vineri, 2 iunie 2017

DUMNEZEU NE STRIGA ! CHEMAREA LUI DUMNEZEU PENTRU FIII SĂI !


                                            1 Iunie 2017,ora 6,23 dimineata !


                                             Dragii mei, 

Astazi dimineata m-a trezit un glas puternic ,glas care rasuna atât în Cer cât si pe Pămant.
Era Glasul TATALUI  CERESC,care ne striga asa:

     "Întoarceti-va la Credinţă si la Pocainţă !
         Cu lacrimi,cu Credinţă si cu Pocăinţă ridicati ochii către CER!


                    Image result for DUMNEZEU..

Iar un alt glas dragilor,striga asa:

                   "Bunul Dumnezeu ne îndeamnă ca sa ne întoarcem la pocăinţă, la lacrimi cu Credinţă !"
În aceasta clipă dragilor, vad in faţa ochilor inchisi,vad TRONUL PREA SFINTEI TREIMI inconjurat de Lumina alb -orbitoare a DUHULUI SFANT.
Vedeam in carne si oase,pe DUMNEZEU TATAL,pe DUMNEZEU FIUL si pe PREA SFANTUL DUH.
În faţa Prea Sfintei Treimi sta in genunchi MAICA  SFANTA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, rugandu-se pentru noi Fiii Săi.

 Image result for maica domnului..

De jur împrejurul TRONULUI  PREA SFINTEI  TREIMI si a MAICII DOMNULUI stateau multime de Sfinti ,toti avand Aureole ca de Soare pe cap.
Image result for sfintii lui dumnezeu imagini..
După care dragilor, privesc CERUL plin de Lumina ,plin de SFINTII LUI DUMNEZEU  în mijlocul Cărora se afla PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII si vad pas cu pas ,RAIUL LUI DUMNEZEU;vad GRADINA  MAICII LUI DUMNEZEU plina cu pomi micuti,cu flori de toate culorile curcubeului,culori intense si neasemuit de frumoase,culori ce nu exista pe PAMANT.
Prieteni dragi, DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI au voit ca eu sa vad RAIUL; sa vad ceea ce ne asteapta daca ne vom pocăi,daca ne vom intari in CREDINŢĂ si daca vom împlini PORUNCILE SALE cu dragoste si din dragoste.
Din acest motiv INSUSI DUMNEZEU TATAL din CERUL SĂU, a strigat catre noi Fiii Săi ,ca sa ne intoarcem la EL,sa ne pocaim si cu lacrimi sa ne intoarcem la CREDINŢĂ.
Dragii mei, traim VREMURI in care DIVINITATEA ne mai da o sansa pentru a ne mântui sufletul.
Depinde numai de noi daca dorim acest minunat lucru, ori daca nu, VENIREA  a DOUA a LUI IISUS HRISTOS ne va prinde nepregatiti, iar consecintele vor fi pentru vesnicie.
Dragii mei, pentru a  ne intari in CREDINŢĂ,inseamna a merge la SFANTA BISERICA macar in Ziua Sfintei Duminici,trebuie sa ne spovedim la PĂRINTELE DUHOVNIC si sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca IMPĂRTASANIE ,cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului.
Eu sunt dragilor,doar Condeiul Duhului Sfant, sunt doar MESAGERUL MANTUITORULUI HRISTOS si a MAICII SALE, ca sa va spun toate câte mi se graieste si mi se arata ca TAINA DIVINA.
Sunt doar un om intre oameni,care -si doreste ca sa convinga pe SEMENII sai,sa se intoarca la CREDINŢA si sa fie mai buni ,mai milostivi, si nu in ultimul rand,sa implineasca Poruncile LUI DUMNEZEU,Amin.
                                       Cu dragoste,Maria.


P.S.

