duminică, 5 mai 2024

HRISTOS A INVIAT, PRIETENI DRAGI !IEPURASUL DIVIN, A VENIT LA FIECARE DINTRE NOI, SI MAI ALES ,LA COPILASI !

                                          HRISTOS A INVIAT,dragii mei!

              Sfânta Evanghelie după Ioan:  
„Zis-a Domnul către ucenicii Săi
Așa a iubit Dumnezeu lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat, ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică. 
Pentru că n-a trimis Dumnezeu pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca să se mântuiască prin El lumea.
 Cel ce crede în El nu este judecat, iar cel ce nu crede a și fost judecat, fiindcă nu a crezut în numele Celui Unuia-Născut, Fiul lui Dumnezeu. 
Iar aceasta este judecata, că Lumina a venit în lume, iar oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina, fiindcă faptele lor erau rele. 
Că oricine face rele urăște Lumina și nu vine la Lumină, pentru ca faptele lui să nu se vădească.
 Dar cel care lucrează adevărul vine la Lumină, ca să se arate faptele lui, că în Dumnezeu sunt săvârșite.
                                    Prieteni dragi, 
Va multumesc din inima si din suflet, pentru tot ajutorul vostru divin,ajutor care a facut ca anul acesta, sa bucuram mai mult de 140 de sufletele si familii totodata.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze, impreuna cu toti cei dragi si scumpi inimii voastre bune si pline de iubire ,fata de Aproapele.
Darul vostru de suflet,sa se intoarca la voi si la cei dragi inimii voastre, prin sanatate multa,bucurii divine si impliniri frumoase sufletesti! 
Iata dragilor, ce-a adus Iepurasul divin in Sfintele Biserici ale Mantuitorului nostru Iisus Hristos si-ale Maicutei Domnului cu Sfintii Săi:
.
Stim cu totii dragilor,ca, mai sunt si persoane care spun despre Iepuras ,precum ca,  nu are nicio legatura cu Sfintele Pasti.
Iar eu doresc sa le spun acestor persoane cu inima impietrita, ca gresesc foarte mult in fața Bunului Dumnezeu si a Maicutei Domnului cand fac asemenea afirmatii.
Iepurasul de Sfintele Pasti, inseamna mai intai de toate,iubire fata de Aproapele, inseamna bunatate,inseamna mila fata de cel in necaz si-n suferinta, inseamna a face loc bucuriei ,in locul tristetii.
.
Daca se regaseste Iepurasul divin,in inima Lui Dumnezeu si a Maicutei Domnului cu Sfintii Săi?
Categoric,Da !
In articolul urmator,vă voi spune cum Darurile de la Iepuras, Darurile din inimile voastre, au ajuns sus in Ceruri,inca de ieri la amiaza,cand, au fost impartite pentru toate cele 3 Sfinte Biserici.
Cei dragi noua si plecati dintre noi,au avut parte si ei ,de aceste DARURI divine.
In articolul urmator,vă voi povesti aceasta Minune divina cu Iepurasul divin,in Cerul Sfant si pentru sufletele dragi noua si plecati dintre noi.
Va imbratisez cu drag, si nu uitati dragilor, faceti bucurii,indiferent de ce nume alegem ,asa precum Iepurasul, important este sa daruim iubire, dragoste si sa facem loc bucuriei in locul tristetii.
                         Cu dragoste, cu recunostinta si cu bucurie infinita,pentru voi toti,
                                                        Maria Ghiorghiu!

11 comentarii:

  1. Hrustos a Înviat . Paște fericit , cu liniște , tuturor .

    RăspundețiȘtergere
  2. O noua lege care protejaza femeile si copii , mai ales singure prin care pot refuza turele de noapte in familiile monoparentale deci si tati singuri in ideea supravegherii copiilor sa fie in siguranta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a Înviat !
    Paște binecuvântat cu sănătate, bucurii, pace și lumină în suflet !

