marți, 20 iunie 2017

SE TOPESC GHEŢARII !!! PLANETA PĂMÂNT ÎNCOTRO ?

                                                            18 Iunie 2017,ora 13,45 !

                                           Dragii mei, 

Astazi la prânz ,în tgimp ce scriam aici pe BLOG, vad înspre Apus, întreg GLOBUL pămantesc .
Globul pămantesc se vedea in atmosfera ,ca din satelit. 

Image result for pamantul din satelit..

Ceea ce vedeam insa,nu era deloc bine.
Mai mult de o treime din partea nordică a Globului pamantesc ,era de o culoare bleumaren fara alte culori, ci neted ,cu o singura culoare.
Cealalta parte a globului pămantesc mai mult de jumatate,era de un bleu curat si neted,nimic altceva nu tulbura culoarea bleu.
Numai ca,din bleumarenul nordic au inceput sa se prelinga precum sloiurile de gheaţă, trei norisori de culoare gri si alungiti ca forma.
Image result for nori gri
Da ,fratilor ! Va incepe topirea ghetarilor,va incepe urgia (imi spune acum un glas)iar apa rezultata din topirea gheţarilor ,asa cum am mai scris cu mult timp in urma,va acoperi mai mult de doua treimi din suprafaţa Pămantului.
Iata doar un articol din cele multe:
          

Dumnezeu există - Mărturii.: S.O.S. POLII MAGNETICI ! POLUL SUD ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../sos-polii-magnetici-polul-sud-se.h...

Translate this page
Jan 30, 2017 - S.O.S. POLII MAGNETICI ! POLUL SUD ,SE ÎNDREAPTA SPRE POLUL NORD ! O IA LA VALE ! 30 Ianuarie 2017, ora 4,56 zori de zi !
Ce putem face ? Suntem prea mici pentru a opri URGIA provocata de oamenii puternici în STAT, ai PLANETEI PAMANT .
Dar avem cel mai puternic AJUTOR DIVIN, pe BUNUL DUMNEZEU si pe MĂICUTA DOMNULUI pe care, de-I vom chema in ajutor vor veni fara nicio indoiala.
Noi sa fim buni si cu CREDINTA tare, sa ne iubim Aproapele ca pe noi înşine ,si nimic din toate Urgiile ce vor veni,nu ne vor atinge.
Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME şi PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU,AMIN !
                                Cu dragoste,Maria.

P.S.

                             Dragii mei,
Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA



23 de comentarii:

  1. Planeta Pamant rezista bine mersi și fără oameni ;) daca dispare rasa umană e un aer proaspăt pt pământ. E că și cum ar scăpa de paraziți .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hipnotiq Hipno, 10:50, impresia multora dintre noi este ca "Planeta Pamant", este in totalitate "parazitata", cum spui tu, desi tu te referi doar la umanitate (ca zici de"oameni") si, drept urmare, s-a reusit a "da tonu' la cum se produce deparazitarea", "reset-ul " este deja ("in floare", ca sa folosesc una dintre expresiile folosite, inc de multa vreme...), in zicerea unor semeni. Acum, posibil ca sa fie doar o impresie de-a noastra sau de-a unora ori altora...

      Ștergere
    2. Revelatie: motiunea se amana... Ramane doar pe hartie...

      Ștergere
  2. Da, dar rasa umana nu dispare asa ca pamintul v-a fi obligat la un nou echilibru prin topirea apei de la poli ,axa acestora se va modifica ajungind in Camciatca estul Rusiei ,ecuatorul v-a urca in vestul europei si va ajunge spre Canada in America de Nord.Romania v-a fi cu 2-5 grade mai aproape de Ecuator dar va pierde teren sub ape ca toate tarile cu iesire la Mari si oceane,iar in final Europa poate deveni insula prin unirea marii Baltice cu marea Neagra,chinezii vor migra masiv spre vest din cauza noului pol Nord ,vor fi noi deserturi si razboaie pentru ...apa dulce.Dar viteza schimbarilor e hotarita de inconstienta OMULUI si de hotarirea proasta a lui Trump de retragerea SUA din acordul pentru mediu de la Paris.Schimbarile vor fi destul de rapide 100-200 de ani,rapide la scara Geologica,Zone nesigure in Romania cele sub 100 metri altitudine,pina la jumatatea Baraganului si cimpia Siretului.Zone sigure coroana Carpatilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi si acordul de la Paris, aceasi categorie de oameni care stiu ca exista gauri de ozon insa nu stiu nici macar ce e ozonul.

      Ala de mai sus s-a hotarat ca oamenii sunt paraziti, mai bine isi cumpara un frontline si il bea.

      Voi va intrebati vreo data de unde vin ideile astea? Daca ce stiti e corect? Daca ce stiti chiar intelegeti?

