miercuri, 28 octombrie 2015

DUHUL SFÂNT NE VORBESTE : MARIA ,SINGURĂTATEA LUMII ! MARIA DE JOS, MARIA DUHULUI SFÂNT !



                    Maria de jos, singurătatea  Lumii !

                            28 Octombrie 2015 ,
                                      ora 5,34 zori de zi !

                                                                 fotografia ta de profil.

                                             Dragii mei, 

Apariţia mea ,la emisiunea lui Cristian Brancu, fireste numai prin skipe, a dat nastere la multe controverse.
Dar cele mai dureroase, vin din partea acelui Preot, pe care eu l-am confundat ca şi glas, cu IPS Casian din Galati, care mi-a fost profesor in primul an de studentie, la Facultatea de Teologie. Abia când mi-am indreptat ochii spre ecran, am vazut că este vorba despre un alt Casian.
Nu-mi pare rău, că am intrat in direct la rugamintea celor de la Agentul Vip. Aceasta aparitie a mea, mi-au adus foarte multi Prieteni adevarati, si la fel de multi sustinători. 
Doresc să vă asigur dragilor, pe voi cei care, aveti CREDINŢĂ în BUNUL  DUMNEZEU si-n MĂICUŢA  DOMNULUI, că toate câte eu scriu, numai de la DUHUL  SFÂNT scriu.
Iată o altă Dovadă, dacă mai era nevoie, că si-n această noapte la Emisiune, si inainte ,dar si acum ,că toate sunt de la DUHUL  SFÂNT.  
Astăzi 28 octombrie 2015, ora 5,34  zori de zi,aud un glas care ,răsună atât în Cer cât şi pe Pământ.
Glasul spunea tare asa :

                 "Maria  noastră !  
             Maria  de jos, este singurătatea  Lumii întregi !
             Maria Duhului Sfânt , are un DAR cu totul special!
             De fapt, Maria noastră poate să prevadă , cele mai frumoase File din Istoria  Omenirii !  
              Nu Maria  are halucinatii, ci  voi toti cei care ,nu credeţi în ceea ce ea vă  spune , voi aveti halucinatii!"
În această clipă dragii mei, camera mea s-a umplut de Lumină aurie, iar deasupra mea, deasupra patului meu, era  un nor mai special.
Era un nor galben stralucitor, un galben crud, iar în mijlocul acestui nor, în inima lui , stătea un Porumbel alb pufos, un PORUMBEL  DUMNEZEIESC, precum acel Porumbel alb care ,a apărut la BOTEZUL  DOMNULUI în Apele Iordanului.
Acest Porumbel dragilor, avea Aripile Tricolore: roşu, galben si albastru.
Precum straluceste Curcubeul pe CER, mai tare straluceau Aripile Duhului Celui Prea  sfânt, Aripi ce reprezentau  prin Lumina tricoloră, TRICOLORUL  ROMÂNIEI !
                       
Acest Porumbel ,era Însuşi Duhul Duhul Cel  Prea Sfânt , EL era Cel care, îmi vorbise.  
                         Iar botezandu-Se Isus, cand iesea din apa, indata cerurile s-au ...
 DUHUL  CEL PREA  SFÂNT,(Porumbelul ) a scos căpşorul din Norul stralucitor, s-a aplecat spre mine, si a suflat asupra mea Raze de Lumină aurie. Aceste Raze  , m-au curentat când au intrat in trupul meu, am tresăltat în patul meu.
După aceasta dragilor, văd cum norul galben stralucitor, se face rotund precum Luna de pe Cer, iar in mijlocul Luminii rotunde, văd cum Porumbelul, ce luase culoarea fagurelui de miere, zboară, dă din aripi,ca şi cum  s-ar fi aflat in mijlocul Lunii de pe Cer.
 LUNA PLINA,INTR-O SEARA DE VIS - Imagini - Trilulilu.
Asa se transformase Norul in care, Duhul  Cel Prea Sfânt a venit in camera mea. Asa ,ca in imaginea cu LUNA ,din poza de mai sus.
In mijlocul unei astfel de Lumini, Porumbelul ce luase acum culoarea fagurelui de miere, zbura, dădea din aripi, si împreună ,urcau ţintă cu viteza luminii,în înaltul Cerului.  
Dragii mei, am rămas uimită de toate câte am văzut si-am auzit, şi cu lacrimi pe obraji, lacrimi de bucurie, am inceput a scrie toate câte mi s-a spus, si toate câte am văzut.
Iar acum fratilor, obligatia Sufletului meu,in faţa Lui Dumnezeu si a Maicii Sfinte, este de a scrie si pentru voi, fie că nu credeti acum, sau veti crede mai tarziu, ori deloc, toate câte mi s-a descoperit mie ,roabei Lui Dumnezeu Cel Atotputernic, Căruia I se cuvine toată Cinstea ,Slava si Închinarea ,Amin.
                                          Cu dragoste, Maria.
 

