luni, 20 iunie 2022

VINE SFARSITUL ? SUFLETELE CELOR DRAGI, VIN SA NE SPUNA CA SE APROPIE SFARSITUL ! SE STINGE CANDELA OMENIRII PE PAMANT?

                                                   

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.
20 Iunie 2022,ora 15,30 ! 

Dragii mei, 

In aceasta dupa amiaza,desi eram cu ochii ,cu inima si cu sufletul la calculator,brusc, nu mai sunt in locul meu ,ci sunt cu casa mea in care locuiesc acum, inconjurata de daramaturi.
Casa mea era neatinsa,nimic nu era lovit sau daramat,dar de jur imprejurul casei mele,erau numai daramaturi ca in Ucraina.
Printre aceste daramaturi,vad dragilor cum vin cu mare greutate,toti cei dragi care nu mai sunt in viata pe pamant. Toti incercau sa ajunga la mine care eram in casa si eram f bine, toti incercau sa-mi aduca un Mesaj. Ii vedeam cum coboara si mergeau cu mare greutate printre daramaturi,dar nu puteau ajunge in interiorul casei mele.
La un moment dat insa, privesc in dreapta mea de parca casa mea avea doar ferestre , nu si pereti, privesc uimita si o vad si pe sora lui socrul meu care a plecat la Domnul cu multi ani in urma,la varsta de 95 de ani.O chema Maria,dar noi ii spuneam Tanti Maricica.
O vad cum coboara f greu peste daramaturi si voia ca sa ajunga la mine si sa-mi vorbeasca.Erau atat de multe persoane  cunoscute mie si care nu mai sunt in viata,dar care veneau din toate partile si nu reuseau sa ia legatura cu mine care stateam ,ca intr-o casa de cristal si nu din ziduri.
Nu stiam in ce parte sa privesc si cu cine as putea vorbi mai intai.Cum celelalte persoane coborasera peste daramaturi cam la 10 metri de mine, apoi se dizolvau,dispareau rand pe rand, ma intorc spre Tanti Maricica care se asezase pe o piatra din daramaturi si ofta.
O intreb:

"Dar ce faci Tanti Maricica?
Cum de ai venit la noi?
Tanti Maricica isi trage sufletul,era imbracata in hainutele ei pe care i le-am dat de pomana, si-mi spune exact asa cum vorbea ea cand era in viata:
Ce sa fac măi, am venit măi ,să spun ca se apropie sfarsitul!"
Apoi, a disparut tot la fel cum a si aparut!
Dragilor,de ce Tanti Maricica a reusit sa ajunga si sa-mi vorbeasca si ceilalti nu? 
Deoarece, impreuna mergeam la Sfanta Biserica,impreuna veneam acasa de la Sfanta Biserica.Era nelipsita din Sfanta Biserica.
Deci,inca o dovada in plus ,daca mai era nevoie, este faptul ca, daca mergem la Sfanta Biserica ne mantuim si avem acces din viata cea vesnica , la cei dragi ramasi pe pamant.
Cat despre Sfarsitul Lumii, eu am scris adeseori.
Veacul acesta 2000-2099,este ultimul veac al omenirii pe Planeta Pamant!
Atat mai dureaza PLANETA PAMANT,dar nu stim daca vom ajunge pana in 2099!!!Deocamdata!
Doresc ca sa specific clar, SFARSITUL LUMII nu inseamna Sfarsitul oamenilor de pe pamant!
SFARSITUL LUMII,inseamna sfarsitul VEACULUI pe acest PAMANT pe care ni L-a daruit CREATORUL, ca sa crestem si sa ne hranim de pe el, si nicidecum sa facem razboaie si nucleare!

Dupa VENIREA MANTUITORULUI HRISTOS in ROMANIA DUHULUI SFANT,in ROMANIA NOULUI IERUSALIM care este foarte aproape,cu totii vom fi judecati de MANTUITORUL si DREPTUL JUDECATOR, si fiecare ne vom primi locul dupa Credinta si Faptele noastre .

Lumea care va supravietui celui de-al Treilea Razboi mondial care este inevitabil , dar si bolilor care vor veni peste noi, MORTII  care vor invia si care au dus o viata crestineasca pe pamant, acea lume va fi dusa pe un alt PAMANT,pe un alt TARAM al FAGADUINTEI.
Dar voi reveni cu un alt articol in care ,veti gasi selectate din alte articole scrise cu ani in urma, despre SEMNELE SFARSITULUI LUMII. Despre adevaratele SEMNE dumnezeiesti ale SFARSITULUI LUMII,si nu despre acele semne inventate de asa zisele minti "luminate",care spun ca lucreaza in lumina sau cu magie alba.
Sunt 25 de ani de cand scriu din GRAIUL DUHULUI SFANT, iar tot ce am scris si scriu, a fost si este numai CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS ,si nimic de la mine!
Cine va crede in toate cele scrise de mine si graite de DUHUL SFANT,ferice de sufletul lui. 
Cine nu va crede ,dar va mai si huli CUVANTUL LUI DUMNEZEU pe care eu Il scriu aici,isi va primi rasplata divina dupa cum a crezut si grait,dupa faptele sale.

