vineri, 17 mai 2024

PAMANTUL SI AXA PAMANTULUI! INCEPE ROTATIA IN INVERSUL ACELOR DE CEASORNIC!

 

16 Mai 2024, ora 5,32 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit un glas care spunea asa:

"Cei doi stalpi!
Moment in care, vad o straduta inspre Sud, care avea de-a stanga si de-a dreapta sa cate un stalp mare din beton,stalp pentru electricitate.
Acesti stalpi,pareau ca se apropie unul de altul,cel din dreapta strazii, parca venea spre stanga strazii.
Apoi, un alt glas adauga:

"Pamantul si Axa!
Axa Pamantului se deplaseaza !"
.
In aceasta clipa,vad cum Pamantul,asa cum il vedem noi, cu case,blocuri,ape,oameni,masini, pomi si flori,etc,etc.,incepe a se roti destul de tare.
Pamantul cu tot ce are pe el, se rotea de la dreapta la stanga,adica, in inversul acelor de ceasornic.
Cunoastem cu totii dragilor, mersul melcului.
Pamantul se invartea mai tare decat mersul unui melc.
Aud un glas,care ne spune ca o atentionare,asa:
"Axa Pamantului!
Scoarta Pamatului!"
Iar in aceast moment,vad in scoarta pamantului,vad in interiorul pamantului.
Asa cum privim intr-un vas apa din el, tot asa vedeam si eu scoarta Pamantului care arata precum găoacea unui ou,sau ,precum scoarta unui copac,atat era de subtire.Pamantul ca țărână disparuse.Ramasese o scoarta a Pamantului plina cu apa!
Priveam in inima Pamantului, ca intr-un butoi cu apa.
Dragilor, nu e pentru prima data cand scriu despre inversarea celor doi Poli.
Am mai scris despre Polii Pamantului si despre miscarea lor,despre inversarea lor.
Din nefericire,spre aceasta ne indreptam.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa ne ocroteasca in fiecare clipa din viata noastra si sa ne daruiasca sanatate, Credinta si multa rabdare.
Cu dragoste, Maria.

20 de comentarii:

  1. Cu ce ne va afecta inversarea polilor, e de rău?

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Iisuse Hristoase Fiul și Cuvântul Cuvântul lui Dumnezeu miluiește -ne pe noi păcătoșii robii Tăi

    RăspundețiȘtergere
  3. Scoarta Pamintului are intre 35 si 70 km care la nivelul de comparatie e mai subtire decit coaja cea a unui ou

    Sub care este mantaua fierbinte care mai are citiva zeci de km

    Dezechilibrarea ei e data si inceputade cresterea nivelului oceanic cu 20 cm pina acum dar in crestere inca lenta si
    cinetica miscarii de rotatie care prin coborirea din gheata polara face o crestere a zilei terestre inca mica dar observata si e semn ca titirezul Pamint scade viteza de rotatie urmare a cresterii apei oceanice care neuniformitatea intre oceane pe scoarta va dezechilibra titirezul Pamint a carui axa are neregularitati in punctele de procesie.
    Acestea marindu-se vor depasi fortele interne de frecare pe Manta si polii vor pleca la plimbare odata cu scoarta si Ecuatorul
    Intii mai lent si apoi mai Brusc iar cred ca in final noul pol se va duce spre estul Rusiei in peninsula Kamtkiatka
    Vor creste numarul si intensitatea cutremurelor dar intii cea vulcanica aparind si vulcani noi , includiv in Romania cel prezis de Gabis acum 100 de ani la Tiha Birgaului sus pe munte va trimite lava in nord spre Somes si in dud spre riul Birgau.

    In Rominia cea mai subtire scoarta a Pamintului spunea un geolog Roman sibian din America ,ar fi sub Carpatii meridionali.

    Miscarea ecuatorului spre Nord in America face ca la Golful Mexic luiziana sa piarda sub ape zinic teren ce citeva terenuri de fotbal Sua incepind a face despagubiri oamenilor obligati sa se mute

    Apropierea mai bombate a Ecuatorului e cu crestere mai mare pamintul nefiind rotund acolo ci mai bombat
    Din Pacific si oceanul Indian statele insulare acoperind deja casele, cumpara teren si populatia pleaca spre Asia
    Dar la un moment dat miscarea axei in final va fi brusca aducind un val oceanic care va acoperi peste noapte cimpia din nordul Europei din Anglia pina dincolo de Moscova care are altitudine de 220 metri , apa peste 3000 de km distanta.