10 comentarii:

  1. Doamna Maria, adevarat ce spuneti ca Domnul va iubeste, asa cum ne iubeste la fel pe toti, caci toti suntem fii Lui. Daca ati avea 2 fii si unul ar fi preot iar altul criminal si violator, ati iubi pe unul mai mult decat pe altul? Sau l-ati omora si l-ati osandi pe cel rau? Sau ati face tot posibilul sa-l aduceti pe calea cea buna si l-ati ierta si v-ati bucara mai mult de acela si l-ati iubi mai mult pe acela, caci mort a fost si a inviat si fiu risipitor se numeste. Credeti ca Mantuitorul s-a jertfit pentru sfinti si preoti, sau pentru cei mult pacatosi? Adevarat, Duhul Sfant va vorbeste si multe minuni savarseste pentru dumneavoastra, dar de ce incercati sa convingeti oamenii, cand misiunea dumneavoastra este doar sa transmiteti cuvantul Lui. Nici Domnul Iisus Hristos si nici apostolii Sai nu au incercat sa convinga oamenii. De ce spuneti ca spuneti "Adevarul", cand nimeni in afara de El nu stie adevarul adevarat, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata. De ce tot spuneti ca dumneavoastra sunteti aleasa, noua tuturor, cand asta este doar intre dumneavoastra si Dumnezeu. Nu stiti ca mare uraciune este in fata Domnului Dumnezeului nostru, marirea de sine si slava desarta? Dumnezeu sa va ierte si sa ne ierte pe noi toti, caci numai iertare putem sa mai cerem in aceste zile de pe urma, dar asta trebuie sa o facem cu, constiinta curata si cu liber arbitru, si nu prin convingere fortata, teama, amenintare sau frica indusa ori manipulare fortata. Trebuie sa ne deachidem singuri, mintea, inima si sufletul ca sa crestem lumina in noi, iar asta este misiunea dumneavoastra, sa ne oferiti informatia, si cine are urechi, sa auda si cine are minte, sa priceapa. Domnul sa va binecuvanteze si pe noi toti.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.efemeride.ro/shanti-devi-cazul-socant-al-reincarnarii-investigat-de-mahatma-gandhi Despre reincarnare doamna Maria. Nu mai negati reincarnarea caci cine va spus asta era satana si nu Duhul Sfant, caci prin negarea reincarnarii negati invierea lui Lazar de catre Domnul Iisus Hristos. Intoarcerea duhului in carne se numeste reincarnare. Insus invierea Domnului o negati, caci El cand a inviat a treia zi, s-a intors cu Duhul in trup. S-a reincarnat. In Biblie veti gasi zeci de cazuri de reincarnare. Trebuie doar sa o cititi cu ochii mintii si sa o intelegeti fara indoctrinarea acerba si oarba prin care va manifestati, caci veti gasi acolo Cuvantul Domnului. Insusi Domnul Iisus Hristos, cand a inviat, i-a spus lui Nocodim, ca cine nu se va naste a doua oara nu va vedea Imparatia lui Dumnezeu, iar invatatul Nicodim, intreba cum poate sa se nasca om batran a doua oara si cum ar mai putea sa intre el in pantecele maicii sale. Trupul omului este zidirea Domnului, este templul si biserica zidita de Dumnezeu, in care a pus duh, lumina. Omul cand este pacatos, Domnul ca sa salveze lumina, sufletul, distruge zidirea ca sa salveze lumina. O pune in trup nou, curat si neprihanit, ca sa duca o viata mai curata si desavarsita, sa se sfinteasca si sa creasca lumina din el. Atunci cand lumina creste, atunci se urca in Imparatia Tatalui, iar cei ce se desavarsesc sunt indumnezeiti de Dumnezeu si ajung sfinti. Aceasta este mantuirea noastra si viata vesnica pe care Domnul nostru Iisus Hristos ne-a dat-o noua prin jertfa Sa. La judecata cea de pe urma, cand Domnul va invia mortii, nu ii va reincarna? Nu va lua sufletele lor si le va pune in trup nou? Asta nu se numeste reincarnare? Cititi Evanghelia apostolului Toma, caci acolo veti gasi cuvantul Domnului Iisus Hristos, asa cum a grait si nu asa cum au fost povestite de sfintii apostoli Ioan, Luca, Marcu si Matei, caci sfantul apostol Toma era mai invatat si lua notite, scria cuvantul Domnului mot a mot ca sa nu uite ce a spus Domnul. Domnul sa va binecuvanteze si sa va arate calea cea dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte adevarat este comentariul de sus! Marirea de sine nu ajuta la nimic, este o adevarata otrava. Doame ajuta si lumineaza-ne pe toti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca asta ai inteles din articolul meu, că m-am prea mărit scriind ceea ce DUHUL CEL PREA SFÂNT ,mi-a spus mie roabei Sale, atunci nu ai inteles nimic, ce ti-ar folosi sufletului.
      A scrie ceea ce DUMNEZEU imi arată,nu inseamna că ma umplu de sine, de laude, ci inseamna ca , trebuie ca să implinesc JURĂMÂNTUL făcut LUI DUMNEZEU.
      Însemna că, trebuie ca să împlinesc PORUNCA SA, dată mie roabei Sale, si anume : "SĂ SCRII TOT CE VEZI, SI TOT CE AI S-AUZI !"

