vineri, 30 iunie 2017

FURTUNĂ CUMPLITĂ ! TORNADĂ în ROMÂNIA ???


                                           30  Iunie 2017,ora 17,15 !

                                            Dragii mei,

Astazi în timp ce scriam aici, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor in spatele meu o strada linistita,deasupra careia ardea un SOARE extrem de torid.
Cum nicio frunză nu se misca la sol, brusc si extrem de surprinzător incepe o Furtună cumplită ca o TORNADĂ !

              Image result for TORNADA..

Tot ce era la sol dragilor, au inceput a se roti în inversul acelor de ceasornic,si se ridicau cu mare iuţime spre Cer, formand un nor ca un caer de lână,asa ca in imaginea de mai sus.
Dragii mei, vom auzi cât de curând de o astfel de Furtuna cumplita,sau altfel spus,de o Tornadă care va mătura totul de pe Pămant.
Totul se petrecea la Sud -Est !
Cu asemenea temperaturi extrem de mari, ne putem astepta la astfel de TORNADE in ROMANIA DUHULUI SFANT, TORNADE ce apar pentru prima oara la noi.
Dar BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA  DOMNULUI, iubeste ROMÂNIA  SA SFANTA, si-o va ocroti cu Mila si cu Dragostea Sa !
                                     Cu dragoste,Maria.
P.S.
 Dragii mei,

În toamna voi lansa CARTEA -ADEVARUL DUHULUI SFANT volumul 2 : ROMANIA VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM.
Trebuie ca sa aveti aceasta CARTE dragilor, deoarece, vă va fi leagan de căpătâi in orice clipă a vietii voastre, şi vă va arăta ADEVARUL adevarat a tot ceea ce inseamna DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,a tot ceea ce inseamna sa fii crestin .
CARTEA va fi pe intelesul tuturor,fara idei si expresii stiintifice.
Este scrisa de mine cu inima si cu sufletul, cu IUBIRE si cu DRAGOSTE INFINITA fata de DUMNEZEU si fata de MAICA DOMNULUI, precum si faţă de APROAPELE nostru.
Al treilea volum se va intitula: EXTRATERESTRII  EXISTĂ, care va fi lansat in acelasi timp cu ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM. 
Si aici veti gasi DOVEZI zdrobitoare de EXISTENTA a EXTRATERESTRILOR.
Prieteni dragi si iubitori de DUMNEZEU ,cine doreste ca sa doneze pentru CARTEA si CARTILE LUI DUMNEZEU, (nu le consider ale mele,deoarece toate le scriu sub indrumarea DUHULUI SFANT),o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307



                             Cu dragoste si pretuire ,Maria.


23 de comentarii:

  1. https://www.dcnews.ro/mobile/teroare-pe-strazile-parisului-alerta-cu-bomba_548429.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Indonezia si Marea Britanie la cateva saptamani distanta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Teoretic daca e in sens invers acelor de ceasornic nu poate fi in Romania sau in emisfera nordica ,doar in cea sudica-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mai conteaza sensul,si acolo sunt oameni!Cat de egoisti suntem! Important cu adevarat este sa ne intoarcem la Dumnezeu caci doar observatiile si confruntarile de idei nu ajuta la nimic. La proorocul OSEA scrie clar:Venitisa ne intoarcem catre Domnul,caci numai EL ,dupa ce ne-a ranit,ne tamaduieste, .....Si dupa doua zile( 1zi -1000de ani) din nou ne va da viata,iar in ziua a 3 -a ne va ridica iarasi si vom trai in fata LUI."

      Ștergere
  4. Bunul Dumnezeu sa ocrotească aceasta țărișoara și așa atât de încercată. Maria H

    RăspundețiȘtergere
  5. O doamna Maria poate va feri Dumnezeu si Maicuta Domnului tara Duhului Sfant.Dumnezeu sa ne aiba in paza sa .

