duminică, 19 iunie 2022

VIN AMERICANII ! O SA LUATI FOC !


                                         21 Iunie 2021,ora 5,33 !


                             Dragii mei, 


In aceasta dimineata m-a trezit un glas care, spunea asa:

              "    O sa luati foc !

                 Vin americanii !

           O sa vedeti c-o sa luati foc !"  

     .
Dragii mei, nu ne ramane decat ,s-avem nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ca ne va apara de toate necazurile si primejdiile care ar veni asupra noastra a tuturor,asupra Romaniei sfinte.
Sa fim buni si iertatori dragilor, s-avem Credinta tare in Prea Sfanta Treime si -n Maicuta Domnului , si niciodata sa nu ne lepadam de Hristos si nici de Sfanta Cruce pe care Mantuitorul nostru bland si drag a fost rastignit.
Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. Averisnent ONU asupra secetei daca nu se vor lua masuri urgente vor suferii si cei puternici.
    Acum val de canicula in Franta,Italia Sua si in curind si la noi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Razboiul se incheie după testarea si folosirea armelor nucleare!? Rețineți și Pregatiti-va

      Ștergere
    2. Pe cine întrebi?

      Ștergere
    3. Anonim 09:09 tu cum te-ai pregatit impotriva unui razboi nuclear desteptule, ti-ai pus chilotii de tablă ?-mos craciun

      Ștergere
  2. Inca o legenda a trecut la Domnul Valentin Uritescu. Urmează inca una inclusiv un președinte - crăciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Turcia inchiriaza terenuri agricole in America Latina si Ucraina pentru culturi agricole care nu se pot dezvolta la ei in tara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si Baraganul va suferii de seceta si de neterminarea canalului Siret -Baragan care ar avea si valoare strategica in caz de razboi dar neaprobat de Ue pentru ca nu a fost promovat corespunzator.
    Mai ales de Iohannis care doarme in papuci la tacutele lui de saptamina asta cu presedintii Frantei,Germaniei si Italiei pentru ca Alogenului nu-i pasa de Tara cum face presedintele Turciei sau Ungariei.
    Ar trebui trimis la casele lui sa nu mai incurce Tara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. ONU si Ue vor discuta in luna asta despre securitatea alimentara a planetei urmare a razboiului rusilor ,ei vor masuri pentru un acord cu Rusia pentru deblocarea exportului de cereale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Petre,hucrainienii sa scoata minele din porturi,nu sa sufoce Constanta pe mai nimica cu marfa lor.Tot rusii as de vina ca hucraineenii si_au minat porturile.Oricum rusii nu se vor opri pana la gurile Dunarii,deocamdata.Heuropenoizii sa ceara de la usa cereale,ca aia i_o impins cu capu_n gard si petrol si gaze si tot restul.S_o cam gatat cu pomana la comanda FMI.

      Ștergere
    2. Austria si Germania au in vedere redeschiderea centralelor pe carbune,la noi,invers ka avem kondukatori pe invers.Io unul nu_mi bat joc de limba romana,dar ai nostri tradatori a_si bat joc de tot ce insemneaza romanism in forma kontinuata.

      Ștergere
  6. Instalatiile tip harp lucreaza la greu.Razboi climatic,nu vacile_s de vina.Boii de oameni condusi de incornoratii lumii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ieri in Estul Siriei rusii au atacat o baza americana.
    Cam asa va incepe balamucul mondial-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e Crăciun, baga bățul prin gard, care mai de care, pana hotărăsc un TAP ISPĂȘITOR....tot ei.

