marți, 21 mai 2024

SFANTA TROITA A MAICII DOMNULUI, PLANGE CU LACRIMI DE SOARE!

Tecuci, Sfanta Troita a Maicii Domnului-Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil!"

.
21 Mai 2024, ora 6,45 !

Hristos a Inviat !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas bland, un glas divin care-mi spune ceva minunat de frumos, referitor la Sfanta Troita  a Maicii Domnului-Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil !
Sfanta Troita care va fi resfintita pentru a 3 a oara, la dorinta Maicii Domnului si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, in ziua de 22 Iunie 2024, zi in care sarbatorim si MOSII de Vara,Pomenirea Mortilor !

.
In aceasta Zi mare si sfanta ,va asteptam dragilor, ca sa veniti din toate colturile Tarii, unde Maicuta Domnului va asteapta si vă va ajuta ca sa va impliniti dorintele.
.

Dar iata ce spunea glasul divin:

"Sfanta Troita a Maicii Domnului, plange cu lacrimi de Soare!"
Dupa care,glasul dispare.
Dragii mei,Sfanta Troita plange de fericire cu lacrimi de Soare,deoarece, la 22 iunie va fi incununata pentru a 3 a oara cu o frumoasa Slujba,la care vor fi prezenti toti cei care iubesc pe Maicuta Domnului, pe Dumnezeu si pe toti Sfintii Sai.Cine va putea sa vina, este binevenit si bine primit de Maicuta Domnului.Cine nu va putea sa ajunga in aceasta zi de 22 Iunie, poate trimite un Pomelnic pentru vii si un altul pentru adormiti, pe WHATSAPP la numarul meu de telefon 0747226236 !
.
Doar eu raspund dragilor, la acest numar de telefon si la Mesajele de pe Watss.

.
Sa ne rugam dragilor,sa ne rugam la Prea Sfanta Treime si la Maicuta Domnului cu Sfintii Sai si sa fim tari in Credinta.
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si niciodata sa nu deznadajduim.

.

Dragilor, 22 Iunie 2024, sa ne fie Ziua inimilor noastre, Ziua in care,Sfanta Troita a Maicii Domnului plange cu lacrimi de Soare,lacrimi sfinte,lacrimi de bucurie divina.
Sa plangem  si noi cu lacrimi de bucurie divina si sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru toate Darurile divine din viata noastra, pentru Viata in sine.
Cu dragoste, Maria.

3 comentarii:

  1. Eu sint mai pesimist , am mai scris pe doua pagini anterioare ca lacrimile au prezis dupa 10 ani nenorociri in Yugoslavia si Romania

    Dar de data asta cred ca se va intimpla mai repede cind Sua deja vorbeste de al treilea Razboi Mondial legat si de Israel si Iran
    Iar Rusia leaga direct moarte cazut cu elicopterul a presedintelui Iranului de boicotul Sua pentru piese de schimb al elicopterului de fabricatie americana de 40 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta-ne și ne iartă pe noi copiii tai!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏

    RăspundețiȘtergere