    RăspundețiȘtergere
  4. Rusia chiar de Pasti a pus pe Zelenski Pe Lista Neagra a celor ce trebue eliminati Fizic ,ca si a Ukraina

    de altfel pe care o vrea stearsa din Istoria chiar mai veche decit a Rusiei cu toate ca Ucraina mai avea numele de Rusia Keviana
    Denumirea de Rus-ia fiind data de Vikingi care in calatoriile lor in zona au format cele doua baze unde la limita de dealuri intre riurile nordice si Cele sudice Nord-estEuropene au format Cetati -baze de transfer al barcilor vikingilor in drum spre Constantinopol si Marea Caspica
    in jurul cetatilor vikinge Kiev si Moscova s-au inchegat in timp cele doua state Rus-denumire din limba Vikingilor slave Rusia si
    Ucraina ultima cu limba apropiata de Polonia si Lituania si deosebita Net de limba Rusa.

    In timp ce xi zim Ping al Chinei se pregateste dupa Paste de vizita in Franta, Hun-garia si Serbia toti trei considerati si Spionii Rusiei in si Contra Europei si al Nato

    pregatind Calea Matasii si a Calaretului Galben din Apocalipsa ultima carte din Biblie
    Si mai e si evreul Iohannis calaretul cu calul plecat din Primaria din Sibiu si care dupa perioada de Guvernator Marioneta calarit la presedentie ia Romania
    ,se vede acum Mare comandant calaret la Nato cum
    vedea si Doamna Maria un mesaj cu -Calul din Primarie -in Sibiu
    unde a facut si dezvelit din banii romanilor si doua statui in piata Mare cu Baronul de limba Idis Brukental
    Criminalul de Romani de la revolta lui Horea Closca si Crisan si mii de romani omoriti si deportatii numiti baiesi din anul 1784 de la minele si BAILE de Aur si Argint de unde a furat si facut 5 palate din care cel din piata centrala a Sibiului plin cu urmasii sai Tablourile
    pentru ca Batuti de Dumnezeu biologic ca si Iohannis nu a avut urmasi pentru ca nu meritau -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ue avertizeaza sabotaje si atacuri cu Bombe programate de Rusia reclamate de multe state ca tarile baltice

    Eu spuneam ca cel putin suspecte rusesti incendiile din marginea Bucurestiului in doar 2-3 zile dupa metoda ruseasca folosita de mult de Rusia si dupa revolta lui Ceausescu dupa interventia rusa ln Cehislovacia din 1968-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Astazi cutremur mic in zona de curbura a Buzau Vrancea de 2,8
    Face parte din cutremurele mici generate de faza Lunii intunecate din 8 mai 2024 plus minus 3-4 zile cu gravitatia Luna-Soare cumulate de aceiasi parte a Pamintului conform calendar ortodox ardelenesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Catre doamna Maria si alti cititori:
    Am si eu o intrebare: ce pateste o persoana care injura de lucruri sfinte (Cruce), de Dumnezeu, desi i se atrage atentia ca nu este bine?
    Nu stiu cu ce argumente sa mai conving aceasta persoana ca nu este bine cum procedeaza. Imi spune ca sunt eu o persoana nebuna, cu o problema in directia asta, dar eu nu suport sa aud pe cineva (si mai ales daca ii si atrag atentia) si sa continue sa injure urat si sa vorbeasca urat de Biserica si de cele sfinte.
    Tin sa precizez ca aceasta persoana nu facea asa pana acum 8-10 ani, cu aproximatie, cu toate ca nu a trecut prin lucruri care sa produca schimbarea, s-a inrait fara sa pateasca nimic, fara sa i se zica ceva de catre cei din jur. A imbatranit degeaba, cum ii zic eu si altii.
    Pomeneste continuu raul, dracuie.
    Cu ce argumente sa mai vin? Ca nu mai stiu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cuvinte si la Case mai mari
      Puteti vedea si in Filmul de seara asta si miine seara pe Realitatea tv cu cu Gelu Visan
      Dat pot da si exemple locale
      Dupa o slujba la
      Armeni-Sibiu
      Slujitorul la slujba in casa Domnului la care acesta spune-pai eu ori o fac ori o dau dracului
      Sau alta reala la o inmormintare la Gura Riului Sibiu popa iese furios in curte sa caute cantorul si intreaba furios -unde dracul umbla asta?-craciun.

      Ștergere
  8. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. pt 3 mai 23:46-persoama care injura si are o varsta are probleme cu creierul -sfatul meu este ignorarea totala adica il scoti din viata dumitale eu asa am facut si sunt impacat -il lasi la judecata lui IISUS HRISTOS

    RăspundețiȘtergere