Dragilor, sa nu ne facem PALATE pe pamant,deoarerce,intr-o secunda vor fi praf si cenusa .
Ci sa ne facem PALATE in CERUL LUI DUMNEZEU, facand fapte bune,fapte de milostenie,intarindu-ne in C REDINTA si daruind celor necajiti si amarati din putinul nostru,asta insemnand,iubirea fata de Aproapele.
Niciodata nu putem spune ca-L iubim pe Dumnezeu si pe MAICUTA DOMNULUI,daca pe Aproapele nostru aflat in suferinta si-n lipsuri,il urâm, il batjocorim.
Sa ne indreptam pasii nostri,inima si sufletul nostru spre SFANTA BISERICA a Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului cu Sfintii Sai,aici unde este ocrotirea si mantuirea sufletului nostru.
Cu dragoste,Maria.

P.S.
Cand va fi sfarsitul Lumii pe acest Pamant, oamenii vor privi la LUNA de pe Cer,care va fi jumatate galbena si jumatate rosie ca sangele. Din jumatatea rosie, din partea stanga, din LUNA va curge sange adevarat. Punte de sange va fi intre LUNA de pe CER si Pamant.Asa cum curge un râu din varful muntelui,un râu involburat,asa va curge Sange adevarat din LUNA de pe CER. Atunci va veni HRISTOS DOMNUL, Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Voi reveni cu amanunte, intr-un alt articol!

35 de comentarii:

  1. Draga Maria eu cred tot ce spui tu ai anuntat inainte ca va urma un razboi

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim20 iunie 2022, 17:13 Asa este ! Nu de la mine scriu,ci num,ai de la DUHUL SFANT !

    RăspundețiȘtergere
  3. Marioara surioara,io unul ma incred in tot ce ne graiesti.Te iubesc,vorba mea,pana dincolo de parapet,pana dincolo de limitele acestei lumi ce ne tane in sclavie.Te iubesc si te urmez in infinit,surioara draga.Tu esti preaplina de dragoste,surioara draga.

    RăspundețiȘtergere
  4. Guvernul a dat ordonanta pentru inchiderea ireversibila-cea ce presupune taiere la fier vechi a ultimelor centrale energetice pentru producere energie pe carbune ca Mintia .
    In timpul asta Germania,Austria ,Polonia le deschid si pe cele vechi cu peste 70 procente cota din energie ,Romania si romanii platesc in ultima saptamina cea mai scumpa energie din Europa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Noi ne facem raiul in ceruri iar altii ne fac viata pe pamant, iad. Poate totusi e mai bine sa ne facem si pe pamant, rai, iar pe cei care fac iadul nostru sa i trimitem in iadul adevarat cat mai repede.
    Legat de Noul Ierusalim, v am mai rugat sa l definiti, pentru ca am vaga impresie ca unii vor sa si mute Ierusalimul la noi, si pentru asta le trebuie o noua tara a fagaduintei, dar nu foarte populata.
    Si acum va las sa meditati ce metode de depopulare au inventat oamenii.
    Va dau si indicii: daramaturi, somaj, coruptie, state paralele, state esuate, incultura, vrajba, dezbinare, incompetenta, minciuna, invidie, risipa, hotie, institutii nefunctionale, birocratie, haus legislativ, lipsa de modele, lipsa de lideri.
    Daca mi a scapat ceva, ma puteti completa.
    Eu personal nu astept Noul Ierusalim, pentru ca nu stiu ce aduce cu sine.
    Astept mai curand noua revolutie adevarata pe care o tot anuntati dar nu mai vine.
    Astept o noua Romanie, mare, independenta, libera, prospera si respectata in lume.
    Eu am un vis: ca intr o zi, toti romanii, saraci sau bogati, tineri sau varstnici, credinciosi sau laici, civili sau militari, vor fi fericiti si mandri de tara lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi daca nu citesti constant si serios comentariile,avea doamna Maria un comentariu in ultima luna si ceva exact pe tema asta.
      Dar si pagina urmatoare e tot un fel de raspuns scris parca pentru intrebarea ta-craciun.

