marți, 30 august 2022

SA PLANTAM PANDEMIA ,CA SA CREASCA SI MAI MULT!

                                         


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"   

.

                                          30 August 2022,ora 6,08 !


                                        Dragii mei,


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                      "Pune-o acolo, pune-o acolo!

Clipa in care,vad doua persoane, doi barbati tineri.Erau sub Cerul liber,inspre Sud, in fata unei case in care se vedea multa vegetatie.

Unul dintre ei, era cu spatele la mine  si i-a dat celui pe care -l vedeam, i-a dat o vaza mare din sticla transparenta ,ca de cristal,vaza ce era pe jumatate plina cu apa.

Cel care a primit vaza cu apa, nu stia ce sa faca cu ea.

Dar un glas ii spune:

                       Uite asa, PANDEMIA creste!

                   Pune-o acolo!"

Iar tanarul cu vaza in maini, in care avea apa in ea,se indreapta catre un pom si toarna la radacina pomului inalt acea apa infectata cu Virusul de ei stiut si pe care ,l-au pus in ea in mod special,pentru ca, PANDEMIA actuala sau poate una viitoare de alta natura,sa creasca si sa cuprinda iar planeta. 

Dragii mei, am spus toata vara si nu de la mine am spus ,ci numai din Graiul Duhului Sfant,ca ,incepand din Septembrie, cei care formeaza comandamente si ne pun la zid, vor incepe din nou,pas cu pas ,si ne vor incuia in case,nu ne vor da voie sa respiram aer curat.

Sa nu fiu inteleasa gresit! VIRUSUL a existat si exista ! VIRUSUL COVID 19,20,21,22 .....si cat vor vrea cei care conduc lumea intreaga, va exista si va ucide,va secera vieti.

Dar nu pentru ca asa e natural de cand lumea ,ci pentru ca,au grija ucigasii bogatasi ai lumii intregi,ca sa-l inmulteasca,sa-i inmulteasca si sa-i intretina pe virusii ucigasi,pentru ca Omenirea sa fie decimata,iar ei sa se imbogateasca si mai mult.

E normal sa ne protejam, e normal sa avem grija de noi si de cei dragi, dar nu e normal sa te prefaci ca prin masuri draconice,poti opri VIRUSUL!

 Nu! Nu poate fi oprit ! Vom trai ca dintotdeuna de altfel, cu acest Virus,cu Virusii pe care deja ii stim si cu cei care vor mai aparea dupa voia conducatorilor diavolesti ai lumii.

Vom trai cu acest Virus si cu multi alti Virusi naturali sau cel mai probabil,creati in laboratoarele ucigase de oameni.

Vom dobandi imunitate de turma. Organismul nostru se va obisnui cu Virusul si cu Virusii, si va dezvolta anticorpi specifici virusului infectios. Da, putem trai cu Virusul Covid si nu numai,asa cum traim si cu gripa noastra romaneasca,asa cum traim si cu virusul a diferite forme de hepatita,etc etc.

Dumnezeu ne-a creat ca sa putem rezista cat mai mult, la tot ce inseamna Virusuri si infectii de tot felul. 

Avem Medici exceptionali, da,avem vaccinuri romanesti, avem medicamente de tot felul si vom rezista.

Avem nu in ultimul rand,pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI care nu ne parasesc niciodata,in nicio clipa din viata noastra.

Daca se iau masuri draconice,nu inseamna ca Virusul sta locului,acolo unde vor sefii de comandamente,care ne vor inchide din nou precum toate vietatile in custi.

Au avut interes si interese,inca mai au, deoarece,  Sezonul Estival trebuia sa-si faca plinul in incasari,ca doar,toti au restaurante si hoteluri si plaje particulare, si nu erau fraieri sa-si taie craca de sub picioare.

Veti vedea ca ,inca de la inceputul lui Septembrie ne vor da recomandari,iar dupa 20 septembrie vor veni cu amenintari si restrictii draconice pentru populatie.Fireste ca, toate acestea vor fi ca o implinire a ordinilor dinafara. Romania nu mai este un Stat de Drept, un Stat care sa se conduca dupa Sfanta Constitutie a Romaniei;Romania este condusa dinafara,este condusa de COMISIA EUROPEANA formata din oameni nu tocmai crestini ortodocsi,ca sa nu spun altfel.

Dar,exista un mare Dar, si anume ca,ROMANIA este ADEVARUL DUHULUI SFANT,ROMANIA este GRADINA MAICII DOMNULUI ,ROMANIA este si va fi VIITORUL al Doilea Nou Ierusalim,si nimeni si nimic nu va putea face rau ROMANIEI SFINTE!

Sa multumim Domnului si Maicii Domnului ca si-a revarsat peste ROMANIA sfanta, peste Poporul Sau ales, Darul si Harul Sau .Cine va incerca sa distruga ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT si sa se atinga de Poporul roman ales,Popor bun si credincios,Popor primitor si o cu inima mare si cu sufletul catre Dumnezeu si Maica Domnului,isi va primi rasplata inainte ca sa puna in aplicare planul diabolic.

Asadar,sa ramanem tari in Credinta si in iubire fata de Aproapele si vom fi ocrotiti cu siguranta!

Sa dam multumire dragilor, si pentru o gura de aer curat pe care il primim de la Bunul Dumnezeu si de la Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, si sa-i incredintam pe dusmanii nostri, pe dusmanii Romaniei Sfinte,sa-i incredintam Lui Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa le rasplateasca lor dupa faptele lor, ,si asa se va face Dreptate pentru Romania Sfanta,Dreptate pentru Poporul român greu incercat,Popor ce nu se va lepada niciodata de Credinta si de Crucea Lui Hristos! Amin! 

                                     Cu dragoste,Maria,


                                                                 

56 de comentarii:

  1. Doamnă .să vă dea dumnezeu sănătate și tot ce vă doriti

    RăspundețiȘtergere

  2. Anonim30 august 2022, 19:13 Va multumesc frumos! Doar sanatate imi doresc ca sa am si putere ca sa scriu tot ce voieste Bunul Dumnezeu si maicuta Domnului cu Sfintii Sai! Sa implinesc VOIA MANTUITORULUI nostru Prea iubit Iisus Hristos si a MAICII LUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu faceti voia celui rau si sa va mai vaxxinati cei care ati apucat sa fiti intepati cu serul experimental si platit de la buget, tot din banii nostri, ai tuturor! Ei planteaza virusul si credeti ca pe urma se trezesc asa de milostivi sa va dea "antidotul"???!?!?!?!!??!

      Ștergere
  3. Doamne Ocrotestei pe Români nu ne parasi AMIN

    RăspundețiȘtergere
  4. Romania tara bogata ca si Sri Lanka cazuta la mina Asasinilor economici de la Guvernare gen Virgil Popescu care Pas cu Pas distrug tara si o vind-Tradeaza din interior cum o mai spune si Ponta dar si Tudose ca in plina criza Energetica distrug capacitati de productie in energie-Programat- sa o faca mai slaba si dependenta decit era acum 8 ani prin oameni ai partidului PNL Evreiesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Virusul nu a ucis pe nimeni ! Cei care au murit in spitale au fost uciși la comanda !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣😂😂😂

      Ștergere
    2. Da, bineinteles! Au murit oamenii din cauza ca nu s-au mai tratat de bolile cronice, de tot felul de complicatii si astfel, normal ca au murit. Apendicul inflamat sau altele urgente nu au cum sa astepte. Degeaba se spunea ca urgentele se tratau, ca nu stateau lucrurile chiar asa. "Prioritate" avea covrigul, facea-s-ar ghem! Mama lui de covrig! Apoi urgentele mai erau si testate cu teste care trebuiau sa fie ca sa iasa automat din pachet gata pozitiv! Fals, desigur! Fals pozitiv iesea orice test ca asa trebuia. Intreg personalul medical stie asta.

      Ștergere
  6. Buna seara doamna Maria,
    Multumim pt tot ce ne scrieti. Masurile draconice inseamna ca cele care au fost sau mai severe?

    RăspundețiȘtergere
  7. multi medici au inceput sa vorbeasca despre pandemie si vaccin -pandemia a fost anuntata tocmai de Bill Gates in 2015- de unde stia? pai este implicat ca alti miliardari-iar vaccinul este experimental direct pe oameni si contine fragment din ARN MODIFICAT!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Nu va mai intepati cu acele seruri experimentale.