      Poti sa faci apa dulce din apa sarata cu 2 sticle de plastic puse la soare. Si o sa spuna cineva ca aia e apa distilata si nu e buna de baut si eu o sa iti zic ca mai bine ai luat o piatra de rau in pahar decat in gura.

      Daca se schimba polii magnetici se schimba, nu are gheata nimic cu asta.

      Daca se topesc ghetarii si creste nivelul marii nu are nimic cu Parisul sau oamenii. Astfel de schimbari nu se pot produce decat pe fondul unor schimbari in functionarea soarelui. O crestere semnificativa a activitatii ce poate aduce si schimbarea polilor.

      Sa stiti ca nu e prea tarziu sa intelegeti ca in media exista o agenda clara de a convinge oamenii ca sunt paraziti, ca nu sunt buni de nimic. Ideea e sa ii faca pe toti sa se urasca intre ei si in caz ca se intampla ceva in loc sa se ajute intre ei sa se deteste. Asta e parerea elitelor despre oameni, ca sunt paraziti si nu sunt buni de nimic si ca nu fac decat sa raneasca planeta. Agenda "ecologica" a inceput pe la inceputul secolului trecut iar la jumatatea lui a inceput sa aibe si victorii pentru "ecologie".

      De ce credeti ca sunteti bombardati mereu cu stiri negative? Daca nu se intampla o zi un accident semnificativ in Romania vi se aminteste ca undeva pe planeta cineva a fost implicat in asa ceva. E o intrebare, nu va asteptati la raspuns.

      ar fi mai interesant daca ne-ar spune Dna Maria care parte a planetei i-a fost aratata. O rotatie completa? Apoi mai sunt niste intrebari legate de altitudine. Depinde de altitudine vezi mai mult sau mai putin din ce pare a fi un disc/sfera oricum insa nu necesar vezi tot discul/sfera.

      In cazul in care a vazut planeta miscandu-se macar pentru cateva secunde daca axa de rotatie s-a pastrat. Desigur daca e vorba de o schimbare de cateva grade ar fi mai greu de sesizat pentru cineva care nu are ochii antrenati la asa ceva.

      Potop placut la toti si pregatiti-va barcile. Aaaa, si invatati sa convertiti apa sarata in apa dulce, e simplu si nu e nevoie nici sa omorati pentru apa si nici sa muriti de sete.

      Da bine inteles, deja de cateva decenii vi se repeta de catre specialisti ca apa e o problema pe planeta asta cand suntem inconjurati de apa.

      Dar vorba aia, cei mai smecheri sunt aia care vand zapada eschimosilor si nisip arabilor.

      Ștergere
  3. Incalzirea globala ,cresterea nivelului marilor.Tot pamantul sufera oamenii, animalele.Omul cu experimentele Lui a dat peste cap toata clima.Prea multa poluare de la centralele care Scot fum, de la masini ,taierea padurilor au adus pamantul intr-un stadiu destul de rau.Pamantul este viu si daca il otravesti sufera .

    RăspundețiȘtergere
  4. De topirea ghețarilor se vorbește de vreo 50 de ani, și intradevar ei se topesc continuu, totuși paradoxal nivelul oceanelor încă NU a Crescut!. V-ați gândit voi oare cum e posibil asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  5. Omenirea nu va dispărea de pe suprafața pămintului,dar e clar că natura trece printr-un dezechilibru vizibil în orice colț din lume. După cum observăm in unele părți sunt inundații,in alte părți este secetă,dar pentru toate aceste anomalii tot omul este de vină. Nu cred că este cazul să enumăr motivele,pentru că toată lumea le știe, dar din păcate nimeni nu face nimic pentru a intra în echilibru.DS

    RăspundețiȘtergere
  6. interesant ninge la moscova si vb ca se incalzeste clima , vedem ca santem in toiul verii si nu prea am avut caldura decat la valoarea lunii aprilie dupa o iarna iesit din comun de rece cu foarte mult timp de temperaturi sub zero grade peste ziua.https://www.youtube.com/watch?v=umhHUUWW6Gw

    RăspundețiȘtergere
  7. D-NA MARIA---CUM NU OBSERVATI POSTARILE UNOR INDIVIZI FARA EDUCATIE SI LIPSITI DE MINIM BUN SIMT CARE SCRIU ABERATII GREU DE SUPORTAT--ESTE VORBA DE POSTTAREA D-STRA DESPRE BIBLIA LUMEASCA SI CEREASCA--LA SFARSITUL PAGINII ACEST TIP SCRIE NISTE PROSTII CARE INTREC ORICE IMAGINATIE--VA ROG SA LE STERGETI--SUNT SCABROASE