    RăspundețiȘtergere

  6. Cand faci bine și primești rau ! Este o incercare de la diavol - Parintele Calistrat

    https://www.youtube.com/watch?v=9jOCsdMBb9o

    RăspundețiȘtergere
  7. SUD-EST SI TORNADA POATE FI IN BULGARIA SAU TURCIA--CUM VA DATI SEAMA CA ESTE SUD-ESTUL ROMANIEI ?--e adevarat ca a fost de 2 ori la Facaieni

    RăspundețiȘtergere
  8. Stato linistiti ca anul care vine va veni chinurile peste noi nu acum doamne dumnezeule sí maicuta domnului aparane si ocrotestene de raul care vine amin

    RăspundețiȘtergere
  9. Stato linistiti ca anul care vine va veni chinurile peste noi nu acum doamne dumnezeule sí maicuta domnului aparane si ocrotestene de raul care vine amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da asa e ai dreptate toata lumea sta linistita ca la anul va incepe chinurile pentru toti. Inca,lumea doarme linistita sper sa se trezeasca pana la potop. Cat ADEVAR aici.

      Ștergere
  10. Inca putin pe 24 septembrie va incepe al treilea razboi mondial.Acest razboi se va extinde pana in anul 2020 cand va fi revenirea lui Christ pe pamant.Va fi nuclear dar nu toata lumea va muri nu va permite Dumnezeu aceasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai stat de vorba cu Dumnezeu, de sti asa exact?

      Ștergere
    2. Si domnia lui Antihrist cand o sa fie , monsenior?
      Esti un mincinos.

      Ștergere
    3. Nu e adevarat pr. Cleopa spune ca razboiul va dura 5 luni.Domnul Iisus a transmis sa ne rugam ca razboiul sa nu fie nuclear Rugati-va toti de pe acest site si spuneti si altora.Sa fim uniti cu totii caci cearta nu aduce decat dezbonare,scopul diavolului-"divide et impera"Cred ca s-au mai trzit si conducatorii nostrii vazand ca occidentul ne-a inselat urmarind sa distruga Romania ,sa transforme poporul roman intrun popor de sclavi. Rugati-va ca Domnul Iisus sa faca dreptate poporului roman!Amin!

      Ștergere
    4. Antihristul va apare dupa razboi cand va fi sustinut de masonerie sa devina conducatorul intrgii lumi("un om indiavolit")Acesta va avea varsta Domnului Iisus si va insela pe multi fiind f. destept si cu harisma dar f. Viclean si rau.Se presupune ca suferinta lumii va dura pana in 2030(adica 40de ani de pedeapsa ca si pedeapsa evreilor -ratacirea in pustiu.)De ce?Pt.ca am ratacit de la Dumnezeu
      Ultimii 7ani vor fi jumate prosperi ca oamenii sa creada in antihrist (dar demascat de sf. ILiE si ENOH)si jumatate de prigoana, apoi venirea Domnului IISUS si uciderea lui Antihrist dar si a celor care s-au inchinat lui.Deci atentie !-2023-2030 (7ani)

      Ștergere
  11. La EST a fost una puternica, la Moscova

    RăspundețiȘtergere
  12. Tornada a fost la Moscova
    https://www.facebook.com/MeteoEU/posts/1897122777217916

    RăspundețiȘtergere
  13. http://a1.ro/news/social/tornada-in-vestul-romaniei-mai-multe-tiruri-sau-rasturnat-si-un-tren-a-fost-la-un-pas-de-catastrofa-id670520.html

    RăspundețiȘtergere
  14. anonim 01 iulie 21.18--te rog sa cauti pe google sa vvezi ca la FACAIENI JUD IALOMITA -a fost o tornada acum 12 ani si a doua in luna mai 2017-sa te in informezi corect--anul trecut a fost tornada la NICULITEL-tulcea--care a maturat o farmacie si scoala

    RăspundețiȘtergere
  15. Acoperisuri smulse, hectare intregi de padure distruse si localitati fara curent, in urma unei tornade in Neamt. FOTO
    15 locuinte din doua comune din Neamt au ramas fara acoperisuri, hectare intregi de padure au fost distruse si 11 localitati au ramas fara energie electrica in urma unei tornade petrecute in zona de est a judetului.

    RăspundețiȘtergere