vineri, 6 noiembrie 2015

PROTESTATARII VOR RĂMÂNE ,MULT TIMP ÎN STRADA ! IARNA ÎI VA PRINDE ÎN STRADA !

                                                            
                                          6 Noiembrie 2015, ora 6,28 dimineaţa !

                                              Dragii mei, 

În această dimineaţă, trează  fiind, aud un glas care spune asa :

                         "Partidul  care va atinge , îl va ajunge ocolul.
Îl va ajunge ocolul, şi câţi bani aţi mai.....!"

Iar glasul nu a mai continuat propozitia, si totul s-a oprit aici.
Dar în aceasta clipă dragilor, văd o scenă în noapte, si aici pe scena, sau pe acoperisul unui  bloc, văd trei bărbaţi îmbrăcati la patru ace , ce priveau în strada, la multimea furioasa.  
Din Cerul Sfânt, din Cerul noptii, cădeau fulgi foarte mari de zăpadă. 
Şi chiar aşa, sub ninsoarea abundentă,oamenii îşi strigau nemultumirea în strada, in timp ce , acei trei bărbati imbracati la costum, stateau pe cladire si priveau la ei, de sus în jos.
Dragii mei, dacă noi vom crede că Răscoala celor nemultumiti se va opri aici, ne inselam amarnic.
Din păcate , dezordinea si haosul din Ţară este doar la inceput.
Eu cred că, domnul PRESEDINTE  KLAUSS  IOHANNIS, si-ar dori acum ca sa aiba lliniste si nu (am sa-l citez) : "doresc Guvernul meu " !
Cred că acum isi doreste ,doar ca sa fie liniste în ŢARĂ, iar "Guvernul  meu", să si-l aleaga la Alegerile din 2016.
Dragii mei, să ne rugam fierbinte, la Bunul Dumnezeu si la MAICA  DOMNULUI !
Noi nu aveam nevoie acum, de acest haos din Ţară. 

... teologiepentruazi.ro/2012/01/15/a-treia-zi-de-proteste-in-bucuresti... multime de oameni au anuntat ca vor participa la actiuni de protestMomentul acela ramane in istorie. Dorul de eliberare, de un regim anti ....Momentul acela ramane in istorie. Dorul de eliberare, de un regim anti ...
Noi toti aveam nevoie de PACE si liniste sufleteasca, atât pentru noi, cât si pentru cei cărora, le-au murit cei dragi in tragedia din Clubul groazei.
Pe acesti tineri, care zac pe patul de spital,  pe acestia sa-i purtam in inima si-n sufletul nostru, si nu ura cu revolta din Ţara, care au împânzit multe judete si orase.
DUMNEZEU este DRAGOSTE, si ne indeamna ca sa ne iubim Aproapele .  Iar noi ce facem ca si POPOR  ales, ca şi Ţară aleasă ca sa fie, viitorul al Doilea IERUSALIM?
Daca PACEA, LINISTEA si ORDINEA nu se va reinstala în ŢARĂ,este foarte posibil ca , ISTORIA Revolutiei din 1989 ,să se repete. 
                                                 Cu dragoste, Maria. 

9 comentarii:

  1. Pacea, liniștea si ordinea înseamnă continuarea guvernării de către borfași.

    RăspundețiȘtergere
  2. Partidul care va ajunge la putere va si sponzorizat din umbra de catre puterea actuala.Desi isi vor atinge scopul vor fi denigrati de catre popor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt pareri bune si contra legat de alegerea noului prim-ministru Ciolos,dar cred ca lumea va iesi din nou pe 1 Decembrie asa cum se anunta pe facebook,si va iesi revolta din cauza nemultumirii unora.Acest mesaj se va implini anume ca linistea nu se va opri aici si lumea va iesi din nou pe strazi in plina iarna sub fulgii de nea.

    RăspundețiȘtergere
  4. La o săptămână de la începerea protestelor, acestea au scăzut foarte mult în intensitate. Astfel luni 9 noiembrie, în a șaptea zi consecutivă de proteste, în Piața Universității din București s-au adunat aproximativ 400 de oameni, care nu au mai scandat și mai mult au discutat între ei.

    În 10 noiembrie 2015, la orele 17:00, președintele Klaus Johannis l-a desemnat pe Dacian Cioloș drept prim-ministru al României, însărcinându-l cu formarea unui guvern de tehnocrați. În urma acestei decizii, în cea de-a opta zi de la începerea lor, protestele de stradă au încetat.

    sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Protestele_din_Rom%C3%A2nia_din_2015

    deci iarna inca NU a venit mai devreme asa cum ati anuntat si nici nu a prins protestatarii pe strazi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încă nu a venit iarna ! Ai răbdare si vei vedea ce va fi ! Oricum, cred ca ai o mare satisfactie acum. Dar, inca putintica răbadre, si te vei convinge !

      Ștergere
  5. draga maria,

    1. sa nu mai existe razboaie pe terra si sa traim in pace
    2. sa nu se mai moara de foame pe terra
    3. oamenii sa nu se mai exploateze unii pe altii ci sa se inteleaga si sa se ajute intre ei
    4. sa traim raiul pe pamant aici si acum nu in alte vieti

    astea sunt mari satisfactii pentru mine, nu faptul ca v-am atras atentia asupra anumitor "inexactitati".

    in privinta viziunilor dvs, eu unul am mari indoieli ca mesajele pe care le primiti vin de la divinitate si nu de la alte entitati cu agende mai putin ortodoxe. in stadiul in care sunteti dvs, daca v-ar aparea intr-o viziune iisus si v-ar zice sa va dati foc dvs. chiar ati face-o, asta ma ingrijoreaza cel mai mult, ca acum, nu conteaza ce vi s-ar cere, dvs. ati executa cu bucurie orice sarcina ati primi-o, ati asculta orbeste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentariile la raspunsul tau ,nu-si mai au rostul. Se vede că nu ai înteles scopul acestor MESAJE pe care eu le aduc aici. In rest,numai de bine!

      Ștergere
    2. si care este scopul acestor mesaje?

      Ștergere
    3. De a intoarce la CREDINŢĂ pe SEMENII nostri, atunci când ei citesc si văd ca se implinesc. DUMNEZEU asa voieste ca sa ne adune la EL!
      Oamenii din păcate,atunci când le este bine, uita ca trebuie sa mai ridice ochii si la CER, si sa multumeasca TATALUI CERESC ,pentru toate cate le daruieste. Si astfel ei se indepărteaza de CREDINŢĂ si de implinirea celor 10 PORUNCI.
      Dar cand mai vine si cate un necaz in viata noastra, ridicam ochii la CER, si zicem măcar : DOAMNE, de ce eu? De ce m-ai pedepsit ?
      Ne facem imediat bilantul faptelor noastrem,si ne da seama cat de mut ne/am indepărtat de DUMNEZEU. Acesta eset scopul acestor MESAJE DIVINE :Întărirea in Credinţă!

      Ștergere