joi, 20 aprilie 2017

IARNA S -A REINTORS , AŞA CUM AM SCRIS ÎN IANUARIE 2017 !

                                          Dragii mei, 

Scriam in ianuarie 2017, că vom avea parte de o iarna prelungita,si că vom vedea zapada peste pomii infloriti, peste flori si cirese aproape coapte.
Iata cum arata gradina mea de flori, azi 20 aprilie 2017, dar si linkul cu articolul din ianuarie 2017 :   

                          

Dumnezeu există - Mărturii.: IARNĂ ! NĂMEŢI PESTE CIRESELE ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../iarna-nameti-peste-ciresele-coapte...

Translate this page
Jan 11, 2017 - IARNĂ ! NĂMEŢI PESTE CIRESELE COAPTE DIN COPAC ! ... Copacii verzi si cucirese coapte,erau încărcati de zăpadă.Casele erau ...


Oare ma exista loc de îndoială ,asupra a ceea ce 

scriu cu Puterea si cu Voia Duhului Celui Prea Sfant?

Aşa arăta gradina mea cu flori ,astazi dimineata:
..


Iar eu nu locuiesc la munte,ci in judetul GALATI.

UPDATE. Un nou cod portocaliu de ninsori emis de meteorologi. Pe ...

m.libertatea.ro/.../cod-portocaliu-de-ninsori-la-munte-harta-zonelor...

Translate this page
3 hours ago - Meteorologii au emis o avertizare meteo de ninsori abundente în zonele ... La munte va continua să ningă şi se va depune strat de zăpadă, iar local în ... În Moldova și Transilvania treptat vor predomina ninsorile, iar în zona ..

Iata si articolul meu mai pe larg:

 Noapte de 10 - 11 Ianuarie 2017 ,ora 1,20 !



                               Dragii mei, 



În aceasta noapte dragilor, când abia mă băgasem în pat si am închis ochii,văd dragilor un Cer de ziuă înspre Est,un Cer mai sus de Pământul nostru.

 Un cer si un loc mai sus de România,dar la EST.
 Era un Cer de iarna,in Cerul noptii noastre.
Aici dragilor, văd în faţa ochilor mei închisi,văd un peisaj de iarnă grea, cu zăpadă foarte multă.
Copacii verzi si cu cirese coapte,erau încărcati de zăpadă.Casele erau acoperite total de zăpadă; masinile nu se mai urniseră din loc de mult timp,si abia daca se mai vedeau din zăpadă.. Florile erau înflorite, si cu zăpada grea pe ele.
Image result for flori cu zapadaImage result for flori cu zapadaImage result for flori cu zapada

Asadar dragilor, era primăvara;dar iarna se instalase din nou, si acoperise toate frumusetile si toate roadele Primaverii.
Străzile dragilor, erau doar niste cărărui înguste,prin care puteau merge doar doi oameni unul lângă altul.
Vom auzi dragilor, sau cine stie poate vom si trai chiar noi asemenea vremuri si vremi de IARNA grea ,cu omăt mare,peste PRIMAVARA gingasa si frumoasa. 
De ce se va intampla asa? Numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,stie raspunsul. 
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.
Curent electric nu mai exista! Casele a carui geam se vedea de prin nametii de zăpadă, aveau cate o lumânare,sau cate o lampă cu gaz.Stâlpii de electricitate erau la Pământ ,sub zăpada cu tot cu ,cabluri. Nu se vedea ţipenie de om! Lumea care mai aera prin case,statea ca si sub pământ,doar ca era zăpadă.
Era totul alb, si foarte multa liniste, chiar daca vantul puternic spulbera zăpada.Parca era un alt Tărâm, un altul in care zăpada e la ea acasa,peste frumusetile naturii de Primavara.
P.S.
                           Dragii mei,
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


34 de comentarii:

  1. Adevaratele marturii pentru existenta lui Dumnezeu sunt peste tot in jurul nostru in lumea fizica. Si nu au de a face cu previziuni de catastrofe. Nu mai departe decat modul in care este construit si functioneaza corpul nostru. Eu nu imi dau seama cum stau marturie pentru existenta lui Dumnezeu, glasuri care spun cate ceva foarte interpretabil, nici macar nu sunt lucruri concrete. Genialitatea creatorului se vede in modul in care suntem construiti fizic si nonfizic, existenta subconstientului in care se inscriu adevarate programe de functionare, subconstient care foloseste legile universului pentru a crea realitatea, a constientului care poate modela subconstientul, a hiperconstiintei universale. Orice previziune este o accesare de moment a unei linii temporare. Directia spre care tinde cineva. Atat. Precognitiile pot sta marturie doar pentru existenta supranaturalului. O marturie ca mai exista ceva. Dar dovezi pentru existenta unui Creator sunt cu totul altele. Si sunt foarte la indemana. Sonia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sonia, imi place punctul tau de vedere.
      Foarte pertinent . Bravo !