                             Dragii mei,

Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

23 de comentarii:

  1. Dumnezeu este precum Tatal cel din pilda spusa si de IISUS cu fiul ratacit.PILDA FIULUI RATACIT NEA DAT EXEMPLU SA O INVATAM DAR SI IN PRACTICA SA O PUNEM.Dar a mai spus si PILDA CU LUCRATORI VII.ca IMPARATUL A TRIMIS PE FIUL SAU CU SPERANTA CA SE VOR RUSINA sau Infricosa dar ei nici una nici alta Au spus sal omoram ca via sa ramana a noastra.cate sanse lea dat imparatul pana si pe fiul sau. DAR CE VA FACE CU CEI CE AU RESPINS SANSA DE INTOARCERE SAU POCAINTA?Iisus a venit sa ne dea sansa,speranta,lumina drumului,calea cum sa fim Fii ai TATALUI.Ca si Iisus a spus cea ce fac puteti si voi ba chiar mai mult.Cea ce pot sa va spun este ca Cand TE SPOVEDESTI TREBUIE SA SPUI CU REGRET FAPTELE FACUTE DAR MAI CU PUTERE ESTE CELE SPUSE CU LACRIMI.ACEASTAI ADEVARATA SPOVEDANIE.Nu cea spusa ca o poezie sau motamo.si PREOTUL NUU IARTA NICI UN PACAT DOAR ESTE CA MARTOR SI EL TREBUI SA SE ROAGE PENTRU PACATELE TALE SA FIE IERTATE SI SA TE INDRUME SA NU LE REPETI.NUMAI DUMNEZEU SI FIUL POATE IERTA PACATELE NOASTRE NUUU PREOTUL.NOI DE AVEM REGRET SI LACRIMI ADEVARATE ACESTEA SUNT APA CE SPALA PACATELE SI SFANTA IMPARTASANIE ESTE VA SI UN BURETE.CE STERGE PACATELE SI CURATA SUFLETUL.MAI AM DE SPUS CA NUUUU EXISTA DUHURI RELE CA UNUI 1 SINGUR ESTE CEL AL TATALUI.Sunt spirite,demoni,NU DUHURI RELE.ce se spune In CREZ""Si INTRUN Duhul Sfant,Domnul de viata facatorul,care din TATAL..."Deci nu este alt duh"rau".

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca este cel mai frumos si mai "viu" mesaj primit acum aproape de pogorares Sf Duh. "Si Duhul nu fusese trimis ptr ca fiul nu fusese proslavit" ce poate fi mai minunat! Cred xa acest mesaj trebuie "strigat" pe la televiziuni si asta cat mai degraba dar nu eu hotarasc si dvs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fie ca induratul Dnezeu sa ne ajute im aceste grele timpuri sa putem face doar voia Lui. Te rugam Doamne ajuta-ne ! Amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pocaiti,va cu adevarat fara inimi impartite, pe Dzeu nu,l puteti minti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stef ma contrariezi cu doua afirmatii f. grave:una pe care ai facut-o alta data,si anume ca Fecioara Maria a mai avut si alti copii(blasfemie) si a doua ca nu exista duhuri rele.Pai atunci dupa tine nu exista diavoli(duhuri rele)Crezul spune clar:"Si ne izbaveste de cel rau"(viclean)Nu ratacii pe cei nestiutori!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diavoli sunt spirite sau ingeri decazuti cu Satana.nu ca nu exista diavoli sau satana.SUNT SPIRITE SAU INGERI DECAZUTI AI INTELES FRATE??

      Ștergere
  6. Sa Luam seama la aceste cuvinte ca se poate sa fie ultima strigare a Lui Dumnezeu ca sa ne intoarcem la pocainta.Vine vremea cand pentru multi va fi prea tarziu.Sa nu ajungem sa plangem pentru ca nu am ascultat chemarea.Este alegerea noastra unde vrem sa ne petrecem vesnicia,ori in Slava Lui Dumnezeu ori in iad cu diavolul si ingerii lui.Dumnezeu a pregatit un loc minunat pentru CEi ce il asculta un loc unde este bucurie vesnica ,unde ochii omului nu au vazut si la mintea lui nu s-au suit.Dumnezeu ne striga si s-ar putea sa fie pentru ultima data .

