duminică, 27 octombrie 2019

RĂZBOI ? DA ! RAZBOIUL DINTRE STELE !


                                           27 Octombrie 2019,ora 6,30 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,aud un prim glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
                "Eu cred!
                Dar Razboiul ? Ce facem cu Razboiul?
Apoi ,un alt glas intreaba :
              Care Razboi?
Si raspunsul a fost asa:
              Războiul dintre Stele !"
Dragii mei, oare sa fie vorba de un Razboi al Planetelor,al Stelelor? 
Oare sa se ciocneasca Planetele?
Sau sa cada tot felul de Meteoriti si Asteroizi?
Nu stiu exact ce se va intampla,dar stiu ca trebuie sa ne rugam mai mult la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,trebuie sa cerem iertare pentru toate cate am gresit si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Acesta este fratilor ,cel din urma Veac al omenirii! Sa ne indreptam macar in al 12 lea ceas si sa ne intoarcem la Credinta cea adevarata,la Credinta Crestin Ortodoxa.
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.
                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.
Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 
suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 
caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !
Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 
cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru
 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic si sa vi-l înmulteasca. 
Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !
Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL
 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 
că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 
ADEVARUL DUHULUI SFANT !
              Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 
gratuit toate CARTILE ,toate volumele.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 
apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va
 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea
 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!

                                   Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei


                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


     


27 de comentarii:

  1. Am o intrebare pentru aceasta persoana care a spus ca va veni iisus de sambata pastelui vreau sa intreb doar in ce an va veni in sambata pastelui si vreau sa stiu daca vor invia mortii atunci

    RăspundețiȘtergere
  2. Da PSD PNL război cu victime

    RăspundețiȘtergere
  3. vizionarii stiu ca razboiul se poate duce intre civilizatiile din universuri-dar e greu pt noi pamantenii sa credem-noi nici nu putem ajunge pe planetele sistemului nostru solar, dar sa credem si asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este vorba neaparat despre universul fizic. Exista lumi paralele. Demonii lucreaza prin oamenii distructivi, cei ce ne creeaza suferinta. Asa ca...nu trebuie sa mergi in cosmos ca sa vezi un drac😂😂. Este unul urat rău...L-au votat romanii de doua ori si acum i-au asigurat si un fotoliu bine platit in parlamentul european. Ne-a ciuruit de doua ori si romanii inca il mai invită la TV ca sa ne dea lectii.
      Nu rad de nimeni. Rad inclusiv de mine pentru ca prima data si eu l-am votat. De scarba lui Năstase masonul. Dar in lumea asta fugi de dracu si dai peste tatăl lor. Pe vremea cand l-am votat pe Basescu nu stiam ce stiu acum. Credeam si eu ca dracii si Arhanghelii se bat undeva, prin cosmos. Nu stiam ca printre noi au loc bătălii.
      Atata timp cat oamenii voteaza hoti, dracii au putere. Iar Dumnezeu nu-i poate scapa pe oameni.
      Va amintiti basmele din copilarie? Făt Frumos se bate cu Zmeul. Si Fata de Imparat aduce Apa Vie lui Fat Frumos ca sa-l poata invinge pe zmeu.
      Basmele reprezinta comori de ezoterism. Frumosii romani s-au invatat sa fure si sa minta si dau apa la moara criminalilor ca Basescu. Peștele de la cap se impute. Pune in varful ierarhiilor oricarei țări hoti si criminali si asa va deveni si poporul. In timp, nu dintr-odata. Stricaciunea patrunde lent.

      Ștergere
    2. În data de 29 August 2019 a avut loc o mare bătălie dusă între forțele extraterestre întunecate și forțele luminii. Bătălia a fost dusă în mod direct pentru Pământ. Bătălia, în care au luptat 100.000 de oameni și 250 de milioane de forțe de lumină pozitive a fost dusă împotriva a 1,5 miliarde de reprezentanți ai extratereștrilor negativi, a durat 4 ore. Acești extratereștri negativi provin din trei civilizații: Anunnaki, Vampirii de rang înalt și Phenoloizii
      https://burebista2012.blogspot.com/2019/10/batalia-pentru-planeta-pamant.html#comment-form

      Ștergere
    3. Cei ce au stat pe net nefacand nimic concret pentru Lumina, in sensul de a aduce Lumina in straturile de constiinta joase, prin fapte bune, ar trebui sa se intrebe de cine sunt controlati. Si ma refer mai ales la grupurile fals spirituale de tip NLP, new age, reiki si yoga. Vampirismul energetic: castigi banii in Romania văzând falsuri spirituale, dar nu dai nimic inapoi țării in care ai venit pe lume. Ca si cum ai trai in India, Tibet, China si mai stiu eu de unde si-au cumparat falsii spirituali iluziile de initiere.
      Universul nu poate fi păcălit. Lumina ori ai, ori nu o ai. Daca o furi de la altii dispare repede.

      Ștergere
  4. Haha! Nu se ciocnesc planetele. E vb despre razboiul dintre Ingerii Luminii si cei căzuti, care au acaparat o parte din omnivers. Inclusiv pamantul, cu oameni cu tot. Scopul venirii Lui Iisus era ca sa scoata oamenii din ghearele demonilor. Oamenii au ales prost atunci, cum fac si acum. Atunci L-au sacrificat pe Iisus, acum voi va sacrificati copiii. Istoria se repeta. Oamenii nu pot evolua decat prin suferinta. De bunavoie nu vor. Au ifose de alesi, trufii demonice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte adevărat grăiești... Sper ca și restul oamenilor să se trezească

      Ștergere
    2. Si eu sper la fel...

      Ștergere
  5. Pai cine striga toata ziua ca e in' Razboi cu PSD' IOHANNIS dupa ce pina acum a dormit si a tacut 5 ani ca 'porcu-cucuruz' la toate scandalurile de 'ordine publica'-principala sa obligatie si drept constitutional, fara sa reactioneze de nici un fel.
    Dar lasind la o parte problema personala cred ca si Romania si SUA sufera de aceiasi problema de sistem gresit electoral dat de defalcarea de un an intre mandatul parlamentar si indirect guvernamental si cel prezidential.
    Faptul se vede evident la noi intrucit cu mandat comun de 4 ani lucrurile se acordau mai usor cistigind acelasi spectru politic nu mai erau durerile de cap cu coabitarea'STELELOR' politice opuse.
    Dar Asta se observa foarte bine si la americani unde Trump se lupta din greu cu parlamentarii majoritari ai Partidului Democrat-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Porcu-n cucuruz e șantajabil ca majoritatea politicienilor nostri, multi dintre ei tot porci in cucuruz. Asa ca face jocul celor ce-l santajeaza. Nu are incotro. Fii sigur ca ar prefera, cu ce-a furat, sa stea cu burta la soare printr-o insula exotica. Sau la ski. Numai ca...dracii iti cer servicii pentru banii pe care ții dau. Nu te lasa asa usor. Trebuie sa joci pe muzica lor. Vor ca Romania sa nu se mai ridice niciodata de unde au băgat-o? Pun oameni ca Iohannis in fruntea bucatelor. Oameni care saboteaza orice incercare de redresare. Iar PSD rău a gresit! Baronii lor locali, hoti de meserie, nu-i vor lasa niciodata sa se faca in partid curat.

      Ștergere
  6. Cind era presedinte Basescu dintr-o discutie surprinsa aproape intimplator, am inteles ca unii din sistem ii spuneau acestuia'Regizorul'.
    S-ar putea ca si aceasta discutie sa fie codata si prinsa in direct tot a' baietilor 'si sa priveasca pe locatarii celor doua palate din Cotroceni si Piata Victoriei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce ,,regizor,, e Basescu dar ca e un bun observator e clar. Nu i se citeste, nici lui, vreo pornire spre ceva maret. Atata vreme cat ei stiu ca actiunile lor aduc sacrificii doar in randul celor fara aparare e OK. Cand vine vorba de lezarea buzunarelor lor, toti fac stanga inprejur si de-aici roata primprejurul cozii de 30 de ani.

      Ștergere
  7. Nu cred ca se refera la stele, probabil un război între oameni cu funcții înalte, la noi sau în alta parte. Rămâne de văzut.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu se referă la civilizații extraterestre cred că se referă la stelele în materie de forță armată America, Rusia și China. Noi numim stele pe cei care au o poziție înaltă în domenii diferite stele de cinema etc. Poate să fie și un război la o scară mai mică între oameni importanți ai planetei. Exclud de aici partidele politice din România sau politicieni români ăștia sunt stele care le vede bețivul când cade în cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:49, hahaaaaa, de acord cu tine😀

      Ștergere
    2. Si voi aveti dreptate. Este vb si despre grade militare. Dar ganditi-va: daca noi, cei ce am ramas cat de cat nealterați la suflet si credem in Dumnezeu suntem protejati si inspirati din Lumina, de cine sunt alimentati cu bani si aparati criminalii acestia care ne ucid lent si cu sange rece? Reptilele ii sprijina pe ai lor in Armaghedon. Pentru ca rasa draco nu iubeste Lumina. In Lumina ar crăpa!

      Ștergere
  9. Când vor trece alegerile prezidențiale și când veți vedea rezultatul final nu o sa va doriți decât sa apara cât mai repede cel ales / aleasa sa aducă adevarata schimbare așa cum e profetit în cartea profetiilor despre Romania.,Vin vremuri grele si Dumnezeu va întări România și poporul roman pentru ca aceasta tara sfântă este aleasa de Dumnezeu sa dăinuie vesnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca sfantul STS a primit ordin de la dracu sa iasa Iohannis, tot el va iesi. Dar nu va multumiti nici cu PSD si ceilalti..Ei reprezinta tot un rău. Cocoii noi din PSD, PMP, PNL si USR nu vor sa-si ia labele din miere. Dăncilă decat sa mearga si ea pe bicicletă ca Mița biciclista, mai bine mergea sa vada cat se fura din păduri. Si cati copii au disparut fara urma din Romania.
      Mi-e scarba de circul lor electoral!

      Ștergere
  10. Craciune, multa ura mai si in tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt Craciun. La tine in schimb vad multa prostie, daca la tine adevarul inseamna ura. Nu am detectat niciun fel de ura in ce a scris.

