vineri, 18 decembrie 2015

DUMNEZEU POATE FI VĂZUT DE OAMENI !!! NU ESTE ADEVĂRAT, CEEA CE SCRIE ÎN CĂRTILE SFINTE, CUM CĂ , DUMNEZEU NU POATE FI VĂZUT , SI CĂ NIMENI NU L-A VĂZUT VREODATĂ !


                                                        Dragii mei,

    Nu este adevărat ceea ce se spune în Cărtile Sfinte, scrise tot de oameni până la urmă, precum că :
DUMNEZEU  nu poate fi văzut de oameni si ca nimeni nu L-a văzut vreodată !
Am curajul să spun si să sustin cu pretul vietii mele la nevoie ,faptul că :

DUMNEZEU  poate  fi   văzut, de noi FIII  SĂI !!!
Dumnezeu  poate fi văzut de fiecare dintre noi, daca suntem buni ,si avem CREDINŢĂ tare în EL,si-n Măicuţa  Domnului !
    
                          Image result for SFANTA TREIME

                                     Dragii mei,

În toate Cărţile Religioase se specifică în mod constant că, pe DUMNEZEU  nu L-a văzut nimeni vreodată şi că nu poate fi văzut.
Nu aş dori să fiu înţeleasă greşit, să fiu judecată ca si cum aş fi lipsită de modestie, sau ca nu am smerenie. Dimpotrivă ! 
 Doresc să vă spun că, atunci când a noastră Credinţă în DUMNEZEU este de neclintit, putem să-l vedem pe DUMNEZEU !
Şi am să vă povestesc !
Era in vara anului 2013, într-o seară târzie.
Singură în camera mea stăteam în genunchi şi mă rugam la DUMNEZEU  TATĂL.
Eram tare tristă în acea seară şi mă rugam cu lacrimi şi-L imploram pe DUMNEZEU  TATĂL şi pe DUMNEZEU  FIUL, ca să-mi audă Rugăciunea mea şi să mă ajute.
Brusc, ochii mei mi se închid fără  voia mea,iar Cerul se deschide !
Văd cu ochii închişi un Cer de noapte albastră şi care Cer ,se dă deoparte ca o cortină şi astfel , apare un alt Cer, un Cer numai al LUI  DUMNEZEU.
Acest Cer din Cer, avea culoarea albă stralucitoare foarte.
Aici ,în Cerul alb văd TRONUL LUI  DUMNEZEU !  

TRONUL  PREA  SFINTEI  TREIMI !

Aici,vedeam pe Însuşi - PREA  SFÂNTA  TREIME  aşa cum o cunoaştem cu toţii din SFANTA  ICOANA. 
Image result for SFANTA TREIME
                   
Numai că ,strălucirea TRONULUI , stralucirea Lui  DUMNEZEU  TATĂL,a Lui DUMNEZEU  FIUL si a SFANTULUI  DUH era orbitoare.
În timp ce priveam uimită la PREA  SFANTA  TREIME, continuam să mă rog  şi să-L implor pe DUMNEZEU  TATĂL , ca să mă ajute în Rugăciunea mea; ca să audă Rugăciunea mea.

                           Image result for SFANTA TREIME
Într-o clipă, DUMNEZEU  TATĂL îşi apleacă urechea SA înspre mine şi pune MÂNA  SA  aplecata spre mine,la urechea Sa dreaptă.
DUMNEZEU  TATĂL face căusul palmei Sale sub formă de pâlnie şi vedeam fraţilor , vedeam cum ajungeau cuvintele mele direct in urechea LUI DUMNEZEU.
De la mine şi până la DUMNEZEU s-a întins o punte  de lumină  albă. Pe această punte de Lumină  albă, cuvintele din Rugăciunea mea urcau la DUMNEZEU sub forma de cerculeţe, cerculeţe neîntrerupte, ca un lanţ de cerculeţe bleu ce se suprapuneau precum niste bule de aer.
Precum iese aburul dintr-o oala sub presiune ,aşa urcau acele Cerculeţe bleu şi ajungeau şi treceau prin MÂNA  facuta pâlnie în  urechea LUI  DUMNEZEU. 
Ca de un magnet puternic ,aşa erau de atrase cuvintele mele prin Mâna făcută pâlnie deasupra urechii drepte a LUI  DUMNEZEU  TATĂL.
Totul a durat câteva secunde bune, timp în care ,lacrimile îmi frigeau obrajii, iar sufletu-mi era la DUMNEZEU.
Îmi doream din inimă ca să nu se mai termine aceasta dumnezeiasca MINUNE.
Dar aşa cum au apărut, tot aşa au şi dispărut, ca şi prin topire .
Dragii mei,am simţit în suflet cu adevărat că DUMNEZEU  este cu noi şi întru noi.
Chemaţi dragii mei pe DUMNEZEU şi pe MĂICUŢA  DOMNULUI în ajutor, şi veţi vedea că, vi se va descoperi fiecăruia după CREDINŢĂ şi după Dragostea ce I-o purtaţi în inimă şi-n suflet.
Sa nu credeti in aceste cuvinte:


„Atât cât sunt în lume, Lumină a lumii sunt“ - Ziarul Lumina


ziarullumina.ro/atat-cat-sunt-in-lume-lumina-a-lumii-sunt-101580..
 "Pe Dum­nezeu a-L vedea nu este cu putinţă oamenilor, spre care nu cutează a căuta oştile în­ge­reşti; iar prin tine, Preacurată, s-a arătat oamenilor Cuvântul în­trupat, pe Care slăvindu-L, cu oştile cereşti, pe tine te fe­ri­cim."
DUMNEZEU poate fi vazut de oameni buni si cu suflet mare,de oameni obisnuiti si de cei fara de carte, numai cu Voia Sa de a se descoperi Fiilor Sai.

                                 Cu dragoste, Maria.




20 de comentarii:

  1. Acesta a vazut pe Dumnezeu Tatal...
    Mesaj din Imparatia lui Dumnezeu - Marturia unui ateu, Gavril Barnutiu
    https://youtu.be/1Be1IEtCwQg

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria draga,eu cred ce spui tu.Nu este nevoie de demonstratii.Felul cum descrii viziunile tale si ceea ce ai simtit certifica faptul ca toate vin cu binecuvantarea Prea Sfintei Treimi. Cine se inspaimanta ? Dar toate informatiile negative precum crime, violuri,furturi,delapidari,greselile demnitarilor nostri,care de fapt era treaba politiei sa fie cunoscute in detaliu,atunci nu i-a mai speriat pe prezentatori? Inseamna ca stiau ca nu sunt toate adevarate si ne-au fost prezentate minciuni cu scopul de a induce populatia in depresie,de a scadea respectul de sine al unei natiuni,de a-l slabi moral si a-i incuraja pe hoti atata vreme cat tot la TV nu au continuat si prezentarea pedeapsei pentru faptele comise.Faptul ca o natiune ai carei membri au fost lasati de izbeliste, fara a-i respecta valorile oare aceasta nu ii sperie ? Nu, nu au de ce se speria Maria,vor culege roadele minunatelor lor fapte. Bunul Dumbezeu nu vrea moartea pacatosului si nici a unei natiuni,ci sa se intoarca si sa fie vii. Daca cineva zice ca este prozelitism,pot si eu sa spun ca ceea ce semeni aceea culegi reprezinta de fapt legea atractiei universale.Ca orice gand si fapta comisa poarta amprenta vibrationala a infaptuitorului si daca zicem ca nu este adevarat,ne inselam amarnic: este fizica pura care se aplica mai abitir in universul spiritual al energiilor vii extrem de subtile.Si da,cu pretul vietii,ai spus bine,caci plutim in nisipurile miscatoare ale minciunii,ignorantei si lipsei de respect fata de noi insine si cel de langa noi si atat de mult as dori sa vorbesc despre mila si compasiune,despre dragoste...Si totusi exista IUBIRE,iubirea lui Dumnezeu.Cel putin Tu esti un semn ca Dumnezeu ne iubeste.Si nu te supara pe oamenii care nu te inteleg,aceeia sunt intoxicati cu minciuna si mai deosebesc Adevarul,sa ne rugam pentru ei.Inchei prin a-i da Slava lui Dumnezeu pentru toate.Cu drag,Lucia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine n o crede,sa n o asculte,sa nu citeasca ce scrie pe blog.Daca apare IISUS,la UNIVERSITATE,il omoara,daca ar crede 2din cei care ar fi acolo.Ma enervraza Brancu,ii cheama s o judece,s o ia la misto,nu mi place,cu toate ca,nu o Cred multi dar,e parerea lor,dar nu l lua la misto pe ala care ti spune.Respecta l ca partener de discutie.

      Ștergere
  3. Doamna Maria nu huliti impotriva cartilor sfinte caci nu in toate este manipulare, iar Cuvantul Lui Dumnezeu il gasiti in Sfanta Scriptura, Biblie. Cine a citit si afirma ca Dumnezeu Tatal nu a fost vazut, ori nu a citit Biblia ori nu a inteles Cuvantul Domnului. Iacob fiul lui Isac, fiul lui Avram, s-a luptat toata noaptea cu un barbat si la invins. Dimineata a afalt ca era Dumnezeu Tatal si Domnul i-a spus ca se va numi Israel, in traducere, biruitorul Lui Dumnezeu. Domnul Iisus Hristos intrebat de apostoli cum arata Tatal, caci nu l-a vazut nimeni, Domnul le-a spus: "Cum nu l-ati vazut pe Tatal? Cine a vazut pe Fiul, L-a vazut pe Tatal, caci Tatal este in Fiul si Fiul este in Tatal iar Duhul Sfant din Tatal purcede. Spus-a Domnul in evanghelia apostolului Toma: "Sunt 3 zei. Unde sunt doi zei sunt si Eu, unde este un zeu sun si eu." Trei sunt Unul si Unul sunt Tre, Sfanta Treime. Dumnezeu Tatal nu este un batran, fiindca este Dumnezeu si El e vesnic, nu imbatraneste ca omul. Este scris in cartea lui Enoch, strabunicul lui Noe ca Duhul Sfant este cel mai mare in imparatia lui Dumnezeu, El este numit "Domnul Spiritelor". Al doilea este Dumnezeu Tatal si este numit "Cel batran de zile", adica Cel Vesnic, nu un om batran. Insusi Domnul Iisus Hristos spune despre Duhul Sfant ca este Cel mai mare in Imparatia Tatalui. Spune Domnul: "Cine va huli impotriva Tatalui, i se va ierta. Cine huleste impotriva Fiului, i se va ierta, dar cine huleste impotriva Duhului Sfant, nu i se va ierta nici in cer si nici pe pamnt." Cititi Biblia, Evanghelia apostolului Toma si Cartea lui Enoch, caci acolo veti gasi Cuvantul Lui Dumnezeu si raspunsuri la toate intrebarile voastre. Discerneti si ganditi cu mintea voastra si nu cu mintea altora, si astfel veti creste in lumina si va veti ridica, constiinta. "Cauta si cerceteaza" a spus Domnul Iisus Hristos si nu cum spune biserica, crede si nu cerceta si asculta cuvantul Lui Dumnezeu interpretat cum vor ei. Ascultati Cuvantul Domnului si nu cuvantul bisericii, caci ei trebuie sa asculte de Dumnezeu nu sa devina dumnezei. Cine are ochi, sa vada. Cine are urechi, sa auda si cine are minte, sa priceapa. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, slava, marirea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o dam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aceea si Santul Parintele Arsenie Boca invata oamenii sa se inchine Duhului Sfant (cu rugaciunea: "Slava Tie Dumnezeule Duhule Sfinte, Slava Tie Duhule Sfinte!" Este foarte puternica - incercati si va veti convinge).

      Ștergere
    2. Biblia e facuta de oameni nu crezi,ff bine dar nu judeca

      Ștergere
  4. DUMNEZEU ESTE TOT CEEA CE ESTE, UITATI-VA IN JURUL VOSTRU SI-L VEDETI. MERGETI PE PAMANT LEGATI LA OCHI. DATI JOS VALUL DE PE OCHII MINTII CA SA VEDETI DINCOLO DE ILUZIA CARE VA INCONJOARA. D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu spuneti la plural cartile ci cartea adica biblia este una. Cu aceasta descoperire a ti dat cu oistea,n gard.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici un cuvânt nu poate fi scos sau adăugat in Biblie.Fiecare cuvânt e adevărat și a fost incercat!Cu atât mai mult cuvântul Domnului Issus Hristos.
    E posibil ca noi oamenii să nu.l înțelegem sau intelegem diferit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, Biblia este descompletata dar si modificata, nu din vina noastra... vine din vechime!
      Situatia este mai complexa!...Unele capitole nu au fost incluse din motive evidente, altele nu au avut succesul scontat, iar altele nu au fost incluse doar pentru că au fost descoperite mult mai târziu.