      Ștergere
    2. Acele seruri contin oxid de grafen, fetusi avortati, ARN mesager care il modifica genetic pe cel care si-l inoculeaza. Plus multe altele mai contine. Nu e un vaccin asa cum ar trebui sa fie!

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. Tu ști ce inseamna(traduce Amin???)

      Ștergere
    2. Asa sa fie-craciun.

      Ștergere
    3. Crăciun, nu te-am întrebat pe tine! Nu-i comentul tău.

      Ștergere
    4. Multi nu stiu ce inseamna Amin ,asa mai afla si altii mai ales ca nu cadra cu contextul.
      .De aceia intrebarea e de nota zece-craciun.

      Ștergere
  9. Iccidentul vrea lansarea vaccinului buster pebtru Omicron motive de scandal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. A murit bolnav Mihail Gorbaciov ultimul sef al Urss-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anul presedintelui!?
    https://www.romaniatv.net/a-murit-mihail-gorbaciov-fostul-presedinte-al-urss-a-fost-liderul-care-a-aceptat-prabusirea-blocului-comunist_6782226.html
    Cine urmează ii sau ec vocea ce spune?

    RăspundețiȘtergere
  12. Cristoiu -conflictele ca incendiile se vor multiplica devenind planetare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. In particular Gorbaciuv spunea de Ceausescu pentru ca se opunea reformelor-Funcherul de la Bucuresti va sfirsi rau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gorbi o ajuns in iad si al nostru in Rai😆😆😆

      Ștergere
  14. Un repar turc spune de Erdogan -Daca un bou se duce intr-un Palat el nu devine Rege ci Palatul devine un grajd.-
    Lucru valabil si la noi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Un alt mesaj spune ca....
    "Vaccinul este pregatit, urmeaza sa se propage virusul..."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mdaaa, intotdeauna ajunge antidotul sa fie creat inaintea virusului. Dar asta nu este antidot. Vaxxinul asta nu este un vaccin bun, care sa faca bine!

      Ștergere
  16. Mircea Cosea-Romanii au nevoie de incredere in viitor care nu exista din cauza ca tara nu e guvernata iar legea de majorare a pensiilor nu e respectata de guvern.
    Sa renununtam la masuri de taxe pentru deblocatea economiei reale in loc sa faca majorari cu bani care nu exista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. George Simion -Din tara exportatoare de energie am ajuns tara importatoare de energie.
    S-au batut joc de tara asta.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai nea Petre,daca doamnei lui lui ai place asa cum e,treaba ei.Io nu i_am pus_o fostei unde nu traba.Spun multi ca ai plac aceleasi locasuri intime la femei si barbati.O spune avocatul Mihalcea.Mai incet cu Georgica platit din doua parti.Aurul ai o creatie a secu profitoare pe spatele poporului credul.Si cine o platit mascarada de nunta.Daca era patriot adevarat,nu alunga patriotii adevarati.La zi de nunta ,sa ai fie tarana usoara alaturi de toti vanzatorii de tara sereisti.Si mai ales sa suga la dulcele ardei cu zahar evreiesc.Pa,pa.

      Ștergere
    2. Ilie, vorbești prostii!!!

      Ștergere
    3. Ilie esti pe felie-craciun.

      Ștergere
    4. Nea Petre,o cam pus_o de oaie cu Becali,o primit branza de magar.😆

      Ștergere
    5. Oare de ce are interdictie in R Moldova,ca io graiesc prostii?

      Ștergere
    6. Cam asase explica Ilie ,ca sta de 8 ani la capitala dar fara sotie-craciun.