      Ștergere
  11. sunt ANONIM 5-duhovnicul meu de suflet spunea:sa stiti ca intai va fi razboi intre stele care sunt sfintii ,ce se vor lupta cu vrajmasii DOMNULUI apoi va veni vremea razboiului pe pamant ,cum n-a fost niciodata de cand e lumea-cernerea a inceput demult acum sunt vremurile de pe urma-sa nu deznadajduiti ca toate vor veni cu ingaduinta lui DUMNEZEU pentru relele ce-au facut oamenii pe pamant rugati-va ca DUMNEZEU sa scurteze timpul necazului-va doresc sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria cred ca este vorba de războiul dintre forțele binelui și forțele răului.
    De aceia spune ca se vor bate cu tot felul de arme,nu trebuie sa privim afara atunci,doar sa ne rugam La Măicuță Domnului.
    Cei care vor privi vor pieri de groază.
    Asa scrie in cărțile sf.
    Ce putem spune doamna Maria nădejde la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Cu mult drag si multa sanatate,O zi binecuvântată tuturor.DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  13. In acele revelatii despre prezentarea lui Iisus intro zi de Simbata a Pastelui nu era mentionat anul ci doar ora si locul plus alte detalii. Dar am intekes ca de la urgie pina la prezentarea Sa din partea lui Savaot Cineca vor dura doar citeva luni in care se ca incepe reconstructia convertirile vor continua si lumea va incepe sa fie mai unita cel putin la nivel mondial mai intai incepind cu desfiibtarea Armatelor si arsenalelor cu exceptia unei cooperari pt aparare comuna antiextraterestra care se va dezvolta in timp pina la capacitatea de a face fata si fara protectiile lui Dumnezeu care ne apara in momentul de fata. Desigur impotriva celor rai aflati deja in razboi cu cei buni mult mai tehnologizati si cu Armata strict robotica.
    Contextul cu razboiul dintte stele poate avea chiar 3 intelesuri din care oricum intelesul metaforic astrologic semnifica tot situatia viitoare de pe Pamant care va fi destul de incirdata in saptamanile dinaibte de urgie atit datorita hulei urii si fricii la adresa presupusei identitati demonice a lui Cibeva Savaot Femeie Duhul Sfint promis si desigur pe aceeasi idee si razboiul jihadist biblic la adresa Sa si contra noului val de convertire la religia sfintilor Sionului.
    Care inteles ar trebui aplicat depinde de cine sint cei care vorbesc in continutul profetiei si asta nu stim. Dar daca noi ca persoane nu sintem in conducerea politica nu ne priveste sistemul de aparare planetar in mod direct. Ci razboiul interior noua in care vom fi tentati catre pacatul hulei contra Duhului Sfint Cineva si contra manifestarilor Duhului Sfint interior care nu ne au fost inca predate in crestinarate ci mai degraba au fost demonizate pe considerentul ca nu s.ar afla (si) in Biserica.
    Biserica ca parte umana nedesavirsita nu a permis existenta videcatorilor in numele lui Iisus sau Dumnezeu in afara Bisericii asa cum Iisus a luat apararea aceluia care nu asculta de proaspetii Apostoli. In realitate exista libertate de orgabizare si binecuvintari catre religiile morale atei etc Libertatra se va restringe doar la retragerea harului pt oricine din lume care va refuza sa se converteasca la religia sfibtilor Sionului Dumnezeu insusi venind special cu trup pt asta pt misiunea de adunare astfel laolalta a tuturor popoarelor si a judeca inclusiv in functie de asta. Cei care asteapta pe Dumnezeu vor avea parte de Dumnezeu..cei care infricosati sau inversunati din fire asteapta fiarele desi dictatura lor a trecut deja vor avea parte de fiare Dumnezeu fiind fiara pt ei in mintea lor. Rastalmacirea lor va fi atit de mare incit vor confunda Noul Pamant cu dictatura asazis globala ca si cum nu ar scapa nimeni nicaieri. Atunci nu vor scapa. Fie lor dupa judecata lor. Dar ultimul un calugar vazindu.se ultimul si cum nimeni nu se intoarce inapoi isi va da seama ca odata cu moartea lui sansa va dispare cu totul sa se intoarca lucrurile asa cum vor spera ei..si isi va da seama de eroare se va cai si se va converti fiind dintre cei scrisi.
    Dumnezeu a spus celor din Iudeea si Ierusalim sa se roage ca necazul sa nu fie iarna ..dar in definitiv nu depinde de rugaciuni si oricum oare citi din ei s au rugat pt asta? E mai degraba un indciu ca este planificata iarna. Alte semne aflate de mine din diverse profetii deja se tot implinesc de o vreme si ma fac sa trag concluzia ca anul acesta vor incepe evenimentele cu ziua cintarilor in Sion deci si urgia va fi iarna asta desi si ca prezentarea lui Iisus va fi la anu de Paste un Paste de Luna Noua. In noua religie marile sarbatori devotionale sint de Luna Noua dintre care in crestinatate se sarbatoresc doar Pastele si Craciunul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Basescu e numit regizorul probabil pt ca el primeste revelatie de la Iisus cu sarcini trasate la inceputul ocuparii fiecaria din functiile detinute inca de cind era capitan. Cind eram in clasa 8.a am fost cu scoala in vizita organizata la Institutul de Marina la o statie distanta unde in afara de prezentari plictisitoare ne.a fost si el prezentat si a si vb unele lucruri confirmind ca e cunoscut printre colegi ca ce i se arata se implineste si ca va urma sa se schimbe si lucrurile vizibil in tara si abia dupa va deveni si el unul dintre sefii de Stat in noile conditii.
    Deci Iisus ar trebui numit Regizorul... el doar ajuta si coordoneaza acele citeva lucruri poruncite. Din cite stiu mai are inca citeva lucruri bune de executat cum ar fi sa mai mareasca o data Rezerva de Stat f utila poporului dupa urgie cita vreme tezaurul BNR nu va mai exista din pacate fiind cheltuit pina atunci de altii. Se pare ca momentan nu meritam asa multe..dar dupa urgie avem sansa de indreptare si de progres inclusiv prin vot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa înțeleg ca Domnul nostru Iisus Hristos i-a poruncit lui Băsescu sa vândă flota, sa taie salariile etc....???!!! 🤔

      Ștergere
  15. Nu stiti nimic. Este vorba despre Star Wars The Rise of Skywalker care va avea premiera in Decembrie. :)

    RăspundețiȘtergere