miercuri, 14 octombrie 2015

CARPAŢII ORIENTALI ŞI MOARTEA CARE VINE PE NEASTEPTATE !

                                            14 Octombrie 2015,ora 5,23 zori de zi !

                                                 Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori, m-au trezit mai multe glasuri care ,purtau o conversatie, ce părea că nu-i multumea deloc.
Glasurile, vorbeau intre ele cu un regret anume, cum că, ar fi murit degeaba, deoarece ,nu au rezolvat nimic in privinţa CARPATILOR  ORIENTALI.
Iată dragii mei, ce spuneau acele glasuri:

                     "A murit,din ce în ce mai prost.  
                        Din ce în ce, mai prost.
                 Carpatii Orientali !
               Zona Carpatilor Orientali, trebuia s-o interpunem.
Dar un alt glas, intervine si zice : 
                  Trebuia s-o şi vedem !"
Dragii mei, eu nu stiu ce ganduri ascunse, ce posibile viitoare necazuri pentru România, au aceste cuvinte, dar am sa va rog pe voi cititorii fideli ai Blogului, daca cunoasteti un alt inteles al acestei conversatii, să ni le spuneti si noua, la rubrica Comentarii.
                                  Cu dragoste, Maria. 
 
                         



                

7 comentarii:

  1. posibil dezactivarea unei zone energetice ...prin muntiii

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai avem de la dvs o alta prevenire in legatura cu ---Razboi in Vrancea---,cred ca se leaga de acest lucru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că le putem pune cap la cap, pe amândouă . Nu e bine deloc !

      Ștergere
    2. Poate sihastrii vietuitori aici opresc anumite planuri prin rugaciunea lor si acest lucru deranjeaza pe cineva.Sa nu uitam apoi reactia monahului Teodot de la Petru Voda ...

      Ștergere
  3. Pe acolo ne vor ocupa rusii..

    RăspundețiȘtergere
  4. Se implineste ceea ce v-a spus Sfantul parinte Arsenie Boca, ca se va intampla peste 50 de zile. Si mie de vreo saptamana imi apar tot felul de numere. Ce, cum, si in ce fel nu pot sa spun, dar acum cateva luni mi s-a aratat un inger cu sfanta cruce la dreapta sa, si litera "D" 31la picioarele sale asta cred ca inseamna duminica 31. Duminica 31 nu pica decat anul viitor pe 31 ianuarie si 31 iulie. Apoi acum ceva timp mi-a aparut Sfantul Duh in chip de porumbel, iar la dreapta capului Sau, numarul 44. M-am gandit ca sunt 44 de saptamani si inumarate din ziua cand a aparut, cade anul viitor pe 31 iulie. Ceea ce ati vazut 5 5 5 am vazut si eu de multe ori, si chiar astazi mi-a aparut iar cifra 5. Saptamana trecuta mi-a aparut 20 si de atunci de multe ori. Iar acum 2 saptamani am vazut in acelasi timp 3 cifre de 8. Am mai vazut un numar pe care nu il inteleg, pare legat de acel 31 si este consecutiv: 23, 69, 75, 31. Nu stiu ce sunt toate acestea, si totusi sunt legate de cele care sunt desenate si imi sunt aratate. Cineva incearca sa comunice cu mine si imi deseneaza pe pereti, pe usa, in oglinda, in cana si mai nou, zilnic imi deseneaza si imi arata in scrumiera ce va fi. Am facut poze. Nu stiu daca e bine sa le impartasesc pe toate cate mi s-au aratat afara de cele desenate si cate mi s-au spus. Cer doar iertare Domnului nostru Iisus Hristos pentru zidirea Sa si sa fie bland si iertator cu noi in zilele cele de pe urma. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar trebui să consultați un neurolog! Tunurile pe creier te fac să auzim voci .

    RăspundețiȘtergere