sâmbătă, 25 mai 2024

OCHIUL SI NUMELE MANTUITORULUI HRISTOS, STRALUCEAU PE CERUL SENIN!


                                                 Hristos a Inviat !

                                                      Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog,vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad un Cer de ziua, un Cer bleu senin si cu multi norisori albi si pufosi, norisori imaculati.

Dintre toti acesti norisori albi si imaculati, unul mai mare se desprinde si aluneca pe Cerul bleu senin, iar ceilalti norisori din jurul acestui nor care s-a desprins,se indeparteaza putin ca sa-i fac loc. Si asa, acest norisor alb avea in jurul lui doar albastrul Cerului senin.

In mijlocul norului alb imaculat, care se inconjurase de albastru senin,apare un ochi adevarat,un ochi care ne privea pe toti de acolo de pe Cer.

.
Desi ochii mei firesti erau pe monitor, eram atenta la ce scriam pe Blog, ochiul ce-l simteam cu inima si cu sufletul in crestetul capului si peste tot in jurul meu, vedeam cu el cum la baza ochiului aparut, o forta nevazuta scria un nume.
Forta nevazuta de mine,scrie pe pleoapa deschisa la partea de jos, scrie asa: 

                                     "Iisus Hristos!"
Era scris la marginea pleoapei de jos, pe un fond alb -auriu stralucitor.
Era scris cu litere mici si negre, litere mici scrise de mână.
Mantuitorul dragii mei, a dorit ca eu sa stiu,sa cunosc al cui Ochi ne priveste de pe Cerul senin si bleu catifelat.
Mantuitorul nostru bland si prea iubit,S-a semnat pe marginea pleoapei la partea de jos.

                               .
                                                 Iisus Hristos!
Ochiul Fiului lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,clipea si chiar o lacrima din ochi a inceput sa cada,era o lacrima rotunda ca un bob de roua,lacrima care a trecut si de semnatura Mantuitorului Hristos.
In clipa urmatoare, totul a disparut,iar eu cu uimire mare, ma ridic de la birou,imi iau caietul de pe pat si scriu toate cate am vazut.
Dragilor, in fiecare clipa a vietii noastre, Dumnezeu si Maicuta Domnului cunosc pana si gandurile noastre inainte ca noi sa le punem in aplicare, inainte chiar ca sa ne apara in mintea noastra.Fiecare dintre noi,ne nastem cu un scop anume in viata.Suntem trimisi de Creator ca sa ne nastem, ca sa implinim PORUNCILE SALE si astfel, sa ne mantuim sufletul.
Viata dragilor, este Cel mai mare DAR divin pentru fiecare dintre noi.
Nu exista alt DAR mai de pret, decat VIATA !
Sa avem mare grija de VIATA noastra si a celor dragi, sa traim cu totii in dragoste si-n armonie,in pace si-n liniste sufleteasca.
Sa fim pe deplin convinsi de faptul ca, va veni si Ziua cand MANTUITORUL va reveni pe pamant, pe norii Cerului de ziua va pasi, exact asa precum S-a inaltat.
Adica,exact cum arata la varsta de 33 de ani.
Nicidecum IISUS HRISTOS nu se va mai naste inca o data,dupa cum spun unii "mari" vizionari,indiferent de profesia pe care au avut-o sau o au inca in aceasta viata.
IISUS HRISTOS va veni in ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT, in NOUL Sau Ierusalim pentru a judeca atat Viii cat si Mortii.
Acest NOU IERUSALIM va fi cunoscut si recunoscut de Lumea intreaga de pe pamant,dar si din Ceruri si de pe alte PLANETE pe care se gaseste VIATA.
Sa nu credeti niciodata pe cei care spun ca, IISUS se va naste si va fi din nou PRUNC sau si mai rau, mai ametitor pentru toti,ca EL S-ar fi nascut si ca sta undeva ascuns pana va implini 33 de ani.
Nu sunt decat scorneli si idei neadevarate care nu fac decat ,sa sminteasca si mai mult pe credinciosi.
IISUS dragilor, MANTUITORUL LUMII va coborâ din Cerul Sfant pe norii Cerului senin,nori care se vor transforma in scari impodobite cu flori ,dar si de Sfinti de-a stanga si de-a dreapta Sa.
Asa va veni MANTUITORUL in ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT,in NOUL SĂU IERUSALIM.
Cand va pune Picioarele Sale prea curate si prea sfinte pe pamant romanesc, Iisus Hristos va gasi pe o campie verde doua fetite care vor avea ca varsta, pana in 8 anisori. Aceste doua fetite IL vor vedea primele si vor privi spre Cer, vor arata cu manutele lor pe MANTUITORUL care venea spre ele cu MAINILE intinse lateral si foarte fericit.
Cand ajunge langa ele,Mantuitorul le ia in bratele Sale pe amandoua si vorbeste cu ele cu bucurie si cu mare fericire.
Asa va fi VENIREA FIULUI LUI DUMNEZEU pentru a doua oara pe pamant si nu altfel.
MANTUITORUL va sluji in CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI,va imbraca Vesminte aurii,vesminte lungi si va grai din SFINTELE EVANGHELII Ceresti!
Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru acest DAR si HAR pe care L-a revarsat si-L revarsa peste ROMANIA Tara aleasa,peste ROMANIA cu un popor ales si foarte credincios si iubitor, cel mai credincios de pe pamant.
Sa ne rugam cu lacrimi de bucurie si de fericire ,si sa cerem Lui Dumnezeu si Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, doar sanatate si mantuire.
                                                   Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Daruestene zile si sanatate sf lsuse sa putem trai si bucura de venirea ta in sf Rominie

