duminică, 1 noiembrie 2020

TURCIA ! POSIBIL UN NOU CUTREMUR MARE ?

 

Bilanţul cutremurului din Turcia şi Grecia a ajuns la 60 de ..











Acum 2 ore — VIDEO Cutremur puternic cu magnitudinea 7 Richter în vestul Turciei / 19 morți și aproape 800 de răniți, în Izmir, dar și în Grecia / Mai multe ...

Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Comentarii

Bilanţul cutremurului din Turcia şi Grecia a ajuns la 60 de morţi şi peste 900 de răniţi

de V.M.     HotNews.ro
Duminică, 1 noiembrie 2020, 19:22 Actualitate | Internaţional


Cutremur devastator in Turcia
Cutremur devastator in Turcia
Foto: Captura YouTube
Cel puţin 58 de persoane au murit în Turcia şi două în Grecia, iar peste 900 de oameni au fost răniţi, conform celui mai recent bilanţ al cutremurului produs vineri în Marea Egee, informează Mediafax citând Associated Press.

Echipele de salvare au reuşit să scoată în viaţă de sub dărâmături un bărbat de 70 de ani, în oraşul turc Izmir, la 34 de ore după cutremur.

În Turcia, bilanţul victimelor a ajuns la 58 de morţi. Pe insula Samos (Grecia), au murit doi adolescenţi, iar alte 19 persoane au fost rănite.

Potrivit Departamentului turc pentru Situaţii de Urgenţă, 930 de persoane au fost rănite în Turcia.

Vicepreşedintele Turciei, Fuat Oktay, a declarat că 26 de clădări din Izmir care au suferit daune structurale vor fi demolate.

Potrivit Institutului american de geofizică (USGS), cutremurul de suprafaţă din Marea Egee a avut magnitudinea de 7,0 grade, în timp ce Institutul de seismologie din Istanbul a anunţat o magnitudine de 6,9 grade. Alte centre seismologice au stabilit că magnitudinea de fost de 6,6.


Citește și:
  • VIDEO Cutremur puternic cu magnitudinea 7 Richter în vestul Turciei / 19 morți și aproape 800 de răniți, în Izmir, dar și în Grecia / Mai multe clădiri s-au prăbușit
  •                                       Dragii mei,
  • Cunoastem deja cu totii ceea ce s-a intamplat in Turcia,din pacate.
  • Au murit multi oameni, mai sunt multi sub daramaturi ,dar si multi raniti.Sa ne rugam la Bunul Dum nezeu si la Maicuta Domnului pentru ei toti, dragilor.
  • Astazi dimineata ,m-a trezit un glas care spunea asa:
  •       "Nu prea avem noi de toate!
  • Apoi,un alt glas spune:
  •       Cutremurul din Turcia!"
  • Clipa in care, vad mai multi oameni pe un munte de moloz,iar intr-o incapere vad o femeie ce a luat o mana de moloz si-l face marunt ,marunt,il zdrobeste cu ciocanul.
  • Dragii mei,este foarte posibil ca in Turcia sa se mai produca un Cutremur mare, iar daramaturile sa fie si mai multe.
  • Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa aiba grija de Turcia si sa-i ocroteasca de tot felul de dezastre. Sa ne ocroteasca si pe noi toti fiii Săi,cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin.
  •                   Cu dragoste,Maria. 

32 de comentarii:

  1. Dna Maria, guvernul ne sacrifica. S-a ajuns si la moartea grefierilor. Oare cei care ne conduc nu stiu, nu vad ce e in tribunale, judecatorii. Ei nu vad ca se sta claie peste gramada intr-o sala de judecata, avocati, clienti, grefier, judecatori, martori, politisti. Aceste sali de judecata sunt surse de infectie, sunt cloace de infectie. O sa aibe ministrul justitiei inlocuitori pt judecatori si grefieri? O sa vina el sa judece? Sunt inconstienti. Nu vor sa inteleaga ca dupa ce s-a produs infectia se iese leguma din spital, ca este nevoie de cateva luni bune ca sa-si revina cineva. In Constitutie este trecuta " siguranta" oamenilor in spatiul public si la serviciu. De ce asistati doar? Noi acum vrem stare de urgenta. In primavara voi vroiati. S-a intors roata, nu va dati seama?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.17 tu vrei! Nu noi! Care noi ??? Tu ai sa crapi de frica nu de boala!

