vineri, 6 noiembrie 2015

ŞI S - A ADEVERIT !!! CU IOHANNIS PRESEDINTE , VA FI VAI DE NOI , VAI DE ROMÂNIA !

                                         Dragii mei, 

Chiar cu riscul de a atrage  multe nemultumiri si jigniri la adresa mea, am ales ca să repostez acest articol,datorita faptului că, în ROMÂNIA  de astăzi, este haos, este începutul dezastrului care va veni.
Un cititor al blogului, m-a rugat sa repostez acest articol, si-i multumesc pe aceasta cale, deoarece eu si uitasem de acest Mesaj,din miile de articole scrise până acum !
Adevarul il stim cu totii! Klaus Iohannis, a fost ales Presedinte !
Restul intamplarilor, sunt consecintele alegerilor noastre !
Doresc dragii mei, sa va spun ca să nu ocoliţi Blogul acesta, Dumnezeu Exista- Marturii, deoarece ,aici veti gasi numai Adevarul Duhului Sfant.
Azi voi scrie despre Revolta oamenilor din strada, pe care îi va prinde iarna cea cumplita, tot in strada. 
REVOLTA  oamenilor este abia la inceput.
Mai multe veti afla pe parcursul zilei de astazi, cand voi publica mai multe articole, si va veti minuna de Adevarul care, se va implini cât de curând, din păcate! 
P.S.
Cititorii  care vor face Comentarii jignitoare, îi anunţ de pe acum , că acestea nu le voi publica!
Va rog frumos, ca să vă spuneţi opiniile ,in mod democratic si civilizat, iar Comentariile voastre, vor fi publicate!
                                         Va multumesc ! 


Iata articolul din noaptea de 8 -9 noiembrie 2014 :

         
                   Noapte de  8 -9 Noiembrie 2014 !

                                                                    Dragii mei,
                ..

Nu-mi propun ca să fac politică pe Blog!
Dar atunci când sunt avertizată de Sus, trebuie sa va spun si vouă dragilor.
Astă noapte fratilor, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas tare trist, care spune un mare adevăr.
Am tot fost întrebată de cititorii Blogului ,daca stiu cine iese Presedinte.
Le-am răspuns fireste că nu stiu, deoarece nu am primit niciun Mesaj in acest sens.
Şi în timp ce raspundeam unei cititoare a Blogului, ca nu am primit inca nimic în acest sens, aud dragii mei, un glas care spune oftând aşa :

               "Dacă  iese Iohannis  Presedinte,
                         va fi vai de noi !
                Cu Iohannis Presedinte al României,
                                 va fi vai de noi ! "

Iar glasul oftează adânc si dispare.
Dragii mei, asa după cum stiti deja, toate câte eu scriu de la Bunul Dumnezeu, toate se adeveresc în timp.
Aşadar fratilor, în 16 Noiembrie 2014, vom merge cu toţii la vot.
Sa avem mare grija pe cine votăm!
Pentru că atunci când se va adeveri, voi avea grijă ca sa va amintesc că v-am prevenit în privinţa alegerii viitorului Presedinte al României.
Eu nu v-am mintit niciodată, si nici n-o voi face vreodată, nici pentru toate bogatiile Lumii !
Fiecare dintre voi dragilor, votati asa cum va spune inima!
Ganditi-vă totusi, la copilasii vostri si la nepotii vostri. La binele lor!
Nu uitaţi dragilor, CUVINTELE  din citatul de mai sus:

 "Cu Iohannis Presedinte, va  fi vai  de  noi !!!"  

                                Cu dragoste, Maria

24 de comentarii:

  1. ... ia !... Propune mata un candidat la presedintie care-ti inspira incredere , poate-l nimerim pana la urma pe ala bun ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar fi placut sa cred ca este vorba despre clasa politica,adica "Dacă iese Iohannis Presedinte,va fi vai de noi !Cu Iohannis Presedinte al României,va fi vai de noi ! " pentru ca de-acum nu vom mai putea fura,vom infunda puscariile si averile ne vor fi confiscate,va fi vai de noi.
    Din pacate cred ca stim cu totii la ce face referire :(((


    RăspundețiȘtergere
  3. Pana acum a facut "curat" cat de cat printre ei trimitandui unde le este locul.La puscarie adica.

    RăspundețiȘtergere
  4. oooh Maria noastra,nu-l mai plangeti pe Ponta,chiar nu merita :) Chiar credeti ca ar fi fost mai bun ca presedinte?!O tara are intodeauna presedintele pe care il merita si este ales de popor dar tot cu voia Domnului-eu asa cred.Mai bine sa ne rugam la Domnul sa-l indrume pe Iohannis sa fie un bun conducator! Sa credem in miracole :)caci totul este cu putinta Lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate,doamna Maria,este vai de noi din 89 incoace

