sâmbătă, 25 mai 2024

OAMENII IL URASC PE DUMNEZEU ! DE CE ? PENTRU CA EI NU L-AU CUNOSCUT!


.
Hristos a Inviat!

Dragii mei, 

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa:

"Oamenii Il urasc pe Dumnezeu !
Stii de ce-L urasc oamenii pe Dumnezeu?
Pentru ca ei nu L-au cunoscut !"
Dupa care,glasul a disparut.
Din pacate dragilor, sunt multi oameni, semeni de-ai nostri care, fie Il urasc pe Bunul Dumnezeu asa precum ne spune Mesajul, fie Il ignora total sau spun ca nu exista si nu se roaga Lui.
Dragilor, DUMNEZEU EXISTA si este tare Bun cu noi Fiii Sai, ne ingaduie si nu-si pierde niciodata rabdarea Sa cu noi care la fiecare pas gresim ,cu fiecare gand gresim.
DUMNEZEU este Creatorul a Tot si a Toate! Cine-L cunoaste pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului, nu se mai poate abate nicicand de la Rugaciune,de la Credinta. Dumnezeu nu voieste ca noi sa pierim sau sa suferim, Dumnezeu voieste ca noi sa credem in El, in Fiul Sau Prea Iubit si-n Duhul Sau Cel Prea Sfant, si-n Prea Curata Fecioara Maria cu Sfintii Sai.
Sa credem cu toata fiinta noastra si sa ne rugam din toata inima noastra si din tot sufletul nostru.
Atunci cand suntem in suferinta si-n necaz, sa chemam in ajutor pe Dumnezeu, pe Duhul Sfant si pe Maica Prea Curata Fecioara Maria, si vom fi ajutati fara nicio indoiala.

.
Nu e nevoie de capitole intregi de Rugaciuni, ci putem spune doar atat: 
"Doamne Iisuse Hristoase si Maica Domnului ,milostiv fii mie pacatosul sau pacatoasa.
Daruieste-mi sanatate,iertare de pacate si mantuire.
Si sa le rostim din adancul inimii si sufletului nostru.Amin!
Cu dragoste, Maria.

7 comentarii:

  1. Ateismul neomarxist care venea din Rusia acum vine si din occident deci ortodocsii romani cam incercuiti cum spunea si Boca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mesajul de la Fatima spune despre razboaie aduse din cauza necrestinarii adevarate a Rusiei -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. nuuu se poate asa ceva! -doar necredinta te duce la acest rezultat si mai ales faptul ca unii cei mai multi nu recunosc SF TEIME SI MAICA DOMNULUI CA STAPANI- din mandrie care e mai mare ca orgoliul

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru Ca multi copii nevinovati sufera pe nedrept

    RăspundețiȘtergere
  5. Ferice de cei ce nu l-au văzut,dar au crezut doamna Maria
    Blestemați sunt cei ce l-au văzut și nu au crezut.
    Poporul român crede in Bunul Dumnezeu,chiar dacă mulți zic numai din gură,dar zicând mereu Bunul Dumnezeu iartă,macar îl cheamă la necaz la bucurie,ce sa zic.
    Sufletul omului îl vrea Dumnezeu 🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. Ateismul nu e ura musai insa daca e ura la credinciosi ca parte adiacenta necunoasterii caracterului divin ( in ei insisi macar partial) sint si asteptarile gresite omenesti de la Dumnezeu si care odata neimpkinite pe fondul superficialitatii duc la ura ..
    Mai este si cel puton un context profetic in Apocalipsa legat de o plaga a urgiei zisa grindina mare ( afectarea agriculturii ) in urma careia oamenii vor uri pe Dumnezeu evident doar o parte din ei care nici nu inteleg corect intreg contextul Judecatii .
    Desi acea grindina nu treb sa fie musai grindina fizica de gheata ( efectele sulfurice vulcanice sint destul pt a arde acid orice frunza verde si o parte din radacini ) si nici sa fie doar ea ci tot pachetul de efecte cumulate ale urgiei.
    Asteptarile diferite la Judecata inseamna ca acei credinciosi nu sint destul de partea lui Dumnezeu in judecatile Sale macro cu efect de dreptate si revolutionare planetara incepind cu partra religioasa si.milotara ci ei au alte socoteli mult mai personale in patratica lor.

    RăspundețiȘtergere