vineri, 11 august 2023

DUMNEZEU A ADUS LUMINA SA, DIN CERUL SĂU !

 

                                                        Dragii mei, 

In aceasta noapte cand ma rugam, intr-o clipă am in fata ochilor care s-au inchis fara voia mea, un interior de sfanta Biserica. Aici, in SFANTA BISERICA vad un barbat ce intinde mana sa spre Candelabru, pentru a stinge toate becurile. Vad cum atinge fiecare bec ,iar fiecare bec atins de el se stingea imediat.
Dar nu apuca sa stinga toate becurile,deoarece,deasupra Sfantului Altar a aparut din senin, o Coroana perfect rotunda cu doua randuri de Stele aurii pe ea. 
La un moment dat ,Coroana cu Stele aurii se transformase intr-o Aureola orbitor de stralucitoare,Aureola care s-a asezat singura deasupra Catapetesmei de deasupra Sfantului Altar.
 Barbatul a ramas ca de piatra ,la vederea AUREOLEI care aparuse  in timp ce el stingea becurile. 


El nu se mai putea misca de-acolo si statea cu mâna spanzurata pe Candelabru. 
Dragii mei, DUMNEZEU nu are nevoie de lumina de la bec. DUMNEZEU este EL INSUSI LUMINA si DRAGOSTE, si a voit ca sa ne arate faptul ca, lumina de la oameni, se stinge tot de oameni. EL, DUMNEZEU ,are LUMINA SFANTA care LUMINEAZA casa precum si sufletele noastre! 
Dragilor, sa pretuim LUMINA DUMNEZEIASCA ,si s-O pastram prinRugaciune curata, prin Dragoste față de Aproapele nostru,prin Credinta fierbinte si statornica in Prea Sfanta Treime si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Săi.
                                                Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu