marți, 21 mai 2024

SICILIA ! ALTE VREMURI IN SICILIA!

 

.
20 Mai 2024, ora 3,11 !

Hristos a Inviat!

Dragii mei, 

In aceasta dimineata, in zori de zi, ma trezeste un glas care intreaba asa:

"Sicilia ?
Dar un alt glas, intervine si graieste asa:
"Nu mai bine, nu ma uit eu in ochii tai?
Ca e vremuri in Sicilia!"
Dupa care, ambele glasuri se pierd ca un ecou.
Dragilor,ce se va intampla in Sicilia,ce vremuri vro fi in Sicilia,eu nu stiu a va spune.
Dar stiu ca vom auzi vorbindu-se de Sicilia,mai mult ca niciodata.
Sa nadajduim ,ca va fi numai de bine.
Cu dragoste, Maria.

14 comentarii:

  1. Invazie de foame a Africii vine prin Sicilia direct cea mai mica distanta pina in Europa si multi se vor ineca in Mediterana
    dar si eruptii si cutremure care au fost ieri in Italia si vor mai fi cred in saptamina asta a SuperLunii de joi cu gravitatii opuse Soare - Luna si Luna pe traectorie minima fata de Pamint
    A msi fost azi unul mare parca in Asia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cele mai atractive la categoria Sat de poveste cu rol educativ votate de romani
    -pe primul loc Biertam-jud Sibiu cu cetatea evanghelica saseasca unde sasii ar fi vrut centrul lor evanghelic din Transilvania intre Medias si Sighisiaran retras in sudul soselei
    .
    -locul doi Simbata de sus jud Brasov aproape de Fagaras in sud spre munti cu manastirea Brincovenilor sate pur romanesti din tara Fagarasului unde ungurii au ajuns tirziu dupa 500 de ani si care impreuna cu toti muntii Meridionali au tinut cel mai mult de Tara Romaneasca.
    -si locul trei Ciocanesti din Suceava cetatii de scaun a Moldovei lui Stefan cel Mare care avea cetati cu 100 de sate de la Ciuc pe Tirnava de Balta si pina la Blaj si Mures pe Tirnava Mare.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. In Sicilia sunt foarte multi Romani care trăiesc foarte rău au ajuns sclavi acolo,multi nu pot să plece că nu le dau actele,multe femei au ajuns să facă copii acolo ,forțate,nu au mai venit in tara de 19 ani,este groaznic pentru semenii noștrii care au ajuns mai rău că animalele sălbatice,să aibă libertate .
    Să ne rugăm la Sfânta Treime și Maica Domnului să-i ajute să facă dreptate .
    Foarte multi copii din țară au mame acolo care nu le cunosc.
    Adevărul este foarte dureros pentru multi Români.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca cineva ii tine cu forța acolo, Sicilia e Italia, au toate drepturile...

      Ștergere
    2. 14:54:
      Poate nu au bani de drum, nu li se da voie să-și facă actele, nu au cum să-și facă actele să plece. Nu mai vorbi arogant de ca și cum toată lumea se descurca și trece ca tine pe oriunde!
      Femeile nu sunt așa bătăioase să ceara și să facă scandal. Or fi fost atacate și abia își mai țin viața în ele. Nu mai vorbi răutăți împotriva până nu cunoști!

      Ștergere
  4. SICILIA este o insula cu probleme -cauza vulcanul Etna- azi pe tv am aflat ce spuneam pe blog despre vulcanul subteran si de suprafata ca incepe sa se trezeasca -este mai mare ca VEZUVIUL- vulcanul CAMPI FLEGREI este o mare amenintare pt Europa nu spun eu ci vulcanologii care-l supravegheaza constant - oricum seismul de 4,4 a fost resimtit in toata zona de sud a ITALIEI-sa-l rugam pe DUMNEZEU sa ne apere

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Sa sperăm că este de bine
    Au început să fie cutremure de pământ în Italia am văzut,sper sa nu fie cum scrie la o carte pe care am citit-o ,că :
    Talpa Italiei se va desprinde și se va scufunda.
    Acum Dumnezeu știe ce o fi.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului sa fie bine in toată lumea 🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. Toata Italia va fi cu probleme in viitor cu incalzirea globala cresterea nuvelului oceanic si cutremure-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se referă la vremurile mafiei, la corupți.
    S-au dus în Turcia și s-au întors “semiți” si zbiri trădători ai istoriei și onoarei românești.
    De aici au început furia și ura de și pe romani sub aspectul fioros ca “nu știu, nu cunosc, nu pot” pentru persoana respectiva. Jumătate din guvern care a plecat, a ieșit din tara să facă acest act de corupție și trădare.

    RăspundețiȘtergere
  8. DNA sunt romani, ei nu știu tertipurile cu care umbla PSD și ce agenda duc ei în spinare pentru romani. Este ultima șansă la alegerile care vin de a scăpa de comunismul anti-romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ciclonul a adus ploi torentiale cu inundatii in Italia.
    La noi sfirsit de saptamina cald cu deschiderea sezonului la baile lacurilor sarate dar si la marea Neagra unde deja au fost puse trenuri speciale de vacanta din marile ioase din vest si nordul Romaniei
    Dar romanii snobi prefera Grecia cu plaje rele si trec prin Bulgaria unde sint jefuiti de masinile mai scumpe de obicei BMW urile cu eficienta la vinzare si totul in parcari si benzinarii ziua in amiaza mare nu numai in codri muntilor prin parcari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. schimbarile climatice se vad- vor fi drastice- pamantul nu mai suporta jaful marilor puteri si ignoranta lumii

    RăspundețiȘtergere
  11. E posibil ca in Sicilia sa revina sau sa plece ulterior acela zis antichrist revenit < dupa ce nu.mai este dintre cei 7 rai zisi imparati care se va dovedi a fi fostul papa Ioan Paul 2 pretins mort si ridicat la cer ( cu ajutorul clicii din factiunea lui interna de Cardinali dcare nu e aceeasi cu cea din care face parte Francisc ..ele se vor scinda ca noua Schisma fiecare cu cite un papa pro si respectiv contra Sionului.mirrsei reale ( la fel ca si BO desi in cazul BC va mai exista o paruta la fel de laega care nu va sti ce sa aleafa incit ca firma o a treia parte din cele 3 bibkice in care se crapa prostituata dupa care se vor desfiinta dar in moduri diferite intre care cea pro Sion prin convertire la mireasa reala.
    Ambele dactuuni din cele 2 cu Cardinali vor parasi Vaticanul prima seara si a doua in zori dupa ce peste noapte mina lunga a celor 12 imparati ( nu 10 ca in versiunile create in.mileniul 2) lideri jihadisti au taberei zisa a gogului si capului vir gauri fara victime orin detonare un perete vatican vizind factiunea proSion dupa ce anteruor mediatic si util lor tpt marele jihad declarasera ca acel papa revenit ar fi Iisus ( pt ca asa le ordonase video Bin Laden in acel video facut icoana cu o ghirlanda peste ecranul refilmat postum de profetul lui inca viu acela cu semne false din Afganistan nemediatizat destul inca in occident dar cunoscuti de Servicii ca fiind ambii paranormali inclusiv cu detalii din cele biblice inca de atunci.

    RăspundețiȘtergere