    RăspundețiȘtergere
  8. 13,07 arunci informatii false ,nivelul oceanic a crescut cu peste 20 cm,motiv pentru care Londra a instalat un baraj mobil tip ecluza,iar pentru Denver aici nu era vorba doar de polii magnetici ci de cei geografici care dau axa de rotatie si pozitia ecuatorului si care depind de momentul cinetic al pamintului,.In urma redistribuirii apei de la poli spre ecuator scade[asemenea unui patinator cind intinde miinile]viteza de rotatie,deci creste lungimea zilei si in plus datorita noii distribuiri a apei pe glob Pamintul e obligat sa-si schimbe axa de rotatie pentru reechilibrarea greutatilor in rotatie ceia ce duce la deplasarea axei de rotatie,care s-a intimplat si la constructia de chinezi a unui singur mare baraj la altitudine mare de peste 4000 m in podisul Tibet-a deplasat axa cu 2cm si a crescut ziua cu o,oo6 milisecunde,principiul e comun si documentat prin calcule precise matematice si nu e vorbarie de semidocti.Cit priveste obtinerea apei dulci din cea sarata este adevarat dar cu un cost care la o cantitate mare devine imposibil avind in vedere folosirea ei in irigatii de o populatie saracita atit de intensificarea cutremurelor generate de modificarea presiunii apelor pe placile continentale cit si de migratiile masive din fata apelor care v-or acoperi cele mai joase,intinse si fertile cimpii cum ar fi Bangladesul el singur cu 100 milioane locuitori,dar si cea mai mare parte a nordului si estuli Europei,ca Polonia si Rusia,dar si marilor metropole care sint porturi ca Londra ,New Yorkul etc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-ar parea rau sa dispara niste insule,sunt cateva locuri paradisiace la care tin.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragii mei ,după toate nenorocirile pe care le vor provoca topirea ghețarilor de la poli,propun să ne relaxăm privind o minunată sculptură făcută de DUMNEZEU PĂMÂNTUL pe chipul său.Iată vă prezinta în poza de la avatar un minunat cap de leu pe care voi pământenii îl numiți ANTARTICA sau Polul Sud.deci :ANTARTICA=formă de relief un CAP DE LEU.şi ca o paranteză :poate e chiar leul pe care mulți l-au prezis...

    RăspundețiȘtergere
  11. schimbarea polilor magnetici sunt in directa legatura cu topirea ghetarilor de la poli--zonele temperate vor fi inlocuite de zone cu clima rece spre polara--asa se preconizeaza-doar DUMNEZEU POATE SCHIMBA SOARTTA LUMII

    RăspundețiȘtergere
  12. Americani cu HARRP FAC tot ca sa distruga productile agricole si sa saraceasca lumea si sai faca sclavi lor cu alimente otravitoare sa reduca populatia ca sa fie mai usor de manipulat.Omul poate rezista fara tv,masina,internet si altele DAR FARA MANCARE SI APA vor face crima,si ALT MOD DE A REDUCE OAMENI.

    RăspundețiȘtergere
  13. se fac experiente direct pe omenire-noi suntem cobaii celor smintiti si cu intentia de a rari lumea-CINE LE-O MAI MUNCI SA-SI FACA CONTURILE PLINE-noi sclavii lor--SA VINA DUMNEZEU CU PUTEREA LUI SA NE SCAPE CA SUNT CA O RAIE PT LUME

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:26, asa este. Tu esti un exemplar al experimentului. Pana vine barbosul, scapa ei de cobai.

      Ștergere
  14. Se topesc ghetarii din Antarctica. Nivelul marilor si oceanelor vor creste, multe locuri se vor afla sub ape.
    http://adevarul.ro/tech/stiinta/antarctica-topeste-orase-europene-putea-ajunge-apa-1_550812e6448e03c0fda38848/index.html

    RăspundețiȘtergere
  15. 21 iunie 18.40--barbosul fiind DOMNUL IISUS HRISTOS banuiesc?pt ca exprimarea e cam deplasata-toti suntem experimente de rezistenta fizica si psihica pentru cei fara scrupule-ai vrut sa fii malitios cu mine--mai, mai!

    RăspundețiȘtergere
  16. MADUS- AI O IMAGINATIE F BOGATA--NU MAI PROPUNE IMAGINI GEOGRAFICE CA NU TE IA NIMENI IN SERIOS!--DESPRE CIZMA ITALIEI CE CE PROPUI?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaa ,păi la cizma aia lucrează DUMNEZEU PĂMÂNTUL.dar nu pot să spun ca e secret ..... oricum va dispărea.....pt o vedere mai bună a chipului DUMNEZEULUI PĂMÂNT.

      Ștergere
  17. ca ITALIA JAPONIA ANGLIA SI O PARTE DIN AMERICA VOR DISPAREA --EU AM MAI SCRIS SI STIU DE LA DUHOVNICII MEI DE ACUM 25 ANI-- nu mai lamurit de forma geografica a Italiei si ce reprezinta--daca e secret de ce postezi si alte tinuturi sub diferite forme---pamantul a fost si este in transformare--se stie

    RăspundețiȘtergere