      Ștergere
    2. Atentie mare! MODESTIE, MODESTIE, MODESTIE! Nu este de folos unui suflet sa afle ca un semen al sau este alesul lui DUMNEZEU si el nu este. Data viitoare intrebati DUHUL SFANT daca trebuie sa scrieti pe blog cat de speciala sunteti, cat de ALEASA. Daca da, se mai ridica si alte semne de intrebare. Altfel, mesajele si propovaduirea cuvantului lui DUMNEZEU sunt de folos oamenilor.

      Ștergere
  4. Doamna Maria, daca credeti si aveti incredere ca aceste trairi sunt din lumina Divina aveti tot dreptul sa va preamariti, fiindca asta bucura foarte mult Divinitatea. Noi trebuie sa fim constienti de cine vorbeste in noi, sinele inferior care este egoul sa Sinele Superior care este Sufletul

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce treaba are slava desarta si preamarirea de sine cu, Cuvantul lui Dumnezeu pe care aveti misiunea sa-l impartasiti. Faptul ca sunteti aleasa Lui trebuie sa o stiti doar dumneavoastra si El, caci daca ne spuneti noua acestea cum ca sunteti aleasa Lui, si alte lucruri de lauda de sine, mare pacat si mare uraciune este in ochii Domnului. Insusi Lucifer, cel mai stralucitor inger din Imparatia Tatalui a cazut din cauza slavei desarte. Nu trebuie sa ne spuneti noua ca sa ne convingeti ca sunteti aleasa. Avem liberul arbitru si discernamant ca sa sa ne convingem singuri ca asa este. Misiunea dumneavoastra este sa ne spuneti Cuvantul lui Dumnezeu, sa ne impartasiti ceea ce vi se spune si vi se arata despre lume si despre Domnul, si nu despre dumneavoastra. Asta este taina dumneavoastra cu Dumnezeu. Cati apostoli si sfinti parinti, laudatu-sa pe sine ca ei sunt alesii lui Dumnezeu si ca ei stiu adevarul adevarat. Misiunea lor a fost doar sa impartaseasca Cuvantul lui Dumnezeu, chiar daca faceau si minuni cu puterea Domnului. Ati auzit cumva ca parintele Arsenie Boca sa se fi prea marit sau laudat ca el este alesul si nari minuni face, si sa impuna lumii sa-l asculte si sa-l urmeze fiindca el este alesul lui Dumnezeu si ca este detinatorul adevarului adevarat? Chiar daca preotii si credinciosii il confundau chiar si cu Domnul nostru Iisus Hristos, acesta ura slava desarta si le spunea lor: "Ma, nu confundati cioata cu Stapanul!" Smerenie cere Domnul de la slujitorii Sai. Domnul sa va binecuvanteze si fiti mai smerita, caci tot ce aveti si ce va dat si va va da Domnul, nimeni nu va va lua.

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria noastra,nu te necaji!Ei sunt aspri in vorba pentru ca nu te cunosc cum esti tu cu adevarat...doar Domnul stie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragi fiinte de lumina , nu mai aduceti judecati de valuare atata timp cat constiina scazuta nu va permite sa percepeti adevarata realitate Divina. Judecarea vine din sinele inferior-minte-ego, care considera ca detine adevarul.Adevarul perceput de fiecare om este in functie de nivelul spiritual la care a ajuns, asa ca fiecare are adevarul sau.
    Putem respecta opiniile celorlalti,fara sa-i judecam, chiar daca nu suntem de acord cu ele.Invatam unii de la ceilalti exprimandu-ne experientele de viata.
    Fiti ceea ce sunteti , nu ceea ce vreti sa fiti!

    RăspundețiȘtergere