luni, 6 mai 2024

IN NOAPTEA DE INVIERE, IN TIMPUL SFINTEI SLUJBEI A INVIERII DOMNULUI, MAICA DOMNULUI S-A ARATAT PE CER CU PRUNCUL IISUS IN POTIR !

 


Hristos a Inviat,dragii mei!

5 Mai 2024, ora 0, 47 !

In aceasta noapte si la aceasta ora,ma aflam in mijlocul zecilor de credinciosi in curtea Sfintei Biserici.
Parintele savarsea Sfanta Slujba a Invierii Domnului !
.
Toti credinciosii asteptau cu sufletul la gura, ca Parintele sa spun Hristos a Inviat,apoi sa cantam cu totii in curtea Sfintei Biserici,Hristos a inviat din morti,cu moarte,pre moarte calcand."
Cand Parintele a rostit pentru prima oara HRISTOS A INVIAT iar noi am raspuns cu totii-ADEVARAT a INVIAT,vad (doar eu vedeam)pe Cerul noptiii albastre,Coroana din aur ,care era si inalta, a Mantuitorului IISUS HRISTOS.
Doar Coroana Imparatului Ceresc ,stralucea pe Cerul noptii,deasupra noastra a tuturor.
Apoi, Parintele a rostit pentru a doua oara HRISTOS a INVIAT, si iarasi cu totii am raspuns ADEVARAT a INVIAT.
Iar in clipa urmatoare, in dreapta Coroanei Imparatului Ceresc, putin mai la distanta, a aparut Insusi Maica Domnului cu Pruncul Iisus Hristos in Potirul Sfant.
MAICA DOMNULUI cu POTIRUL NESECAT !
Acum totul era stralucire Sus pe Cer, iar jos pe pamant, in curtea Sfintei Biserici, Parintele savarsea prima  parte din Sfanta si dumnezeiasca Liturghie a Invierii Domnului.
Iar dupa putin timp,am intrat din nou in Sfanta Biserica, unde s-a continuat Sfanta si dumnezeiasca Liturghie.
Dragii mei, iata cum Minunile ne sunt descoperite noua, chiar in Noaptea Invierii Mantuitorului Iisus Hristos.
Iisus Hristos dragilor, sufera in mod nevazut de credinciosi,de oameni in general, an de an,Patimirile de acum 2000 de ani.
Chinurile ,suferinta si batjocura primita acum 2000 de ani de la poporul evreu, Iisus le traieste an de an, cand noi ,crestinii ortodocsi ,sarbatorim Sfintele Pasti.
Sa fim ferm convinsi de toate acestea dragilor, deoarece, eu am vazut si vad an de an toate acestea.
Dragilor, sa iubim pe MANTUITORUL IISUS HRISTOS care mult a patimit pentru ca noi sa iesim din Iad si sa ne mantuim.
Sa iubim pe Maicuta Domnului care mult a suferit si a plans cu lacrimi de sange cand si-a vazut Fiul rastignit si murind pe Sfanta Cruce.
Sa iubim Prea Sfanta Treime care mult ne iubeste si ne ocroteste in fiecare clipa din viata noastra.
Sa iubim si sa ne inchinam Prea Sfintei Treimi si Maicutei Domnului cu Sfintii Sai,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste, Maria.

3 comentarii:

  1. Preotul Necula prorector la facultatea de TeologieSibiu la sueta de doua ore cu Florin Piersic acum pe tv Antena 3 o reluare de acum o luna si directorul Chiriac de la Teatrul Radu Stanca din Sibiu moldoveanul cel care a facut in 2007 Sibiul Capitala Europeana si cu care s-a ridicat dupa el -oligofrenul Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. ANONIM 5,mai intai de toate,HRISTOS A INVIAT. Apoi,nu mai fi atat de ANONIM 5,ci spune-ti numele corect.Eu nu contrazic BIBLIA si nici CARTILE BISERICESTI asa cum imi scrii tu,iar eu,fireste,nu le public.Eu am datoria divina,ca sa scriu toate cum mi se arata si toate cate mi se graieste.Deci,nu sunt la concurenta cu nimeni.
    Daca vrei sa citesti ceea ce eu scriu din Graiul Duhului Sfant fara sa comentezi contrariul, bine.Daca nu, tot bine este.Faptul ca public si de la ION OGLINDA, e alegerea mea.Multe nu i le-am publicat,deoarece, nu erau asa cum ar trebui sa fie pentru cititori si nici pentru mine.
    Asadar,mai intai de toate,renunta la anonimat,si nu-mi mai da lectii.

    RăspundețiȘtergere