joi, 8 octombrie 2015

ULUITOR ! AVOCATA PAULA IACOB , A MURIT LA DOAR CÂTEVA ORE !

                                       6 Octombrie 2015, ora 4,35 zori de zi !

                                         

                                                   Dragii mei, 

Stim cu totii că ,doamna Avocat Paula Iacob s-a stins din viaţă,marti 6 Octombrie seara.
Dar,in aceasta dimineaţă în zori  ,m-a trezit un glas care a spus fugitiv, de doua ori consecutiv, un singur nume.
Citez :
                       "Paula Iacob !
                  Paula Iacob !"

Deoarece glasul i-a rostit doar numele ,si nu a mai adăugat nimic la numele PAULEI IACOB, nu m-am grabit a-l scrie aici pe Blog.
Stiind ca fiica dânsei, tocmai spunea cu ceva zile in urma, că mama ei, mergea spre bine.
Din nefericire, nu a fost asa, iar doamna Avocat PAULA IACOB, s-a stins din viaţă, în aceeasi zi de 6 octombrie, dar seara .
Auzind astazi stirea dragii mei, mi-am amintit de glasul care i-a rostit numele ,inca din zorii zilei de 6 octombrie 2015.
Chiar am ramas uimita, cand am auzit că s-a stins din viaţă, mai ales că, nu gaseam o legatua cu rostirea numelui ei, si fara alte explicatii ,de acel glas.
DUMNEZEU  s-o ierte si s-o odihnească în pace !AMIN !
    

A murit Paula Iacob! Celebra avocată avea 83 de ani


POSTAT: 07 Octombrie 2015, Ora 10:24

Avocata Paula Iacob a încetat din viaţă, marți, la vârsta de 83 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. 

                                  

Publicitate
Paula Iacob a murit marți, în locuinţa ei din Băneasa. Avocata avea 83 de ani și fusese internată în spital în ultimele două luni. Avocata a suferit două intervenții chirurgicale în urma unei fracturi de șold, în luna august, iar în septembrie a suferit un accident vascular cerebral.
În urma acestuia, avocata Paula Iacob nu a mai putut să vorbească și se fusese internată în stare gravă, la Spitalul Bagdasar. De curând, ea a fost trimisă acasă, unde a şi încetat din viaţă marţi seara (6 octombrie).
Avocata a mai fost internată și la finalul anului 2014, după ce a căzut pe stradă și a suferit răni grave.
Vezi și cum arăta Paula Iacob în tinerețe

Paula Iacob, apărătoarea lui Nicu Ceauşescu

Paula Iacob a devenit celebră în România după Revoluţie, când a devenit avocata lui Nicu Ceauşescu, iar ulterior, o cunoscută activistă pentru drepturile animalelor. L-a scăpat de la moarte pe maidanezul Bosquito, s-a luptat pentru eliberarea profesorului "de sex" de la Liceul Jean Monnet, a fost avocata lui Gigi Becali şi a colaborat cu Securitatea sub pseudonimele Gabriela (1952-1954) şi Ioana (1970-1974).

3 comentarii:

  1. Daca ai primit rezultatul final, de ce nu ai scris pe blog atunci????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am primit decat numele dnei PAULA IACOB. Iar eu stiam ca este bine,conform spuselor fiicei sale. La ce -mi folosea sa spun ca, un glas a strigat numele PAULEI IACOB ?
      Abia după ce a murit ,am facut legatura cu numele rostit de acel glas.
      Si chiar daca murise până eu sa scriu, eu tot am tinut ca sa scriu, deoarece ,asa se va convinge toata lumea, ca acolo Sus, toate ne sunt stiute si cunoscute, chiar inainte de a ne gandi noi. Deci, numele numele i-a fost strigat, si nimic altceva ,despre o posibila moarte.

      Ștergere
    2. Apoi Alexandru, am si eu familie si obligatii, si cu greu găsesc timp pe parcursul zilei ,ca sa scriu. Cred ca ai observat că stau noaptea, pana după ora două. Mai mult noaptea,pot transcrie si da viată celor auzite si vazute de mine, numai cu VOIA si cu PUTEREA DUHULUI CELUI PREA SFÂNT.

      Ștergere