luni, 7 decembrie 2015

DOLIU PE CERUL NOSTRU ! MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS, ÎN GRADINA RAIULUI.

                                      24 Noiembrie 2015,ora 7,20 dimineaţa !  

                                                                    Dragii mei, 

În această dimineaţă , fără a deschide ochii, văd dragilor asa cu ei închisi,O văd pe Măicuţa Domnului cu Pruncul Iisus în brate,în mijlocul GRADINII  RAIULUI.

                              .
 .

Un Cer bleu senin , stralucitor ca de oglindă, acoperea GRADINA  RAIULUI , si pe Măicuţa cu Pruncul în braţe deopotrivă.
Măicuţa  Domnului în carne si oase ,era îmbracata cu vesminte rosii catifelate,la fel  si Pruncutul Iisus Hristos, doar că avea si o pelerină albastră pe umeri. 
Sub Cerul GRADINII  RAIULUI,vedeam dragilor,CERUL  nostru cel de toate zilele.
Cerul nostru, sub care traim,era un Cer negru ca abanosul. 
Din Cerul negru ca abanosul, CER îndoliat,se  desprindea un nor alb orbitor,care-mi arăta GRADINA  RAIULUI si Cerul din Gradina Raiului.
Asa încât,închipuiţi-vă dragii mei,că priviţi Cerul nostru,si nu-l vedeti a fi un Cer de zi,sau de noapte; ci il vedeti ,ca fiind un Cer total negru,fara nicio stea,fara nicio licărire de lumină.
În concluzie,un Cer îndoliat.
Dragii mei,eu nu cunosc motivul pentru care ,va fi CERUL  nostru în Doliu. Dar să nu ne temem ! Ci să ne punem toată nădejdea noastra ,în Dumnezeu şi-n Măicuţa Domnului,atât acum,cât şi atunci când, vom simti că se năruie Cerul pe noi,şi că ne fuge Pământul de sub picioare. 
Fratilor ! NADEJDEA  , CREDINŢA  şi DRAGOSTEA, sunt Trei Virtuti Dumnezeiesti ,pe care trebuie să le sădim în inima si-n sufletul nostru, ca să facă rod dumnezeiesc, si din care rod, să dăruim si semenilor nostri. 
                                      Cu dragoste,Maria. 

11 comentarii:

  1. Doamna Maria, daca Domnul nostru Iisus Hristos, avea 33 de ani si era barbat in toata regula cand S-a rastignit, a inviat si S-a inaltat in Imparatia Tatalui cu trup de barbat in varsta de 33 de ani si sade de-a dreapta Tatalui si va veni sa ne judece Mantuitorul, barbat fiind, cine este pruncul din bratele Maicii Domnului pe care o vedeti? Domnul e Fiul Omului, e barbat si Imparat in Imparatia Tatalui. Cine este pruncul si acea femeie? Caci Maica Domnului s-a inaltat la ceruri fara niciun prunc, si Fiul pe care L-a plans pe cruce, L-a im imbalsamat si L-a pus in mormant si apoi s-a bucurat de invierea Lui si pe care Il slujeste si I se inchina in ceruri e barbat. Intrebati preotii cine este, caci din ce mi-a aratat mie Domnul, cea care se arata cu prunc in lumina nu este Maica Domnului, si o puteti vedea si in poze. Este potrivnicul si inselatorul. Aveti mare grija, v-am mai spus, ca din prea multa dragoste de Maica Sfanta, multi sfinti au fost dusi la pierzanie, caci necuratul se arata in chip de lumina. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze calea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamneeeeeeeeeeeeeee! Cum poti să spui asemenea prostii ???
      IISUS HRISTOS,este in acelasi timp si PRUNC, este si DUMNEZEU si OM.
      În fiecare an de CRACIUN, IISUS este PRUNC în IESLEA din BETLEEM! Cum ar putea sa apara MAICA DOMNULUI, fara mult Prea Iubitul Său,PRUNC în brate ? Oare chiar nu te gandesti deloc ,că la DUMNEZEU toate sunt cu putinţă ???Îmi spui mie de Diavol? În GRADINA RAIULUI,MAICA LUI DUMNEZEU ,rar se plimba fara Prea Iubitul Ei Prunc IISUS HRISTOS,care poate sa fie în orice clipă,Prunc,Dumnezeu si OM ! Ai grija tu,că Diavolul te ţine legata de ochi, si nu te lasă să vezi mai departe,nu te lasă ca să cunosti PUTEREA DUHULUI SFÂNT. Sa nu mai spui asemenea prostii,că e mare păcat !