      Ștergere
    2. Ai dreptate Anonim20 aprilie 2017, 12:49.Te felicit pt modul cum gandesti.

      Ștergere
    3. Pai, 12:49 / 'anonima' Sonia (!), daca asa cum spui tu, ca "orice previziune este o accesare de moment a unei linii temporare" (mai draga, linia este "tempo-rala", de la timp, si nu "tempo-rara", de la ocazional), atunci de ce nu esti si tu capabila de aceasta…accesare ?

      Nu de alta, dar apare cate o mirata de-asta intentionat, care cade rapusa, la diverse ore, de extazierea produsa de gandirea ta atat de pertinenta, cum alta nu (mai) gasesti…

      Ștergere
    4. Va asigur ca foarte multa lume are astfel de accesari. Formele de accesare sunt diferite, de la om la om. Chiar nu este nimic extraordinar in asta. Extraordinar ar fi sa vedem adevaratele dovezi ale Creatiei. Si da, sunt mirata ca nu vedeti asta. Ci aveti nevoie de "previziuni" care sa se implineasca. Insultati inteligenta divina cu astfel de manifestari. Creatorul ar fi mult mai multumit de noi daca am explora ceea ce el a creat, sa devenim interesati de creatia sa. Totul este asezat matematic. Reflectati putin si veti vedea ca am dreptate. Sonia.

      Ștergere
    5. Vinovat pentru cuvantul "temporare" este autocorectul din telefon.(pe care il dezactivez acum). Evident ca ma refeream la linie temporala. Dar multumesc pentru atentionare. Sonia.

      Ștergere
    6. Esti rau,ai suparat-o pe Sonia!. Nu conteaza ca a gresit,sau ca s-a semnat la sfirsit. Sonia,continua,avem nevoie de comentatori!

      Ștergere
    7. 21.55 !

      esti de o nesimtire fara limite . Dai peste nas oricui , analizezi orice comentariu . Le ai doar cu tupeul , semnele de exclamare si parantezele. Ai o manie bolnava in a-i controla verbal pe toti si a lua peste picior comentatorii . Esti plin de frustrari , acru si cu un suflet toxic si ai comentat non stop in post.
      Da meditatii, draga acasa daca te chinuie atat exprimarea altora.

      Ștergere
    8. Cunosc persoane care au avut premonitii foarte clare legate de evenimente care urmau a se intampla. Foarte clare, in sensul ca au putut vedea tipul evenimentului, persoanele implicate precum si data la care urma a se intampla. Ei bine cunoscand atatea informatii au putut evita usor evenimentul. O caracteristica comuna a acestor persoane este moralitatea. Persoane cu un simt moral extraordinar. Si atentie, nu sunt persoane religioase. Ci sunt persoane cu simt practic, foarte realiste si preocupate de studiu, de nou. Dornici de invatare. Si au reusit sa inteleaga rolul covarsitor al subconstientului. Acestea sunt atuurile lor. Nu e nici o magie. E doar modul adevarat de functionare a omului in univers. Modul adevarat in care am fost creati pentru a ne bucura la modul real de viata. Intrucat Creatorul asta vrea: sa fim fericiti, sa ne bucuram de creatie, sa "cream" si noi la randul nostru. Am pus intre ghilimele pentru ca la modul real noi nu cream, ci modelam ceea ce exista deja. (adica daca construim un bloc, putem spune ca l-am creat noi, dar in realitate am modelat materia existenta deja ) Dar tocmai aceasta modelare este placerea vietii, pentru ca formele in care modelam sunt limitate doar de imaginatia noastra. Daca imaginatia e bolnava, modelam in consecinta. Inteligenta divina nu poate fi cuprinsa de nici o minte omeneasca. Si e din cauza dimensiunii in care traim. Cineva dadea un exemplu: sa presupunem existenta unor fiinte care traiesc in plan 2D. Si in mijlocul lor sa punem un procesor de calculator. Ce vedeti dumneavoastra cand va uitati la acest procesor? O minune a tehnologiei, stiti macar in parte ce poate sa faca un procesor. Ce vor vedea persoanele din planul 2D? Un patrat si nimic mai mult, oricat l-ar rasuci, nu le permite dimensiunea in care traiesc sa vada mai mult. Partea frumoasa e ca nici nu ne trebuie mai mult. Creatorul a pus in dimensiunea noastra tot ce ne trebuie pentru a fi fericiti. Dar trebuie sa avem setea de a-i cunoaste Creatia. Sonia.

