luni, 13 mai 2024

ŞI NU NE LĂSA PE NOI , IUBITORULE DE OAMENI !


                                                     Hristos a Inviat !

                                           Dragii mei, 

Astazi la prânz, în timp ce scriam aici pe Blog, aud mai multe glasuri rugatoare care pur si simplu Îl implorau pe MÂNTUITORUL  nostru bun si drag,Iisus Hristos asa:

               "Şi nu ne părăsi pe noi, Doamne Iisuse Hristoase!
             Nu ne lăsa pe noi, Iubitorule de oameni!"
                                       

Image result for IISUS..

Şi auzeam dragii mei,auzeam multe glasuri tânguindu-se,multe glasuri care plângeau si se rugau fierbinte la IISUS HRISTOS BUNUL si SCUMPUL nostru MANTUITOR.

Image result for IISUS..

Şi vedeam Prieteni dragi,desi eram cu ochii pe monitor, vedeam deasupra mea in Cerul noptii albastre,un Nor alb si stralucitor iar in mijlocul Norului alb statea IISUS HRISTOS in vesminte rosii-albastre, avand in Mâna Sa stanga SFANTA  EVANGHELIE CEREASCA.

Asa:

  Fratilor, sa ne rugam si noi DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS, cu inima si cu sufletul, cu lacrimi fierbinţi de căinţă si de pocăinţă, ca sa nu ne părăseasca si nici  sa ne lase din Mâna Sa cea atotputernică si ocrotitoare, ci sa ne arate Calea cea dreapta bineplacută Lui ,si care ne va aduce mântuirea sufletului nostru.
Sa ne rugam si Maicii Pururea Prea Curatei Fecioara MARIA, ca sa nu ne părăseasca ci sa duca Rugaciunea noastra la Prea Scump si Prea Sfant Fiul Său si Mântuitorul nostru,si sa ne ierte păcatele noastre cele de voie si cele fara de voie, cele cu stiinta si cu nestiinta,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Sua critica evacuarea irasului Rafa din nordul Gaza=Canan care evacueaza sute de mi de palestinieni fara hrana si din tabara Jabalia si ameninta ca nu mai livreaza arme Israelului
    La fel si marea Britanie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa doua luni primul om cu rinichi modificat genetic transplantat de la porc a murit -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Trump ameninta cei 3 milioane de migranti ilegali primit de Biden in uktimii doi ani, cu deportarea pentru jihadism sau antisemitism-craciun.

    RăspundețiȘtergere