      Ștergere
  2. Cum sa nu fie cerul nostru îndoliat când copiii din aceasta tara se sinucid ,sunt flămânzi .mor intr-un club sunt cu carte dar nu gasesc de muncă, sunt săraci si numai datorită acestor sisteme diabolică.
    Bunul Dumnezeu apara si ferește aceste sufletele de tot ce e rau

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa ne apere si sa aiba grija de noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. PROVOCARE!!!Fiecare sa-si spuna punctul de vedere despre cum il vede pe Mantuitorul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema nu se pune de cum il vede fecare pe Iisus, ci cum anume interpreteaza viziunile in care apare el (acelasi lucru fiind valabil si in cazul Maicii Domnului), pentru ca fiecare are prorpiul sistem de valori.


      In alta ordine de idei, cu privire la acel cer negru ca abanosul..... eu nu l-as interpreta ca pe un viitor doliu, ci as spune ca toata tara va avea de suferit, din cauza deciziilor cate vor fi luate de persoane care ocupa diverse functii de condusere (mi s-a intamplat si mie sa-mi apara in unele vise un astfel de cer - negru intens, mat, fara nici o stea si care parea ca se deplaseaza, lent, in jos spre pamant).

      O zi buna.

      Ștergere
  5. Prima data cand am citit cea spus doamna Maria ,am fost tentata sa intreb si eu cine este pruncul din brate nu a mai crescut ?Dar raspunsul doamnei Maria m-a pus pe ganduri.Cum avem moi oun proverb "Vorba romanului cu mai multe intelesuri"eu spun asa :Sa ne rugam la DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI CA NUMAI EI NE POT AJUTA!AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca doliul din cer este răutatea noastră ,dacă am fi mai buni si mai puțin egoiști si invidioși nu ar mai fi cerul îndoliat !!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum pot ajunge eu la sufletul vostru sa va fac sa intelegeti ca in inima voastra se afla "samanta Cristica, copilul Christic, ENERGIA CHRISTICA"? Icoana in care este pictata Maica Domnului cu fiul in brate reprezinta imaginea omului cu ISUS in centrul fiintei sale. Nu mai luati 'mot-a-mot' imaginile si informatiile, acestea fiind interpretari limitate ale mintii adormite. D

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu as interpreta astfel viziunea:doliul reprezinta moartea egoului care ne-a tinut captivi in limitarea mintii noastre, si trezirea Sinelor noastre adevarate care vor recunoaste adevarata Lumina, iar Fecioara cu Fiul ne aduc vestea. D

    RăspundețiȘtergere
  9. ATENTIE !!! COMENTARIILE care aduc jigniri si injurii,atât în ceea ce mă priveste,dar cât si cititorilor care dau dovada de bun simţ, si care îsi spun părerile în mod cuviincios,aceste COMENTARII de la persoane care nu stiu decât să arunce cu venin si cu noroi, vor fi sterse din start. Nu le voi publica!În schimb ,ÎL voi implora pe MÂNTUITORUL IISUS HRISTOS si pe MĂICUŢA DOMNULUI,să le arate acestor persoane înversunate,pline de răutate,egoiste si mândre ,pline de sine, să le arate ADEVĂRUL SĂU! Asadar, cei care împroscă cu venin si cu noroi asupra CUVÂNTULUI DUHULUI CELUI PREA SFÂNT, precum si asupra Semenilor Săi, să se astepte si la reversul medaliei.
    Răutatea si jignirile lor,se vor întoarce asupra lor.

    RăspundețiȘtergere