    Caci in acelasi timp cu venirea apei scoarta presata de greuratea apei se va lasa in jos in mantaua fluida a Pamintului. Rupind si inclinind scoarta limitrofa noilor margini oceanice cladirile de blocuri vor iesi din baza de sustinere si se vor rupe ca si copacii inalti mai batrini se vor rupe conform celor vazute in mesaj de doamna Maria.
    In cealalta parte Ecuatorul care acum trece la Nord de Australia se va muta mii de km in sudul Australiei
    iar spre America Ecuatorul va fi in final in nordul New Yorkului care si el va disparea sub ape si va fi mutat pe continent de pe insulele actuale
    .
    O treime din populatia globului care traesc in metropolele actuale la marginea oceanica
    vor cauta scapare spre munti dar in final orasele vor fi sub ape cam brusc .-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce înseamnă “ Crăciun “ , la sfârșit ?!

      Ștergere
    2. E fantastic ceia ce ne spui tu Crăciun !!!
      De unde le știi tu pe toate acestea ??

      Ștergere
    3. Doar un nume cu renume-craciun.

      Ștergere
    4. Din fenomene fizice corelate cu date istorice sipreviziuni

      Ștergere
    5. Prevazute inca din Antichitate si in Biblie,de Edgar Caise, romanul Gabis din Tiha Birgaului,calugari rusi si toate concorda cu mesajele venite prin doamna Maria care pun accente noi cum sint cele cu ruperea cladirilor si pomilor mari si batrini dar inainte venirea brusca din vestul Europei a unor valuri uriase mai mari decit blocurile vazute tot de doamna Maria in mesajele scrise.
      Ca mai are doamna Maria niste mesaje care nu vrea sa le publice in general despre razboi ca nu vrea sa sperie lumea-craciun.

      Ștergere
  4. Clima se schimba si ea vestul Europei va fi mai calaa tripicala din apropierea Ecuatorului din ocean vor aparea si noi insule care vor fi locuite iat Groenlanda a Danemarcei care nu voia sa o vinda lui Tramp va avea suprafata mai mare ca Europa si doar gheata ei va creste nivelul ocenilui planetei cu 7 metri la care se nai adauga cei ai Canadei unde va fi tot clima tropicala si gheata din Artica si cea de la polul sud din Antartica asa ca in final oceanul apa putea creste intre 20 si 60 de metri la Ecuator si mai mult
    In Romania clima nai calda
    Deja au inceput iernile blinde a se cultiva kiwi, maslune si curmake
    Si in curind citruce si unele tipuri de banane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci miscarea e relativa
      scoarta cu geografia continentelor merg spre vest
      in timp ce polul Nord are o miscare relativa fata de actuala pozitie pe actuala harta spre Est

      Ca si hartile tarilor si continentelor se vor modifica cel mai mult si brusc pe Glob, a Europei de Nord unde datorita avansarii oceanului pe cimpia de Nord a Europei,
      probabil sau cam sigur,
      dupa prorociri printre care si a lui Edgard Caise-profetul adormit-american care spunea acum un secol , viziunile in stare de inconstienta-adormit, in transa hipnotica, ca nodul geografic al hartii Europei se va schimba brusc, deci peninsula Scandinava probabil ca va deveni insula separata de Europa continentala dar care corespund cu mesajele venite prin doamna Maria in stare de constienta dar si a unor calugari rusi care prevedeau ca apele oceanului vor trece de Moscova din care la 220 metri atitudine va ramine doar Kremlinul de pe deal
      Dar si cresterea inaltimii apei v-a fi relativa pentru ca depinde si de greutarea apei care va presa cimpia in jos in mantaua fierbinte a Pamintului
      Dar asta se va intimpla peste un timp mai mare, probabil sute de ani
      Tari mari europene ca Uk Germania , Polonia si Belarus vir pierde teritoriu mai mult sub apele oceanului
      Si Romania probabil va pierde mai putin teritoriu fiind in mare o Coroana a muntilor Carpati mai inalta si departata de oceanul din Vestul Europei-craciun.

      Ștergere
    2. Pana la urma pământul este rotund, sau plat ?

