duminică, 28 mai 2023

IISUS HRISTOS PE PAMANT,CU TRICOLORUL ROMANIEI IN FAȚA SA !

 

                                                    Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata inspre Rasarit ,jos pe pamant, o mica masuta pe care se afla Tricolorul Romaniei sfinte.

.
Si chiar daca masuta era mica ca inaltime, Mantuitorul statea pe Tron imparatesc  avand pe masuta la care statea,Tricolorul romanesc. 
Cineva nevazut Il striga pe Mantuitorul ,dar Iisus parea ca este deranjat de acel glas care - L striga ,si care glas, venea dinspre Rasarit.
Cand era strigat,Mantuitorul Isi intindea bratul Său in spate fara ca sa-si intoarca privirea, iar  palma Sa o tinea deschisa  de parca ar spune Stop,nu mai striga!
Glasul iar Il striga pe Iisus,dar Mantuitorul intindea din nou bratul in spatele Său ,si cu palma desfacuta orientata spre locul de unde venea glasul ,ca sa determine acel glas care-L striga insistent,sa se opreasca din strigare deoarece, El era ocupat la masuta mica cu tricolorul Romaniei pe ea, si nu voia sa raspunda  aceluia care-L striga atat de insistent. Mantuitorul chiar era mânios pe acel glas care incerca sa se justifice, care incerca sa-I vorbeasca.

Prieteni dragi, IISUS HRISTOS va veni in Romania Sa,in Romania Duhului Sfant unde va judeca si viii si mortii.
Aici in Noul Său Ierusalim,aici va fi Dreapta Judecata si pentru cei vii si pentru cei adormiti.

.

Dragii mei, se apropie cu pasi repezi cea de-a Doua Venire a Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS pe pamant. 
Aceasta a Doua Venire va fi precum s-a si inaltat Domnul. Adica, Il vom vedea cum coboara pe norii Cerului ,pasind ca pe pamant. 
Il vom vedea cu totii,toata suflarea de pe pamant si nu numai,toata Creatia Lui Dumnezeu va vedea cea de-a Doua Venire a Lui Iisus Hristos.
Mantuitorul nu va veni pe ascuns,nu va sta ascuns de ochii nostri,asa cum spun multi dintre "iluminati" ca ar fi si venit in mod nevazut si sta ascuns deocamdata. 
E o mare minciuna,e o mare prostie ceea ce scornesc astfel de oameni.Sa nu-i credeti niciodata! 
MANTUITORUL este Unul singur,El nu se va mai naste inca o data,deoarece,S-a inaltat cu Trup la Cer ,iar in momentul Inaltarii Sale, glas din Cer am auzit si care a grait asa:

          "Bărbaţi  Galileeni !
           De ce staţi privind la Cer ?
            Acest Iisus care S-a înălţat de la voi la Cer, tot astfel va şi veni precum L-aţi văzut mergând la Cer."  
Da ! 
Tot la fel, Îl veti vedea venind din nou pe Pământ."
Sa  ne bucuram dragilor, ca suntem Poporul ales de Duhul Sfant ca sa-L primim pe IISUS HRISTOS Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,in cea de-a Doua Sa Venire pe pamant, iar acest pamant este Romania Duhului Sfant.
Sa ne rugam Mantuitorului prea iubit ca sa ne ierte gresalele noastre si sa ne arate Calea spre mantuirea sufletului nostru.
Sa ne rugam Maicii Lui Dumnezeu, ca sa duca Rugaciunile noastre Fiului Sau si Mantuitorului nostru si sa ne ajute ca sa putem rabda pana la urma si sa ne ducem Crucea cu Credinta,cu dragoste si cu iubire.
                                 Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. La Canes actorii Protest pe vestimentatie contra razboiului lui Putin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Glasul Rusiei lui Putin ateul ca si patriarhul Rusiei care folosesc propaganda ortodoxista pentru a justifica expansionismul prin crima si Razboi in lumea ortodoxa.
    La fel procedeaza si cei din Vest prin vocea Evreului Soros sau a homalailor neomarxisti care vor un imperiu Ue in vest care sa subjuge si anuleze prin evreii Aurescu ,Iohannis si Turcanu dreptul de vot pentru tarile mici si renuntarea la Suversnitate si Traditiile Cultural-Ortodoxe,Slabite intentionat economic pentru Dictatul noului Imperiu Vestic in tarile si popoarele din estul Ue Saracite cam intentionat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun ești informat, dar dece nu ne spui despre americani câte războaie de cotropire au purtat in lume după cel de-al doilea război mondial???
      Iar NATO ce caută în coasta rușilor???
      Hai spune că tu tare multe ști!!!!

      Ștergere
    2. Nu trebue sa o spun eu a spus-o clar in Delir, smericanul evreu din New York Soros-lupta pentru Mondialism si Globalism deci Ordinea mondiala-
      Am mai scris-o acum o zi sau doua razboiul mondial ,dreptate dar nu pentru catei-craciun.

      Ștergere
    3. Apropo daca vrei razboiele americanilor o stire cam obturata, acum citeva zile americanii au atacat in Africa parca Somalia-craciun.

