vineri, 3 mai 2024

IISUS HRISTOS NE GRAIESTE : VENITI IN BISERICA LUI HRISTOS !



                                                         Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas care striga tare asa:

                                     "Iisus Hristos ne graieste!

                             Biserica Lui Hristos ne cheama si ne graieste!

                            Veniti in Biserica Lui Hristos !"

Clipa in care, Il vad pe Mantuitorul nostru bland si iubitor, Il vad ca intr-o sfanta Icoana ,iar o lumanare cu flacara vie ardea in fața Sa.

Alaturi, era o alta Sfanta Icoana cu Sfantul Mare Mucenic Gheorghe Purtatorul de Biruinta, tot cu o lumanare cu flacara vie in fața Sa.

Prieteni dragi, daca Mantuitorul ne cheama in Biserica Sa, atunci sa mergem ori de cate ori putem ,si sa ne rugam cu inima si cu sufletul, cu trupul si cugetul, cu intreaga noastra fiinta,ca sa fim sanatosi,fericiti si mantuiti impreuna cu toti cei dragi noua.

Sa ne rugam si Maicii Domnului, ca sa fim ocrotiti cu mila si cu iubirea Sa de oameni,ca o Mama ce ne este tuturor acolo Sus in Ceruri,ca o Imparateasa a Cerului si a Pamantului.

Sa nu uitam ca sa fim buni si milostivi dragilor, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si niciodata sa nu ne lepadam de Sfanta Biserica a Mantuitorului Hristos si a Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu.

                                                                 Cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. Astăzi doctorul sufletelor noastre a fost răstignit pentru păcatele noastre,să mergem tot poporul la biserica azi și sa ne rugam pentru toți cei bonlavi și săraci de pe pământ,și să nu mai avem războaie între noi.

    RăspundețiȘtergere