      Ștergere
    2. 22.17 - de cand n-ai mai intrat in instanta? Iti spun eu...din iarna, cand nu exista Covid.
      De cand s-a reluat activitatea in instante, nu ma intri cand vrei tu in judecatorie/tribunal, ci exact cu 5-10 minute inainte sa inceapa procesul tau. Jandarmii de la usa instantei au o lista cu dosarele si ora la care incepe procesul, te legitimeaza, te intreaba numarul dosarului si completul de judecata, verifica daca ai treaba acolo (legitimatie Av., procura reprezentare, citatie care atesta ca esti parte in dosar) si iti permit accesul in incinta tribunalului fix inainte sa inceapa sedinta in dosarul tau. In instanta este obligatorie masca.
      In Arhiva, nu mai intri cand vrea muschiul tau. Iti faci programare telefonica sa studiezi dosarul si mergi exact in ziua si la ora la care ai fost programat.
      In toate instantele din Bucuresti se respecta aceste reguli!

      Ștergere
    3. Depinde ce se judeca. Poate D-zeu s-a sictirit de atatea interese meschine

      Ștergere
    4. Nu le pasa! În tara asta contează Iohannis cu guvernul lui!Handic M

      Ștergere
    5. Nimeni nu e de neinlocuit,e inghesuiala la functii. Nu vrei sa te potolesti,nu toti suntem panicarzi sau naivi,nu vrea nimeni stare de urgenta,doar tu

      Ștergere
    6. Nu le plange de mila ca au salarii grase si pensii nesimtite. Plus cat primesc de la politicieni sa ii scape. Vezi cazul udrea elena, basescu mircea, huidu care a omorât 3 oameni si este mereu la tv... Si multi altii

      Ștergere
    7. Madam Maria H, normal ca presedintele si guvernul conteaza in tara asta ca doar de aceea a fost ales 60% dintre votanti. Las-o mai moale cu campania pesedista ca nu tine. Niciun pesedist din partid nu ti-a sarit in ajutor cand oracaiai pe aici ca mori de frig si n-ai bani de doctor.

      Ștergere
  2. Au transformat biserica haghia Sofia în moschee.Asta e pedeapsa lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! Ca voi sunteti crestini pana in genunchiul broastei. Căutați o statistica a romanilor care mor anual de cancer, inecati la mare, in accidente de masina, de inima, diabet si de multe alte boli ce tin de lăcomie.
      In cutremurul anterior din Romania au murit si copii. Erau ei vinovati cu ceva? Tranaformasera vreo biserica in moschee?
      Murim de cand lumea din diverse cauze...Trebuie sa murim, n-o sa traim vesnic. Se incheie o etapa a scolii si incepe alta.
      Lasati Judecata pe mana Lui Dumnezeu si nu va mai prefaceti a fi crestini. Va urati, invidiati si furati intre voi, de țipă pamantul romanesc de atata iubire creștinească!
      Ca sa nu mai vb despre coarnele pe care vi le puneti unii altora...

      Ștergere
    2. Au transformat si Biserica Chora în moschee si i-au distrus frescele.

      Ștergere
    3. 10.33 bravoo! Sunt intru totul de acord cu fiecare cuvintel pe care l-ai scris!

      Ștergere
  3. Si acesta este doar inceputul pedepsei pentru necredinta lor .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai sa vezi cand o veni pedeapsa pentru tine...Turcul e musulman. Greseste cand lasa copiii de musulmani sa vina spre Europa,in loc sa le asigure un spatiu sigur in Turcia sau in oricare tara musulmana. Arabia Saudita, Kuweit, Dubai...Put țările ălea de bogăție si nesimtire.
      Daca turcul este păgân, va plati el. Dar tu esti crestin. De ce accepti sa fie tara ta in NATO, complice la crimele facute si in tari musulmane? Si in Africa? Nu uita ca si pe vremea lui Ceausescu se vindeau arme peste tot, in tarile inapoiate. Arme cu care amicii comunisti ai lui Ceausescu ucideau si copii, si femei, victime nevinovate ale unor nebuni. Multi romani au acum pensii din banii castigati din arme. Deci, din crime. Daca te prefaci ca nu vezi cat de complexe sunt problemele, nu inseamna ca si Dumnezeu e orb. Lasa Dumnezeu oamenii sa greseasca pana cand li se intorc greselile si incep sa țipe de frica si sa jeleasca la Cer. Daca maine ar fi un cutremur in Romania, ce ai zice? Ca e vina cui?
      De ce nu iesi in strada cand vezi ca ai politicieni corupti care accepta pedofilia? Pedofilia este interzisa in toate religiile. Ca si homosexualitatea.
      Fiecare om si fiecare popor va fi Judecat de Dumnezeu dupa cat rau sau bine a facut. Nu v-a pus pe voi judecatorii nimanui, pentru ca problema este mult mai complexa decat vezi tu. Este vorba despre multe interese ale ocultei in zonele cu petrol. Ca si in cazul României, banul deschide usi. Politicieni corupti peste tot. Si mor copii nevinovati in razboaiele nebunilor! Si te dai tu sfant, nestiind ca deja esti condamnat in Cer. Din cauza inimii impietrite, opusul crestinismului. Atata timp cat ai inima aia de gheață si trufașă, esti cu anticrist. Nu cu Hristos. Anticristii nu sunt primiti in Cer.

      Ștergere
    2. Tu de ce accepti?

      Ștergere
  4. da in 28 mai 2020 un anonim a scris despre un posibil cutremur mare in Grecia

    RăspundețiȘtergere
  5. 22,17 ai dreptate asa este
    Doamne Ferește ce putem spune nu este bine pentru nimeni,
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si aici va fii pina la urma probabil,cineva a spus ca intr-o septembrie,noaptea....

    RăspundețiȘtergere
  7. Turcii sebat cu toate tarile din jur . ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ceea fac turcii cu bisericile noastre, ortodoxe, nu poate ramine nepedepsit

    RăspundețiȘtergere
  9. În ziua de 02 Noiembrie 2020 la ora 03:32:07 (ora locală a României) s-a produs în MOLDOVA, VASLUI un cutremur cu magnitudinea ml 2.4, la adâncimea de 6km.

    RăspundețiȘtergere
  10. stiu ca este o profetie care spune ca foarte multi oameni turci vor muri din cauza unui cutremur major
    este evident ca exista o legatura intre profanarea Catedralei Sfanta Sofia si aceasta pedeapsa de la Dumnezeu (musulmanii au facut mult rau crestinilor, cunoastem asta din istorie; au pradat, au luat biruri, au batjocorit copii nevinovati si fecioare, au ucis fara mila pe crestini - sa ne amintim macar de Sfantul Voievod Martir Constantin Brancoveanu)
    acum probabil s-a umplut paharul

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi aduc aminte de dl.Ioan Istrate. Care anunta un cutremur puternic in Turcia care va afecta si Constanta. Sa ne apere Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Niciodată ca anul acesta nu au fost atâtea cutremure in Balcani.
    Se folosește Bomba Sonica?!?!?

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria,
    Nu ati zis nimic despre viitorul presedinte al Americii... sau poate nu am citit eu toate postarile.
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încă nu ați înțeles ca Maria scrie tot ce vede și aude, nu ghicește! Dacă nu a scris, înseamnă că nu a primit nici un mesaj referitor la viitorul președinte al Americii.

      Ștergere
    2. Adat-o in bara acum cativa ani cu Hilari Clinton, ce rost mai are sa dea cu ghicitul daca tot se inseala?

      Ștergere
  14. Mara atunci stramtoarea DARDANELE va dispare grozavie!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ca o fi mare lucru sa preconizezi asta, Izmirul are din 3 in 3 ani cutremur cu raniti multi si cativa morti! Si Istrate a zis ca vine Istanbulul..

    RăspundețiȘtergere
  16. Am găsit într-o carte scria părintele Cleopa ca va fi cutremur mare de se va rupe
    Bosforul si Dardanele de va ajunge apa pana la turla biserici Sf.Sofia,se va vedea o turlă atât.
    Acum dacă biserica sf.Sofia a ajuns moschee
    Dumnezeu nu va îngădui si atunci vedem ca nimic fără Dumnezeu.
    Ferească Dumnezeu și Maica Domnului pe toată lumea
    Toti sunt semenii noștri ce pot sa spun este ca e multa durere si le inteleg durerea,am cunoscut mulți oameni de origine turcă si sunt oameni ok.
    Acum Dumnezeu stie el mai bine ce face,noi nu avem nici o putere.

    RăspundețiȘtergere
  17. falia ANATOLIANA merge prin GRECIA,MACEDONIA ITALIA SI SE OPRESTE IN SUDUL FRANTEI SI SPANIEI-satelitii din spatiu au cartografiat aceste tari asadar Turcia este cea mai expusa la seisme mari de suprafata publicati va rog

    RăspundețiȘtergere