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Minunată trăire,fiți binecuvântată 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Totusi desi Iisus nu revine prin nastere ci prin minune < asa cum.a si plecat> totusi nu va fi chiar identic adica nu direct din Cer ca miracol vazut de toti cum s- a presupus spre credinta oamenilor -( pregatiti deja crestin sa respinga oricare minunie daca nu da si dreptate totala Bisericii si doctrineu asimilata si de neghina desi adevarul deplin e doar pt grau) ci mai intai in prima faza a venirii vine doar ca anonim cu o parte premergatoare de misiuni (atinse biblic desi vag de citeva contexte inca din VT ) faza a venirii Sle asemuita cu vederea planetei Venus < steaua diminetii > de catre putinii treji la ora aceea din zorii noptii si care nu trezesc pe restul .
    Deci unii stiu ca e deja prezent dar nu divulga oricui identitatea Sa - si nici El nu Se arata oricui nici prea public motiv pt care El le.a si spus atunci unora ca la care ei au intrebat nedumeriti .
    Dar nu doar El vine intai anonim ci mai sint inva 3 veniri promise din care doua totusi teologizate ( Ilie si Mihail) iar in fruntea lor ca Venire principala e Dumnezeu insusi inca neteologizat exprimat in total in 10 moduri diferite in cele 69 +1 apoctrif de contexte cele 69 de la Ps.2 la Apoc.22 numarate pe versiuni de VT si NT ceva mai vechi decit versiunea actuala in uz .
    Dintte Ei 4 Dumnezeu insusi Femeie Se va arata primul < inainte de urgie> ( Miheia.1.7 Septuaginta Codexuri) din fruntra noii Sake religii mireasa * reala in ziua cintarilor in Sion destinata si anu.tarii ca a venit Judecata si propovaduirii Imparatiei venite pe Pamant ca Veniri promisa si in aceasta forma deja de Iisus - evident cu tot cu chemarea Vino la noua calauzire noua convertire etc.
    Astfel dupa urgia poruncita in direct de Cineva Femeie prin care va mai cistiga ceva credibilitate Domnia Sa il va scoate organizat festiv din anonimat pe Iisus ( semnul pe cer e si el tot in ziua Sionului desi parea dupa urgie din Matei.24) cind la prezentare Domnia Sa zisa si Cel batrin de zile il va aduca in fata Sa pe Iisus ( conf. Daniel.7) dar care Iisus vine o portiune de drum ( de pe Pamant ) < pe norii cerului> aviatic pina la Aero Baneasa de unde va fi adus cu o masina la locul festiv Piata Universitatii care va fi deja plina de barbati costumati in alb .

    RăspundețiȘtergere