joi, 2 mai 2024

IUBIREA, ESTE TRUPUL SI HRANIREA LUI IISUS HRISTOS !





                                                           Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spunea ceva minunat de frumos.
Glasul spunea asa:

                  "Trupul si hranirea Lui Iisus Hristos,este Iubirea !"
Dragii mei,sa ne fie si noua aceasta IUBIRE Divina,hrana zilelor noastre acum  si mai ales acum, in Postul Sfintelor Pătimiri a Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos.
Sa fim buni si milostivi,sa daruim iubire Aproapelui nostru,sa fim tari in Credinta dragilor, sa -nvatam ca sa stergem o lacrima celui sarac si bolnav,celui in varsta si celui tanar.
Sa  nu ne lasam infranti de necazurile si suferintele pe care le traim in zilele noastre.Ci sa ne punem toata nadejdea si toata speranta in ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului,si ne vom putea duce Crucea cu credinta,cu iubire si cu dragoste divina.
                                Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Adevărat doamna Maria 😥🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Purtatorul de cuvint al patriarhiei ortodoxe Romane-
    Pilat si Nicodim aparatorii lui Iisus care voiau si sa treaca Pastele sa judece si in tihna ,dar vine
    Iuda si spune -ce/mi dati ca sa vi-l dau-
    Si mai ales Marelui Simiedrul care atunci avea 75 de membri total ne professionali,desi erau interzise judecatile de noapte si inainte de sarbatoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Marii ortodocsi rusi sarbatoresc Pastele ucigind ortodocsi ucrainieni

    atit in Nord dar mai ales in Sud bombardind de peste o saptamina omorind oameni si distrugind palate la Odesa-fosta Moldovanca

    , dupa care vor sudul si apoi centrul si Nordul Basarabiei
    pe a carui locuitori care vor mai scapa din moarte si Iad i-i vor alunga spre Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Momente de cumpana pentru un preot tinar cu fractura cervicala si paralizie dupa un plonjon in apa la Costinesti acum la Voi cu Voicu pe Antena 3 dar care -operat de Dumnezeu -cum spunea doctorul a revenit si dupa operatie si slujba de maslu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. DUMNEZEU ne arata nou cat de neputinciosi suntem in suferinte fizice- ca nici medici renumiti nu pot aduce vindecare sunt sute ,mii de cazuri de miracole -depinde cu ce este trimis din cer omul daca are vreo misiune sau prin grea suferinta revine la credinta- MANTUITORUL a promis multe minuni- asa le-a spus si apostolilor sa ne amintim ca nu ne apartinem pe pamant- noi avem trup de carne dar si suflet- o nastere ,o viata si o moarte

    RăspundețiȘtergere