      Ștergere
    3. Rotund sau plat ca doar Iohannis nu-i barbat-craciun.

      Ștergere
  5. Sfârșitul lumii se apropie cât mai repede ptr că dz nu mai suporta atâta nedreptate .Doamne ai grijă de noi și apara-ne !

    RăspundețiȘtergere
  6. ar fi o catastrofa - nu numai la tarile care au tarmuri la oceane , pt ca rotatia inversa ar perturba gravitatia pamantului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar gravitatia nu e data de rotatie ci de masa si distanta fata de punctul central al planetei
      Doar in zona de coasta noua scoarta scufundinduse va da inclinati fata de fosta veticala pe care erau constructiile inalte ce la schimbare de inclinatie a orizontalei scoartei de apa grea a apei ce urca pe uscat schimba fosta vericalitate a costructiilor care ramin inclinate ca turnul din Pisa dar inalte unele se vor rupe ca si copacii inalti si batrini vazuti in medaje de doamna Maria.
      De fapt rotatia Pamintului e cam ca a unui avion supersonic iar o schimbare de rotatie ar rupe cam totul din cauza inertiei cea ce nu e cazul
      Doar apa e mobila si sensibila dispusa dupa un echilibru care se scimba la redistribuire cu marimi si suprafete oceanice diferite va face globul Pamintului ca un Titirez beat si apa va iesi pe directi din Oala scoarte joase a oceanului pe cimpiile joase dar pe inaltime si inertiei mare si ea asemanator cu o galeata plina tinuta in masina in mers se va revarsa pe cimpia din jur cea ce va fi foarte grav pentru ca inertia ei urca mai sus ca nivelul orizontal putind urca si pe dealuri si muntii apropiat ca un urias Tsunami cind loveste un obstacol apa avind greutate inertie si forta mare urca mai sus ca nivelul obijnuit
      Iar coborirea de la poli incetineste rotatia Pamintului si scade rotatia Pamintului si creste un pic durata zilei Terestre-craciun.

      Ștergere
  7. Nu e vorba de rotatie inversa ci doar de o mica modificare ca la titirezul Pamint dar cu urmari oricum grave-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. pt craciun -asa stiu invers se va roti nucleul pamantului ca altfel vom zbura in spatiu iar cladirile se distrug

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred ca e o confuzie inversarea polilor magnetici date de mototul intern e mai des intilnita
    Dar fenomenul descris aici e alunecarea scoartei pe manta dat de inertia apei crescuta in oceanele neuniforme pe suprafata Globului
    Si care apare ca o miscare inversa cred eu a polilor geografici magnetici cotelati in parte cu cei magnetici
    Deci dupa mine fenomene diferite care pot avea si corelatii mai minore legate in timp de un fenomen mai incet si pe termen
    Deci e si o legatura intre polii geografici si magnetici care se spune ca au o legatura subtila de apropiere dar nu suprapunere completa, probabil ca un feet-beac de autoreglaj-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Miscarea polilor magnetici spre Rusia observata in ultima suta de ani pare a anunta si urmata si deplasarea celor geografici
    De fapt polil grografic face o miscare a lor anuala de procesie pe un cerc si da anotimpurile prin corelare data de miscarea anuala a Ecuatorului anuala.
    Dar aici e vorba de o miscare neperiodica si in final brusca vazuta de doamna Maria si altii, prin inundatie oceanica uriasa care e data de legea mecanica de reechilibrarea impusa de cresterea oceanica pe suprafata neuniforma a oceanelor
    Deci e o miscare mecanica de echilibru ca la Titirez, care influenteaza si motorul intern care da polii magnetici dar intre ei e totusi si o influenta in timp
    E si o prorocire antica care vorbeste de un timp cind fata sfinxului de linga piramida lui Keops din Egipt, va ajunge sa nu mai fie in umbra ca acum, ci luminata de soare iar ecuatorul Pamintului va ajunge din nordul Australiei in Sud.
    Asa am ajuns la concluzia ca polul nord Grografic din pozitia de acum vor ajunge in estul Rusiei prin Kamceatca aducind acolo inghetul
    de unde si migratia spre Vest a chinezilor renumitul Cal Galben din Biblie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. un timp Romania va avea clima submediteraniana-deja se vad modificarile

    RăspundețiȘtergere