      Ștergere
    2. Da hamericanoizii dumneatale,mos Petre,oare ce pui si pesti kauta inSiria ortodoxa?😆

      Ștergere
    3. Profa ai zace lu Bula.Cei cu noua si zece marg in rai,aia cu patru si cinci,in iad.Da Bula,pai doamna profesoara,pe pamant cine mai traieste?😆

      Ștergere
  8. In data de 28 octombrie ,cu ocazia Aniversarii victoriei lui Mihai Viteazul de la Batalia de la Selimbar in 1599 , in fiecare an veneau si depuneau coroane la Troita de comemorare cite un sef de stat roman Iliescu ,Constantinescu ,Basescu dar de cind cu Noua Ordine Mondiala Iohannista ,nu mai vine jigodia asta multietnica probabil pentru ca de la marginea blocurilor din Sibiu pina la Troita sint 300 de metri?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Așa este doamna Maria,doar Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului ne mai apară.
    Mă uit și nu vezi nimic de cat durere in lume.
    Ce pot spune nu este nici o bucurie ,toată lumea este bulversată, tristă,bolnavi multi,nu știu Doamne unde am ajuns.
    Iertati-ma dar nu-mi găsesc cuvintele.
    Nu știu ce să mai spun.
    Ce mă bucur că azi la sf.biserica au fost mulți oameni și aceasta arată că acolo ne găsim liniștea și pe Dumnezeu Mântuitorul Nostru Drag
    Cred cu tărie în suflet că Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului are grijă de noi robii săi

    RăspundețiȘtergere
  10. Autoritatile se mira de ce Polonia a avut succes cu programul sau de recrutare de voluntari prntru armata in timp ce Romania a inregistrat nici jumatate din numarul dorit de voluntari.
    Pai de ce sa ne miram cind o vorba spune-Cum e turcul si pistolul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Englezii spun ca se pregatesc pentru…al Treilea Razboi Mondial-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ucrainienii au reusit inca o victorie in razboiul maritim pentru sud si chiar Odesa,scufundarea linga Insula Serpilor a unei nave ruseasca ce aducea pe insula un sistem de aparare si atac cu rachete-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Britanicii spun ca rusii au reinceput de azi dimineata atacul la Harcov si ca ei britanicii ar putea trimite trupe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. pai da americanii s-au postat la Kogalniceanu strategic si pun in pericol toata Dobrogea-asa au facut din orgoliu cu tarile din Orientul mijlociu si pt resurse-si rusii si americanii au interese pe tragediile altor tari

    RăspundețiȘtergere
  15. Talpes-S-a facut intelegere Ruso-americana ca Marea Neagra sa fie ruseasca ,iar Germania cu Olanda vrea Dunarea si toate porturile-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai atunci,urmeaza Turcia sa fie facuta praf si pulbere,nu?

      Ștergere
  16. Coreea de Nord recunoaste o epidemie de…Holera.
    Mentionata si intr-un mesaj de citeva luni al doamnei Maria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Macron invins in alegerile parlamentare in ciuda vizitei sale electorale din Ucraina
    Cea ce inseamna ce spusese si Papa ca Ucraina va fi cam abandonata iar Iohannis cu 16 procente in coada sondajului tinde spre cosul …al istoriei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai da,nea Petre,ca pe Marie a lor o cumparat_o cu trei sute da mileoane da euroi.Acuma,daca rusii nu le mai dau cereale tarilor din nordul Africii,sa vezi razboi fara gloante!!!Vin africanii din toate tarile destabilizate de huie peste ei si nu ai vor putea opri!😆

      Ștergere
    2. Proiectul lui Ghadafi de aductiune a apei din Sahara de la o distanta de trei mii de kilometri a fost zadarnicit de mafia khazara.Acuma asi vor culege roadele negandirii lor.Astfel de proiect va ramane in istoria lumii intregi,ca exemplu de putere al unui popor condus intelept.Ghadafi va ramane un exemplu in istoria umanitatii,un exemplu de curaj,la fel cu Ceausecu si Sadam Husein,toti ucisi miseleste,mari vizionari pentru popoarele lor.

      Ștergere
  18. Turcia are armata cat toata Europa numai ca rusii care le da arme sunt suparati pe ei

    RăspundețiȘtergere