      Ștergere
    9. Sa stiti ca nu sunt suparata de comentariul anonimului de la ora 21:55. Oamenii trec totul prin filtrul gandirii, in momentul in care informatia contravine propriilor credinte au tendinta de "a se apara". Fiecare o face asa cum stie mai bine. E prea putin important asta pentru mine ca sa ma afecteze. Sunt convins ca in esenta persoana respectiva este un om bun doar ca datorita frustrarilor acumulate reactioneaza astfel. Si sa nu considerati o jignire asta. Cu totii avem frustrari. Important e sa le constientizam si sa le corectam. Nici un comentariu, oricat de rautacios ar fi nu ma afecteaza in nici un fel. Dar anonimul avea dreptate legat de cuvantul "temporare" care poate schimba sensul din context. Insa sper ca s-a inteles ce am vrut sa transmit. Mi-ar placea sa dialogam astfel incat sa descoperim impreuna tot mai multe dovezi reale ale existentei Creatiei. Ne-ar ajuta pe toti sa intelegem modul in care functionam si astfel sa avem si rezultate concrete. Descatusarea constiintei este esentiala, vitala chiar. Pentru ca prin intermediul constiintei in cele din urma ne modelam realitatea. Si repet, nu e nimic magic in asta. Modul cum functioneaza un motor cu explozie interna pe care il gasim montat pe masinile noastre vi se mai pare miraculos? Cred ca nu. Tocmai pentru ca exista explicatie pentru modul in care functioneaza. A ajuns ceva firesc. Tot asa putem ajunge sa gandim in ceea ce priveste functionarea omului. Sonia.

      Ștergere
    10. Da, Sonia. Asta nu inseamna ca in lume nu se regaseste si ceva magic si ceva miraculos...

      Toate cele bune !

      Ștergere
    11. Sonia,ce parere ai despre cartea lui RAEL? Ar putea putea fi adevarata?

      Ștergere
    12. Nu am citit-o. Dar imi sunt cunoscute partial conceptiile miscarii raeliene. Omenirea poate fi rezultatul unor experiente genetice a unor rase extraterestre avansate cel putin tehnologic, pentru ca dpdv moral am indoieli. Dar chiar de ar fi asa, asta nu inseamna decat ca acesti extraterestri nu au facut altceva decat sa modeleze materia existenta. In speta , au combinat gene si a rezultat omul. Acestia nu reprezinta adevarata divinitate. Poate ca la randul lor au fost creati de altii, si acestia din urma de altii, si tot asa. Dar asta este doar o parte a existentei, cea materiala. Mai ramane in discutie componenta spirituala, sufletul sau spiritul. Si oamenii fac experiente genetice, sunt convinsa ca in laboratoarele secrete s-au combinat gene si au luat nastere fiinte. Cumva, un spirit este atras la incarnare doar jucandu-ne cu genele. Eu cred ca partea asta spirituala este contributia directa a adevaratei Divinitati. Sunt mult mai multe de spus dar nu e atata spatiu aici. Si oricum din ce am vazut nu prea sunt interesati oamenii aici pe blog de alte conceptii decat cele religioase. Asa ca ramane sa cautam alte locuri de discutii.Sonia.

      Ștergere

    13. 07:15, daca stai in fata oglinzii cand scrii, sa nu te miri ca spui ce gandesti despre ceea ce vezi in ea. Ai grija sa nu se sparga: minciuna aduce ghinion!

