miercuri, 15 mai 2024

MANTUITORUL IISUS HRISTOS, TINEA PAMANTUL PE DOUA DEGETE !

                                                        Hristos a Inviat !

                                                         Dragii mei, 



Dormeam, şi dintr-odată, o Lumina albă extrem de stralucitoare, îmi luminează ochii mei închişi, tresalt de pe pat, mă trezesc, dar nu deschid ochii, şi astfel ,văd  o sfanta Icoana cu Mântuitorul Iisus Hristos , sfanta Icoana care era toată sculptată în argint sau in aur alb.
Într-o clipită, în faţa sfintei Icoane apare în carne şi oase, Însuși Mantuitorul nostru Iisus HristoS. Are veşminte  albastre - violet catifelate ,iar pe umerii Săi ,are o mantie argintie brodata cu auriu stralucitor foarte.Cu Mantuitorul imbracat ca un Imparat ce este, sfanta Icoana stralucea mai tare decat Soarele.


Mantuitorul Iisus Hristos statea în picioare în carne şi oase ,avea   părul castaniu şi inelat, cu ochii de albastrul Cerului senin,cu Chipul mai strălucitor decât soarele, ţinea în Mâna Sa stângă,mai precis pe două degete, adica, pe cel arătător şi mijlociu ţinea cu uşurinţă,asa precum ar ţine un fulg de nea,  ţinea PĂMÂNTUL întreg, GLOBUL PĂMÂNTESC întreg care avea culoarea argintie stralucitoare.Si totul se petrecea in fața sfintei Sale Icoane.
Dragii mei, aşa precum ţinea Fiul Lui Dumnezeu întreg Pământul, tot aşa, să ne rugam ca sa ne tina si pe noi toti in bratele Sale şi să ne inconjoare cu Mila Sa si cu Dragostea Sa dumnezeiasca.
                               Cu dragoste, Maria.

2 comentarii: