luni, 5 octombrie 2015

MAREA MINUNE DIN VÂRFUL TURLEI , A SFINTEI BISERICI !

                                          Noapte de 4 -5 Octombrie 2015,ora 0,36 ! 

                                              Dragii mei, 

La aceasta ora tarzie dragilor, stateam singura in camera si ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului. 
Si astfel ,in genunchi stand,aud un glas care parca imi reproseaza că, nu ajung mai devreme la Sfanta Biserica.
Glasul , îmi spunea asa dragii mei:

               "Nu stati, la Sfanta Slujba a Laudei !"

După care dragii mei, glasul  dispare, iar eu rămân uimita de cele auzite, si chiar ma învinovateam că ,nu ajung la Sfanta Biserica atât de dimineaţă, adica la SLUJBA  Sfantă a Utreniei, in care se aduc LAUDE Lui Dumnezeu si Maicii Domnului. 
Ar insemna ca eu sa fiu la Sfanta Biserica la 7,30 ,iar eu ajung abia pe la 8,45 , cand UTRENIA se termina aproape, si incepe Slujba Sfintei şi Dumnezeiestii Liturghii.
Iata cum se desfasoara dragilor, Slujba Sfintei Utrenii:   

UTRENIA - Mănăstirea Săraca

saraca.orthodoxphotos.com/rugaciuni/utrenia.htmCached
Apoi ecteniile si otpustul Utreniei
  • Parohia Sf. Alexandru - Din slujba utreniei (Cluj, 19 mai ...

    youtube.com
  • După cum vedeti dragii mei,acolo Sus,toate ne sunt vazute si cunoscute,toate ne sunt auzite ,încă înainte de a rosti noi cuvantul.
  • După ce glasul m-a certat, vad TURLA SFINTEI  BISERICI de lângă mine, o vad în noapte, iar în vârful Turlei dragilor,a apărut o Lumina alba, orbitor de stralucitoare, de forma rotundă si mare, cât o portocală din cele mai mari.
  • Lumina s-a asezat exact pe varful Sfintei Cruci, din varful Turlei, si stralucea ca un mic Soare. 
  • Brusc, micul Soare pulseaza si se transforma într-un Dumnezeiesc Porumbel alb (Duhul Cel Prea Sfant ), care ,straluceste la fel de orbitor.
  • Porumbelul alb, sta doar cateva clipe pe varful Crucii, apoi Se ridică cu aripile-I întinse lateral, si zboară ţintă în înaltul Cerului de noapte, adică ,în ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU.
  • Cât despre vina ce mi-o asum, voi incerca de - acum inainte, ca măcar la 8,00 sa fiu in Sfanta Biserica, ca sa ascult cu inima si cu sufletul si Sfanta Slujba a Laudei.
  • Cu totii ar trebui sa fim prezenti ,măcar in ziua Sfintei Duminici la Sfanta Biserica,si sa ne contopim inima si sufletul nostru, cu SFANTA  SLUJBA  a LAUDELOR aduse Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, iar trupul si cugetul nostru ,sa le unim cu Sfanta Slujba a Sfintei si Dumnezeiestii Liturghii.
  • Numai făcând aşa, vom fi uniti pentru vesnicie cu Hristos, care va locui in sufletul nostru, si ne va apăra de tot ce este rău si de tot ce ne aduce suferinta. 
  • Maica Domnului, ne va acoperi cu Mila si cu Dragostea Sa,precum si cu Rugaciunile Sale pentru noi nevrednicii, Rugaciuni pe care, le duce în Faţa Fiului Său si Mântuitorului nostru Iisus Hristos, caruia I se cuvine,toata cinstea, Lauda si închinarea ,acum si pururea si-n vecii vecilor, AMIN ! 
  •                                          Cu dragoste, Maria.
  •    

3 comentarii:

  1. Va rugam sa ne explicati pe larg cate etape are sfanta slujba de duminica - Sfanta Liturghie - fiindca desi am incercat sa gasesc explicatii pe net nu le-am inteles.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata dragilor RANDUIALA UTRENIEI ,precum si a SFINTEI si DUMNEZIESTII LITURGHII :
      RANDUIALA UTRENIEI - Crestinismn.net
      www.crestinism.net/ortodox/randuiala-utreniei.htmlCached

      RANDUIALA UTRENIEI. UTRENIA. După ce binecuvintează preotul, din faţa Sfintei Mese, de este Postul Mare, se zice: Sfinte Dumnezeule? Presfântă Treime?
      randuiala utreniei
      www.crestinortodox.ro/cauta/randuiala utrenieiCached

      randuiala utreniei Sectiuni site - vezi ... Utrenia este slujba care insoteste rasaritul soarelui dupa cum arata si denumirea slujbei (utro sl.= dimineata).

      Ștergere
  2. Va voi raspunde cu mare drag, in aceasta noapte !

    RăspundețiȘtergere