      Ștergere
  6. Europfa de vest sub canicula extrema Spania si Franta 49, si 50 grade Italia 51 si vine spre est prima Grecia cu 40 grade celsius
    Asta inseamna consum superior de energie si zeci de mii de decese mai ales batrinii in locuite fara pivnita-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu sa aiba mila de noi si sa ne dea putere sa putem trece peste necazurile care vor veni pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred doamna Maria.
    Semnele sfârșitului se văd doamna Maria,le trăim acum pe pământ.
    Atâta răutate,boli,război, ură,etc.
    Cum sa nu vina când nu se mai pot suferi,frații între ei .
    Nu găsesc cuvintele,este atâta minciună,invidie ce nu sa pomenit.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏
    Doamne Ajuta și ne miluiește.
    Mulțumesc Bunului Dumnezeu și Maicuta Domnului că mi-a dat răbdare,sănătate și nu am ură in sufletul meu,nu am sufletul otrăvit.
    Sunt cu gândul la Dumnezeu și Mântuitorul Nostru Iisus Hristos și Maicuta Domnului în fiecare secundă,
    Rugați va la Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului și vom trece peste toate încercările,Dumnezeu ne va proteja, Doamne Ajuta 🙏🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  9. Unul pe Tv-Avem Tradatori la conducere care fac Genocid Economic si inchid o tara.
    Terhes -Ursula a venit cu utopia neomarxista a emisiilor de carbon iar ministrul energiei Popescu e o marioneta desi i-am atras personal atentia acesta a a dus Romania la Sapa de Lemn.
    Acum e clar cita dreptate avea si George Simion referitor la ministrul roman al Ne-Energiei Popescu -Groparul energiei si economiei romanesti -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Protest pentru proiectul de lege Pro-Lgbt in scoala la care se opune UDMR si se pare si PSD dar si exponentii crestini ai ortodoxiei si au lui Hristos care le spun politicienilor ca sint fatarnici-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria Știam că din 2020 Dumnezeu a dat dezlegare celui rău de a se dezlănțui !,din cauza păcatului lumi! Singura șansă a noastră este scrisa în fapte doi cu 38 Alta șansă nu avem.

    RăspundețiȘtergere
  12. Au venit cei de pe lumea cealalta sa ne Averizeze,au venit si extraterestri vazut prin Ozn-urile lor si in Romania la Sibiu si Buzau in zonele cele mai circulate linga orase autostrada si drumul cel mai circulat spre Moldova,semn ca sint ingrijorati.
    Iar ingrijorarea lor trebue sa ne atraga atentia si sa ne ingrijoreze si pe noi pentru ca in ciuda parerilor unora evenimentele se precipita si pot degenera oricind cum a fost ieri cu atacarea in Siria de rusi a unei baze americane la granita sud estica linga Iordania si sa devina exploziva ca o reactie in Lant-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Orban Ludovic -Putin un rasfatat al liderilor occindentali iar Ucraina e o reduta ,rusii nu se vor opri acolo-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si pe plan social -intern situatia e exploziva cu politicieni care s-au imbogatit prin vinzarea si ruinarea adusa Tarii ca sa arat pe evreul Ungureanu cu fundatia Gojdiu iar sotia la OMV ca si a altor politicieni in timp ce la pompa preturile gazelor si combustibililor romanesti cresc urmare a acestor sinecuri si comisioane,de fapt Fapte de Coruptie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. uau am ramas uimit tot ce am citit , doamne ajuta sa ne ierte de pacatele noastre

    RăspundețiȘtergere
  16. Dupa ce Rusia a spus ca toate fostele republici sovietice o pot pati ca Ucraina si a oprit conducta cazaha care aducea gaz spre vest
    Acum la Tibilisi in Georgia mare manifestatie pentru aderarea la Uniunea Europeana de fapt conflictul rusilor se internationalizeaza Pas cu Pas dupa si Lituania a blocat Rusiei accesul terestru spre Enclava Kalenningrad de linga granita Polona la Marea Baltica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. sunt ANONIM 5 si scriam pe blogul d-nei MARIA ca duhovnicul meu de suflet mare vazator in DUH- a spus-sa va fereasca DUMNEZEU de seceta si foamete ,ca pentru o bucatica de paine vor intra cu forta in case sa ia tot, si viata voastra va fi in primejdie- sanatate si pace in lume si suflet

    RăspundețiȘtergere
  18. Scena mondiala decamdata se misca lent precum primele mutari de la jocul de sah din Kalenningrad pina in Japonia si Siria.
    Dar meciul mondial e inceput si desi mai lent joaca si China ,Australia dar si tari din America Latina ca Venezuela-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sfârșitul lumiii va veni în anul 2050.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mie mi-a spus Dumnezeu că Apocalipsa va avea loc în anul 2050.