      Ștergere
  7. Tot ce e posibil, eu am visat Sfânta Treime; am visat ca mergeam pe un drum de țara, neasfaltat, în jur era o câmpie verde flori frumoase, și din partea opusa veneau trei oameni, s-au apropriat de mine și mi-au zis: "noi suntem Sfânta Treime!".

    RăspundețiȘtergere
  8. A, si ca sa mai fac o completare: Enoh l-a vazut pe Dumnezeu pe tronul sau dar cartea lui Enoh nu face parte din biblie. Asta e. :)

    Eu cred ca afirmatia doamnei Maria este adevarata. NU am dovezi care sa sustina aceasta informatie ci doar inclin sa cred (pentru ca am mai auzit aceasta informatie si din alte surse) ca este adevarata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna gluma Emanuel, "Cartea lui Enoch nu face parte din Biblie". Trebuia sa treci in ghilimele aceasta afirmatie, fiindca multi o vor lua de buna. Ar trebui sa stie ca, atat Cartea lui Enoch, Evanghelia apostolului Toma si multe alte carti, sau apocrife, scrieri descoperite acum 70 de ani la Marea Moarta, sunt de fapt cartile, scoase de biserica, catolica in sec. III, fiindca deranja noua institutie nou infiintata, la planurile lor de manipulare si persecutare a omenirii. Biblia este o culegere de carti scrisa de marii carturari ai vremurilor respective, scribi, preoti si invatati. Ca raspuns doamnei sau domnisoarei Doina, Biblia nu a fost inventata de om, adica faptele reprezentate in Sfanta Scriptura, fiindca omul nu a inventat nimic si nu are capacitatea de a inventa, nici macare acele intamplari. Oamenii sunt replicatori, reproducatori si nu in sensul reproducerii umane ci a tot ce are. Omul reproduce ceea ce i se arata si este invatat. Intamplarile din Biblie sunt reproduse intocmai cu s-au intamplat si nimic adaugat de la ei, fiindca nu aveau si nu avem capacitatea de a inventa ci doar de a reproduce si a cosmetiza un produs, principiul de baza ramanand acelasi pe care l-a primit ca informatie "inventatorul". Cand spuneau despre Moise si poporul sau ca Dumnezeu mergea ziua in stalp de nor si noaptea in stalp de foc. Sau ca atunci cand se pogora pe pamant era foc, fum si tunete. La ce va ganditi? Ei relatau ceea ce vedeau si asociau cu ceea ce cunosteau. Daca vedeau o racheta NASA spuneau ca e stalp, nu cunosteau termenul de racheta. Avionul pentru ei ar fi fost pasarea de fier, elicopterul, lacusta. Cand a fost luat Ilie la cer a fost luat in car de foc dar nu spune nimic de cai, noi ii desenam pe aceia. Sper ca ai inteles la ce fac referire Doina, cei din acele vremuri au relatata, si inca foarte fidel, pana la citate, ceea ce au vazut si au auzit cu urechile lor si le-au interpretat si denumit dupa cunoasterea lor si vocabularul lor din acele vremuri. Biblia nu este inventie ci este istorie. Cat despre Cartea lui Enoch, Evanghelia lui Toma si celelalte apocrife de la Marea Moarta, multe dintre ele distruse de vreme, acelea si mai multe si foarte importante pentru omenire, se regasesc in arhivele Vaticanului, fiind cartile din Biblie care lipsesc si la care pana si americanii saliveaza sa aiba acces la ele. N-a avut atata minte clerul sa scoata si alte lucruri de trezire a constiintei umane scapabd lucruri ca aceea cu Moise, Ilie, etc. si au scos doar ceea ce ataca biserica lor, pe ei si forma lor de manipulare. Au scos Cartea lui Enoch din Biblie, dar tot il pomenesc in cateva randuri si chiar si in Apocalipsa lui Ioan, este pomenit ca fiind inainte mergatorul lui Hristos la cea dea doua venire, impreuna cu Sfantul Ilie, care vor aduce apa si foc pe pamant, Enoch fiind strabunicul lui Noe si primul ridicat la ceruri in trup, inaintea Sfantului Ilie.

      Ștergere
    2. Sunt preoti care spun ca Sfantul Ilie a fost singurul ridicat la ceruri in trup de Dumnezeu. Biserica, catolica nu a vrut ca omul sa stie asta, iar biserica ortodoxa si celelalte culte au preluat modelul, fiind o forma foarte buna de spalare a creierului modul lor de aplicare si manipulare a Cuvantului Lui Dumnezeu. Mantuitorul ii cearta pe preoti in Biblie si mai abitir in alte carti scoase de ei. In Evanghelia lui Toma a spus Domnul Iisus Hristos preotilor, certandu-i aspru: "Sunteti precum sunt cainii in ieslea boilor. Nici voi nu mancati, dar nici pe boi nu-i lasati sa manance." Pe intelesul omului, Domnul le spunea ca ei au acces la cunoastere si la Cuvantul Lui Dumnezeu, dar nici ei, preotii nu i-L invata, nu i-L respecta, nu-L aplica si nu-l asculta, dar nici pe restul oamenilor, enoriasilor, mirenilor, nu le impartasesc tainele Imparatiei Tatalui si Cuvantul Lui. Asta ii deranja si au scos-o din Biblie. Ei spun oamenilor sa asculte de biserica si de preoti, in loc sa le spuna sa sa asculte de Dumnezeu si de Cuvantul Lui, pe care ar trebui sa-L imprastie si sa-L asculte asa cum faceau apostolii acum 2000 de ani. Acum stau cu zidirea omului goala si asteapta sa vina zidirea Domnului in ea, in loc sa adune oile ratacite in staul-ul Pastorului, ei le risipesc si pe cele care mai sunt, le mulg, le tund, le jupoaie pielea de pe ele si le mananca, carnea, iar oasele le dau la caini. Domnul a spus: "Cauta si vei gasi." Ei au spus: "Crede si nu cerceta". Cine are ochi, sa vada. Cine are urechi, sa auda si cine are minte, sa priceapa. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, slava, marirea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o dam. Amin.

      Ștergere
    3. Ai mare dreptate! Cuvantul Domnului , trebuie propovaduit si de oamenii credinciosi, si nu numai de Preoti si Biserica. Totul este ca sa nu strici LEGEA,ci s-o completezi.

      Ștergere
    4. Frumos spus in comentariul anonimului.Aveti multa pricepere mai ceva ca un preot.

      Ștergere
    5. D-le "Anonim 19 decembrie 2015, 14:45" daca v-a placut comentariul "acelui Anonim", va invit pe dumneavoastra cat si pe toti ceilalti care simt ca rezoneaza cu cele spuse de el, sa vedeti si mesajele-poze pe care el le primeste. Eu le-am luat de la el si le-am pus intr-un cont de facebook:
      https://www.facebook.com/profile.php?id=100010790286201

      Aceste mesaje-imagini trebuie sa ajunga la toti cei care cauta raspunsuri.
      Dumnezeu sa va binecuvanteze !

      Ștergere
  9. nevăzută vă păzesc mereu încă din pruncie şi cu Îngerii stau de veghe la căpătâiul vostru.
    Zilele acestea prăznuiţi pe Cel ce S-a coborât din Ceruri

    RăspundețiȘtergere
  10. DA!JUR!EU NU LAM VAZUT PE DUMNEZEU NICIPE MAICA DOMNULUI SI NICI PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS DE CAT NUMAI UN INGER CARE MIA ZIS ANUL IN CARE VOI FI LUAT DE PE ACEST PAMANT.
    EU CRED CA CINE A VAZUT FATA LUI DUMNEZEU NU VA MAI FI SI NU VA MAI STA MULT PE ACEST PAMANT PLIN DE PACATE.ASA CRED EU!
    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  11. ȘI VA VENI VREMEA CÂND DUMNEZEU NE VA FACE PE NOI DUMNEZEI. ȘI NE VA DA TOATĂ PUTEREA POSIBILĂ ȘI IMPOSIBILĂ SĂ NE DESFĂTĂM CU CUTREMUR ȘI SLAVĂ NEGRĂITĂ ȘI NESFÂRȘITĂ.

    RăspundețiȘtergere