      Ștergere
  18. Doamna Maria va doresc o zi frumoasă și binecuvântată 🌹
    Am incercat sa scriu și mai mult nu le scrie,eroare,eroare

    RăspundețiȘtergere
  19. Nenea Ciuca Maciuca cu casta lui evreiasca iohannista cumpara armament din banii jefuiti romanilor prin inflatia programata metodic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mihai Gotea parlamentarul cu barba dinUsr batut inteneiat de Palada la B1 tv care dormea in parlament si inainte sub bancile din Cluj si apoi cu sticla la Vama veche printre cei platiti ca protestatar de Soros care voia sa ia Rosia montana si ajuns Ministrul Mediului sub guvernarea cu USR-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ministrul culturii Romascanu ne vorbeste de ziua limbii romane oficiale din 2013 pledind pentru cea stralucirea celei neaose fara neologisme-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Terhes europarlamentar -Romanii platesc incompententa guvernantilor vizibil cu termicentrala Mintia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Trump vrea reinvestirea ca presedinte Sua pe motivul ingerintelor ilegale in campania electorala si manipularea vointei electoratului, cum a facut si la noi Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Alegerile din Sua o politica imperialista care dezamageste si cu urmari in toata lumea-o spune Troncota de la Sibiu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Dupa covid 20 procente ,unul din cinci fac accidente trombotice ulterioare Avc sau la inima mai ales tinetii ca exploziile cu efect intirziat -o spune doctorul Bacalbasa dar Terhes spun ca aceste efecte sint si la cei vaccinati fortati de politicieni prin vot care nu respecta autonomia doctorilor si pacientilor dar fara nici o responsabilitate ca in cazul Sindromului mortii subite -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Europa schioapata urmare a cresterii pretului energiei care favorizeaza Rusia si America care face export iar dolarul a trecut peste Euro-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Fondul proprietatea cu 20 procente din averea romanilor ajunsa majoritatea in proprietatea fondurilor de investiti unde propietari sint …Evreii
    Pai cum … ,tot ei Evreii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Normal cind Findul Proprietatea si Romania sint Dictaturi si sint conduse tot de Casta Evreiasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. NEA PETRE,IAO SI PE ASTA,MEGAWATUL DE CURENT IN RUSIA COSTA. PATRUZECI EUROI,LA NOI COSTA DE LA MAXIM OPZECI PRODUCTIE LA CINCI SUTE CINZECI CONZUM,DOAR IN SUEDIA,OPTZECI.NEINCALZIM PE LEMNE,CANCI,CA SUNT DESTINATE DE GUWERNUL MEU NEMTILOR,MOCA,DUPA FINII HAUSTIECI.

    RăspundețiȘtergere
  30. O ADEWARATA RUMUNIE HESUATHA.

    RăspundețiȘtergere
  31. Cristoiu—Nu inteleg de ce romanii trebuie sa faca atit ,legat de razboiul ucrainian pentru ca Iohannis da capete un post la Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  32. Tot Cristoiu -Ciuca total lipsit de talent politic face tot ce i se spune pentru a ajunge presedinte ,s-a dus chiar la Avram Iancu
    Ciuca va fi cosiderat in viitor exemplu de gafe facute-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  33. Acum planteaza pandemii apropo de Gorbaciov care acum 32 de ani planta prin KGB saminta Revolutiei din Romania,dar fara sa recunoasca nimeni nici ai lor nici si nostrii
    Doar ca atunci KGB-bistii cu masinile lor Lada numai barbati in ele schimbau la negru cauciucurile rusesti ale masinilor cu cele romanesti care costa unul cite 560 lei dar ei le schimbau pentru/pe un pachet de cafea care costa la noi 1200 lei din cauza ca lipseau din magazine.
    Mai tirziu au fost gasite in Oltenia si masini Lsda abandonate cu cauciucuri rusesti, si nici cei de la servisuri care le schimbau nu erau la intimplate pentru ca purtau nume cu terminatia-ski slava si doar la citeva luni nu mai voiau sa stie nimic-craciun..

    RăspundețiȘtergere
  34. Ați spus despre miliardarii lumii dar oare cine îi ajută pe ei nu forțele armate și servicii secrete fără ei nu au putere cu tot bogăția lor

    RăspundețiȘtergere
  35. Sint mai multe coincidente care arata ca lucrurile nu sint intimplatoare cum ar fi plantate pandemiile,sau Acei straini care taman cu o saptamins inainte de la revolutie care schimbau cauciucurile noi rusesti sau Mai nou Ozn-ul aparut linga Sibiu in 22 mai 2022 taman la ora 22-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  36. Taman in ziua mea de nastere😊

    RăspundețiȘtergere