vineri, 6 noiembrie 2015

TURCIA CU NESAŢ !

                                             6 Noiembie 2015, ora 5,38 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

În această dimineaţă, trează  fiind, aud un glas dragilor, care spune ceva despre TURCIA.
Iată dragii mei, ce spunea acel glas despre Turcia :

               "Turcia cu nesaţ !
             Şi vedea ce se întâmplă !"

Moment în care dragii mei, văd o tânără femeie, cu batic alb pe cap, din spate o vedeam, si care femeie, îngenunchease în faţa Sfintei Icoane cu Maica Domnului.
Lumea din Sfanta Biserică Crestin Ortodoxă, o priveau cu mare uimire, si au inceput sa iese din Sfantul Lăcaş.
Se vedea că, ceva îi supărase, ceva îi speriase.
Si cred dragii mei, că acea femeie era de religie musulmană, si totusi ea s-a rugat în Biserica Crestin Ortodoxă, la Sfanta Icoana a Maicii Lui Dumnezeu.
Doamne Ajuta, ca să se intoarca câti mai multi Semeni de-ai nostri ,la Crestinism.
Dar totodata, sunt tare ingrijorata de ce vor zice Căpeteniile musulmanilor, daca mai multi dintre semenii lor, de aceeasi Religie, ar deveni crestini ?
                          Cu dragoste, Maria.
    

4 comentarii:

  1. Nesațul Turciei este sa construiască moscheia in București.

    RăspundețiȘtergere
  2. De aceea sunt trimisi refugiatii in Europa -o destabilizeze prin razboiul religios, ca de ceea au si creat atatea religii.Printre refugiati sunt multe forte intunecate (mecenari instruiti) care asteapta instructiuni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu va mai ganditi ca ne cotropesc turcii.
    Da, o femeie musulmana s-a rugat, dar cum in spitale nu exista si locas de rugaciune pentru alte religii...
    İeri a murit o tanara de numai 25 ani de etnie turca (Colectiv).
    Au sosit medici turci sa o opereze.
    Nu va mai ganditi la "cotropiri". İn Romania etnia turco-tatara nu a facut nimic rau, traim ca fratii de sute de ani. Nu destabilizati is Dobrogea cu extremismul asta ultraortodocs care vide dinspre rarsarit.
    Filtrati "stirile" si nu va mai lansati in tot felul de teorii, ca va distrugeti singuri tara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va ganditi numai la explicatia negativa a cuvantului "nesat", cand exista si o explicatie pozitiva din DEX si anume:
    "NESÁŢ n. : Cu ~ a) cu poftă nepotolită; cu sete; cu aviditate; b) cu plăcere şi cu admiraţie. /ne- + saţ"
    Logic. spuneti ca ati vazut o femeie musulmana rugandu-se in biserica si ca biserica s-a golit, dupa ce au privit-o cu uimire.
    Ori, femeia era indurerata, nu avea locas de rugaciune DECAT in acea biserica, nu? Ca spitalele noastre nu au asa ceva (locasuri de rugaciune si pentru alte religii, precum am zis in comentariul anterior). Necunoscand crestinii religia islamica (faptul ca Fecioara Maria este prezenta in aceasta religie si sta scris chiar in Coran despre ea) si vazand o femeie musulmana care se roaga, este normal sa se mire, ei crezand ca musulmanii sunt "pagani".("Se vedea ca ceva ii suparase, ceva ii speriase" - este faptul ca acesti asa zis crestini nu accepta si prezenta altora in rugaciuni, sunt intoleranti).
    Aici nu este vorba de se intoarce un musulman la crestinsim, pentru ca islamul deja recunoaste Cartile (Vechiul si Noul Testament regasindu-se in Coran sub alte cuvinte), avand o pretuire pentru Fecioara Maria si İisus (caruia İİ zic Profet, dar este alta discutie)."Turcia cu nesat" poate fi tradusa prin: "Turcia cu admiratie", de ce nu am face asta? Cand Turcia si-a trimis doi medici numai la un spital sa ajute medicii romani? Haideti sa nu gandim negativ, altfel vom produce o catastrofa si mai mare, crestinii ajungand sa urasca comunitatea musulmana din Romania.
    "Dar totodata, sunt tare ingrijorata de ce vor zice Căpeteniile musulmanilor, daca mai multi dintre semenii lor, de aceeasi Religie, ar deveni crestini ?" Nu fiti ingrijorata ca nu s-ar intampla nimic, au fost cateva exceptii si nu le-a luat nimeni capul. Din contra, mult mai multi crestini satui de conducatorii BOR au trecut la islam si numarul lor este in crestere, de asta sa va faceti griji. Nu ii obliga nimeni sa adopte religia musulmana, nu le taie nimeni capul.
    Pentru Anonim 15.02: Nu mai inflamati spiritele degeaba, nu faceti decat sa propagati ura asupra etnicilor musulmani din Romania.
    Si o ultima stire: Turcia doreste sa investeasca in spitalele noastre dupa acea mare tragedie.
    Pacea sa fie asupra voastra!

    RăspundețiȘtergere