    RăspundețiȘtergere
  21. Așa este nu știu sigura ordinea evenimentelor dar se va arăta crucea de lumina pe cer într-o zi glorioasa fiecare om de pe planeta care are peste 7 ani va simți timp de un sfert de oră judecata particulară și durerea pe care o simte Isus ptr.pacatele noastre.Va veni și o primă răpire a persoanelor care au credință fierbinte.

    RăspundețiȘtergere
  22. Anca Alexandrescu -sigurul si mare presedinte al Romaniei e OMV care da supliment la beneficii mai mari cu mult decit beneficiile acordate acum citeva zile pe anul trecut in timp ce autoritatile tradatoate spun ca nu pot plafona preturile benzinei, in timp ce Iohannis nu vorbeste ce are de gind sa faca cu Tara Asta si umbla cu serviciile dupa un Piedestal International
    Vedeti pe cineva preocupat de problemele romanilor care pleaca din Tara??
    Doar despre ei ,de cine are puterea??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Pare ca Maricica vrea printr-un mare efort sa va averizeze personal doamna Maria ca aveti locuinta intr-o zona periculoasa de viitor razboi si sa luati masuri,o hotarire sa va protejati.
    As zice sa va mutati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stau f bine aici! Doar Sus sa ma mut!

      Ștergere
    2. Totusi ,viata are prioritate,decizii greu de luat dar viata le impune si in plus contati si pentru cei de sus dar deocamdata si pentru cei de jos-craciun.

      Ștergere
  24. A murit copilul acela, Roman Ratushnyi, si degeaba este. Bestia comunista scuipa mizerii in urechile tuturor si asmute poporul rus si soldatii impotriva Ucrainei. De s-ar gasi careva sa-l dea jos de unde s-a cocotat ca prea i s-a ridicat ambitia de tot in sus sa sucesca si sa chinuie planeta dupa cum ii casuneaza lui.
    E doar o alta vara fara bucurie, irosita si plina de griji: - in ce directie o va lua piata? - altii ce vor manaca? - vor avea de ajuns? - cine urmeaza dupa Ucraina? - de ce taraste bestia pe toti impotriva timpurilor?
    Doamne, auzi-ne! Doamne ajuta-ne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da oare sute de mii de copii ,nu au murit prin marea grija a americanoizilor?Vietnam,Cambodgia,Japonia,Irak,Siria,Libia,Afganistan,Filipine,Iugoslavia,Pakistan,Iran,Palestina,etc.Aceiasi indraciti,doar ca unii sunt mai cu staif.La noi in tara oare cati copii mor de foame,subnutriti?Mai las_o ca macane.

      Ștergere
    2. La noi ai data legea faradelegii,nimeni sa nu critice politicienii corupti si mai ales kazarii care o facut Romania colonica sclava.Democratia lui peste prajit,neo marxism pe fata votat de toti trantorii de la putere.Masca pe figura si pumnl in gura.

      Ștergere
    3. 16:10 Esti pe blog crestin si nu blog de lipit muste cu pliciul. Atentie la limbaj!

      Ștergere
    4. Siapai tu cine esti ma ala cu atentia,vreun paduche platit de stat ca bagator de seama.Castiga bani cinstiti,pretenas.Mamica mea o lucrat la securitate si mi se falfaie de voi,va cunosc metodele.Aveti grija de tara ma vandutilor si cautati adevarul si nu va mai bateti joc de romani,ma lichele neo comunistoide.Vi sa gata cat de curand cu bataia de joc ca parintii vostri securici si_au tradat comandantul suprem,sunteti neam de tradatori,ma amaratalor,asa ca ciocu mic,kazarilor croncanitori.

      Ștergere
  25. 2030 anuntat de pustinca de la sfanta Paraschiva, anul trecut. Scenariu: bombardament asteroizi -> cutremur 8 ore -> explozii centrale nucleare...
    E primul cutremur la care trebuie sa intram in interior si sa nu mai iesim 3 zile minim pana ce trece valul de radiatii...
    Containerul maritim e cel mai potrivit si accesibil pentru a trece prin acest eveniment apocaliptic...
    Trebuie sa vorbim pe larg despre supravietuire in urmatorii ani.

    RăspundețiȘtergere
  26. pentru INGERUL TAU- intreb : cine poate supravietui la un seism de 8 ore? sau cine supravietuieste in adancul marilor sau a radiatiilor de la exploziile centralelor nucleare=CATACLISM PLANETAR

    RăspundețiȘtergere