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria aveti mare dreptate .Nu stiu ce sa zic dar este mult suferinta si mai ales pentru copii nostri care multi pleaca peste hotare pentru un trai mai bun si in urma lor raman parinti cu inima fripta de dor si griji iar copii saraci indura fel de fel de probleme vai mama lor. Mai mare suferinta ca asta nu este. Ma rog la Bunul Dumnezeu si Maicuya Domnului sa ne scape de acest exod si sa ne adune la olalta in aceasta Tara Sfanta Romania. Cu drag Doamna Maria si Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  8. da-frumos mesaj--numai ca pe DUMNEZEU SA-L VEZI SPUNE SCRIPTURA NU EXISTA OM SA RAMANA VIU--SUNT DOAR VIZIUNI trebuie sa fii complet nevinovat precum un copil sa-l vezi pe DUMNEZEU IN CARNE SI OASE CUM SPUNE D-NA MARIA--probabil si-a luat un angajament fata de sine si verificata

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Lui Dumnezeu si Sfintei Fecioara Maria pentru rabdarea si chemarea la pocainta,este adevarat in aceste zile am simtit mai intens Prezenta Lui Dumnezeu(chemarea),nu stiam de ce imi plange sufletul acum am inteles sufletul tinjeste sa se intoarca de unde a venit, sa fie in pace cu Divinitatea.Va multumesc doamna Maria ca sunteti cu noi pacatosi si ne intariti in credinta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ascultati va rog cantecele cantate de pr. Ghiorghe Pandelica.Are o voce cum n-ati mai auzit,iti sfasie inima.Intoarce la Dumnezeu si pe cel mai mare pacatos.

    RăspundețiȘtergere
  11. Rugaciune de chemare a TATALUI CERESC SI ATOTTIITOR.
    Copiii mei veniti in Ceruri
    Sfinteasca-se numele vostru
    Imparatia voastra a venit
    Si voia voastra se face
    Precum in Cer si pe Pamant
    Azi vi se da painea cea de toate zilele
    Si sunt iertate greselile voastre
    Exact in masura in care voi
    Ati iertat gresitilor vostri
    NU VA DUCETI PE VOI In ispita
    Ci IZBAVITI-VA de cele rele pe care voi le-ati creat
    Pentru ca a voastra este IMPARATIA
    si puterea si slava in veci.
    Amin. Aut. Georgeta Florea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Rugaciune catre SFANTUL DUH.
    SFINTE DUH ce esti parte din DUMNEZEU
    Cer Lumina Ta
    Care sa sa reverse asupra mea
    Si asupra casei mele
    Si ma spala de orice energie malefica
    Si nociva mie
    Si trimite-o te rog Sfinte Duh
    La focul cel vesnic
    Si eu sa raman plin(a) de Lumina
    Iubire si Adevar in Tine. Amin.
    Aut.Georgeta Floarea.

    RăspundețiȘtergere
  13. Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu
    Iarta-ma ca eu nu sunt in stare
    Sa am grija de sufletul meu
    Si de aceea Te rog
    Sa ai Tu grija de el
    Iti daruiesc Tie Iisuse
    Sufletul meu sa faci ce vrei cu el.
    Amin.
    Aut
    Georgeta Florea.
    Sunt multe rugaciuni scrise intro carte a ei doar cu rugaciuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HRISTOS S-A INALTAT!

      Rugaciunea,fara fapte bune este moarta.De geaba mergem la biserica,si ne rugam,daca nu ne impartasim si sa ne iubim aproapele. Stiu multe persoane,care merg la biserica,dar nu s-au impartasit niciodata,dar merg si la vrajitoare,ca sa faca rau aproapelui.Tot raul din ocident,l-am luat noi,ca ceva bun,foarte gresit consider eu.
      Sfanta Treime si Maica Domnului sa va lumineze pe toti.
      Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

      Ștergere
  14. Modul de adresare al d-nei G.Florea nu are nimic ortodox ,este in spirit new age
    .Ortodocsilor nu va indepartati de biserica ortodoxa ,adevarata biserica a lui Iisus Hristos!

