara. Cine garanteaza daca maine vine cu trup Dumnezeu insusi si ne propune o noua religie in tot adevarul ca peste jumatate se vor converti fara ca Dumnezeu sa fie hulit cum a fost Iisus si defaimat pe nedrept ? Chiar si daca Marele Sinod va vota con ertirea exista atita fanatism si dezformare inclusiv erori canonice si dogmatice inca necorectate care vor fi folosite si pe care se va cladi un esafod al hulei si minciunilor presupunerilor false credibile norodului. In primul rind ca sa iti doresti calauzire sa o cauti trebuie sa nazuiesti catre desavirsire urgenta acum asa ca sfintii calugarii pustnicii care cer neincetat sfintire . Dar in ciuda si chiar in pofida starii reale de pacat mai mare sau mai mic sint atit de multi care sint crestini doar cu numele nici macar de duminica sau chiar nici de Paste si de Craciun si nici eu nu prea am cu ce ma lauda ma adaug tot aici deocamdata.
    Dar Dumnezeu nu are nevoie de crestini cu numele doar mindrii gata oricind sa intre in polemici si razboiaie teologice doar pt ca se identifica in atasamentul lor cu Biserica ca cu o formatie de fotbal sau cu un partid politic pe care nu il ajuta decit prin vot si atit.
    Tara va ajunge mai rau si abia apoi bine si f bine dar nu toti romanii vor supravietui Judecatii ci doar o singura treime cit media pe glob.
    g
    Pamantul ca populatie se va mania dar va veni mania lui Dumnezeu ca rasplata si corectie pt ca acea manie a pamintenilor nu va fi impotriva propriilor pacate ci impotriva lui Cineva Savaot tronul promis Duhul promis a ne calauzi in tot adevarul inca neteologizat pe partea oficiala dar cunoscut de Episcopii viitorului Mare Sinod impotriva caruia se vor ridica credinciosii asmutiti de sfetnicii orbi lipsiti de darul deosebirii si de revelatii clarificatoare sau de credinta. Nu va mai conta ca ai scos draci in biserica daca hulesti sablonard.
    Noul Pamant mai ales dupa sf. Judecatii nu va fi o discoteca cu bucate lapte si miere si atit ci va fi un fel de manastire planetada cu casatorii in mare majoritate cu credinciosi practicanti care nu au mostenit doar planeta si binecuvintari ci si noua calauzire spre desavirsire mergind in adunari din sabat in sabat si din Luna Noua in Luna Noua.
    Nu va mai conta ce religie erai sau daca erai ateu sau nu ci cit de nazuitor determinat si harnic esti duhovniceste cit de profund esti sa asimilezi calauzirea si sa sorbi binecuvintarile.
    Desigur alte religii si denominatiuni au si ele erorile lor dar odata cu corectarea lor ramine moralitatea caracterului plus credinta plus practicarea faptica a religiei. Cei care nu vor sa se converteasca daca au har li se va retrage harul pina cind si daca le pica fisa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum pe Antena 3 Traficul de copii si organe din Romania spre occident cu MAFIA Autoritatilor si muulte muulte minciuni sub masca adoptiilor internationale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.38 craciune, fix cat antena 3 te duce si pe tine capul.

      Ștergere
  12. Draga 16:27.cititor.dar citeste biblia cum trebuie femeia sa fie îmbrăcată.decent.si respectînd cele 10 porunci date de Dumnezeu disciplina ordine nu acest haos care este acum uitativa la vietile sfinților care au fost smeriti și România a fost capitalistă și a suferit mult.Dumnezeu s- a arătat lui Petrache Lupu.om simplu.si a avertizat poporul roman.oare nu a invatat nimic conducătorii acestei țării.incotro mergem? Pe cine sacrificat? Distrugem? Copiii viitorul acestui popor.pacat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord. Ai dreptate. Sa fie imbracata decent. Dar sa nu uiti ca nu esti Judecator. Ispitele au rostul lor in cenere.

      Ștergere
  13. Copilașii care se rugau îs copilașii care ar putea să îi aibă oamenii dar nu mai vor din cauza greutăților și nu le mai dau nici o șansă.Ce viitor vă doriți când faceți pe zeii și sacrificați pruncii direct în pântec?Ce jertfă sângeroasă faceți pentru un viitor mai bun când voi distrugeți însuși viitorul vostru prin avorturi.Dacă voi nu aveți suflet de ce nu lăsați copilașii să vă aducă iubirea înapoi în sufletele egoiste? Vreți de la Dumnezeu mii de șanse dar voi nu puteți să dați nici măcar o șansă altcuiva....Ce viitor mai bun vă doriți când voi ați ales să îl schimbați cu moartea ? Orice formă de oprire a vieții e o crimă .Puțini se mai mântuiesc pentru că nimic rău nu ajunge în Împărăția Lui Dumnezeu ,regretele te salvează doar când îți schimbi total compartamentul și nu mai faci răul pe care l-ai făcut.

    RăspundețiȘtergere