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai de noi pentru ca urmeaza evenimente tragice in acest mandat. Colectiv e doar inceputul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vom constientiza cat de mult s-a furat si ca nu putem oprii jaful tarii. Tara noastra e prinsa in mainile dusmane care pentru ei suntem un profit. Vor Romania fara locuitori. Vor resursele. Pana nu scapam de Isarescu nu va fi schimbare. El conduce Romania din umbra.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Doamna Maria ,va urmaresc blogul de citeva zile.Aveti mare dreptate .....RESPECT MARE RESPECT .Chiar daca sintem departe de tara noastra sintem indurerati pentru tot ce se intimpla.Durerea este foarte mare ca nu putem fi acolo, alaturi de ai nostri,dar trebuie sa stam aici sa suportam umilinta si discriminare....Sint chiar in concediu medical psiqiatric pentru umilinta si discriminare....Imi doresc mult sa ma intorc dar ce pot sa fac acasa .Eu sint dintr-un colt al ROMÁNIEI un Orasel mic unde nu sint locuri de munca .Chiar nu stiu ce sa fac.Simt o durere in suflet care nu poate fi descrisa.Speram sa se schimbe ceva in bine .DOAMNE AJUTA .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU si MĂICUŢA DOMNULUI, sa va intareasca in CREDINŢĂ si in dragoste faţă de Aproapele.
      Da ! Vor veni si timpuri bune, pentru România !
      Dar mai intâi trebuie sa trecem prin grele incercari. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. E lupta cu fortele intunericului. Se regrupeaza. Acum vor sa studieze cum sa ne faca. Se mira si ei ca mamaliga clocoteste. Si nu se lasa pagubasi. Ei vor fi mereu in castig. Noi trebuie sa pierdem. Momentan se intreaba cum? Si tare mi teama ca vor afla cum sa mai sacrifice o generatie. Doar ca exista ceva la generatia asta, ceva ce nu au avut nici una din cele de dinainte. Ei stiu adevarul. Nu ii poti minti.
      Mihai

      Ștergere
  9. DOAMNE AjUTA ! Va multumesc !!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. dintre doua rele,s-a ales cel mai putin rau,nu conteaza ca e Iohannis presedinte ca nu el a adus nenorocirea in tara,tara aceasta e vai de ea din 1989 cu hotiile lui Iliescu si a PSD-istilor,ce era sa-l alegem pe Ponta presedinte sa accepte si legea aia prin care erau scutiti marii hoti de la anchete penale,era bomboana de pe coliva.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oare cu ce directive a venit delegatia N.A.T.O.in Romania de a fost nevoie de asa carnagiu?
    Haideti sa dam jos ochelarii pe care ni i-au pus si vom vedea care-i rostul destabilizarii Romaniei.Priviti la partea subtila a situatiei fiindca este grava, si daca nu ne trezim va fi vai si amar de noi si mai ales de copii nostrii
    Fratilor luminati-va mintea,caci se intampla lucruri grave la nivel mondial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate parerea mea este ca,în colectiv a fost aranjat. Ca prea repede s-a intins focul 6m pe secunda pe cand un foc obisnuit arde 1,4 m pe secunda. Intentia a fost politica,sa cada unele partide ,sa se creeze discordie intre oameni si biserica. Exact cum a spus si parintele Iustin Pârvu: cand se va rupe legatura cu biserica va veni sfarsitul. Nu vedeti si Papa ce declara?: "nu e necesar sa crezi in Dumnezeu ca sa fii bun" dunt condusi de masoni si el si Daniel

      Ștergere
    2. Din pacate parerea mea este ca,în colectiv a fost aranjat. Ca prea repede s-a intins focul 6m pe secunda pe cand un foc obisnuit arde 1,4 m pe secunda. Intentia a fost politica,sa cada unele partide ,sa se creeze discordie intre oameni si biserica. Exact cum a spus si parintele Iustin Pârvu: cand se va rupe legatura cu biserica va veni sfarsitul. Nu vedeti si Papa ce declara?: "nu e necesar sa crezi in Dumnezeu ca sa fii bun" dunt condusi de masoni si el si Daniel

      Ștergere
  12. Si uite asa devenim urmatorul maidan. Ce au facut in Ucraina vor face si la noi. Divizarea societatii si acapararea de fortele noi din afara tarii. Mesajul lor e clar. Ati furat destul. Acum urmam noi. Si mafia actuala e data jos prin intermediul poporului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Haideti sa ne unim in rugaciune si multa Lumina, nu va temeti caci ei asta vor , prin frica reusesc sa ne controleze. Cu Dumnezeu in inimi vom birui, sufletele noastre striga ELIBERARE de sub sclavia intunericului. Nu va temeti oameni buni caci suntem fiine puternice nascute din Lumina Divina, de asta le este frica . Ei stiu foarte bine cine suntem noi si ce putere avem, viitorul este al nostru.

    RăspundețiȘtergere
  14. Haideti sa ne unim in rugaciune si multa Lumina, nu va temeti caci ei asta vor , prin frica reusesc sa ne controleze. Cu Dumnezeu in inimi vom birui, sufletele noastre striga ELIBERARE de sub sclavia intunericului. Nu va temeti oameni buni caci suntem fiine puternice nascute din Lumina Divina, de asta le este frica . Ei stiu foarte bine cine suntem noi si ce putere avem, viitorul este al nostru.

    RăspundețiȘtergere
  15. De ce oare nu am auzit despre dumneavoastra mai devreme? Imi doresc din tot sufletul sa vorbesc cu dumneavoastra in particular!

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai ,carnagiul din clubul Colectiv si politistul din coloana lui Oprea ,au murit cu Ponta si PSD ul la putere !
    Acum ca a iesit lumea in strada ,zice-ti ca nu e bine ca e debandada.
    Nu e logic .Cum e mai bine : furturile organizate si in liniste ale PSD ului ,cu victime colaterale , sau libertate, democratie ,fara furturi si spagari, fara victime dar cu proteste de strada ?!
    Trebuie sa acceptati faptul ca Ponta este tatar albanez ,dupa cum spunea reputatul istoric Neagu Djuvara .De ce il aparati ?!
    P.S. Fiti cinstita si publicati comentariile care nu va convin ,care nu contin jigniri .

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca Ponta nu demisiona era o alta revolutie caci asta era pregatit ca sa rastoarne guvernul. Dacian Ciolos a venit ca directiva in plic de la UE si trebuia investit de urgenta cu ministrii care sunt din vechea dictatura basesciana. TREZITI-VA PENTRU DUMNEZEU!

    RăspundețiȘtergere