      Ștergere
    14. Doamne, Sonia ! Imi place calmul tau, rationamentul si faptul ca nu te lasi influentata de alti factori .
      Ai dreptate , persoanele care doreau sa lanseze discutii pe marginea religiei nu au fost lasate. Probabil au cautat si ei alte bloguri unde cenzura in exprimarea unei pareri nu exista.
      Mi-ar placea sa citesc comentariile tale, daca nu aici, poate pe un alt blog sau pe al tau. Chiar am ce invata. Doresc sa descopar existenta Creatiei. Cu parere de rau, dar Maria nu este convingatoare. Nu simt un gram de iubire in mesajele ei, doar mandrie ! Mandria ca "a avut dreptate "!

      Ștergere
    15. Anonim 22 Aprilie 07:06,
      Rael este singura persoana contactata de extraterestrii. Ca sa vezi, el e persoana aleasa.
      Atatea miscari, atatea adevaruri mincinoase.

      Ștergere
    16. Nu am blog. Dar mai scriu pe diverse forumuri de profil. Tot asa in speranta sa gasesc oameni care gandesc ca mine.
      E neplacut ca lumea e interesata la modul general de dezastre, de cataclisme, de razboaie si de sfarsitul lumii. Cumva acestia isi doresc in subconstient un dezastru crezand ca aceasta este pedeapsa lui Dumnezeu pentru rautatile lumii, iar ei credinciosi fiind vor scapa cu bine si asta ar fi o dovada a faptului ca religia lor este cea dreapta. Ultra religiosii simt nevoia sa sara in "apararea" lui Dumnezeu intr-o discutie contradictorie, sperand ca astfel vor creste in ochii Lui, sau de frica sa nu cumva vreodata Dumnezeu sa-i lase balta ca nu i-au luat apararea. Toate astea vin dintr-o neintelegere a ceea ce este Divinitatea. Pentru cei interesati de largirea orizonturilor, si de iesirea din dogme am un sfat: sa se inconjoare de prieteni dornici de cunoastere, va vor antrena si pe voi in procesul acesta si indepartati-va de persoanele care va tin in loc. Cautati pe blog-uri si forumuri oameni care va pot ajuta in acest sens. Unde nu se poate, parasiti zona. Mergeti mai departe. Fiti perseverenti in tot ceea ce faceti. Creatorul nu intervine decat atunci cand vede ca noi am epuizat toate resursele. Pana atunci e treaba noastra sa punem osul la treaba. Intotdeauna sa ajutati dezinteresat si sa nu faceti raul intentionat. Asta e treaba de o viata. Mult succes! Sonia.

      Ștergere
  2. Ati avut dreptate D-na Maria s-a întors iarna si din pacate se va distruge rodul pomilor si nu vom avea fructe romanesti anul acesta.DS

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a înviat din morți
    Cu moartea pe moarte călcând
    Si celor din morminte
    Viață daruindu-le!

    Puțin credincioșilor, de ce nu vă incredeti in puterea lui Dumnezeu si vă plangeti la orice hop?
    Oare nu Dumnezeu îngăduie toate spre lauda si mărirea numelui său sfânt?
    Oare nu Dumnezeu se îngrijește de fiecare, chiar si de iarbă, flori si recolte?
    De ce vă indoiti de puterea brațului său sfânt?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,ne plangem ca ploua,ca ninge, ca este frig ,dar asa fost dintotdeauna......si cutremure au mai fost si daca vrea D-zeu scapam cu bine,daca nu vrea D-zeu nu scapam.Cu o moarte oricum suntem datori.....de ce va infricosati si cand bate vantul?

      Ștergere
  4. Mii de oameni din estul ţării, fără curent electric din cauza ninsorilor/ O ambulanţă, blocată din cauza zăpezii, la Vaslui - GALERIE FOTO, VIDEO

    http://www.mediafax.ro/social/peste-3-400-de-mureseni-din-12-localitati-fara-curent-electric-din-cauza-vremii-aproape-8-000-de-prahoveni-in-aceeasi-situatie-16239153

    RăspundețiȘtergere
  5. Mii de oameni din estul şi nord-estul ţării au rămas, joi, fără curent electric, după ce vântul şi zăpada au distrus stâlpi de electricitate şi puncte de transformare. În Iaşi, pe drumul care leagă localităţile Slobozia şi Voineşti se circulă îngreunat, mai mulţi arbori fiind doborâţi pe şosea.

    În zona Moldovei sunt sute de localităţi fără energie electrică, după ce vântul a distrus stâlpi şi puncte de transformare.

    http://www.mediafax.ro/social/peste-3-400-de-mureseni-din-12-localitati-fara-curent-electric-din-cauza-vremii-aproape-8-000-de-prahoveni-in-aceeasi-situatie-16239153

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria ati scris asa ...si s-a adeverit intocmai cuvant cu cuvant cum ati descris dvs viziunea. Curentul electric nu mai este in multe sate.
    P.S.
    Curent electric nu mai exista! Casele a carui geam se vedea de prin nametii de zăpadă, aveau cate o lumânare,sau cate o lampă cu gaz.Stâlpii de electricitate erau la Pământ ,sub zăpada cu tot cu ,cabluri. Nu se vedea ţipenie de om! Lumea care mai aera prin case,statea ca si sub pământ,doar ca era zăpadă.
    Era totul alb, si foarte multa liniste, chiar daca vantul puternic spulbera zăpada.Parca era un alt Tărâm, un altul in care zăpada e la ea acasa,peste frumusetile naturii de Primavara.

    http://www.mediafax.ro/social/peste-3-400-de-mureseni-din-12-localitati-fara-curent-electric-din-cauza-vremii-aproape-8-000-de-prahoveni-in-aceeasi-situatie-16239153
    Mii de oameni din estul ţării, fără curent electric din cauza ninsorilor

    Mii de oameni din estul şi nord-estul ţării au rămas, joi, fără curent electric, după ce vântul şi zăpada au distrus stâlpi de electricitate şi puncte de transformare. În Iaşi, pe drumul care leagă localităţile Slobozia şi Voineşti se circulă îngreunat, mai mulţi arbori fiind doborâţi pe şosea.

    În zona Moldovei sunt sute de localităţi fără energie electrică, după ce vântul a distrus stâlpi şi puncte de transformare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru cei care va urasc si va batjocoresc fara nicio jena, astfel incat au ajuns nici macar sa nu se mai fereasca in a-si exprima vizibil aversiunea fata de dvs., deci pentru acestia, chiar in ciuda adeveririi viziunilor pe care le aveti, orice dovada concreta le-ati arata este tot inutila ! Oamenii inteligenti nu sunt rai, avand in vedere ca rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

    In acest sens, va impartasesc si dvs. o mostra din izvorul de intelepciune care continua sa ramana renumitul parinte Nicolae Steinhardt:

    “Dumnezeu, printre altele, ne porunceste sa fim inteligenti. Pentru cine este inzestrat cu darul intelegerii, prostia – macar de la un anume punct incolo – e pacat: pacat de slabiciune si de lene. Nicaieri si niciodata nu ne-a cerut Hristos sa fim prosti. Ne-a chemat sa fim buni, blanzi, cinstiti, smeriti cu inima, dar nu tampiti. Obrăznicia şi prostia nu-s plăcute lui Hristos.”

    Doar astfel de vorbe si ale unor astfel de oameni trebuie sa luam in considerare, rautatile unora fiind doar simple emisii al caror singur efect este cel de bumerang !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1432!
      Daca nu doresti sa 'asculti' ce au de spus si ceilalti - chiar daca nu convin, oricum trebuie respectat - inseamna ca le stii pe toate.
      Totusi, cum distingi adevarul de minciuna ?!

      Ștergere
    2. Ce legatura are ce spui tu, cu ce a spus 14:32 ?
      Era vorba strict despre cei care o jig-nesc pe dna Maria ! Cum de tocmai acest ‘aspect’ n-ai remarcat ?
      Esti adepta vorbitului 'paralel' cu cineva ?
      Intelegi limba romana si poti sa procesezi sensurile cuvintelor asezate in propozitii ?
      Sau, ce-i mai grav, si reiterez ce a spus parintele Steinhardt: ““Dumnezeu, printre altele, ne porunceste sa fim inteligenti…dar nu tampiti.”
      Mai sraduieste-te si tu in acest sens !

      Ștergere
    3. CRESTIN ORTODOX, unde esti? Imi lipsesc mesajele tale !!!!!!

      Of, ce pacat ca ai plecat !
      La fel si Soare Lumina !

      Sau Sorin T !

      Voi chiar aveti ceva de comunicat !
      Restul .... apa de ploaie.