    RăspundețiȘtergere
  15. Unii dintre noi pomenesc despre new age fara sa stie prea bine despre ce e vorba doar din placerea de a respinge tot ce nu se incadeaza in conceptia lor ingusta despre Dumnezeu de parca ar detine adevarul absolut. Poate ca asa era etichetat si Iisus cand predica invataturile de la Dumnezeu.M-am saturat de cate ori am auzit placa asta cu new age din gura unor „intelepti„ de pe blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar tu anonim 3 iunie 12:58 stii ce e new ageul? ca vorbesti fara tine, tu nu pricepi ca la adevar nu i trebuie adaugire? Georgeta Florea e inselata, sunt ferm convins ca asa e, religia ortodcsa e ce-a adevarata e singura, ca sa ai daruri sa scri rugaciuni trebuie sa ai har, sa ai clar viziune, trebuie sa ai dar de sus, nu se obtine asa, pune la indoaiala tot si poate te trezesti din betia asta a inselarilor, ca nu ve-ti scapa pe lumea cealalta cu scuza asta.

      Ștergere
  16. 12.58 Hei, gandeste-te ca acelasi lucru este si pentru noi valabil cand va vedem pozionati pe un site ortodox cautand sa ne impuneti alte idei ,,expandate'' .

    RăspundețiȘtergere
  17. Fiind creștin ortodox cam greu de ,,digerat,, așa rugăciuni.Căutați pe părintele Calistrat și vedeți ce predici dure spune,uneori chiar comice.Dar te pune pe gînduri și începi să te ,,trezești,,.

    RăspundețiȘtergere
  18. Stef-cu ce ma ajuta pe mine ca diavolii sunt spirite cazute?Tot diavoli raman. Ce mult le iei tu aparare!Si stiu de ce pt.ca tu esti un ratacit care pe langa cateva adevaruri strecori si multe erori(minciuni)sub inspiratia demonilor pe care ii sustii.Pe ortodocsi nu poti sa-i inseli.Ei au de la Dumnezeu Duhul Adevarului care ii fereste de inselaciuni.

    RăspundețiȘtergere
  19. Blogul se numeşte DUMNEZE EXISTĂ -MĂRTURII.Toți cei care intră pe acest blog ar trebui sã îl mărturisească pe Dumnezeu.de ce îl considerați strict creştin-ortodox?pt că România este majoritar creştin ortodoxă?pt. că Maria este creştin ortodoxă.oare nu toate religiile îl găsesc pe Dumnezeu în vidul cosmic.până si new age tot acolo îl definesc.cică Dumnezeu are numele si Big Bang.ce nerozie.de parcă Big Bangul avea chipul si asemănarea noastră.tot DUMNEZEU PĂMÂNTUL ARE CHIPUL SI ASEMĂNAREA NOASTRĂ.mare atenție.Iisus Cristos a fost pământean.temeți-vă de puterea lui cristică căci va veni să îşi apere TATĂL.

    RăspundețiȘtergere
  20. stimate madus-- tot ce este pamant se va da pamantului deoarece trupul omului detine toate elementele chimice care la trecerea dincolo se va desparti trupul de suflet-asa stim noi crestinii --IISUS HRISTOS DOMNUL a fost pamantean dar si spirit--fiind fiul TATALUI--esti in mare eroare-ti s-a mai spus si insisi--cat priveste BIG BANGUL acesta inseamna in termeni stiintifici--EXPANSIUNEA UNIVERSULUI-deci a puterii si materiei create de DUMNEZEU--DUMNEZEU POATE EXISTA SI FARA NOI--asta stiu de la duhovnicii mei--pace tie

    RăspundețiȘtergere