duminică, 1 noiembrie 2015

AU MAI RĂMAS TREI ZILE !

                         

 Pompierii Romani
                          1 Noiembrie 2015, ora 14,30 !

                          Dragii mei, 

Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care, spune ceva ca un Verdict.
Glasul spunea asa , dragilor :
                      "Au mai rămas 3 zile ! 
                    Trei zile, au mai rămas.
La care, un alt glas, îi spune dojenitor:
                    Nu poti, să aduci suferinţă sufletească.
                      Nu se poate, ca să aduci suferinţă sufletească!"
Dragii mei, eu nu stiu ce se va intampla peste numai 3 zile.
Si nici nu stiu locul ,unde se va intampla ceva, peste 3 zile.
Dar ceva se va intampla, si vom auzi si noi ce va fi, si ce va produce atâta suferinţă sufletească.
Doamne, iarta-ne si ne ajuta pe noi toti ,Fiii Tăi, care suntem Lucrul Mâinilor Tale, si care ,suntem făcuţi ,după Chipul si asemănarea Ta. 
                              Cu dragoste, Maria. 
                    

16 comentarii:

  1. Pare sa fie o hotarare (karma) a unei mare instante (Dumnezeu, Isus) si cineva inca se roaga pentru noi (Fecioara Maria).

    Avand in vedere termenul atat de scurt, s-ar putea referi la Rep. Moldova care va cadea in sfera de influienta ruseasca si asta va aduce (numai) suferinta sufleteasca romanilor si la o parte mai mica a moldovenilor.
    .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa va spun ce se va intampla fiindca nu am voie a va spune dar poate va va spune doamna Maria. Sa fiti atenti in zilele de: 3, 8, 15, 22, in special 23 si 31.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău, dar eu nu cunosc mai mult decât mi s-a spus de Sus!

      Ștergere
    2. 31 ianuarie sau iulie 2016. Tind sa cred ca pe 31 iulie 2016. Mi s-a aratat un inger care se pogoara din ceruri, la dreapta sa este sfanta cruce iar la picioarele sale este "D 31". Presupun ca "D" vine de la Duminica 31, iar ziua de 31 cade duminica doar pe 31 ianuarie si 31 iulie 2016. Ingerul presupun ca este sfantul arhanghel Mihail, arhanghelul dreptatii. Pe 23 vin ei, cei despre care vorbeste doamna Maria. Nu stiu sigur daca luna aceasta sau luna care vine dar stiu ziua. Mi s-au aratat mai multe tipuri de specii de insectoizi, gri cum ii stim noi, mici 1.2 m, mari cam pe la 1.8 m si uriasi sa spunem, peste 2.2 m inalime cu fizionomii diferite. Mi s-au aratat draconienii, sau varcolacii in cultira noastra, o specie razboinica dar care ne apara, si alte specii de reptilieni. Mai sunt cateva specii pe care nu le pot identifica, cu urechi de elfi, seamana cu Yoda din razboiul stelelor, mai mici si mai mari, unii buni altii malefici. Vor aparea cand se va inteti urgia omului, inainte sa inceapa urgia fiarei, caci si acestia mi-au fost dezvaluiti de Domnul, necuratii.Cand va incepe urgia in Romania, atunci se vor arata pe cer. Ne vor apara de urgia omului, rusii. Am vazut un scut asupra Romaniei, electromagnetic sau din plasma alb-albastru ca cerul senin. Contestatarii sa se abtina, am peste 360 de fotografii ca dovezi a ceea ce spun, dar nu le voi arata si nici tot nu voi spune, caci asta este voia Lui. Trezitiva constiinta si cresteti lumina din voi, caci ce s-a intamplat in clubul Colectiv, nu este iadul. Ce urmeaza, nu a vazut om si fiinta pe acest pamant de la facerea lumii pana la venirea Lui, caci acestea sunt zilele de pe urma. Iubirea si dragostea de Dumnezeu sa va trezeasca, si nu teama, caci teama vine de la potrivnicul care se hraneste cu ea, si va duce la pierzanie. Sa nu va temeti in acele zile, caci voi sunteti zidirea lui si El este in noi toti. Dumnezeu sa ne ierte si sa fie bland si milostiv cu noi in zilele cele de pe urma, caci numai iertare putem sa mai cerem. Domnul sa va binecuvanteze.

      Ștergere
    3. tu descrii un razboi intre diverse specii extraterestre, razboi care ne va afecta si pe noi pentru ca (probabil) noi reprezentam una dintre "resursele" pe care se bat aceste specii extraterestre. oamenii au mai fost folositi in trecut ca mineri sclavi de alte rase extraterestre. exista dovezi in acest sens. (probabil atmosfera terrei era toxica pentru acesti extraterestrii si au preferat sa creeze niste humanoizi obedienti care sa le faca muncile).

      (probabil) ingerii, demonii, dracii etc sunt doar diverse specii extraterestre care pot interactiona mental cu tine si cu doamna maria si cu altii provocandu-va diverse "viziuni". daca (si probabil) mentalul lor este mult mai dezvoltat decat al nostru atunci e foarte usor sa va "implanteze" orice imagini voi ei in capul vostru. (doamna maria reconoaste ca a fost rapita si fortata sa bea un lichid vascos care i-a sporit capacitatea de a avea viziuni. 1+1=2 nu credeti?) pot sa va faca sa vedeti orice si sa simtiti orice astfel castigandu-va increderea in ei si folosindu-va pentru propriile lor agende (oricare ar fi alea). faptul ca nu aveti "voie" sa dati mai departe detaliile acestor viziuni iarasi ridica mari semne de intrebare. asa cum mergem noi la cinema sau cum ne putem imagina o poveste in minte asa si altii ne pot "implanta" aceste imagini (viziuni) foarte usor noua oamenilor. poate tehnologic poate altfel nu conteaza de fapt metoda ci motivatia din spatele acestor viziuni. urmarind acest blog nu am reusit sa identific decat raspandirea fricii si un fals sentiment de siguranta ca noi suntem protejati de parca Dumnezeu ar face diferente intre copiii lui asa cum un parinte isi iubeste doar o parte din copii iar pe restul nu.

      se mai scrie in biblie sa nu va lasati prada viziunilor caci nu stiti (nu aveti capacitatea de discernamant si intr-un final inteligenta) de la cine (ce entitati) vin aceste viziuni.

      starea de beatitudine poate fi indusa ca si starea de frica si nu o consider un indicator sigur. poate ma insel, binenteles. :)

      Ștergere
    4. Din pacate (pentru unii) sau din fericire (pentru altii) nimic notabil nu s-a intamplat in ziua de 3 Noiembrie, cu toate ca in articol se subintelege ca au mai ramas 3 zile din momentul scrierii articolului (1 Noiembrie). Vom vedea maine pe 4 ce va fi.

      Ștergere
    5. 25000 de oameni in strada in Bucuresti ti se pare nimic? Acum 3 zile era doliu national. Cine credea ca in aceasta seara 25.000 de oameni sa iasa in strada dupa ce s-a intamplat, ca nici cand mureau de foame acum5 ani nu au iesit atatia oameni sa protesteze. Este doar inceputul. Daca dai search pe google sau te uiti pe canalele de televiziune externe, gen CNN, CCTV, RT, EURONEWS, BBC, ai sa vezi cate s-au intamplat astazi.

      Ștergere
    6. Mda, ma asteptam si la astfel de reactii din partea unora ca dumneavoastra. Faptul ca (ieri 03.11) au iesit in strada oamenii nu reprezinta nimic iesit in comun. De cate ori au iesit oamenii in strada si nu s-a schimbat nimic. Doar astazi (04.11) s-au produs evenimentele pe care "glasul" i l-a spus d-nei Maria (demisiile din guvern). Eu doar am subliniat ca pe data de 4 Noiembrie se vor adevari cele spuse in articol.
      Aceasta ar trebui sa fie (pentru a cata suta/mia oara) dovada ca d-na Maria este trimisa de Dumnezeu...
      Multumim Maria !!!.

      Ștergere
    7. Si eu multumesc mult, pentru aprecieri si pentru gandurile frumoase !

      Ștergere
  3. Nu doresc la nimeni durere sufletească. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria cum as putea sa iau legatura cu dv multumesc amticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie-mi te rog, la : mariatecuci61@yahoo.com, adresa mea de maill !

      Cu drag, Maria.

      Ștergere
  5. Cum pot lua legatura cu dv multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum nu s a intimplat nimic? A ppstat pe 1 noi. la 14.30 , astazi este a 3 a zi si uitati ca si a dat demisia si Ponta si Piedone si dosarul lui Oprea a plecat la parchet si....cine stie ce o mai fi ...nu stiu cit de bine e dar..cel mai mult ma sperie ca strada striga impotriva bisericii ...cer ca din Catedrala sa se faca spital...sa le lumineze D zeu mintea!!! Felici

    RăspundețiȘtergere
  7. draga curajos anonim sau anonima (cine stie?),

    BOR nu este nici preacurata si nici preanevinovata. oamenii stiu ei de ce striga ce striga pentru ca nu primesc nicio alinare nici trupeasca si nici sufleteasca din partea BOR. slujbele sunt mai multe percepute ca un "show" decat ca slujbe. forma este goala de esenta in prea multe biserici si catunuri si oamenii s-au saturat. vor sa simta pogorarea duhului sfant asupra lor dar cati dintre preotii BOR mai au acest har de a da fiori oamenilor care vin la slujba?!?!

    RăspundețiȘtergere