      Ștergere
    4. 20:19, probabil ca d-na Maria chiar isi doreste, pe alt nivel(daca intelegi...), ca sa fie si din aceia care s-o "jig-neasca", ca sa inteleaga ca orice "Conversatie cu Dumnezeu" se intampla in Lumina. Orice "aparitie" este in Lumina. Se pot primi , deasemenea, informari si multe informatii, asistenta si ghidari, in vise. ;)

      Ștergere
    5. 02:07, interesant punctul tau de vedere, dar consider ca nimic nu justifica acceptarea de a fi jignit de cineva, indiferent cine. Din contra, intotdeauna trebuie luata atitudine cand se intampla asa ceva.
      Una este ironia si alta este jignirea grava!

      Ștergere
  8. Doamna Maria as ruga pe cei csre intra pe acest blog s-ai multumeasca Bunului Dumnezeu pentru ca va ales si prin viziunile dv. se vor mantui multe suflete si se vor intoarce la credinta pentru ca toate cste le vedeti si auziti se adeveresc acestea trebuie s'a ne dea de gandit si s-a meditam mai mult in adancul sufletului nostru si asa vom ajunge la unire si credinta puternica in Bunul Dumnezeu si Puterile Ceresti. Cu drag daomna Maria si Doamne Ajuta-ne!

    RăspundețiȘtergere
  9. ORTODOXIA ÎN TEXAS

    https://www.youtube.com/watch?v=LMyd0xVig4Q

    RăspundețiȘtergere
  10. Interviu cu Pr SAVATIE BASTOVOI

    https://www.youtube.com/watch?v=6qp5mZVyStA

    RăspundețiȘtergere
  11. Pustinca AGAFIA full documentary

    În inima Siberiei, în sălbăticie, supravieţuieşte de aproximativ 70 de ani o femeie, Agafia Likov. Ea trăieşte ca o pustnică, în credinţa lui Dumnezeu, fiind unica urmaşă a Apărătorilor Vechii Credinţe.
    Agafia Likov este ultima şi singura moştenitoare a Apărătorilor Vechii Credinţe. Un post de televiziune din Rusia a reuşit să dea de urma septuagenarei şi să realizeze un interviu cu ea, potrivit Russia Today.

    Povestea Agafiei începe în secolul trecut, când familia ei s-a refugiat în taigaua siberiană, departe de "lumea civilizată", în 1936. Ea s-a născut în sălbăticie, în 1943.

    Ca ei făcuseră şi alţi creştini, care au fugit încă de când Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Nikon al Moscovei, a impus o serie de reforme în secolul XVII-lea, pentru a evita persecuțiile Bisericii și mai târziu, pe cele ale comuniștilor. Toţi aceştia au devenit "Apărătorii Vechii Credințe".


    În anul 1978 în Hakasia, un grup de geologi au descoperit o astfel de familie. Cuplul avea patru copii care nu au avut niciodată contact cu alte persoane în afară de familie. Îşi încropiseră o mică gospodărie, şi trăiau din ce el oferea pădurea.

    Din această familie făcea parte Agafia, care a rămas singură în pădure după ce frații și părinții ei au murit. O echipă de jurnaliști au plecat pe urmele ei pentru a-i afla povestea. Locul unde trăiește femeia este foarte greu accesibil, iar autorităților le-a fost dificil să ajungă să o ajute pe femeie. I-a fost foarte greu să trăiască așa, uneori, supune ea că s-a gândit chiar la sinucidere


    Agafia a cerut ajutorul autorităților printr-o scrisoare, în care spunea că are nevoie de o persoană care să o ajute la bătrânețe că nu vrea să fie mutată din pădure, dar din păcate nimeni nu vrea să renunțe la lumea civilizată pentru a trăi cu ea în sălbăticia Siberiei.


    https://www.youtube.com/watch?v=NkW_cCGKmc8

    RăspundețiȘtergere
  12. Marturisirea de credinta de la Schitul Prodromu din Sfantul Munte, semnata de parintele Iulian Duhovnicul a ajuns marturisirea ortodoxiei. Este o mandrie pentru noi romanii!


    https://ortodoxiacatholica.wordpress.com/2015/06/07/orthodoxos-typos-si-sinaxa-clericilor-si-monahilor-ortodocsi-din-grecia-a-adoptat-o-noua-marturisire-de-credinta-intocmita-de-schitul-romanesc-prodromou-din-sfantul-munte/

    RăspundețiȘtergere