miercuri, 14 octombrie 2015

VINE ANTICRISTUL ???

           c                                           
                                   Noapte de 14 - 15 Octombrie 2015, ora 22,55 !

                           ... Iisus Hristos. În această carte, Papa anunţă că Iisus s-ar fi

                                                    Dragii mei, 

Iata cum ,tot in aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe blog, aud fugitiv, un glas care face niste comparatii uluitoare.
Glasul spunea asa dragilor :
                      "Anti-Fif?
                  Issis?
                  Anti-Mafia?
                 Stai să vezi ,Anti- Crist !
                 Anti - Crist să vezi.....!"
După care glasul dispare, iar raman de-a dreptul înspăimântată la auzul acestor cuvinte.
Trebuie dragii mei frati si surori întru Domnul, să ne unim fortele Credintei întru Hristos, si sa nu lăsam pe ANTICRISTUL  care va incerca să ne domine, să nu-l lăsam sa ne dezbine.
IISUS  HRISTOS fratilor, a plătit cu Viaţa Sa, prin moarte pe Cruce, pentru ca noi să fim mântuiti.  
                  Credinţa Adevărată » Blog Archive » Iisus si ostasii romani
Si noi la rândul nostru, avem datoria sufletească, de-a apăra ceea ce ne-a lăsat Mântuitorul; adică, să apărăm Sfânta si Dumnezeiasca Evanghelie, precum si Sfanta Sa Cruce,pe care a curs sângele Său, prea curat si prea sfânt.
                     Cercetatorii spun ca au descoperit data exacta la care a murit Iisus ...


 Să fim buni si milostivi dragii mei; să facem binele fără ca să asteptăm vreo răspaltă; să împlinim Poruncile Domnului din dragoste si cu dragoste;să păstrăm în inima si-n sufletul nostru Credinţa, care trebuie să nu fie doar caldă, căci o pierdem; Credinţa trebuie să ne fie fierbinte, iar din aceasta Credinţă fierbinte, să încălzim si inimioarele copilasilor si nepotilor nostri.
Sa nu-i lăsăm la voia întamplarii, ci sa-i învăţăm TAINELE si binefacerile CREDINTEI ,întru Hristos si Maica Domnului, Cărora Li se cuvine,toată cinstea,slava si închinarea, Amin.
                                       Cu dragoste, Maria.
                                        

3 comentarii:

  1. Pentru Dumnezeu, nu va doare sufletul cand postati imagini si comentarii cu rastignirea Domnului Isus? Eliberati aceasta durere teribila a neamului omenesc. Inconstient intretineti o situatie de suferinta si durere care nu-si are rostul in aceste vremuri de inaltare planetara. Acsati-va pe Inaltare care este o mare bucurie.
    Am observat ca majoritatea mesajelor sunt de o vibratie inferioara, (care invoca frica) iar aceastea nu vin de la fiinte de lumina.Vibratia inalta a unui mesaj este simtita ca bucurie si multumire, asa ca aveti grija pe cine ascultati.
    Draga d-na Maria imi sunteti tare draga si mi-ar parea rau sa va lasati inselata de cineva care este in afara luminii si iubirii.
    Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anticrist = statul islamic acel isis care inseamna impotriva Energiei Christice care vine din abundenta in aceste timpuri. Aceasta cabala care vrea sa impiedice instaurarea Imparatiei Divine provoaca toate distrugerile prin razboaie si multa suferinta
    ca oamenii sa fie speriati si sa nu se trezeasca la realitatea Divina.
    Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat Anticristul este acela cu taierea capetelor si care face razboi cu sfintii.Apoc 13.

      Ștergere