marți, 21 mai 2024

MANTUITORUL IISUS HRISTOS PLANGE CU LACRIMI DE SANGE ! SI MAICUTA DOMNULUI PLANGE !

                                                                        20 Mai 2024, 


Hristos a Inviat !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata, m-a trezit o Lumina alba si stralucitoare foarte ,Lumina ce-mi arata o Sfanta Icoana cu Mantuitorul nostru Prea Iubit,Iisus Hristos.
Sfanta Icoana era inconjurata de o Lumina alb-albastra transparenta.
Mantuitorul Iisus Hristos inviaza in Sfanta Icoana,asa intr-o clipita.
Si vad ca are Trupul din carne, chipul viu, ochii clipesc.Pur si simplu era viu in Sfanta Icoana bust.
Dar din nefericire, din ochiul drept al Fiului Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,incepe a curge sange adevarat si o spuma alba transparenta, asa ca la apa care fierbe in clocot.
Si din coltul drept al gurii Sale prea sfinte, curgea sange si apa(spuma alba transparenta)
Mantuitorul nostru Isus Hristos, plangea cu lacrimi de sange si apa ca o spuma.
Era tare,tare trist.

.

O Forta nevazuta,imi arata si Sfanta Icoana a Maicii Domnului.
Vad cum si Maicuta Domnului inviaza in Sfanta Icoana, iar din ambii Săi ochi prea sfinti,incep a curge râuri de lacrimi sfinte,lacrimi adevarate.


Plangea Fiul Prea Curatei Fecioare Maria,plangea si Imparateasa Cerului si a Pamantului.
Maicuta plangea cu râuri de lacrimi adevarate, iar Mantuitorul plangea cu lacrimi de sange si apa din ochiul drept, iar din gura Sa prea sfanta,la coltul drept al gurii Sale curgea sange adevarat si apa,(spuma alba transparenta).
Totul a durat doar cateva clipe si a disparut.
Si eu m-am intristat pe moment dragilor, dar stiu ca ,daca ne rugam cu inima si cu sufletul la Mantuitorul nostru Iisus Hristos si la Maica Domnului,vom fi ocrotiti si intariti in Credinta.
Sa ne rugam si sa multumim in fiecare clipa din viata noastra, pentru faptul ca suntem sanatosi si ca ne bucram de cei dragi si scumpi inimii noastre.
Sa fim buni si milostivi, si sa nu urâm pe nimeni,nici macar pe cel mai aprig dusman al nostru.Sa iertam din toata inima,ca sa fim si noi iertati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului cu Sfintii Săi,Carora Li se cuvine,toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Poate plinge Iisus de ce va urma
    Sua se teme de un Razboi Mondial mai ales pentru evreii din Israel acum dupa moartea lui Raisi presedintele Iranului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mantuitorul a plans cat a fost trup de carne- acum ?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta nu i semn bun, probabil vor urma vremuri grele 😪

    RăspundețiȘtergere
  4. Doua mesaje in o zi de 24 ore cu lacrimi prezic evenimente grave de Razboi mai iminent
    Asa ca sa ne cam pregatim dar Romania spera la 32 avioane F35 abia peste 7 ani
    Eu nu cred ca o sa inceapa asa tirziu ci mai repede-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Plange pentru toti din Gaza, pentru atacurile care se dau, pentru invitatia la smechereala si abandon al judecatii si datoriei pentru false cai. Plange pentru perfidia pe care o vede, plange pentru ca se trag sfori multe si banii conduc lumea.
    Nu sunt de ajuns motive? Ne-am nascut liberi ca sa fim luati de supusi si sclavi. Suntem trupuri cu calitati dar si spirite. Tine cineva cont de asta?

    RăspundețiȘtergere
  6. FEREASCA -NE DUMNEZEU DE RĂU ȘI SĂ NE IERTE!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa ce chipul ingrijorat al lui Iisus aparuse miraculos pe peretele unui lagar rus antiteist la scurt timp cei cca 2000 de detinuti au fost impuscati .
    Chipul Sau a ramas pe perete fiind apoi si fotografiat fiind pus si pe net desi acea infatisare nu va ajuta recunoasterea Sa la a doua venire nu acesta fiind scopul nefiind nici destinata credinta in identitatea Sa revenita chiar oricarui crestin doar pt ca s.a nascut sau pt ca e chiar si cleric crestin.

    Ideea aici ca si in cazul altor multe minuni de lacrimi miraculoase ale Lor este ca ele doar prevestesc vremuri sau evenimente dureroase triste cauzate justitiar de sau care vor cauza noi pacate.
    Iar acum.urmeaza partea principala a Judecatii cea care va si fi anuntata in mai.multe moduri de acel Mare inger cu cununa de curcubei ( conf versiunii originake a Apocalipsei din toate manusvrisele din primul.mileniu) Care ascunde metaforic de faot identitatea Duhulyi Sfibt ca venirea Cineva Dumnezeu insusi intentuinat surpriza prin lipsa teologizarii corecte oficiale anterioare..
    Anuntarea va fi dacuta in mai.multe moduri atit direct cit si indirect prin evenimente biblice impkinite -insa primul mod cu care ele vor incepe ca fi desi unul fara cuvinte totusi ca revelatie cu stari adanci data largii majoritati a oamenilor de pe planeta.
    O profetie vaga calugareasca tiparita intro editie a cartii < Vremurile din urma > din 2005 semnata Calugarii - se refera de fapt la ziua Siinului ca fiind ziua cea mai importanta zisa vag ziua celor 7 minuni.lucrari pe care desi nu.le enumera macar precizeaza ca din cele 7 una nu va fi biblica care va fi desfiintarea miraculoasa a unui virus care va deranja lumea atunci.
    O alta profetie completeaza ca din cele 7 una va fi vizibila abia a doua zi pe lumina in preajma a doua locuri sfinte din Europa fiind lucrata abia dupa lasarea intunericului.
    O mare parte din detalierea celor 7 exusta intro revelatie care dupa ce a zacut in Vatican a fost dacuta publica intro carte de un Consilier teologic papal cu pretul demisiei lui ceruta de Papa de atunci indirectprin.promiterea demiterii lui si excomunicarea daca nu ascunde aceste feluri de profetii sub justificarea ca adevarul nu trebuie aflat chiar de oricine.
    Cartea e < The Secrets of Garabandal and Medjugorje> iar autorul desi ajutat si de alti Consitllieri cercetatori teologi e Ronald Conte Jr.
    Un detaliu din acea profetie a zilei Sionului era deja precizat de o profetie rusa desi si ea pe la noi marginalizata ( ca mai peste tot in afara de Rusia unde sfintii lor in viata sint f activi mediatic) care spune ca semnul pe cer desi pare nu va fi dupa urgie ci inainte de ea insa din cauza asta cei mai.multi (rastalmacind) vor ajunge sa astepte inutil pina la moarte un alt semn pe cer si un alt Iisus cu alta Judecata care sa le dea lor toata dreptatea dogmatica dar care nu vor veni niciodata.

    RăspundețiȘtergere