      Ștergere
    4. Spre deosebire de Rusia care anexeaza teritorii de la toti vecinii, Americanii se baga ori unde au interese de bani fara sa anexeze teritorii.
      Iar ca mentalitate oficial sustin ciudatii sexuali
      Dar acum doua luni o mare firma de productie bere a facut o reclama la bere cu un transexual, rezultatul americanii nu au mai vrut sa cumpere berea boicotind firma care a pierdut 30 miliarde Dolari in doua luni.
      La fel alta firma magazin a pus la intrare haine pentru transsexuali, rezultatul americani nu au mai cumparat de la ei facind o paguba de 10 miliarde dolari
      Multumit??-craciun.

      Ștergere
    5. Este vorba că americanii omoară, fac războaie unde au interese de jegmanit, iar rușii se apără de NATO care vine în coastele lor. Bunăstarea americană este pe suferința multor persoane unde ei au purtat războaie de zeci de ani(în Vietnam 20 de ani). Iar parteneriatul american cu Romania ce părere ai, ce fel de parteneri suntem pentru ei????
      Și când te gândești cum îi așteptau românii să vină ca salvatori....

      Ștergere
    6. Ai dreptate americanii asteptatii Salvatori ,
      Dar de cine??
      Pai de Rusia care anexeaza teritori si asa e cel mai mare stat din lume si tot mai vrea Ucraina si Basarabia.
      Daca si asa va fi ,Romania se va Reunifica conform mesajului doamnei Maria atunci vom avea si de cistigat la urma din razboiul asta pentru care din pacate sintem cam aproape in spatiu si timp
      Si alt mesaj spune ca Chinezii -vor primi Dunarea de Jos- deci vor fi noul vecin al Romaniei in dauna Rusiei-craciun.

      Ștergere
    7. Crăciun, nu vreau să fac polemici cu tine, te invit să citești istorie, cred că ai lipsit la școală de la lecțiile de istorie, poate ai ramas și corigent....

      Ștergere
    8. Ai vrea tu.
      Uite arunca o tema-craciun.

      Ștergere
    9. Mai e si o vorba
      Prezentul il vedem
      Viitorul il stim
      Cu Istoria si trecutul e mai greu ca are multe variante , dupa imperiile din jur si interese-craciun.

      Ștergere
    10. Uite vad ca tii cu Rusia.
      In 1877 dupa ce rusii sint batuti la Plevna de otomani cer ajutorul in scris al regelui Carol I al Romaniei
      Dupa ce romanii i-i inving pe otomani la predare otomanii vin sa predea sabia recunoscindu-se invinsi si comandantul Rus iese in fata sa o primeasca
      Dar comandantul otoman refuza sa i-o dea spunind ca o da doar romanilor ca doar ei au invins.
      La retragere peste Romania Rusi au dorit sa o ocupe impreuna cu Bucurestiul
      Dar Armata romana care pierduse in lupta 11 000 de ostasi se retrase strategic si pregatita de lupta pentru actiune asta pe dealurile Pitestiului i-i fac pe rusi sa renunte.
      Dar Rusia tot nu renunta si dupa ce i-am Salvat total Rusia in retragere ocupa Buceacul-sudul Basarabiei
      Haraso multimire-craciun.

      Ștergere
    11. Anul 135 imparatul roman Hadrian invinge ultima revolta a evreilor si declara Iudeia -Libera de evrei- schimbindu-i numele in Palestina dupa cel al dusmanilor evreilor filistenii si alunga evreii in cel de al treilea exil dupa primul din Babilon si al doilea din Egipt-craciun.

      Ștergere
    12. Trăiești în trecut, dar trebuie să trăim în prezent...
      Aici este marea durere....

      Ștergere
    13. Te cam contrazici, inainte spui ca nu stiu Istorie apoi ca stiu prea multa si traesc in trecut
      Dar e o vorba cine uita trecutul risca sa il repete- in sensul ca nu invata nimic din Istorie-craciun.

      Ștergere
    14. Ești unilateral, te interesează doar trecutul cu rușii, americanii îți plac la nebunie și te faci că nu vezi ce au făcut și fac și în prezent. Dar așa sunt "unii" trebuie să-i acceptăm că doar nu-i așa, sunt și ei copiii lui Dumnezeu...

      Ștergere
  3. Mesajul e clar Iisus face o alegere intre rusii din est galagiosi ,orgoliosi si razboinici si Romania pasnica si neviolenta
    Alege Romania -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne Miluiește
    Daca stam și ne gândim la ce a făcut Rusia care este țară ortodoxă,cred că de aceia Mântuitorul Sufletelor Noastre nu a răspuns.
    Poporul român suferă multe dar în tăcere și cu gândul la Dumnezeu care este salvatorul nostru 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  5. Cit priveste informatia cu atacul americanilor in Somalia preluata
    Cred ca se refera la interventia contra piratilor din cornul africii care obijnuesc sa jefuiasca vapoare si sa captureze marinari pentru recompensa printre care au fost si romani.
    Deci ar avea o justificare si juridica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cultul personalitatii lui Erdogan va duce la razboaie, insa vor fi înfrânți iar Grecia va triumfa, rusii si aici isi vor băga nasul_

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erdogan un președinte patriot care își apără tara de globaliștii care fac ceia ce vedem că fac atât în Europa cât și în alte țări unde găsesc conducători ca cei din Romania...

      Ștergere