luni, 7 octombrie 2019

ROMÂNIA ? GROAPA DE GUNOI A OMENIRII !


                                   30 Septembrie 2019,ora 23,12 !

                               Dragii mei,

În aceasta noapte, in zgomotul asurzitor al monitoarelor de la Terapie intensiva si cu perfuzii si fire peste tot corpul, aud un glas care spune ceva tare ingrijorator despre Romania noastra sfanta si draga noua tuturor.
Glasul spunea asa:
               "Romania?
             România ,groapa de gunoi a omenirii"
Dragii mei, chiar daca exista multi oameni din toate categoriile sociale care vor sa distruga Romania, noi sa-L imploram pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos ca sa nu ingaduie a se intampla acest lucru ingrijorator,ci sa transforme Romania Duhului Sfant ,in Noul Său Ierusalim si asta cat mai curand.
Sa aducem multumire pentru tot si pentru toate ,si niciodata sa nu cartim, chiar daca vin asupra noastra si asupra celor dragi noua ,si suferinte.
Credinta,Nadejdea si Dragostea, sa ne fie perna de căpâtai in fiecare clipa a vietii noastre.
                             Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. Romania este plina de gunoaie fizice aruncate de cetatenii acestei tari peste tot de ni s-a dus vestea in toata Europa despre cat de necivilizat este acest popor. Apoi, Romania este plina de gunoaie morale, cu oameni lipsiti de bun simt si fara niciun fel de respect fata de viata, fata de oameni dar pana si fata de Dumnezeu. Tot ce exista este creatia lui Dumnezeu pe care oamenii din aceasta tara o batjocoresc fara discernamant. Am ajuns rusinea Europei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine sa nu generalizam eu stiu ca mai sunt si OAMENI in aceasta tara .Rugaciune catre Dumnezeu sa ne salveze tara si românii de pretutindeni!

      Ștergere
  2. Avem probleme mari cu gropile de gunoi in toata tara,mai ales la Bucuresti unde sau aprobat fonduri europene pentru imbunatatiri,desi gropi de gunoi pot fi si molurile pline de chimicale generatoare de cancere-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact asta e: plin de gunoaie umane :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Da. Aici se deverseaza multa ura. Romanii frustrati ca nu apare niciun OM sa-i scoata la Lumina injura ca la usa cortului. Si invidiază. Si-si saboteaza singuri bugetul atunci cand vor salarii uriase si pensii speciale, dar fara a-si face munca nici pe jumatate pentru cat sunt platiti. Lucratorii din structurile ce ar trebui sa ne apere se pensioneaza la 40 de ani si trai neneaca pe banii urmasilor. Pentru ca urmasii vor fi cei saraci. Si indatorati la FMI si Banca Mondiala.
    In Romania se deverseaza multa mizerie sufleteasca in grupurile new age, unde metodele de curatare sunt de-a dreptul nebunești. Nu fac fapte bune si cand ei simt ca se incarca cu negativitate elibereaza totul in matricea tarii. Negativitatea se alchimizeaza cu fapte bune. Nu se arunca in ograda vecinului, asa cum nici gunoaiele nu ar trebui aruncate pe ape si prin paduri pentru ca iata cum se intoarce totul: seceta, inundatii, uragane, dezastre de tot felul.
    Evident, mizeria sufleteasca a new agistilor ramane tot acolo, nu a fost spălată. Li se intoarce.
    Si uite asa, romanii se prefac ca muncesc, iar maldarul de mizerie creste.
    Importam alimente daunatoare? Ei, aș! Nu ati vazut la stiri cum isi otravesc romanii semenii folosind pesticide in exces, coloranti si chiar apa injectata in legume, pentru a cantari mai greu? Cum tot timpul atragem ceea ce semănăm, cine pe altii otraveste de otrava va muri. Foarte multe cazuri de cancer!! Cancerul este boala karmica. Opreste mizeria sufleteasca sa treaca in viitor. Daca acea bariera va fi sparta, omenirea se va autodistruge. Nu Dumnezeu ne distruge. O facem noi singuri atunci cand ne comportam ca o haita de lupi ce sfarteca tot. Inclusiv copii. Sau ca o turma de mamuți ce calca in picioare o padure intreaga.
    Legumicultorul lacom ce a vrut sa castige bani rapid si vanzand otrava va cumpara si el ceva asemanator de la alt lacom. Poate de la cel ce-i vinde smantana si branza contrafacuta...
    Nu vreti sa va vedeti intai bubele voastre ca popor, inainte de a da vina pe altii? Fiecare popor are bubele sale. Fiecare popor va plati dupa faptele sale. Lasati-i pe ceilalti si educati-va voi. Rugaciunile au rostul de a va scapa de orbire. Dar nu rezolva si maldarul de probleme cu care Romania se confrunta. Stiu...v-a intrat in cap ca sunteti alesi. Si nu vreti sa mai munciti. Vreti sa apara un OM care sa munceasca in locul vostru ducandu-va in spate. Asteptati-l...Mult si bine...Pana la Pastele cailor. Si daca pica Iohannis, vine altul ca el. Orice popor isi merita conducatorii. Cum e sacul asa e si peticul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comalat.Teleorman.vinde smântână subțire ca apa de băut si lapte dulce stricat
      Sa ia seama opc
      Itm.sa ii bage la pârnaie.sunt in Nanov ăștia.comalat hoții

      Ștergere
    2. Asa este Dna.Maria-Aurelia,este exact asa cum spuneti Dvs.,acesta-i ADEVARUL,si inca si mai rau decat atat!Va cunosc dupa cum postati,sunteti inimitabila!Multa sanatate va doresc!

      Ștergere
    3. Daca tot intri sa comentezi , mai si semneaza-te Aurelia ! Bolboroseala ta e una si aceeasi .

      Ștergere
  5. Anonim 9:00 , dar să judeci un popor cu atâta aroganță ,de parcă tu ai fi deasupra tuturor, nu arată un suflet mizerabil????

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca e vb mai degraba de deseuri periculoase chimice etc. Spagile aici fiind mai mici decit taxele si costurile depozitarii lor afara..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau deseuri nucleare de care noi nu avem voie si nevoie de stiut...

      Ștergere
  7. Anonim 08.22, foarte adevarat. Ma bucur totusi ca exista o persoana ca dv, cu durere si dragoste de tara. Adevarat, ne-am umplut de gunoaie dar avem si comori.

    RăspundețiȘtergere
  8. BUNUL Dumnezeu sa aiba mila de acest popor si sa avem parte si de bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va doresc multa sanatate. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Care stie sa explice : de ce cancerul este o boala karmica ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:26, nu-i karmica. Are legatura cu mancarea si obiceiurile privind alimentatia mostenite din familie.

      Ștergere
  11. 17.26 citeste cartle lui Lazarev si vei afla raspunsul

    RăspundețiȘtergere
  12. pt 08:22-din acest popor de gunoaie faci si tu parte-DUMNEZEU NU A FACURT GUNOAIE ci oameni cu bune si rele ,cu educatie sau nu-daca esti tare in cerbice n-o sa ai parte de admiratie de la oameni-hai sa-l lasam pe DUMNEZEU sa ne judece, ca fiecare avem un destin-pace tie

    RăspundețiȘtergere
  13. Romanii, din nevoia de a avea conditii umane, pus in fata ,,zidurilor,, construite de catre inconstientii politruci, a ajuns sa-si puna vas de toeta modern la care a atasat niste tevi care sa duca rahatul in lacuri, garle...In cativa ani Romania o sa puta nai ceva ca veceurile din salile de asteptare din spitale

    RăspundețiȘtergere
  14. 7.19 asa au inceput si romanii modernizarea, doar ca ei deversau mizeria in strada...acum sunt un popor civilizat

    RăspundețiȘtergere
  15. 17,26 Eu as spune despre cancer ca e mai degraba o boala genetica si epigenetica agravata de stilul de viata si de alimentatie personala dar si generale date de poluare,chimicale care ataca precum picaturile de apa care pot face o gaura in beton.
    Se poate spune si Karmica in masura in care mostenim genele care se spun ca predispun doar in procent de 25 la suta,dar mai importante sint obiceiurile si conditiile de mediu care dau restul de 75 la suta conform statisticilor medicale-craciun.

    RăspundețiȘtergere